02 – 15 Novembre 2024

Costa Rica. De les muntanyes i platges del Pacífic a les platges del Carib. Pura vida a Cahuita, Tortuguero, volcà d’Arenal, PN Manuel Antonio…

Nivell Baix

Caràcter: Tranquil
Desnivells: fins a 250m
Forma física: Condició física normal

Estada en itinerància

Hotels i Hotels Rurals

2153€ sense vols
2823€ amb vols i sense taxes

Fitxa del Viatge en Pdf

Aquest viatge a Costa Rica permet apropar-se al país en totes les seves facetes, de les muntanyes i platges del Pacífic al Carib … fent senderisme que és el que ens agrada!

Alternem hàbilment excursions al medi natural amb activitats diverses. Aquest viatge també es troba sota el signe d’immersió i desconnexió. Dormirem ben allotjats en plena natura i descobrim els diversos biòtops i ecosistemes que fan de la riquesa d’aquest petit país un lloc únic al món. Des del bosc de núvols del parc nacional de Monteverde i del volcà Arenal fins a l’espessa selva tropical; als canals on navegarem de Tortuguero a les palmeres de coco, amb les seves platges immenses en el parc nacional de Cahuita fins a les platges de sorra fina envoltades de vegetacióexhubarant del parc Manuel Antonio, on podrem pràcticar snorkel.

Ens embarquem en una aventura memorable fora d’aquest món. Una estada completa, rítmica, autèntica i 100% natural.

Àlbum de fotos Estiu 2022

Àlbum de fotos Cap d’Any 2021-2022

Àlbum de fotos Cap d’Any 2022-2023

Àlbum de fotos Cap d’Any 2023-2024

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • El país de la Pura Vida! La zona amb més seguretat d’Amèrica llatina amb una població hospitalària i una qualitat de vida envejable inclús per europeus… deu ser que això de no tenir exèrcit funciona!!
 • Excursions itinerants i en bucle, immersió en plena natura de les muntanyes i platges del Pacífic a la costa del Carib. En algunes de les zones naturals més ben preservades i riques del món.
 • Caminades al Parc Nacional de Cahuita amb les seves extenses platges caribenyes. Navegació a Tortuguero i sortida exclusiva en barca fins a Mohín. Itineraris en la zona del volcà Arenal.
 • Catamarà a PN Manuel Antonio i barca a Cahuita amb snorkel en ambdos casos.
 • Caminarem i descobrirem un reguitzell de paisatges i espais naturals de primer ordre mundial per la seva flora i fauna com els parcs Nacionals de Manuel Antonio, Monteverde, Volcans Tenorio i Poas, i Arenal i els senders de Rio Celeste, Puentes Colgantes.
 • Un viatge que combina excursions, banys i activitats de descoberta de natura i cultura sense deixar-se la visita a les velles ciutats colonials.

Dia a Dia

Dia 1, 02/11. Arribada a San José.

Dia 2, 03/11. San José / Tortuguero.

Dia 3, 04/11. Parc Nacional Tortuguero.

Dia 4, 05/11. Tortuguero / Puerto Viejo.

Dia 5, 06/11. Parc Nacional Cahuita amb barca i fent snorkel.

Dia 6, 07/11. De Cahuita al Volcà Arenal.

Dia 7, 08/11. Ponts penjats i sender 1968.

Dia 8, 09/11. Volcans d’Arenal i Tenorio.

Dia 9, 10/11. Ruta des de Tenorio al Bosque Nuboso de Monteverde.

Dia 10, 11/11. Monteverde / Manuel Antonio

Dia 11, 12/11. Parc Nacional Manuel Antonio des del mar

Dia 12, 13/11. Manuel Antonio / Heredia

Dia 13, 14/11. Volcà del Poas i cascada de La Paz, trasllat a l’Aeroport Juan Santamaría.

Dia 14, 15/11. Arribada a Barcelona.

Dia 1, 02/11. Arribada a San José.
Arribada a l’aeroport internacional Juan Santamaría de San José. Rebuda pel nostre xofer i trasllat privat a l’hotel.

Nit en hotel a San José.
Dinar i sopar lliures.

Dia 2, 03/11. San José / Tortuguero.
Després d’esmorzar, sortida cap a una de les zones més exòtiques del país, Tortuguero. Ruta en direcció del Guápiles abans d’endinsar-nos a la plana del Carib. Un cop al moll La Pavona, abordatge amb barca privada que els portarà a través dels canals de Riu La Suerte fins al poble de Tortuguero. A la tarda, després de dinar, visita del Cerro Tortuguero, que és el turó més alt en una vasta zona que està compresa per planes totalment planes. Des del Cerro Tortuguero la vista és impressionant i es pot apreciar el paisatge que envolta els canals, el bosc tropical plujós, les llacunes i el mar Carib.

Allotjament a l’hotel
Esmorzar, dinar i sopar inclosos

Dia 3, 04/11. Parc Nacional Tortuguero.

Esmorzar a l’hotel. Al matí, tour amb canoa amb guia local per visitar el Parc Nacional Tortuguero. A la tarda, sortida amb canoa per visitar el poble de Tortuguero, caminar a la platja o relaxar-nos a la piscina de l’hotel.
Tortuguero és una zona meravellosa que es caracteritza per la seva exuberant vegetació i és molt preuada pels amants dels ocells i altres animals.

Allotjament a l’hotel.
Esmorzar, dinar i sopar inclosos.

Dia 4, 05/11. Tortuguero / Puerto Viejo.
Tornada en llanxa, travessant els canals de Tortuguero, Caño Negro i les diferents boques, Parismina i Pacuare fins al moll de Moín, un dels ports més importants de la província de Limón, on recuperem el bus. Dinar a Limón que compta amb els principals ports costarricenses de comerç exterior a el mar Carib, ubicats a Puerto Limón i Moín.
Té extenses plantacions de banana, principal producte agrícola d’exportació del país, a més es cultiva cacau i palmell africà, i es desenvolupa la cria de bestiar boví.
Limon està marcat per una gran diversitat cultural: com una població predominantment de ètnia afro-descendent i con importants trets de la cultura indígena costarricense, la afrocaribenya, blancs i xinesos, cada grup aporta a la zona el seu propi estil. És una de les zones on convergeixen més cultures al país.
Continuarem cap a una de les platges més naturals de la costa del Carib, platja Cahuita molt coneguda pel seu parc nacional que contorna la costa.
Tarda relax per gaudir de la platja i les activitats en opció. Els recomanem, llogar bicicletes i anar cap al sud fins a Platja Chiquita i Manzanillo on les platges són més naturals.

Nit en Hotel.
Desdejuni, dinar i sopar inclosos.

Dia 5, 06/11. Parc Nacional Cahuita amb barca i fent snorkel.
Tour en bot al voltant del Parc Nacional Cahuita on podran practicar snorkeling al voltant de 2 hores aproximadament a l’escull coral·lí de major importància a Costa Rica, observant gran
varietat de corals, peixos tropicals, tortugues i gran quantitat de fauna marina (equip de snorkeling inclòs: màscares, potes de granota i el tub).
Després del tour de snorkeling es realitzarà una caminada al Parc Nacional Cahuita des de Punta Cahuita fins al poble aproximadament 3.5 quilòmetres de caminades, observant la diversitat de la
fauna com, serps, mandrosos, micos cara blanca, udoladors, óssos formiguers, armadillos, óssos rentadors, papallones i una gran diversitat de plantes i arbres (refrigeri inclòs). El Parc compta amb 23.290 hectàrees de cobertura marina i 1.102 hectàrees terrestres.
Tarda relax per aprofitar de les aigües càlides del carib costa-riqueny. Visita del pintoresc poblet
de Puerto Viejo al so del calipso i el reggae roots.

Nit en hotel.
Esmorzar, dinar i sopar inclosos.

Dia 6, 07/11. De Cahuita al Volcà Arenal.
Sortida cap al nord del país i l’imponent volcà Arenal. Visita del parc nacional i els diferents senders.
El volcà Arenal ha estat un dels més actius del planeta. El 1968, l’Arenal es va despertar bruscament i va mantenir una intensa activitat durant diverses dècades.
Actualment hi ha el període de repòs des del 2011. El seu con perfecte s’eleva fins a 1.633 metres d’alçada
Al final de dia, temps per relaxar-se a les aigües termals d’Arenal molt populars pels seus beneficis estètics i curatius.

Nit en hotel.
Desdejuni, dinar i sopar inclosos.

Dia 7, 08/11. Ponts penjats i sender 1968.
Després d’esmorzar, sortida cap a Místic Arenal Park on podreu descobrir la natura des de les copes dels arbres per mitjà d’un circuit de ponts penjants (total 3, 2 km) a l’interior d’una reserva natural.
Entre les observacions possibles, diferents espècies d’aus com el tucà, les paves i el colibrí…
A la tarda, caminada als senders de lava – Erupció 1968, travessant el bosc per gaudir de les meravelloses vistes panoràmica del volcà Arenal i el seu llac.

Nit en ecolodge.
Esmorzar, dinar i sopar inclosos.

Dia 8, 09/11. Volcans d’Arenal i Tenorio.
Després d’esmorzar, sortida cap a la regió de Tenorio on es troba el Parc Nacional Tenorio i el seu magnífic Riu Celeste que deu el seu nom al color de les seves aigües turquesa brillant que contrasta amb el verd del bosc plujós característic d’aquesta zona. Visita del parc nacional volcà Tenorio. Caminada de 3 a 4 hores pels diferents senders que porten a les diferents seccions d’aquest espectacular riu el color impressionant del qual resulta d’una reacció química, on convergeixen els rius Bona Vista i Roure que compten amb característiques químiques diferents, de manera que creen el color.
Aquest lloc és conegut com a “Tenyor” i es troba amagat enmig del bosc plujós característic de la zona. A partir d’aquest punt el riu, amb el color gairebé

Allotjament en hotel
Esmorzar, dinar i sopar inclosos

Dia 9, 10/11. Ruta des de Tenorio al Bosque Nuboso de Monteverde.
Ruta cap a la regió de Monteverde, zona molt coneguda per la flora i fauna que acull el seu bosc ennuvolat. Monteverde és un lloc molt popular entre els amants de l’observació d’aus i les activitats extremes com el canopy.
El Bosc Nubós de Monteverde és una de les joies naturals de Costa Rica, ja que és un dels boscos d’aquest tipus que encara existeixen al món i també un dels més coneguts a nivell internacional per les investigacions científiques produïdes a l’àrea. Està ubicat a la Serra de Tilaran, entre les províncies de Puntarenas i Alajuela. A més, forma un corredor biològic amb el Parc nacional Volcà Arenal denominat «Complex de bosc ennuvolat Arenal-Monteverde».
Monteverde és llar del 2.5% de la biodiversitat del món, i aproximadament el 10% de la seva flora és endèmica.

Allotjament a l’hotel
Esmorzar, dinar i sopar inclosos

Dia 10, 11/11. Monteverde / Manuel Antonio.
Sortida cap al pacífic central de Costa Rica i Manuel Antonio. En ruta, passatge sobre el famós pont dels cocodrils des d’on es podran observar a tota seguretat aquests llegendaris rèptils.
Continuació cap a Quepos i Manuel Antonio en una regió on predomina el cultiu de palmell africana.
Arribada a Manuel Antonio, la Riviera de Costa Rica. Entre Quepos i Manuel Antonio, hi ha 7 quilòmetres a on hi ha els millors i més destacats hotels i restaurants.
Al final de la tarda, possibilitat de caminar per la platja i gaudir de les aigües càlides del pacífic.

Allotjament a l’hotel
Esmorzar, dinar i sopar inclosos

Dia 11, 12/11. Parc Nacional Manuel Antonio des del mar.
El Parc Nacional Manuel Antonio és una àrea de conservació natural ubicada al Pacífic Central, i
és el segon parc més visitat de Costa Rica. Compte amb 1,983 hectàrees terrestres i 55,000
marines. La bellesa de les platges de sorra clara i aigües color maragda, és un dels atractius més
grans de làrea.
Al parc es registren 329 espècies d’aus, 109 de mamífers, variada fauna marina i 254 espècies
de flora entre els quals destaquen els micos udoladors i cara blanca, mandrosos, cérvols i pizots,
moltes espècies d’aus, així com el mico esquirol (Saimiri oerstedii citrinellus), endèmic de Manuel
Antoni.
La fauna marina és igualment sorprenent: morenes, peix àngel, eriçó, estrelles de mar són només alguns dels representants daquesta àrea protegida. El Parc també protegeix 12 illes que representen refugis per a diverses espècies d’aus marines i compta amb excel·lents platges: Espadilla Sur, Manuel Antonio, Punta Catedral i Puerto Escondido. Així mateix, hi ha una llacuna de 14 hectàrees i un manglar. La Punta Catedral que uneix les platges Manuel Antonio i Espadilla Sur és un lloc de gran bellesa natural. El parc ofereix informació per a visitants, senders, serveis sanitaris, aigua potable, senyalització i diversos miradors naturals.

Allotjament a l’hotel.
Esmorzar, dinar i sopar inclosos.

Dia 12, 13/11. Manuel Antonio / Heredia.
Tornada en direcció de Sant Josep. Allotjament en un hotel envoltat de bonics jardins tropicals i
prop del volcà Poás

Allotjament a hotel a San José
Esmorzar, dinar i sopar inclosos

Dia 13, 14/11. Volcà del Poas i cascada de La Paz, trasllat a l’Aeroport Juan Santamaría.

Visita del Parc Nacional Volcà Poás. El Volcà Poás és un dels volcans més espectaculars del país i de bellesa escènica extraordinària. Posseeix diversos tipus d’hàbitats com el bosc rabassut, àrees sense vegetació o vegetació escassa, l’àrea dels arrayanos i el bosc ennuvolat. En aquest darrer tipus de bosc, abunden les plantes epífites com molses, falgueres, bromelies i orquídies que creixen sobre els troncs dels arbres.
Transfert out cap a l’aeroport Juan Santamaría. Vol de tornada cap a Espanya.

Presentar-vos a l’aeroport 3 hores abans de la sortida del vol.

Dia 14, 15/11. Arribada a Barcelona.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Nivell

Camins fàcils sense cap dificultat tècnica i desnivells menyspreables. Màxim de distància 9km, un dels dies. Viatge amb requeriment baix de nivell físic, però amb activitats a diari que requereixen tenir gust pels viatges actius.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Banyador, tovallola i xancles.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Documentació, Vacunes, Sanitat i altres

Per viatjar a Costa Rica, cal passaport en vigor a la data de sortida del país i estar en possessió del bitllet d’avió de tornada.

No es necessari tramitar cap visat per aquest viatge.

Per viatjar a Costa Rica, no hi ha cap vacuna obligatòria.

Us aconsellem que consulteu la següent web del MAEC per tenir més informació sobre Documentació, Vacunes, Sanitat, Seguretat i altres recomanacions oficials:
https://www.exteriores.gob.es/Embajadas/SanJosedeCostaRica/es/ViajarA/Paginas/Recomendaciones-de-viaje.aspx

Preus

2153€ sense vols
2823€ amb vols i sense taxes

Suplement habitació individual (totes les nits): 530 € (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Suplement grup de 12-13 pax: 50 €
Suplement grup de 10-11 pax: 120 €
Suplement grup de 9 pax: 150 €
Suplement grup de 8 pax: 240 €

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 18

Condicions del preu del viatge
***Com a conseqüència de variables relacionades amb el carburant, les taxes aèries (preu definitiu una vegada emès bitllet) i el canvi de divises, els preus establerts en aquesta programació poden ser revisats fins a 20 dies abans de la data de sortida. Data de càlcul del viatge 10 d’octubre de 2023.

Inclou

 • Els vols en avió d’anada i tornada entre Barcelona i Costa Rica-San José, via Madrid , sense taxes aèries, de carburant i d’emissió (només per l’opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat) . Vols amb equipatge de mà i maleta facturada inclosa.
 • Tots els trasllats de grup per terra des de l’arribada a l’aeroport de Costa Rica fins a la sortida, en bus privat amb xofer durant tot el circuit.
 • L’allotjament de totes les nits (12 nits). Tots els impostos dels allotjaments. Veure més informació a l’apartat “Allotjaments”.
 • Tots els àpats, entre l’esmorzar del Dia 2 i l’esmorzar del Dia 13 (ambdós inclosos).
 • El servei d’un guia local costa-riquenc durant tot el circuit.
 • El tour amb guia local al parc nacional Tortugero (2 sortides, una en canoa i una altra en bot). La Caminada al Cerro Tortuguero.
 • Les entrades de parcs nacionals:  Tenorio, Arenal, Tortuguero, i Cahuita.
 • Els circuits amb catamarà i barca + snorkel a Cahuita i PN Manuel Antonio
 • Les entrades als senders dels Puentes Colgantes y Reserva 1968, al Parc Nacional el Arenal.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries, de combustible i d’emissió (403€ a 23/05/2024).
 • La taxa de sortida de Costa Rica, que cal pagar a l’aeroport en deixar el país (29 USD).
 • Els àpats no esmentats com a inclosos.
 • Les begudes no incloses als àpats.
 • Les activitats complementàries proposades (banys termals a Arenal,…). Les entrades a museus i monuments.
 • Les propines.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

Totes les nits en bons allotjaments, en habitacions dobles amb bany. Possibilitat d’habitació individual (places limitades).

Una nit en hotel a San José.
Tres nits en Hotel a Manuel Antonio.
Una nit en Hotel a Tenorio.
Una nit en hotel a Tacotal
Dues nits en Hotel a Arenal.
Una nit en Hotel lodge a Monteverde.
Dues nits en Lodge a Tortuguero.Dues nits en Hotel a Puerto Viejo.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Un viatge molt recomanable…i està quasi tot inclòs en el preu”

4 / 5 Jordi Ollé

“Una gran experiència inoblidable per al que vulgui estar immers en plena natura. Un viatge molt recomanable…i està quasi tot inclòs en el preu.”


 

“Per amants de la natura”

5 / 5 M. Lluïsa Huguet

“Viatge excepcional per conèixer i observar la gran biodiversitat d’un país únic. Per amants de la natura.”


 

“Paisatge que enlluerna per la seva bellesa”

5 / 5 Ventura Gili

“Poder gaudir d’un paisatge que enlluerna per la seva bellesa i que el conserves a la retina durant dies i dies.”


 

“Una excel·lent organització del viatge”

5 / 5 David Bohigas

“Una excel·lent organització del viatge a un país on la flora i la fauna són de somni.”


 

“…itinerari, hotels, àpats, tot a la mida justa, amb uns guies boníssims”

5 / 5 Rosa Maria Pujadas

“Un viatge molt recomanable per totes les activitats, itinerari, hotels, àpats, tot a la mida justa, amb uns guies boníssims. “

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram