23 -31 Març 2024
Setmana Santa

Egipte. Creuer en Dahabeya i senderisme pel Nil, piràmides, Luxor, Assuan, Philae, El Caire…

Nivell Baix

Caràcter: Tranquil
Desnivells: fins a 250m
Forma física: Condició física normal

Estada itinerant

Hotels i a bord d’una Dahabia

1839 € sense vols
2439 € amb vols i sense taxes
Fitxa del Viatge en Pdf

Al llarg del Nil, Egipte desplega la magnificència dels seus antics tresors. La baixada del riu sagrat en dahabiya és una invitació a la contemplació, i s’allarga amb caminades durant les parades. Els circuits de senderisme també s’endinsen en el territori per explorar els seus esplendors amagats… Un viatge per una de les experiències més espectaculars, les piràmides, els temples, les caminades per les hortes, els palmerars, els poblets envoltats de camps verds vora la riba d’un dels rius més llargs i amb més història del món.

A Egipte, els viatgers descobrirem espais naturals fascinants així com una antiguitat fabulosa, que ens faran gaudir de les delícies de la història i els misteris que envolten aquest racó de l’Àfrica de la mà de guies locals experts en història i del nostre coordinador de Bonviure…

 

Àlbum de fotos de Desembre 2022

La Dahabiya és una embarcació de passatgers emprada al riu Nil a Egipte. El terme és utilitzat normalment per descriure una nau d’una o dues veles. Aquests vaixells han estat en aquesta regió d’una manera o altra durant milers d’anys, amb una estructura similar a la que s’observa a les representacions de les parets de les tombes dels faraons egipcis. La que farem servir consta de 10 cabines amb bany privat i ofereix l’encant i la intimitat de la navegació combinada amb la comoditat d’una coberta superior, distribuïda a manera de terrassa ombrejada, amb taula, butaques, coixins, serà un observatori privilegiat per descobrir l’autèntic Egipte a la vora del Déu-riu i admirar els grans jaciments faraònics que s’escampen per les seves ribes. El contrast és sorprenent entre els colorits pobles nubis, les passejades per les palmeres i els fèrtils jardins, les terres àrides que anuncien el gran desert i els majestuosos temples i tombes.

Piràmides i esfinx de Gizeh: La piràmide famosa des de la seva construcció el 2570a.c aprox. consta d’uns 2,3 milions de blocs de pedra, Originalment estava recoberta per uns 27 000 blocs de pedra blanca i teòricament amb la punta banyada en or. Va ser l’edifici més alt de la Terra durant 3800 anys. L’esfinx, es creu que per la seva construcció es va aprofitar una roca situada al lloc, que era una pedrera per les piràmides.

Museu del Caire i barri Copte: El museu fundat el 1835 conté restes de les 4 grans èpoques egípcies i la grecoromana. Amb el gran reclam del tresor de Tutankamon i els papirs que detallen la història del últims 2.000 anys és un dels museus més visitats del món. El barri Copte es una zona del Caire té caràcter històric, ja que segons el Nou Testament, en aquesta zona és on va viure la família de Jesús, el que es segur es que en l’actualitat hi viuen els egipcis cristians. Es calcula que a Egipte n’hi ha entre 8 i 11 milions de Coptes.

Philae: és una petita illa situada prop de la primera cascada del Nil. Dona nom també al complex de temples construït sobre l’illa. Amb la construcció de la presa d’Assuan es van haver de recol.locar a la propera illa de Agilkai. Aquí coneixerem part del legat romà a Egipte i la veneració a Isis deessa de la maternitat i la fertilitat a l’antic Egipte. És una divinitat de la vida, la mort i el renaixement.

Kom Ombo: El Temple de Kom Ombo és un inusual temple doble construït durant el regnat de la Dinastia ptolemaica, entre els anys 180 a. C. i 47 a. C.,1 a la ciutat egípcia de Kom Ombo. Algunes de les tres-centes mòmies de cocodrils descobertes a la zona estan exposades a l’anomenat Museu del Cocodril, situat al costat del temple.

Luxor: És una ciutat egípcia edificada sobre les ruïnes de la ciutat de Tebes, Luxor prové de l’àrab “al-ʾuqṣur” -els palaus-. En els textos de l’Antic Egipte , és anomenada “Uaset” que significa “ciutat del Ceptre” i també “ta ipet” el “santuari”. És la ciutat dels grans temples de l’antic Egipte (Luxor i Karnak), i de les cèlebres necròpolis de la ribera occidental, on es van enterrar els faraons i nobles de l’Imperi Nou d’Egipte, anomenats la Vall dels Reis i la Vall de les Reines.

Karnak: “ciutat fortificada”, anomenada a l’Antic Egipte “Ipet sut” es a dir “el lloc més venerat” situada a la ribera oriental del riu Nil, al nord de Luxor a la zona de l’antiga Tebes , que allotja el complex religiós més important de l’Antic Egipte. Forma part del conjunt denominat Antiga Tebas amb les seves necròpolis, declarat Patrimoni de la Humanitat per l’Unesco el 1979. És el conjunt de temples més gran d’Egipte.

Vall dels Reis: És la vall més famosa d’egipte, construida durant 500 anys conté tombes dotzenes dels faraons del nou imperi, totes elles algun cop saquejades.  Nosaltres hi entrarem a peu per recórrer el seu interior.

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • L’encant i la intimitat de la nostra Dahabiya: terrassa de pontons, saló restaurant, cabines amb bany privat…
 • Passejades per descobrir la vida secreta del Nil, el seus poblets, la seva gent, les hortes i palmerars, la vida quotidiana dels seus habitants.
 • Guia local de parla anglesa o hispana i guia acompanyant de Bonviure.
 • Els llocs més bells de l’antic Egipte reunits: piràmides i esfinx de Gizeh; el Caire Vell, el copte i el museu; pobles i jardins nubis; els temples més bonics del Nil: Karnak, Philae, Kom Ombo, Luxor, la Vall dels Reis etc. Tot junt en un viatge complet, realitzat  amb el nostre estil, caminant i assaborint és com més bé es coneix i gaudeix d’un viatge…Bonviure a Egipte.
 • Triem l’opció dels vols domèstics per salvar les distàncies llargues dins del país, cap trajecte llarg en tren o bus.
 • Vols internacionals amb Turkish Airlines, una de les millors companyies aèries existents.

Dia a Dia

Dia 1, 23/03. Barcelona – El Caire.

Dia 2, 24/03. Visites al Barri Copte, el Caire Islàmic i el Museu del Caire.

Dia 3, 25/03.  Visita a les Piràmides de Gizeh. Vol a Aswan.

Dia 4, 26/03.  Visita del temple de Philae. Inici de la ruta amb Dahabiya.

Dia 5, 27/03. En Dahabiya pel Nil, visita a la ciutat de Daraw amb el mercat egipci i el Temple de Kom Ombo. Caminada per Selseleh.

Dia 6, 28/03. En Dahabiya fins a Edfu, visita a el Temple d’Edfu.

Dia 7, 29/03. En Dahabiya fins a Essna. Temples de Karnak i de Luxor.

Dia 8, 30/03. Vall dels Reis, temples de Habou i de Hatshepsut.  Vol a El Caire. Opcional vol en globus.

Dia 9, 31/03. El Caire – Barcelona.

Dia 1, 23/03. Barcelona – El Caire.

Vol des de Barcelona a El Caire. Escala a Istanbul i arribada de matinada a la capital d’Egipte.

Allotjament en hotel a El Caire.

Dia 2, 24/03. Visites al Barri Copte, el Caire Islàmic i el Museu del Caire.

Després d’esmorzar a l’hotel, el guia ens recollirà i sortirem cap al centre del Caire.
Explorarem el barri Copte i el nucli Islàmic del Caire. Veurem com cada religió ha deixat una empremta important a l’arquitectura i la societat d’aquesta capital.
Anirem a conèixer els llocs històrics de la comunitat Copte, que avui representa 15 dels 70 milions d’egipcis. Ens submergirem al barri Copte amb visita a les esglésies d’Al Moallaqa (dedicada a la Verge Maria i antiga seu del patriarcat copte), Sant Sergi (dedicada als soldats màrtirs, Sergi i Dachus al segle IV), així com a les de Santa Bàrbara i de Baco, seguida d’una visita a la Sinagoga Ben Ezra.
Dinar en restaurant.
Després descobrirem la ciutadella del sultà Saladí, una gran fortalesa ubicada a les altures de la capital, inicialment de defensa contra els exèrcits dels creuats. Continuarem amb la visita de la Mesquita del Sultà Hassan, un complex religiós islàmic, i de Khan-El-Khalili, el mundialment famós gran Soc del Caire.

El Museu d’Antiguitats Egípcies va ser fundat el 1857 pel famós arqueòleg francès Auguste Mariette. La seva arquitectura d’inspiració grecoromana és típica de finals del segle XIX i l’edifici és precedit per un jardí amb portes ornamentades. El museu presenta 120.000 objectes històrics que van des de l’era prehistòrica fins al període grecoromà.

Allotjament en hotel a El Caire.

Dia 3, 25/03.  Visita a les Piràmides de Gizeh. Vol cap a Aswan.

Després de llevar-nos ens posarem en moviment direcció les famoses piràmides de Gizeh.

A Gizeh, l’esfinx i les grans piràmides representen la darrera de les 7 meravelles del món antic que han creuat el temps fins als nostres dies. Descobriment de tot el lloc: l’Esfinx, guardiana de la necròpolis de Gizeh, el temple megalític de la vall i el museu del vaixell solar.
Caminarem durant unes 3 hores al voltant de les piràmides.

Vol cap a Aswan.

Allotjament en hotel a Aswan.

Dia 4, 26/03. Visita del temple de Philae. Inici de la ruta amb Dahabiya.

Sortirem de l’hotel per anar a veure el meravellós temple de Philae. De l’època ptolemaica, és un indret envoltat per una aura especial, segons la llegenda, els peixos no s’hi acosten i els ocells no hi fan niu.

Després ens dirigirem a la Dahabiya, embarcació que ens acompanyarà les següents 3 nits. Farem una aturada per caminar per l’illa d’Herbiabe.

Nit a la Dahabiya, en habitacions dobles.

Dia 5, 27/03. En Dahabiya pel Nil, visita a la ciutat de Daraw amb el mercat egipci i el Temple de Kom Ombo. Caminada per Selseleh.

Ens despertem sobre el Nil i seguim el camí direcció a Luxor que ens farà fer varies aturades per visitar els indrets més emblemàtics d’aquest històric riu. Començarem per la ciutat de Daraw i el seu curiós mercat. Un tram més amunt, el famós Temple de Kom Ombo, construït de forma doble, dedicat a dues Deïtats.
Naveguem fins a Selseleh per on caminarem durant unes 2 hores.

Nit a la Dahabiya, en habitacions dobles.

Dia 6, 28/03. En Dahabiya fins a Edfu, visita a el Temple d’Edfu.

Un dia impressionant, amb la nostra embarcació veurem l’antic art de la creació de blocs de pedra a l’estil egipci. Ens aturarem per anar fins al temple d’Edfu, dedicat a Horus. Després de la visita guiada pel temple, tornarem a la Dahabiya i navegarem fins a Al Hegz per a passar-hi la darrera nit.

Nit a la Dahabiya, en habitacions dobles.

Dia 7, 29/03. En Dahabiya fins a Essna. Temples de Karnak i de Luxor.

Últim dia en Dahabiya. Acabarem el trajecte pel riu, fins a Essna. Des d’allà, ens desplaçarem fins a Luxor en minibus. Visitarem els temples de Luxor i Karnak. Karnak traduït significa poble fortificat, i alberga el complex religiós més important de l’antic Egipte, el temple de Karnak.

Allotjament en hotel a Luxor.

Dia 8, 30/03. Vall dels Reis, temples de Habou i de Hatshepsut.  Vol a El Caire. Opcional vol en globus.

Opcionalment, qui ho desitgi es podrà llevar ben aviat i fer un vol en globus pel damunt de Luxor (atenció! cal reservar-lo almenys 15 dies abans del viatge).

Deixem pel darrer dia la caminada més bonica i les visites més espectaculars… Caminarem per la famosa Vall dels Reis, el temple enganxat a la roca dedicat a Hatshepsut, fet en honor del Faraó homònim, el temple de Habou…

A la tarda o vespre, vol entre Luxor i El Caire.

Allotjament en hotel a El Caire.

Dia 9, 31/03. El Caire – Barcelona.

Trasllat a l’aeroport i vol de tornada cap a Barcelona.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Banyador, tovallola i xancles.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

1839 € sense vols
2439 € amb vols i sense taxes

Suplement grup 8 a 12 pax: 100€

Suplement habitació individual en els hotels (total 5 nits): 100€

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Condicions del preu del viatge
***Com a conseqüència de la situació actual del Covid-19 la ruta i el preu poden variar segons actualització de restriccions d’entrada al país. Com a conseqüència de variables relacionades amb el carburant, les taxes aèries (preu definitiu una vegada emès bitllet) i el canvi de divises, els preus establerts en aquesta programació poden ser revisats fins a 20 dies abans de la data de sortida. Data de càlcul del viatge 13 de gener de 2023.

Inclou

 • Els vols d’anada i tornada entre Barcelona i El Caire, via Istanbul, sense taxes aèries i d’emissió (només per a l’opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat). Vols amb equipatge de mà i maleta facturada inclosa.
 • El vols domèstics entre El Caire i Aswan i entre Luxor i El Caire, amb les taxes incloses.
 • Tots els trasllats terrestres des del moment de l’arribada a l’aeroport fins a la sortida. En transport privat.
 • El coordinador de Bonviure amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per a un grup de mínim 8 persones.
 • Guia local durant tot el viatge.
 • Allotjament en hotels durant 5 nits. Veure més detalls a l’apartat Allotjaments.
 • Allotjament en Dahabia durant 3 nits. Veure més detalls a l’apartat Allotjaments.
 • Pensió completa a Egipte excepte quatre sopars (a El Caire, Aswan i Luxor).
 • Entrades als monuments i visites culturals esmentades al programa.
 • Assegurança d’accidents en muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Direcció i gestió tècnica de el viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries i d’emissió (268€ a 10/08/2023).
 • El visat d’entrada a Egipte (25$ o l’equivalent en euros).
 • Quatre sopars (a El Caire, Aswan i Luxor). Les begudes no incloses als àpats.
 • El vol en globus (opcional), el dia que arribem a Luxor. Preu 100€. Cal que reservis la teva plaça com a molt tard 15 dies abans del viatge.
 • Les entrades als monuments o museus no esmentats al programa.
 • Les propines.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Documentació i visat

Cal passaport amb una validesa d’almenys 6 mesos a comptar de la fi de l’estada prevista a Egipte.

També cal comptar amb un visat que es pot adquirir a l’aeroport d’entrada a Egipte. Costa 25$, o el seu equivalent en euros.
Així mateix, és possible tramitar l’obtenció d’un visat per via electrònica amb set dies d’antelació a la data de sortida al següent enllaç: www.visa2egypt.gov.eg

Per més informació, aneu a: https://www.exteriores.gob.es/Embajadas/ElCairo/es/ViajarA/Paginas/Recomendaciones-de-viaje.aspx

Us recomanem que consulteu la següent web del MAEC per tenir més informació sobre Documentació, Vacunes, Sanitat, Seguretat i altres recomanacions oficials:
https://www.exteriores.gob.es/Embajadas/LaHabana/es/ViajarA/Paginas/Recomendaciones-de-viaje.aspx

Allotjaments

Tres nits en hotel a El Caire, en habitacions dobles amb bany. Possibilitat d’habitació individual (places limitades).

Una nit en hotel a Aswan, en habitacions dobles amb bany. Possibilitat d’habitació individual (places limitades).

Tres nits en Dahabiya. La que farem servir consta de cabines dobles amb bany privat (roba de llit i tovalloles incloses) i ofereix l’encant i la intimitat de la navegació combinada amb la comoditat d’una coberta superior, distribuïda a manera de terrassa ombrejada, amb taula, butaques, coixins.

Una nit en hotel a Luxor, en habitacions dobles amb bany. Possibilitat d’habitació individual (places limitades).

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 250 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Si faig un viatge valoro molt la seguretat i tranquil·litat”

4 / 5 Jesús Garriga

“Si faig un viatge valoro molt la seguretat i tranquil·litat!! I en aquest viatge a Egipte l’he tingut!!! Merci!”


“El tracte amb els guies i l’agencia local va ser excel·lent.”

5 / 5 Mercè Padrisa

“Em va agradar conèixer tota la part de cultura i també vaig trobar interessant endinsar-nos per les voreres del Nil per conèixer la vegetació i com viuen la gent dels petits pobles. El tracte amb els guies i l’agencia local va ser excel·lent.”

 


“Inoblidable”

4 / 5 Ángeles Herrero

“Un viatge intens, ple de sensacions, novetats, contrastos, sorpreses: inoblidable.”

 


“El trajecte pel Nil amb dajhabiya, un encert!”

4 / 5 Esther Miret

“El trajecte pel Nil amb dajhabiya, un encert! I la resta de dies per veure tots els temples i tombes ! I caminant. Molt aprofitat i disfrutat! Merci!”

 

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram