5 – 17 Agost 2022

Perú essencial. Salkantay, Machu-Hayna Pichu, Cusco, Montaña de Colores, Titicaca, Valle Sagrado, Lima, etc

Nivell Baix

Caràcter: Moderat
Desnivells: 250-550m
Forma física: Activa / bona condició física

Estada en itinerància

Hotels

1915€ sense vols internacionals

2825€ amb vols i sense taxes internacionals

Hem fet una tria essencial i indefugible dels millors paisatges i destins del Perú. El resultat final és un viatge molt contrastat que incorpora tot allò verament important, des de les caminades al voltant del Salkantay, amb les seves espectaculars glaceres, estanys i cims de 6.000 m amb més comoditat en l’allotjament- , fins el Machu-Hayna Picchu i el Valle Sagrado dels Inques, amb tot el seu reguitzell de jaciments, salineres; el Titicaca, amb el seu immens paisatge de llac a més de 3500 m envoltat de cims nevats; i les illes d’Amantani i Taquile, etc… Sense deixar-nos els bellíssims paisatges de la Muntanya de Colors i la monumental Cusco, patrimoni  de la UNESCO.

Farem una gradual i bona aclimatació que ens premetrà fer el viatge amb garanties.

L’èmfasi del viatge el posem tant en els millors paisatges de la regió, com en conèixer la gent que hi viu i les seves monumentals ciutats: Cusco i la capital, Lima. Els quítxues i els aimares han adaptat la seva forma de vida al rigor del clima, establint una relació harmònica amb la natura a través de  centenars d’anys. Caminarem i coneixerem la seva cultura enmig d’un paradís de muntanyes on els inques hi van assentar els seus llocs sagrats. Aquest contacte es farà més estret a Amantani-Titicaca i al poble de Checacupe.

 

Mesures COVID-19

Des de Bonviure anirem aplicant les mesures de seguretat que les autoritats sanitàries determinin en cada moment. Degut a la provisionalitat d’aquestes mesures anirem informant detalladament en cada viatge dels protocols i materials de protecció necessaris. Demanem a tots els participants que tingueu la comprensió i la responsabilitat necessàries pel bon desenvolupament del viatge.

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • Les caminades, molt assequibles, en un paisatge verament espatarrant: els dies en les valls i estanys glacials del Salkantay 4490 m sota l’imponent cim de 6271 m; un  dia sencer a la Montaña de Colores 5102 m, en mig de tots els seus bigarrats estrats de colors envoltats de les glaceres de l’Ausangate 6384 m i Alcamarinayoc 6102 m; els dies de caminades al bell mig del Titicaca 3810 m, on farem estada en una illa del llegendari llac de muntanya més gran del món; l’ascensió opcional al Huayna Picchu 2693 m, dins la visita al jaciment del Machu Picchu.
 • Un viatge completíssim que no es deixa res dels espais culturals més emblemàtics del Perú: Cusco com a capital cultural i històrica del Inques i colonial; el Valle Sagrado amb els jaciments de Ollantaytambo, Pisac, Sacsayhuaman, Tambomachay; i el magestuós i impressionant Machu Pichu.
 • El ritme del viatge és sens dubte un del punts forts, doncs, encara que visitarem diferents destins, dedicarem a cadascun d’ells el temps per assaborir-los amb calma. Això es demostra en els dos dies sencers al Salkantay i al Titicaca i el dia sencer a la Montaña de Colores i al Machu-Hayna Pichu.
 • Una excel·lent aclimatació a l’altitud, amb el descobriment dels llocs inques al voltant de Cusco i el Valle Sagrado, per poder realitzar amb bones garanties les excursions d’alçada al Salkantay, Titicaca i Montaña de Colores.
 • El Titicaca -literalment el puma gris en llengua aimara-  i el poble de Checacupe, seran els moments del contacte més estret amb la cultura quítxua i aimara del país i el nexe d’unió entre la història i les llegendes dels inques i tiwanakus -preinques-. Un dels valors primordials del viatger, és no només conèixer paisatges sinó també persones…el veritable viatge és aquell que passa dins nostre a través de les relacions que establim amb els qui anem coneixent.
 • La possibilitat de fer tot el viatge dormint en la comoditat de bons hotels amb habitacions dobles i opcionalment en habitacions individuals, llevat de la nit en l’estada en la casa d’hostes de l’illa d’ Amantani i la nit en l’estada al Salkantay, on dormirem en “domos”. En ambdues nits compartirem l’habitació com a molt 4 persones del grup. Domos es una cúpula fixe on hi ha instal·lat el llit i una taula i per tant molt més còmode que una tenda de campanya.
 • Farem una gradual i bona aclimatació que ens premetrà fer el viatge amb garanties.

Dia a Dia

Dia 1, 5/08. Vol a Lima.

Dia 2, 6/08. Vol de Lima a Cusco. Visita de Cusco.

Dia 3, 7/08. Vall Sagrada dels Inques, Moray i Salineras de Maras. Fortalesa d’Ollantaytambo. Tren a Aguas Calientes.

Dia 4, 8/08. Machu Picchu – Huayna Picchu 2667m (opcional) – Cusco.

Dia 5, 9/08. Cusco – Challacancha. Canal Inca a Soraypampa. Llacuna Humantay.

Dia 6, 10/08. Soraypampa – Llacuna de Soyrococha – Salkantaypampa – Soraypampa. Cusco.

Dia 7, 11/08. Checacupe. Chillca. Muntanya De Colors, Winicunca.

Dia 8, 12/08. Checacupe – Puno, Ruta Del Sol.

Dia 9, 13/08. Llac Titicaca. Illes flotants dels Uros – Amantaní.

Dia 10, 14/08. Llac Titicaca. Taquile – Puno.

Dia 11, 15/08. Trasllat hotel – aeroport de Juliaca i visita de les tombes de Sillustani. Vol a Lima.

Dia 12, 16/08. City Tour a Lima i trasllat a l’aeroport. Vol de tornada.

Dia 13, 17/08. Arribada a Barcelona.

Dia 1, 5/08. Vol a Lima.
Vol de Barcelona a Lima via Madrid. Arribem a Lima a la tarda.
Trasllat a l’hotel i temps per instal·lar-se abans del sopar.
Nit a Lima. Àpats inclosos: el que s’ofereix al vol Madrid-Lima

Dia 2, 6/08. Vol de Lima a Cusco. Visita de Cusco.
Després d’esmorzar, trasllat a l’aeroport i viatge a Cusco. A la tarda, city tour per Cusco, una ciutat plena d´història i monuments impressionants. Començarem amb la visita al majestuós Qoricancha o temple del Sol, l’exemple més important del canvi de l’arquitectura inca a l’arquitectura colonial espanyola. També visitarem els dos llocs arqueològics més importants als turons sobre Cusco: Saqsayhuaman i Qenqo; aquests jaciments són essencials per comprendre la importància de Cusco durant l’Imperi Inca. Després coneixerem els costums locals al mercat de Sant Pere. La nostra experiència culminarà visitant el centre de la ciutat: la Plaça d’Armes, la Catedral i alguns carrers principals.
Nit a Cusco. Àpats inclosos: Esmorzar

Dia 3, 7/08. Vall Sagrada dels Inques, Moray i Salineras de Maras. Fortalesa d’Ollantaytambo. Tren a Aguas Calientes.
Avui visitarem la Vall Sagrada dels Inques. Començarem pel pintoresc poblet de Chinchero, conegut com la ciutat de l’arc de Sant Martí, amb l’església de la nostra senyora de Monserrat, construïda el 1607 sobre el palau de Túpac Yupanqui, els seus paisatges d’andaneria i el mercat d’artesans. Continuarem el nostre recorregut visitant el poble de Maras i les andanes d’experimentació agrícola de Moray. Es creu que, en aquesta àrea fascinant, els Inques van crear el seu propi microclima per adaptar plantes, flors i molts altres productes de diferents parts de l’imperi inca. Seguirem amb una visita a les mines de sal, les salineres, ubicades just a sota de Maras. Aquestes mines segueixen funcionant i els camperols hi treballen durant el dia. Després ens dirigirem al poblat d’Urubamba on gaudirem d’un esmorzar buffet que us permetrà tastar la deliciosa gastronomia peruana. A la tarda visitarem la Fortalesa d’Ollantaytambo, que va constituir un estratègic centre militar, agrícola i religiós per administrar i controlar la Vall Sagrada de els Inques; això es dedueix per les construccions que es presumeixen eren per a dipòsits agrícoles i per a ús militar com a muralles i torrasses de vigilància (probablement per protegir-se de les ètnies selvàtiques). Aquest lloc arqueològic comprèn una sèrie de terrasses superposades, mostrant els impressionants i grans blocs de pedra finament llaurats i ubicats a la terrassa superior. En acabar la visita, a mitja tarda, anirem a l’estació per agafar el tren que ens portarà al poble d’Aguas Calientes en 2 hores de viatge.
Nit a Aguas Calientes. Àpats inclosos: Esmorzar + Dinar

Passejades de descoberta entre natura, arqueologia i cultura.

Dia 4, 8/08. Machu Picchu – Huayna Picchu 2667m (opcional) – Cusco.
Avui ens aixecarem molt d’hora per anar a conèixer una de les 7 Meravelles del Món i Patrimoni Històric i Cultural de la Humanitat: el complex arqueològic del Machu Picchu, “La ciutat perduda dels inques”.
Trasllat de l’hotel a l’estació d’autobusos, a on agafarem un bus per 12$ (concepte no inclòs en el preu) per evitar el primer tram d’ascens i arribar més d’hora a la nostra visita guiada pel nucli d’interès del complex arqueològic. Allà gaudirem d’una visita guiada durant 2 hores aproximadament per aquesta joia arquitectònica i arqueològica, la més important de l’Imperi Inca al Perú i una ciutat sagrada. L’arquitectura dels inques és veritablement sorprenent: van aconseguir construir una ciutat segura, sostenible i amb una planificació excel·lent sobre les muntanyes gràcies a una profunda relació amb la natura. Visitarem els principals llocs de la ciutat: la Plaça d’Armes, la Torre Circular, el Rellotge Solar Sagrat, les Cambres Reials, el Temple de les Tres Finestres i els cementiris.
Després podrem pujar (opcional) a la muntanya de l’Huayna Picchu, de 2667m (3 hores pujada i baixada); és coneguda principalment per ser el teló de fons de la majoria de fotografies panoràmiques de les restes arqueològiques inques de Machu Picchu, encara que ella mateixa alberga també importants restes arqueològiques relacionades amb el famós complex inca. Aquesta ascensió, de +/-350m, és opcional i presenta algun tram vertiginós. Si vols fer l’ascensió a l’Huayna Picchu, cal que ens ho diguis perquè reservem la teva plaça al més aviat possible (limitades…).
Una opció menys exigent i per a la qual no necessites cap reserva extra és la caminada cap a la Porta del Sol, entrada principal dels viatgers que prenen el Camí Inca (entre 2h-2h30, anada i tornada). Una altra opció interessant és caminar fins al Pont Inca.
Després tornarem a Aguas Calientes per dinar. A la tarda, agafarem el tren de tornada a Ollantaytambo, des d’on el nostre minibús ens portarà de tornada a Cusco (1 hora i mitja de viatge).
Nit a Cusco. Menjars inclosos: esmorzar.

Dia 5, 9/08. Cusco – Challacancha. Canal Inca a Soraypampa. Llacuna Humantay.
Recollida a l’hotel i trasllat de 2 hores fins a Mollepata, on farem el nostre esmorzar. Després continuem al nostre transport 1 hora i mitja aproximadament en direcció a Challacancha (3900 msnm). Aquí iniciarem la nostra caminada d’unes 2 hores pel canal Inca fins arribar a Soraypampa. Ens acomodarem als doms i dinarem. Després tornarem a caminar, aproximadament durant 2 hores, fins arribar a la llacuna Humantay (4200 msnm), on tindrem temps per visitar, explorar i admirar la bellesa paisatgística que envolta aquesta impressionant llacuna a la serralada del Vilcabamba.
Descendim pel mateix camí per tornar a Soraypampa, on soparem i passarem la nit.
Nit a doms, a Soraypampa. Un dom és una cúpula fixa on està instal·lat el llit i una taula i per tant és molt més còmode que una tenda de campanya. Àpats inclosos: Esmorzar + Dinar + Sopar

Desnivells aproximats: +500m / -400m. Unes 5h de caminada.

Dia 6, 10/08. Soraypampa – Llacuna de Soyrococha – Salkantaypampa – Soraypampa. Cusco
Després d’esmorzar, caminarem durant unes 3 hores fins arribar a la Llacuna de Soyrococha a 4490 msnm, on admirarem el bell paisatge que l’envolta, la impressionant muntanya de Salkantay. Després descendim pel mateix camí fins a Soraypampa, a on dinarem. A la tarda, tornada en el nostre transport privat a Cusco (unes 4 hores de viatge).
Nit a Cusco. Àpats inclosos: Esmorzar + Dinar

Desnivells aproximats: +/-590m. Unes 5h de caminada.

Dia 7, 11/08. Checacupe. Chillca. Muntanya De Colors, Winicunca.
Després d’esmorzar, transport privat al poble de Checacupe. Durant el viatge, d’unes 2 hores, passarem per diferents pobles i gaudirem de les vistes increïbles dels Andes peruans. Arribarem a l’hotel, ens instal·larem i dinarem. Continuarem el nostre viatge per bells paisatges, misterioses muntanyes i profundes valls. Arribarem al poble de Chillca a 4600 msnm. A partir d’aquí s’inicia la caminada d’unes 2 hores fins arribar a la Muntanya de l’Arc de Sant Martí. Des del cim de la muntanya, a 5100 msnm, gaudirem d’unes vistes impressionants dels Andes. Totes les muntanyes que envolten aquesta zona són de color vermell i tindrem una panoràmica impressionant de les valls i de la misteriosa Muntanya de 7 colors (Rainbow Mountain). Després d’aquesta gran experiència, emprendrem la caminada de tornada, d’una durada aproximada d’una hora i mitja. A l’arribada a Chillca, podrem visitar algunes de les cases de les famílies locals, on podeu veure l’estil de vida d’aquestes persones que segueixen practicant les antigues tradicions dels Inques. Retorn al Poble de Checacupe.
Nit a Checacupe. Àpats inclosos: Esmorzar + Dinar

Desnivells aproximats: +/-500m. Altitud màxima 5100m.

Dia 8, 12/08. Checacupe – Puno, Ruta Del Sol.
Després d´esmorzar, ens espera un dia amb 4 excursions i visites guiades als llocs d’interès del Sud. El Temple Inca de Raqchi, Sicuani, el Pas Raya a 4.335 msnm i el Museu Inca-Aymara de Pukara. Cada recorregut té una durada de 20 a 40 minuts durant els quals podrem fer preguntes, fer fotografies i caminar una mica. Arribem a Puno a la tarda i tornada a l’hotel.
Nit a Puno. Àpats inclosos: Esmorzar + Dinar

Passejades de descoberta entre natura, arqueologia i cultura.

Dia 9, 13/08. Llac Titicaca. Illes flotants dels Uros – Amantaní.
Avui coneixerem la Reserva del Llac Titicaca. Primer visitarem les illes flotants dels Uros, ubicades a només 5 km del Port de Puno. Els Uros s’autoanomenen els “Kotsuña”, El poble del llac. Un dels pobles pre-incaics més primitius del Perú, van ser una raça pura, i encara que avui els seus descendents són el mestissatge Uro i Aymara, conserven molts dels seus costums ancestrals. Viuen a illes flotants, construïdes per 4 a 9 famílies, a base de Totora (flor de llac). Quant a la seva activitat quotidiana, els homes practiquen la caça silvestre, pesca artesanal i elaboració d’artesanies fetes de Totora (basses de totora), i les dones realitzen teixits brodats en telers. Després visitarem l’Illa d’Amantán. A 38 km del Port de Puno i davant de la península de Capachica, es troba aquesta illa màgica, que està a una altura de 3817 msnm. En ella es poden apreciar gran quantitat de construccions prehispàniques, que inclouen un parell de talaies naturals i els temples on es duien a terme les cerimònies a la “Pacha Mama” i “Pacha Tata” (Apus), un cementiri de mòmies i el “ butaca de pedra”, “Inca Tiana”. Amantaní és l’illa on pots prendre’t el teu temps, i també podrem ajudar les famílies a cuinar, en cuines de fang, i tenir una experiència única de compartir amb les famílies.
Nit a la Illa Amantaní. Àpats inclosos: Esmorzar + Dinar + Sopar

Desnivells aproximats: +/-300m. Unes 2h30 de caminada. Altitud màxima 4120m.

Dia 10, 14/08. Llac Titicaca. Taquile – Puno.
Després d’esmorzar, veurem l’Illa de Taquile, una Illa Natural ubicada a 36 km del port de Puno, famosa pels seus colorits tèxtils, bells paisatges de turons, arcs de pedra i per descomptat, el llac blau. En aquest entorn magnífic caminarem durant 2 hores. Els vestigis que encara es poden observar a la illa daten d’èpoques pre-Incas. Els pobladors són experts en la pràctica tèxtil tradicional, que reflecteix la seva forma de vida, costums i creences andines, tasca que és considerada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco. Finalment tornarem a la ciutat de Puno a mitja tarda.
Nit a Puno. Àpats inclosos: Esmorzar + Dinar

Desnivells aproximats: +/-300m. Unes 2h de caminada. Altitud màxima 4070m.

Dia 11, 15/08. Trasllat hotel – aeroport de Juliaca i visita de les tombes de Sillustani. Vol a Lima.
Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport de Juliaca per agafar el vol de tornada a Lima. Al camí farem una parada per visitar el cementiri inca conegut com les Chullpas de Sillustani. I acabant la visita anirem cap a l’aeroport i volarem de Juliaca a Lima. Recepció a l’aeroport de Lima i trasllat a l’hotel.
A la tarda anirem a visitar el Circuit Màgic de l’Aigua. Inaugurat el 2007, el 2009 va obtenir el rècord Guiness per ser el complex de fonts més altes del món en un parc públic. El circuit compta amb 13 fonts ornamentals que són controlades electrònicament i sincronitzades amb un joc de llums, oferint un espectacle d’imatges, llums i so que el fa destacar com les principals atraccions turístiques del Perú. Després gaudirem d’una experiència plena de sabors, colors, música, danses, tradició i cultura viva, harmonitzada amb el Cavall Peruà de Pas, al restaurant DPaso Hacienda Solco.
Nit a Lima. Àpats inclosos: Esmorzar + Sopar

Dia 12, 16/08. City Tour a Lima i trasllat a l’aeroport. Vol de tornada.
Després d’esmorzar gaudirem d’un recorregut per Lima en les seves tres etapes històriques: Lima Ancestral, Colonial i Moderna. Iniciarem el recorregut amb una vista panoràmica de la Piràmide Pucllana, antic Centre Cerimonial i arqueològic construït al Segle IV dc i considerat el Poble Sagrat dels Inques. Després ens dirigirem al Centre Històric de Lima, on apreciarem el que va ser l’antiga Lima Quadrada i coneixerem més de cinquanta monuments i edificis colonials dins els quals destaquen el passeig de la República, La Plaça Sant Martí, La Plaça Major, El palau de Govern, El Palau Municipal, el Palau Arquebisbal i La Basílica Catedral, entre d’altres. Continuant amb el recorregut, visitarem el Museu del Banc Central de Reserva on veurem la Col·lecció de Tresors del Perú, dins dels quals trobarem objectes de ceràmica, d’or i tèxtils de diverses cultures precolombines. També coneixerem el Conjunt Monumental de Sant Francesc, que constitueix la mostra d’art religiós colonial més gran d’Amèrica, on el seu principal atractiu és la visita a les seves criptes subterrànies conegudes com Las Catacumbas. Finalment ens dirigirem a la Zona Contemporània de Lima per visitar les principals edificacions i les zones residencials de Lima, l’Olivar de San isidro, Miraflores, Larcomar i el Parc de l’Amor.
Trasllat a l’aeroport de Lima a mitja tarda.
Nit a Lima. Àpats inclosos: Esmorzar + el que s’ofereix al vol Lima-Madrid

Dia 13, 17/08. Arribada a Barcelona.
Escala a Madrid i arribada a Barcelona a la tarda.
Àpats inclosos: el que s’ofereix al vol Lima-Madrid

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Sac de dormir de comfort 0ºC per 1 nit als domos de Soraypampa. Es pot llogar allà per un preu de 10$ (cal demanar-lo una setmana abans del viatge com a molt tard).
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita per les caminades i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

1915€ sense vols internacionals
2825€ amb vols i sense taxes internacionals

Suplement grup de 8 persones: 70€

Suplement per habitació individual (totes les nits menys 2 nits, a Soraypampa i a Amantani): 250€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat)

Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Els vols internacionals d’anada i tornada entre Barcelona i Lima, via Madrid, sense taxes (només per l’opció amb vols inclosos; places limitades, consulteu-nos disponibilitat). Vols amb equipatge de mà i maleta facturada inclosos.
 • Els vols domèstics: Lima- Cusco i Juliaca- Lima, amb les taxes incloses.
 • Guia local de Bonviure durant tot el viatge.
 • Guies turístics professionals per totes les visites guiades.
 • Totes les nits d’allotjament (11 nits). Veure detalls a l’apartat “Allotjaments”.
 • Tots els esmorzars. Resta d’àpats inclosos segons es detalla al Dia a dia.
 • Tots els trasllats entre els hotels i els aeroports.
 • Tots els transports per carretera necessaris per fer els itineraris descrits al Dia a Dia.
 • El tren d’anada i tornada a Aguas Calientes.
 • L’entrada i la visita guiada al Machu Picchu.
 • El permís d’ascensió al Huayna Picchu.
 • La barca pels trasllats al llac Titicaca.
 • Totes les entrades segons el programa descrit al Dia a dia.
 • Circuit màgic de “Aguas y Danzas” i el sopar amb espectacle de comiat, a Lima.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança de viatge i trekking amb 15.000€ de cobertura per accident i 1.000€ de cancel.lació.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries (100€ a 17/05/2022).
 • Els àpats no inclosos (segons es detalla al Dia a dia).
 • Totes les begudes extres, cafès o consumicions no incloses en els àpats.
 • (Si no tens sac de dormir i el vols llogar allà) El lloguer del sac de dormir per la nit als domos de Soraypampa (10 $; cal demanar-lo una setmana abans del viatge com a molt tard).
 • El bus des del control d’accés al Machu Picchu al jaciment arqueològic (12$).
 • Les propines.
 • Tot allò no esmentat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

Tres nits a Lima, en hotel de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany.
Una nit a Aguas Calientes, en hotel, en habitacions dobles amb bany.
Dues nits a Cusco, en hotel de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany.
Una nit a Soraypampa, en domos de 4 persones amb els serveis compartits. Un dom és una cúpula fixa on està instal·lat el llit i una taula i per tant és molt més còmode que una tenda de campanya.
Una nit a Checacupe, en hotel, en habitacions dobles amb bany.
Dues nits a Puno, en hotel de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany.
Una nit a l’illa d’Amantani, en habitacions de 4 persones amb els serveis compartits.

Possibilitat d’habitació individual totes les nits menys dues (a Soraypampa i a Amantani).

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Per tal de vetllar per la vostra salut i seguretat, Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança de viatge i trekking valorada en 75€. Aquesta assegurança té una cobertura per accident de fins a 15.000€ i cobreix tant les malaties o accidents durant l’activitat de trekking com les contingències de salut ocorregudes fora d’aquesta activitat. També inclou una assegurança de cancel·lació de fins a 1000€ i altres conceptes. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Les diferents pòlisses de cancel·lació optatives ofereixen una cobertura que assegura el retorn del preu del viatge, entre d’altres per positiu en Covid-19 i el confinament per contacte amb un positiu segons l’import total del vostre viatge. Escolliu la pòlissa que millor s’ajusti al preu del viatge i als vostres interessos.

Si voleu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, aneu a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram