25 Març – 1 Abril 2024
Setmana Santa

Tenerife i La Gomera. Tresmils i camins dins la selva.

Nivell Baix

Caràcter: Vigorós
Desnivells: 550-850m
Forma física: Hàbits esportius

Estada en itinerància

Hotels

Fitxa del Viatge en Pdf

La millor combinació canària: el segon tresmil de Tenerife, el fascinant Pico Viejo 3135m, amb tota la seva alta muntanya volcànica de colors, i la laurisilva més frondosa del tròpic de Les Afortunades junt amb platges, palmerars i poblets encantadors.

Dos dels Parcs Nacionals més espectaculars de les Canàries, el més selvàtic, Garajonay i el més volcànic, el del Teide. Tot amb un nivell de senderisme moderat.

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • La Gomera Reserva de la Biosfera, una illa rodona com un bombó plena de sensacions, des de selves verdíssimes a barrancs veritigonosos i platges de somni.
 • Parcs Naturals de Garajonay i del Teide. El millor contrast en un sol viatge. Caminar dins l’espessa laurisilva envoltats de falgueres, arbres centenaris i després ascendir al cim d’un volcà perfecte, bellíssim de formes, colors i fumaroles.
 • És com entrar en un pel·lícula com el parc juràssic, sense dinosaures és clar, si no tenim en compte els seus descendents directes, els ocells com els tudons Rabiche i Turque, endemismes tropicals.
 • Una ocasió gustosa per fer senderisme en un paisatge espatarrantment bell i contrastat, amb un nivell moderat, i ascendint al segon tresmil de Tenerife, el Pico Viejo de 3.135 m.
 • Bons allotjaments amb caràcter i excel·lent gastronomia local.
 • Amb el nostre ja conegut i bon guia local canari, expert en tota la seva zona: la Macaronèsia.

Dia a Dia

Dia 1, 25/03. Vol a Tenerife. Ferry a La Gomera.

Dia 2 26/03. Valle del Gran Rey. Nuestra Señora de Guadalupe-Playa del Inglés.

Dia 3, 27/03. Parc Nacional de Garajonay- Contadero- El Cedro- Aceviño.

Dia 4, 28/03. Del Valle del Gran Rey a Vallehermoso: Las Hayas- Presa de la Encantadora- Vallehermoso.

Dia 5, 29/03. San Sebastián de la Gomera- Platja de La Guancha. Ferry de La Gomera a Tenerife.

Dia 6, 30/03. Parque Natural de la Corona Forestal- Sombrero de Chasna i Parque Nacional del Teide.

Dia 7, 31/03. Parque Nacional del Teide- Pico Viejo 3135m – Las Narices del Teide.

Dia 8, 1/04. Vilaflor . Vol de tornada.

Dia 1, 25/03. Vol a Tenerife. Ferry a La Gomera.
Vol a Tenerife i trasllat en minibús privat al Port de Los Cristianos per agafar el ferry a La Gomera.

Nit a San Sebastián de La Gomera.

Dia 2, 26/03. Valle del Gran Rey. Nuestra Señora de Guadalupe-Playa del Inglés.

Preciós sender per començar l’estada a La Gomera. Des de les altures gaudirem de l’espectacle del paisatge de la Vall del Gran Rey, de penya-segats vertiginosos encerclant hortes tropicals on es conrea l’alvocat, la pinya i el mango i amb el final gustosament feliç de les platges de Valle del Gran Rey, a on podrem banyar-nos.

Desnivells aproximats: + 150m / -800m. Uns 9 km.

Nit a San Sebastián de La Gomera.

Dia 3, 27/03. Parc Nacional de Garajonay- Contadero- Aceviño.
Avui caminarem per descobrir la riquesa botànica d’aquest bosc primari que es va convertir en Parc Nacional el 1981 i Patrimoni de la Unesco el 1986. És una de les excursions emblemàtiques de l’illa, el cor de la laurisilva. En finalitzar l´excursió, trasllat al Mirador d’Abrante i aturada per contemplar les belles vistes.

Desnivells aproximats: + 200m/ -650m. Uns 10km.

Nit a San Sebastián de La Gomera.

Dia 4, 28/03. Del Valle del Gran Rey a Vallehermoso: Las Hayas- Presa de la Encantadora- Vallehermoso.
La travessa del Valle del Gran Rey fins a l’idíl·lic Vallehermoso és una de les grans joies de l’illa. Durant la pujada a Las Hayas gaudirem d’unes magnífiques vistes panoràmiques del Valle del Gran Rey.
En acabar de caminar, si ens és possible, anirem al Parc Marítim de Vallehermoso, on podrem gaudir d’uns gustosos banys a les piscines d’aigua salada davant del mar. Aquesta instal·lació té uns horaris d’obertura força imprevisibles, fins uns dies abans no sabrem si està oberta o no.

Desnivells aproximats: +430m/ -950m. Uns 10km.

Nit a San Sebastián de La Gomera.

Dia 5, 29/03. San Sebastián de la Gomera- Platja de La Guancha. Ferry de La Gomera a Tenerife.
El nostre darrer dia a La Gomera, l’aprofitarem per gaudir dels paisatge de costa acompanyats d’horitzons infinits, platges negres amb palmeres i tabaibes. Excel·lent sender entre platges salvatges i penya-segats de més de 200 metres amb vistes espatarrants al Teide. Seguirem el GR-132, que dóna la volta a l’illa.
A la tarda, després de gaudir de la Platja de la Guancha, envoltats de penya-segats volcànics, agafarem el ferry de tornada a Tenerife.

Desnivells aproximats: + 400m / -420m. Uns 9,5km.

Un cop a Tenerife, trasllat al nostre hotel a Vilaflor, poblet a 1300m d’altura.

Nit a Vilaflor.

Dia 6, 30/03. Parque Natural de la Corona Forestal- Sombrero de Chasna i Parque Nacional del Teide.
Dia preciós d’aclimatació per l’ascensió a Pico Viejo de l’endemà. Pujarem fins als 2500m travessant una part del Parque Natural de la Corona Forestal, on admirarem els majestuosos i centenaris pins canaris i cedres amb bones vistes sobre el mar. Farem cim al Sombrero de Chasna i carenejarem sobre immensitats entre la caldera del Teide de Las Cañadas i els boscos de la Corona per sobre dels 2400 m. Pura alta muntanya tropical amb vistes brutals al Teide!!

Desnivells aproximats: +730 m/ -600 m. Uns 10km.

Nit a Vilaflor.

Dia 7, 31/03. Parque Nacional del Teide- Pico Viejo 3135m – Las Narices del Teide.
El Pico Viejo, amb 3135m, és el segon cim més alt de l’illa i es pot considerar una de les muntanyes més grandioses de Tenerife, amb el seu imponent cràter de 800m de diàmetre. Gaudirem de la riquesa cromàtica que ens ofereix aquest paisatge volcànic amb majúscules…del negre més fosc al turquesa, passant per tots els tons de vermell i ocre; de les panoràmiques espatarrants des del seu cim; del paisatge de cràters, les colades de lava, les bombes (“huevos”); de productes de l’erosió de la roca com els Roques de García o La Catedral…d’un ambient fascinant i un ecosistema únic.

Desnivells aprox. +950 m/ -1000 m. Uns 14 km de distància.

Nit a Vilaflor.

Dia 8, 1/04. Vilaflor. Vol de tornada.
A mig matí, trasllat al aeroport de Tenerife i vol de tornada a Barcelona.

Per tal de garantir la seguretat dels participats i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Nivell

De mitjana, 400m de pujada i 750m de baixada diaris. Entre 9 i 14 km diaris. Veure detalls de desnivells diaris en el Dia a dia. Senderisme per camins traçats, sense dificultat tècnica. Alguns trams pedregosos i també per terreny volcànic (preparat pel senderisme: senders empedrats construïts per indrets espectaculars de l’orografia de l’illa).

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Banyador, tovallola i xancletes.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Inclou

 • Els vols d’anada i tornada directes entre Barcelona i Tenerife, sense taxes (només per l’opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat). Vols amb maleta facturada inclosa.
 • Els trajectes de ferry d’anada i tornada entre Tenerife i La Gomera.
 • Allotjament i esmorzar de tots els dies (7 nits) en hotels. En habitacions dobles amb bany.
 • Els 7 sopars.
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada, amb el nostre estil habitual.
 • Tots els transports necessaris per seguir el programa indicat, a Tenerife i a La Gomera. En transport privat.
 • El transport de bagatges.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries 26 € a 22/09/2023.
 • Els pícnics de migdia, que podràs comprar al establiments propers a l’allotjament o al mateix hotel. Les begudes dels sopars.
 • Tot el no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

En bons hotels, en habitacions dobles amb bany:
Quatre nits a Sant Sebastián de La Gomera.
Tres nits a Vilaflor (Tenerife).

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram