2 – 16 Agost 2022

El Pamir, trek al Camp Base del Pic Lenin i Samarcanda, la Ruta de la Seda. Uzbekistan i Kirguistan.

Nivell Baix

Caràcter: Vigorós
Desnivells: 550-850m
Forma física: Hàbits esportius

Estada en itinerància i Travessa amb suport

Hotels i tendes en campaments

1729€ sense taxes

2049€ amb vols internacionals i sense taxes

La combinació d’aquestes dues destinacions, Ruta de la Seda i el Pamir, en un sol viatge, converteix en realitat el somni més exigent del viatger, l’excursionista i l’amant de cultures i natures. Perdre’s pels carrerons de la ciutat de les cúpules turquesa -com va fer Marco Polo en el s. XII- una de les joies arquitectòniques més importants i enlluernadores de tot el món, ens farà reviure el seu llegat cabdal en el comerç entre Àsia i Europa, així com deixar-nos impressionats pel seu passat en la història, on hi han governat des d’Alexandre el Gran a Tamerlant, passant per Gengis Khan.

El Pamir és la serralada que, situada al nord dels Himàlaies, està fora de l’efecte dels monsons a l’estiu. Es tracta d’una grandiosa serralada amb moltes ramificacions, amb cims de més de 7000 metres cobertes de glaceres i neu, travessades per rius cabalosos i poblades en les seves verdes extenses planúries pels pastors kirguisos, on pasturen els seus cavalls, ovelles, camells… Tindrem l’oportunitat de caminar per les seves valls, allotjats amb comoditat, i ascendir a algun del seus cims.

Mesures COVID-19

Des de Bonviure anirem aplicant les mesures de seguretat que les autoritats sanitàries determinin en cada moment. Degut a la provisionalitat d’aquestes mesures anirem informant detalladament en cada viatge dels protocols i materials de protecció necessaris. Demanem a tots els participants que tingueu la comprensió i la responsabilitat necessàries pel bon desenvolupament del viatge.

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • L’espectacular contrast de vivències en un sol viatge, des de l’alta muntanya immensa amb les seves línies pures de neu i gel i els prats verdíssims sota el Pic Lenin 7134 m, a les cúpules capritxoses i edificis de tots els colors imaginables de Samarcanda, Tashkent i Kokand.
 • La comoditat en tot moment de l’allotjament, tant a la ciutat com en la muntanya, en habitacions dobles o individuals.
 • Sempre amb bons guies tant locals com de Bonviure que ens permetran conèixer amb profunditat els valors del patrimoni UNESCO de la Ruta de La Seda i alhora guiar-nos pel camins i ascensions de l’alta muntanya.
 • Realitzarem ascensions a cims de més de 4000 m, ajudats de bons i còmodes camps d’alçada.
 • Tant Uzbekistan com Kirguistan son països amb un gran desenvolupament econòmic, que tenen bona infraestructura tant hotelera com de comunicació, amb un dels trens més ràpids de L’Àsia.

Dia a Dia

Dia 1, 02/08. Barcelona – Samarcanda.

Dia 2, 03/08. Visita a Samarcanda.

Dia 3, 04/08. Samarcanda – Tashkent. Visita a Tashkent.

Dia 4, 05/08. Tashkent – Kokand – Rishtan – Fergana.

Dia 5, 06/08. Fergana – Osh.

Dia 6, 07/08. Visita a Osh.

Dia 7, 08/08. Osh – Camp Base del Pic Lenin ( 3600 m ).

Dia 8, 09/08. Trekking d’aclimatació al Puteshestvennikov Pass ( 4170 m ).

Dia 9, 10/08. Trekking fins al Camp Base Avançat ( 4400 m ).

Dia 10, 11/08. Ascensió al Domashnyi Peak ( 4750 m ).

Dia 11, 12/08. Trekking fins al Camp Base.

Dia 12, 13/08. Camp Base – Osh.

Dia 13, 14/08. Visita a Osh. Osh – Bishkek.

Dia 14, 15/08. Parc Nacional d’Ala-Archa i Bishkek.

Dia 15, 16/08. Vol de tornada.

Dia 1, 02/08. Barcelona – Samarcanda.

Sortida de Barcelona. Arribada al matí del 3/8 a l’aeroport de Samarcanda.

Dia 2, 03/08. Visita a Samarcanda.

Coneguda per la seva posició central a la ruta de la seda entre la Xina i Occident i anomenada la “Roma de l’Est”, la ciutat era un refugi per les caravanes abans d’encarar els immensos deserts o les muntanyes inexpugnables. Dedicarem el dia a visitar-la recorrent alguns dels indrets més important com la Plaça Registan, la Necròpolis de Sharkhi Zinda, el Mausoleu de Gur Emir o la Mesquita de Bibi Khanum.

Dia 3, 04/08. Samarcanda – Tashkent. Visita a Tashkent.

Deixem Samarcanda i agafem el tren ràpid cap a Tashkent, el principal centre econòmic i cultural de l’Uzbekistan. Dedicarem el dia a visitar-la passejant per les seves places i carrers com el Savilgoh, el Broadway en versió d’Uzbekistan.

Dia 4, 05/08. Tashkent – Kokand – Rishtan – Fergana.

En el nostre viatge cap a Osh, en tren o en vehicle privat, passarem per les ciutats de Kokand, Rishtan i Fergana, tot visitant algun dels seus punts més emblemàtics.

Dia 5, 06/08. Fergana – Osh.

Tot seguint la ruta de la seda, deixem Uzbekistan i entrem a la veïna Kirguistan.

Dia 6, 07/08. Visita a Osh.

Osh és la segona ciutat més gran del país. La llegenda diu que va ser fundada pel Rei Salomó i era un punt important dins la Ruta de la Seda. Dedicarem el dia d’avui a visitar-la.

Dia 7, 08/08. Osh – Camp Base del Pic Lenin ( 3600 m ).

Dia de trasllat en vehicle cap a les muntanyes del Pamir. Sortirem després d’esmorzar per arribar en vehicle a mitja tarda al Camp Base on ens instal·larem en el nostre campament.

Dia 8, 09/08. Trekking d’aclimatació al Puteshestvennikov Pass ( 4170 m ).

Trekking d’aclimatació fins al pas de Puteshestvennikov (4170m). Estem en la alta muntanya de Kirguistan, prats verds, glaceres i cims imponents formaran part del paisatge d’aquests propers dies. Tornada al camp base i nit en tendes de campanya.

Distància: 12 kms. Desnivell: +600 m, -600 m

Dia 9, 10/08. Trekking fins al Camp Base Avançat ( 4400 m ).

Pujada fins al Camp Base Avançat (4400m). El camí ressegueix la vall glaciar de la glacera del Pic Lenin. Podem veure la glacera a partir del Camp Base Avançat i ens imaginem quan aquesta arribava fins bastant més avall, no fa gaires anys.

Distància: 13 kms. Desnivell: +800 m.

Dia 10, 11/08. Ascensió al Domashnyi Peak ( 4750 m ) .

Dia de matinar, i si la meteo i les forces ens ho permeten, fer cim. L’ascensió a aquest cim de 4750 metres, tècnicament assequible, ens permet veure des dalt la enorme paret de gel del Pic Lenin. Un cim de vistes i contrasts.

Dormirem una segona nit en el Camp Base Avançat.

Distància: 5 kms. Desnivell: +350 m. -350m

Dia 11, 12/08. Trekking fins al Camp Base.

Dia tranquil de tornada al Camp Base on aprofitarem per celebrar el cim i descansar.

Distància: 13 kms. Desnivell: -800 m.

Dia 12, 13/08. Camp Base – Osh.

Dia de trasllat i tornada a Osh. Sortirem després d’esmorzar per arribar a mitja tarda a Osh, on ens allotjarem.

Dia 13, 14/08. Visita a Osh. Osh – Bishkek.

Pel matí visita al famós Basar d’Osh. Per la tarda vol interior a Bishkek, capital i centre industrial del país, una ciutat amb àmplies avingudes i elegants residències.

Dia 14, 15/08. Parc Nacional d’Ala-Archa i Bishkek.

Pel matí anirem fins al Parc Natural d’Ala-Archa, molt proper a Bishkek. Passejarem fins a la Cascada d’Ak-Sai i visitarem el cementiri dels escaladors. Per la tarda, retorn a Bishkek i visita a la ciutat: Museu Nacional , la plaça Ala Too, la Plaça de la Victoria i el Basar d’Osh entre altres.

Dia 15, 16/08. Vol de tornada.

Trasllat a l’aeroport i tornada cap a casa.

 Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixin.

Itinerari

Nivell

Durant els dies de trekking, desnivells diaris mitjos d’uns +450m/ -450m. Un dia d’ascens i un altre dia de descens arribem als 800m. Recorregut diaris al voltant dels 10 km. Horari mig 5-6h de marxa al dia. En general, senders còmodes i fressats, sense dificultat tècnica. Alguns trams pedregosos i de tartera.
3 dies es dorm per damunt de 3000m i 2 dies per damunt de 4000 m.

Material

Passaport (en vigor almenys 6 mesos després de la sortida del Kirguiztan). No cal visat.
Roba de senderisme d’hivern per capes pel trekking (samarretes d’interior + folre polar o jaqueta plomes + jaqueta impermeable-paravent). Buff, gorra per abrigar, guants d’hivern, ulleres de sol filtre 4 amb protecció 100% UV, cremes solars factor protecció 40-50 o més, barret pel sol… En general, protecció tant pel fred com pel sol.
Botes de trekking i mitjons adequats.
Sac de dormir d’hivern.
Frontal i piles de recanvi.
Recomanem bastons de senderisme.
Cantimplora mínim 1l amb funda aïllant.
Farmaciola personal.
Bossa de viatge amb la resta de roba i afers personals. Tovallola i xancles.

Setmanes abans del viatge us enviarem la informació completa per preparar tot el necessari pel viatge.

La vostra Motxilla

Dins la motxilla només caldrà dur els afers per la ruta del dia (roba, menjar, aigua, efectes personals, farmaciola,…). Per tant, cal que dugueu una motxilla mitjana, d’uns 25 -30 litres. Amb protector de pluja.
La resta del vostre equipatge serà transportat per cavalls. Atenció!! Pes màxim limitat a 7kg per persona.

Documentació

No cal tramitar cap visat per cap dels dos països. Cal tenir passaport en vigor amb un període de validesa d’almenys 6 mesos posteriors a la data de sortida del Kirguistan.

Preus

1729 € sense vols
2049 € amb vols i sense taxes

Suplement per habitació individual als hotels i tenda individual als campaments: 205€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Suplement si el grup és de 12 o 13 persones: 45 €
Suplement si el grup és de 10 o 11 persones: 100 €
Suplement si el grup és de 8 o 9 persones: 130 €

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Els vols d’anada entre Barcelona i Samarcanda i els de tornada entre Bishkek i Barcelona, via Istanbul, sense taxes (només per l’opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat). Vols amb equipatge de mà i maleta facturada inclosa.
 • L’allotjament de totes les nits (14 nits). 9 nits a hotel i 5 nits a campaments amb tendes de dues places. Possibilitat d’individual durant tot el viatge (places limitades).
 • Pensió completa tots els dies excepte dos dinars a Osh (tots els àpats entre l’esmorzar del Dia 2 i el del Dia 13, ambdós inclosos, tret dels dinars dels Dies 5  i 6) .
 • Guia local de muntanya de parla anglesa durant tot el viatge.
 • El Coordinador de Bonviure des de Barcelona amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.
 • El material de grup pels campaments i l’equip de cuina.
 • El trajectes en tren: Samarcanda – Taixkent + Taixkent-Kokand.
 • Tots els trànsferts necessaris per seguir el programa indicat al Dia a Dia. En transport privat.
 • El transport dels equipatges per carretera.
 • El transport de l’equipatge durant els dos trekkings (fins a 7 kg pels Camps Base i Base Avançat del Pic Lenin).
 • Entrades als museus i visites incloses en el programa del Dia a Dia.
 • Assegurança de viatge i trekking amb 30.000€ de cobertura per accident (obligatòria al Kirguistan) i 2.000€ de cancel.lació.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries, 316€ a 27/01/2022.
 • El vol domèstic Osh-Bishkek. Es pot comprar 2 mesos abans com a molt aviat. Nosaltres ens encarreguem de comprar-lo per tu. El preu pot rondar els 35-50€, però depèn de la cotització del moment. Quan reservis el viatge, t’informarem convenientment sobre aquest tema.
 • La taxa per fer fotos o videos en alguns monuments i enclavaments turístics.
 • Les propines.
 • Despeses imprevistes provocats per circumstàncies incontrolables com cancel·lacions o retards de vols, carreteres bloquejades, condicions atmosfèriques, desastres naturals.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

En hotels de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany:
2 nits a Samarcanda
1 nit a Tashkent
1 nit a Fergana
3 nits a Osh
2 nits Bishkek

En campaments amb tendes de dos places durant el trek, 5 nits. Dutxes disponibles en tots els campaments.

Possibilitat d’habitació individual als hotels i de tendes individuals al trekking.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Per tal de vetllar per la vostra salut i seguretat, Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança de viatge i trekking valorada en 115€. Aquesta assegurança té la cobertura mínima que exigeixen els serveis de rescat del país abans d’efectuar qualsevol rescat, 30.000€. Aquesta pòlissa cobreix tant les malaties o accidents durant l’activitat de trekking com les contingències de salut ocorregudes fora d’aquesta activitat. També inclou una assegurança de cancel·lació de fins a 2000€ i altres conceptes. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Les diferents pòlisses de cancel·lació optatives ofereixen una cobertura que assegura el retorn del preu del viatge, entre d’altres per positiu en Covid-19 i el confinament per contacte amb un positiu segons l’import total del vostre viatge. Escolliu la pòlissa que millor s’ajusti al preu del viatge i als vostres interessos.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram