02 – 15 Novembre 2024

Costa Rica. De les muntanyes i platges del Pacífic a les platges del Carib. Pura vida a Cahuita, Tortuguero, volcà d’Arenal, PN Manuel Antonio…

Nivell Baix

Caràcter: Tranquil
Desnivells: fins a 250m
Forma física: Condició física normal

Estada en itinerància

Hotels i Hotels Rurals

Sense vols 2153€

Amb vols i sense taxes 2823€

Fitxa del Viatge en Pdf

Aquest viatge a Costa Rica permet apropar-se al país en totes les seves facetes, de les muntanyes i platges del Pacífic al Carib … fent senderisme que és el que ens agrada!

Alternem hàbilment excursions al medi natural amb activitats diverses. Aquest viatge també es troba sota el signe d’immersió i desconnexió. Dormirem ben allotjats en plena natura i descobrim els diversos biòtops i ecosistemes que fan de la riquesa d’aquest petit país un lloc únic al món. Des del bosc de núvols del parc nacional de Monteverde i del volcà Arenal fins a l’espessa selva tropical; als canals on navegarem de Tortuguero a les palmeres de coco, amb les seves platges immenses en el parc nacional de Cahuita fins a les platges de sorra fina envoltades de vegetacióexhubarant del parc Manuel Antonio, on podrem pràcticar snorkel.

Ens embarquem en una aventura memorable fora d’aquest món. Una estada completa, rítmica, autèntica i 100% natural.

Àlbum de fotos Estiu 2022

Àlbum de fotos Cap d’Any 2021-2022

Àlbum de fotos Cap d’Any 2022-2023

Àlbum de fotos Cap d’Any 2023-2024

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • El país de la Pura Vida! La zona amb més seguretat d’Amèrica llatina amb una població hospitalària i una qualitat de vida envejable inclús per europeus… deu ser que això de no tenir exèrcit funciona!!
 • Excursions itinerants i en bucle, immersió en plena natura de les muntanyes i platges del Pacífic a la costa del Carib. En algunes de les zones naturals més ben preservades i riques del món.
 • Caminades al Parc Nacional de Cahuita amb les seves extenses platges caribenyes. Navegació a Tortuguero i sortida exclusiva en barca fins a Mohín. Itineraris en la zona del volcà Arenal.
 • Catamarà a PN Manuel Antonio i barca a Cahuita amb snorkel en ambdos casos.
 • Caminarem i descobrirem un reguitzell de paisatges i espais naturals de primer ordre mundial per la seva flora i fauna com els parcs Nacionals de Manuel Antonio, Monteverde, Volcans Tenorio i Poas, i Arenal i els senders de Rio Celeste, Puentes Colgantes.
 • Un viatge que combina excursions, banys i activitats de descoberta de natura i cultura sense deixar-se la visita a les velles ciutats colonials.

Itinerari

Nivell

Camins fàcils sense cap dificultat tècnica i desnivells menyspreables. Màxim de distància 9km, un dels dies. Viatge amb requeriment baix de nivell físic, però amb activitats a diari que requereixen tenir gust pels viatges actius.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Banyador, tovallola i xancles.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Documentació, Vacunes, Sanitat i altres

Per viatjar a Costa Rica, cal passaport en vigor a la data de sortida del país i estar en possessió del bitllet d’avió de tornada.

No es necessari tramitar cap visat per aquest viatge.

Per viatjar a Costa Rica, no hi ha cap vacuna obligatòria.

Us aconsellem que consulteu la següent web del MAEC per tenir més informació sobre Documentació, Vacunes, Sanitat, Seguretat i altres recomanacions oficials:
https://www.exteriores.gob.es/Embajadas/SanJosedeCostaRica/es/ViajarA/Paginas/Recomendaciones-de-viaje.aspx

Inclou

 • Els vols en avió d’anada i tornada entre Barcelona i Costa Rica-San José, via Madrid , sense taxes aèries, de carburant i d’emissió (només per l’opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat) . Vols amb equipatge de mà i maleta facturada inclosa.
 • Tots els trasllats de grup per terra des de l’arribada a l’aeroport de Costa Rica fins a la sortida, en bus privat amb xofer durant tot el circuit.
 • L’allotjament de totes les nits (12 nits). Tots els impostos dels allotjaments. Veure més informació a l’apartat “Allotjaments”.
 • Tots els àpats, entre l’esmorzar del Dia 2 i l’esmorzar del Dia 13 (ambdós inclosos).
 • El servei d’un guia local costa-riquenc durant tot el circuit.
 • El tour amb guia local al parc nacional Tortugero (2 sortides, una en canoa i una altra en bot). La Caminada al Cerro Tortuguero.
 • Les entrades de parcs nacionals:  Tenorio, Arenal, Tortuguero, i Cahuita.
 • Els circuits amb catamarà i barca + snorkel a Cahuita i PN Manuel Antonio
 • Les entrades als senders dels Puentes Colgantes y Reserva 1968, al Parc Nacional el Arenal.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries, de combustible i d’emissió (403€ a 23/05/2024).
 • La taxa de sortida de Costa Rica, que cal pagar a l’aeroport en deixar el país (29 USD).
 • Els àpats no esmentats com a inclosos.
 • Les begudes no incloses als àpats.
 • Les activitats complementàries proposades (banys termals a Arenal,…). Les entrades a museus i monuments.
 • Les propines.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Un viatge molt recomanable…i està quasi tot inclòs en el preu”

4 / 5 Jordi Ollé

“Una gran experiència inoblidable per al que vulgui estar immers en plena natura. Un viatge molt recomanable…i està quasi tot inclòs en el preu.”


 

“Per amants de la natura”

5 / 5 M. Lluïsa Huguet

“Viatge excepcional per conèixer i observar la gran biodiversitat d’un país únic. Per amants de la natura.”


 

“Paisatge que enlluerna per la seva bellesa”

5 / 5 Ventura Gili

“Poder gaudir d’un paisatge que enlluerna per la seva bellesa i que el conserves a la retina durant dies i dies.”


 

“Una excel·lent organització del viatge”

5 / 5 David Bohigas

“Una excel·lent organització del viatge a un país on la flora i la fauna són de somni.”


 

“…itinerari, hotels, àpats, tot a la mida justa, amb uns guies boníssims”

5 / 5 Rosa Maria Pujadas

“Un viatge molt recomanable per totes les activitats, itinerari, hotels, àpats, tot a la mida justa, amb uns guies boníssims. “

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Instagram