19- 31 Març (1 Abril) 2024

Setmana Santa a Costa Rica. De les muntanyes i platges del Pacífic a les platges del Carib. Pura vida a Cahuita, Tortuguero, volcà d’Arenal, …

Nivell Baix

Caràcter: Tranquil
Desnivells: fins a 250m
Forma física: Condició física normal

Estada en itinerància

Hotels i Hotels Rurals

2319 € sense vols

2789 € amb vols i sense taxes

Aquest viatge a Costa Rica permet apropar-se al país en totes les seves facetes, de les muntanyes i platges del Pacífic al Carib … fent senderisme que és el que ens agrada!

Alternem hàbilment excursions al medi natural amb activitats diverses. Aquest viatge també es troba sota el signe d’immersió i desconnexió. Dormirem ben allotjats en plena natura i descobrim els diversos biòtops i ecosistemes que fan de la riquesa d’aquest petit país un lloc únic al món. Des del bosc de núvols del parc del Rincón de la Vieja fins a l’espessa selva tropical; als canals on navegarem de Tortuguero a les palmeres de coco, amb les seves platges immenses en el parc nacional de Cahuita i la comunitat keköldi.

Ens embarquem en una aventura memorable fora d’aquest món. Una estada completa, rítmica, autèntica i 100% natural.

Àlbum de fotos Estiu 2022

Àlbum de fotos Cap d’Any 2021-2022

Àlbum de fotos Cap d’Any 2022-2023

Àlbum de fotos Cap d’Any 2023-2024

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • El país de la Pura Vida! La zona amb més seguretat d’Amèrica llatina amb una població hospitalària i una qualitat de vida envejable inclús per europeus… deu ser que això de no tenir exèrcit funciona!!
 • Excursions itinerants i en bucle, immersió en plena natura de les muntanyes i platges del Pacífic a la costa del Carib. En algunes de les zones naturals més ben preservades i riques del món.
 • Caminades al Parc Nacional de Cahuita amb les seves extenses platges caribenyes. Navegació a Tortuguero. Itineraris en la zona del volcà Arenal.
 • Caminarem i descobrirem un reguitzell de paisatges i espais naturals de primer ordre mundial per la seva flora i fauna com els parcs Nacionals de Rincon de la Vieja, Volcan Tenorio, i Arenal i els senders de Rio Celeste, Puentes Colgantes i comunitat Keköldi.
 • Un viatge que combina excursions, banys i activitats de descoberta de natura i cultura sense deixar-se la visita a les velles ciutats colonials.

Dia a Dia

Dia 1, 19/03. Arribada a San José.

Dia 2, 20/03. San José / Parc Volcán Rincón de la Vieja.

Dia 3, 21/03. Parc Volcán Rincón de la Vieja.

Dia 4, 22/03. Rincón De La Vieja / Parc Volcán Tenorio.

Dia 5, 23/03. Tenorio / Parc Volcán Arenal.

Dia 6, 24/03. Puentes Colgantes + Sendero 1968.

Dia 7, 25/03. Arenal / Sarapiquí.

Dia 8, 26/03. Sarapiquí / Tortuguero.

Dia 9, 27/03. Parc Nacional Tortuguero.

Dia 10, 28/03. Tortuguero / Puerto Viejo.

Dia 11, 29/03. Parc Nacional Cahuita.

Dia 12, 30/03. Comunitat Indígena Kéköldi /San José.

Dia 13, 31/03. Aeroport Juan Santamaría.

Dia 14, 1/04. Arribada a Barcelona.

Dia 1, 19/03. Arribada a San José.
Arribada a l’aeroport internacional Juan Santamaría de San José. Rebuda pel nostre xofer i trasllat privat a l’hotel.

Nit en hotel a San José.
Dinar i sopar lliures.

Dia 2, 20/03. San José / Parc Volcán Rincón de la Vieja.
Després del desdejuni, sortida cap al nord del país per a descobrir la regió dels volcans de Costa Rica. Farem una pausa en una de les platges més boniques i accessibles de Guanacaste, Playa Cabuyal, que es troba a tan sols mitja hora de Libèria. Aquí farem un petit stop per a dinar i prendre un bany en les aigües càlides del PacÍfic nord de Costa Rica. Seguidament, continuarem cap a la regió del volcà Rincón de la Vieja, molt conegut per la seva activitat volcànica tipus guèisers i fumaroles.

Nit en hotel.
Desdejuni, dinar i sopar inclosos.

Dia 3, 21/03. Parc Volcán Rincón de la Vieja.
Visita del Parc Nacional Rincón de la Vieja per descobrir els diferents tipus de paisatge. Emanacions de llot bullint, aigua en ebullició i vapors que ressonen en l’ambient. Serem testimonis de tota aquesta activitat volcànica i a més, podrem visitar un bosc sec, un humit, un molt humit i un nuvolós en tan sols dues hores. En aquest lloc es combinen el component volcànic amb les seves fumaroles, llacunes i bassals de fang bullint, amb gran varietat d’ecosistemes i paisatges impressionants, cascades, zones de pasturatges en regeneració, i boscos primaris. El parc compta amb una xarxa de senderes que van des d’aquells 100% naturals, a uns altres lleugerament modificats i trams adaptats per a permetre l’accessibilitat de persones amb necessitats especials en aspectes de mobilitat. Totes les senderes ofereixen bones probabilitats d’albirar ocells, mamífers i rèptils.

Nit en hotel.
Desdejuni, dinar i sopar inclosos.

Dia 4, 22/03. Rincón De La Vieja / Parc Volcán Tenorio.
Després del desdejuni, sortida cap a la regió de Tenorio on es troba el Parc Nacional Tenorio i el seu magnífic Riu Celeste que deu el seu nom al color de les seves aigües turquesa brillant que contrasta amb el verd del bosc plujós característic d’aquesta zona. Visita del Parc Nacional Volcán Tenorio. Caminada de 3 a 4 hores per les diferents senderes que porten a les diferents seccions d’aquest espectacular riu l’impressionant color del qual resulta d’una reacció química, on convergeixen els rius Bona Vista i Roble que compten amb característiques químiques diferents, per la qual cosa es crea el color. Aquest lloc és conegut com “Teñidero” i es troba amagat enmig del bosc plujós característic de la zona. A partir d’aquest punt el riu, amb el seu color gairebé oníric, flueix pel bosc sense perdre la seva coloració ni tan sols en proximitat de la seva cascada. Allotjament en un autèntic lodge situat enmig de la naturalesa.
Don Mario Tamayo el seu amo els rebrà amb els braços oberts i estarà content d’acollir-los i mostrar-los la seva propietat. Molt prop del lodge hi ha un petit riu en què podran refrescar-se i nedar.
Nit en ecolodge.
Desdejuni, dinar i sopar inclosos.

Dia 5, 23/03. Tenorio / Parc Volcán Arenal.
Sortida cap al nord del país i l’imponent Volcà Arenal. Visita del parc nacional i les seves diferents senderes. El Volcà Arenal ha estat un dels més actius del planeta. En 1968, l’Arenal es va despertar bruscament i va mantenir una intensa activitat durant diverses dècades. Actualment es troba el període de repòs des del 2011. El seu con perfecte s’eleva fins a 1.633 metres d’altura. Al final de dia, possibilitat de visitar les aigües termals d’Arenal, molt populars pels seus beneficis estètics i curatius.

Nit en hotel.
Desdejuni, dinar i sopar inclosos.

Dia 6, 24/03. Puentes Colgantes + Sendero 1968.
Després de l’esmorzar, sortida cap a Místic Arenal Park on podrem descobrir la natura des de les copes dels arbres per mitjà d’un circuit de ponts penjants (total 3.2 km) a l’interior d’una reserva natural. Entre les observacions possibles, diferents espècies d’ocells com el tucà, les pavas i el colibrí…A la tarda, caminada en les senderes de lava – Erupció 1968, travessant el bosc per a gaudir de les meravelloses vistes panoràmica del volcà Arenal i el seu llac.

Nit en hotel.
Desdejuni, dinar i sopar inclosos.

Dia 7, 25/03. Arenal / Sarapiquí.
Visita d’una finca agroecològica dedicada al cultiu de la pinya orgànica. Don Rodolfo i la seva família ens faran el recorregut de la finca que comprèn el tallat de la canya per a moldre-la i gaudir un got de suc; es continua el recorregut gaudint de fruites de l’època amb la certesa absoluta que no tenen químics, a més podrem observar plantes, arbres natius de la zona, ocells, papallones i granotes en el seu seva hàbitat natural. Es continua amb la visita a la plantació de pinya on gaudirem d’aquesta deliciosa fruita, totalment natural, i a més podrem sembrar una planta de pinya si ho desitgem i escoltar una petita xerrada sobre la sembra de pinya o si ho preferim, sembrar un arbre en un lloc estratègic.
Dinar típic costa-riqueny en la Finca Surá. Allotjament en un lodge situat en una reserva natural. A hora foscant visita de les senderes del lodge, observació de les diminutes renetes acolorides, gran varietat d’ocells, micos, etc..

Nit en ecolodge.
Desdejuni, dinar i sopar inclosos.

Dia 8, 26/03. Sarapiquí / Tortuguero.
Sortida cap a una de les zones més exòtiques del país, Tortuguero. Ruta en direcció del Guápiles abans d’endinsar-nos en la plana del Carib. Un cop al moll La Pavona, abordatge en barca privada que els portarà a través dels canals de Riu La Suerte fins al poblet de Tortuguero. A la tarda, després de dinar, visita del Turó Tortuguero, que és el pujol més alt en una vasta zona que està compresa per rius, maresmes i selves totalment planes. Des del Turó Tortuguero la vista és impressionant i es pot apreciar el paisatge que envolta els canals, el bosc tropical plujós, les llacunes i el mar Carib.

Allotjament en lodge.
Desdejuni, dinar i sopar inclosos.

Dia 9, 27/03. Parc Nacional Tortuguero.
Desdejuni a l’hotel. Al matí, tour en canoa amb guia local per a visitar el Parc Nacional Tortuguero. A la tarda, sortida en canoa per a visitar el poble de Tortuguero, caminar a la platja o relaxar-se en la piscina de l’hotel.
Tortuguero és una zona meravellosa que es caracteritza per la seva exuberant vegetació i especial pels amants dels ocells i altres animals.

Allotjament en lodge.
Desdejuni, dinar i sopar inclosos.

Dia 10, 28/03. Tortuguero / Puerto Viejo.
Retorn amb llanxa entre un paisatge exuberant travessant els canals de Tortuguero, Caño Negro i les diferents boques, Parismina i Pacuare fins al Moll de Moín, un dels ports més importants de la provincia de Limón, on recuperem el bus. Dinar a Limón, que compta amb els principals ports costa-riquenys de comerç exterior del Mar Carib. Posseeix extenses plantacions de bananer, principal producte agrícola d’exportació del país, a més es conrea cacau i palma africana, i es desenvolupa la cria de bestiar boví. Limón està marcat per una gran diversitat cultural: amb una població predominantment d’ètnia afro-descendent i amb importants trets de la cultura indígena costa-riquenya, la afrocaribeña, blancs i xinesos, cada grup li aporta a la zona el seu estil propi. És una de les zones on convergeixen més cultures al país. Continuació cap a una de les platges més naturals de la costa del Carib, Playa Chiquita que, igual que Puerto Viejo, és un poblet molt animat. Tarda de relax opcional per a gaudir de la platja i les activitats. Us recomanem llogar bicicletes i anar cap al sud fins a Playa Chiquita i Manzanillo, on les platges es tornen cada vegada més naturals.

Allotjament en hotel.
Desdejuni, dinar i sopar inclosos.

Dia 11, 29/03. Parc Nacional Cahuita.
Visita del Parc Nacional Cahuita. El Parc compta amb 23.290 hectàrees de cobertura marina i 1.102 hectáras terrestres. El nom Cahuita ve dels termes “Kawe” que significa “Sangrillo” (arbre de la zona) i “Ta” que significa “punta”, és a dir “Punta Sangrillo”. La sendera Punta Cahuita se situa paral·lel a la costa, entre el límit nord-oest del Parc (riu Kelly Creek) i el sector de platja Puerto Vargas. El primer tram del sender és el que s’estén entre el límit del Parc i el riu Suárez, amb una distància de 1.500 metres. És possible nedar a la platja o prendre el sol. Un altre tram de la sendera per a observar el paisatge i aspectes de la biodiversitat, és el que se situa entre el riu Suárez i Punta Cahuita, amb una distància de 2.334 metres. En aquesta part de la sendera s’observa la flora, fauna i el paisatge, atès que no hi ha llocs adequats per a activitats de platja. L’última part de la sendera és la que va paral·lel a la costa des de Punta Cahuita fins a Puerto Vargas amb 2.100 metres, el qual té una menor intensitat d’ús. Travessa el bosc tropical humit, on es pot observar un rodal de sangrillo, amb arbres exuberants. Tarda relax per a aprofitar de les aigües càlides del caribe costa-riqueny. Visita del pintoresc Poblet de Puerto Viejo al so del calipso i el reggae roots.

Allotjament en hotel.
Desdejuni, dinar i sopar inclosos.

Dia 12, 30/03. Comunitat Indígena Kéköldi /San José.
Caminada amb guia local bribri a la reserva indígena Kekoldi. Aquesta comunitat solament és accessible a peu, així que des del principì sabràs que aquesta caminada està destinada a ser una cosa especial! Començant en una prèvia plantació de cacau, s’obrirà camí a poc a poc a través dels boscos primaris i secundaris que conformen a la Reserva Indígena Kekoldi. El vostre guia us ajudarà a trobar la vida salvatge incloent: ocells, papallones, granotes; i us ensenyarà una mica sobre les plantes medicinals utilitzades per les cultures indígenes en l’actualitat. La quantitat de vida salvatge trobada aquí és impressionant i és un dels millors llocs a Costa Rica per a l’albirament d’ocells. Durant la caminada, farem breus descansos fins a arribar al mirador on tindrem l’oportunitat d’asseure’ns i relaxar-nos al mateix temps que gaudim de la vista panoràmica de la Muntanya Talamanca, la vall Sixaola i Panamà, des de 220 metres a dalt del nivell de la mar. Mentre recorrem les senderes de la jungla, el vostre guia local experimentat usi explicarà tot sobre la comunitat, la seva història i la seva cultura. La població d’aquesta zona consisteix en la seva majoria de comunitats indígenes Bribri i Cabecar, que encara conserven les seves tradicions i idioma. L’activitat acaba amb un deliciós dinar tradicional servit en fulles de plàtan.
Sortida cap a San José , travessant el Parc Nacional Braulio Carrillo.

Nit en hotel.
Desdejuni, dinar i sopar inclosos.

Dia 13, 31/03. Aeroport Juan Santamaría.
Transfert cap a l’Aeroport Internacional Juan Santamaría. Vol de retorn cap a Barcelona. Cal presentar-se a l’aeroport 3 hores abans de la sortida del vol.

Dia 14, 1/04. Arribada a Barcelona.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Nivell

Camins fàcils sense cap dificultat tècnica i desnivells menyspreables. Màxim de distància 9km, un dels dies. Viatge amb requeriment baix de nivell físic, però amb activitats a diari que requereixen tenir gust pels viatges actius.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Banyador, tovallola i xancles.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Documentació, Vacunes, Sanitat i altres

Per viatjar a Costa Rica, cal passaport en vigor a la data de sortida del país i estar en possessió del bitllet d’avió de tornada.

No es necessari tramitar cap visat per aquest viatge.

Per viatjar a Costa Rica, no hi ha cap vacuna obligatòria.

Us aconsellem que consulteu la següent web del MAEC per tenir més informació sobre Documentació, Vacunes, Sanitat, Seguretat i altres recomanacions oficials:
https://www.exteriores.gob.es/Embajadas/SanJosedeCostaRica/es/ViajarA/Paginas/Recomendaciones-de-viaje.aspx

Preus

2319 € sense vols
2789 € amb vols i sense taxes

Suplement habitació individual (totes les nits): 530 € (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Suplement grup de 12-13 pax: 50 €
Suplement grup de 10-11 pax: 120 €
Suplement grup de 9 pax: 150 €
Suplement grup de 8 pax: 240 €

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 18

Condicions del preu del viatge
***Com a conseqüència de variables relacionades amb el carburant, les taxes aèries (preu definitiu una vegada emès bitllet) i el canvi de divises, els preus establerts en aquesta programació poden ser revisats fins a 20 dies abans de la data de sortida. Data de càlcul del viatge 10 d’octubre de 2023.

Inclou

 • Els vols en avió d’anada i tornada entre Barcelona i Costa Rica-San José, via Madrid , sense taxes aèries, de carburant i d’emissió (només per l’opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat) . Vols amb equipatge de mà i maleta facturada inclosa.
 • Tots els trasllats de grup per terra des de l’arribada a l’aeroport de Costa Rica fins a la sortida, en bus privat amb xofer durant tot el circuit.
 • L’allotjament de totes les nits (12 nits). Tots els impostos dels allotjaments. Veure més informació a l’apartat “Allotjaments”.
 • Tots els àpats, entre l’esmorzar del Dia 2 i l’esmorzar del Dia 13 (ambdós inclosos).
 • El servei d’un guia local costa-riquenc durant tot el circuit.
 • El tour amb guia local al parc nacional Tortugero (2 sortides, una en canoa i una altra en bot). La Caminada al Cerro Tortuguero.
 • Les entrades de parcs nacionals: Rincón de la Vieja, Tenorio, Arenal, Tortuguero, i Cahuita.
 • Les entrades als senders dels Puentes Colgantes y Reserva 1968, al Parc Nacional el Arenal.
 • El tour d’una finca dedicada al cultiu de pinya orgànica.
 • El tour a la comunitat indígena Bribri.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries, de combustible i d’emissió (413€ a 28/09/2023).
 • La taxa de sortida de Costa Rica, que cal pagar a l’aeroport en deixar el país (29 USD).
 • Els àpats no esmentats com a inclosos.
 • Les begudes no incloses als àpats.
 • Les activitats complementàries proposades (banys termals a Arenal,…). Les entrades a museus i monuments.
 • Les propines.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

Totes les nits en bons allotjaments, en habitacions dobles amb bany. Possibilitat d’habitació individual (places limitades).

Dues nits (la primera i la darrera) a San José.
Dues nits en Hotel a Rincón de la Vieja.
Una nit en Hotel a Tenorio.
Dues nits en Hotel a Arenal.
Una nit en EcoLodge a Sarapiquí.
Dues nits en Lodge a Tortuguero.
Dues nits en Hotel a Puerto Viejo.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Un viatge molt recomanable…i està quasi tot inclòs en el preu”

4 / 5 Jordi Ollé

“Una gran experiència inoblidable per al que vulgui estar immers en plena natura. Un viatge molt recomanable…i està quasi tot inclòs en el preu.”


 

“Per amants de la natura”

5 / 5 M. Lluïsa Huguet

“Viatge excepcional per conèixer i observar la gran biodiversitat d’un país únic. Per amants de la natura.”


 

“Paisatge que enlluerna per la seva bellesa”

5 / 5 Ventura Gili

“Poder gaudir d’un paisatge que enlluerna per la seva bellesa i que el conserves a la retina durant dies i dies.”


 

“Una excel·lent organització del viatge”

5 / 5 David Bohigas

“Una excel·lent organització del viatge a un país on la flora i la fauna són de somni.”


 

“…itinerari, hotels, àpats, tot a la mida justa, amb uns guies boníssims”

5 / 5 Rosa Maria Pujadas

“Un viatge molt recomanable per totes les activitats, itinerari, hotels, àpats, tot a la mida justa, amb uns guies boníssims. “

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram