9 – 27 Agost 2023

Himalàia Indi- Ladakh. Travessa pel PN de Hemis. Llacs Tso Moriri i Pangong. Vall de Nubra. Final al Taj Mahal.

Nivell Baix

Caràcter: Vigorós
Desnivells: 550-850m
Forma física: Hàbits esportius

Estada i Travessa amb suport

Hotels i Campaments

1819 € sense vols. Pensió completa al Ladakh.

2669 € amb vols i sense taxes dels vols internacionals. Pensió completa al Ladakh.

El Ladakh és un racó únic al món, terra budista a l’extrem de l’Himàlaia, de paisatge grandiós i cultura preservada…”El Petit Tíbet”. Et proposem un viatge per conéixer els paratges naturals més espectaculars i emblemàtics d’aquest indret tan especial.

Començarem amb 6 dies de travessa per paratges de muntanya espectaculars i menys concorreguts que les travesses clàssiques. Una travessa de nivell assequible però de paisatges superbs. Bona aclimatació els dies previs visitant la cultura budista del Ladakh.

En acabar la travessa, anirem a gaudir dels dos llacs icònics del Ladakh: el de Tso Moriri i el Pangong. Dos indrets remots, a tocar de la frontera amb la Xina…i màgics.

I continuarem cap a la Vall de Nubra, un paisatge diferent dins el Ladakh, a tocar dels Karakorums. Retorn a Leh travessant un dels ports de muntanya més alts del món que es pot fer en vehicle, el Kardung La.

Un viatge original, divers i contrastat amb el nostre estil bonvivant.

Album de fotos Estiu 2019
Album de fotos Estiu 2018

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • El Ladakh és una excepció climàtica, una zona que queda preservada dels monsons que afecten la resta de l’Índia gràcies a la barrera natural de les muntanyes que l’envolten (Himàlaia i Karakourm).
 • El paisatge. Es una escena titànica, un caprici dels Déus que han tallat impossibles abismes i creat les llums més pures del planeta enmig de plegaments, colors, textures de la roca de formes cataclismàtiques i monstruosament belles. Valls, muntanyes, glaceres, panoràmiques sobre les muntanyes més altes de la terra.
 • Programa amb unes bones etapes d’aclimatació a l’alçada i esforç en augment progressiu que faran que el teu cos s’adapti i pugui assolir les fites d’esforç necessàries.
 • Després de l’aclimatació, en què aprofitem per conèixer la cultura i monuments del Ladakh, travessa de sis dies per valls i colls poc freqüentats, un itinerari original, assequible i amb paisatges al·lucinants de muntanyes i glaceres.
 • En acabar, anirem als dos llacs més preuats i emblemàtics del Ladakh, els de Tso Moriri i Pangong, dos paratges remots i màgics, dos entorns molts especials… Disposarem d’un dia sencer al gran llac de Tso Moriri per gaudir d’aquesta diferència d’ambient i activitat, i passarem una nit al Pangong.
 • I per acabar al Ladakh, viatge per paratges insòlits, fins a la Vall de Nubra, una de les joies del Petit Tïbet, amb un paisatge diferent i relaxant. Aquí dormirem dues nits per poder gaudir plenament de l’experiència. Per tornar a Leh, travessarem un dels ports més elevats del món (que es pot fer en vehicle), el Kardung La.
 • Travessa en què caminarem còmodament descarregats de pes, anirem únicament amb la motxilla petita, la resta de l’equipatge els porten els rucs i les someres.
 • Busquem el màxim confort durant tot el viatge. Fora de la travessa, dormirem en llits en habitacions dobles, ja sigui en hotels (11 nits) o tendes-habitació de dues places amb llit (1 nit).
 • Hem dissenyat un viatge divers, contrastat i original. Adreçat als viatgers i viatgeres que gaudeixen de la combinació de trekking de requeriment físic moderat amb la visita i coneixement dels atractius monumentals, naturals i culturals del país.
 • Diferents ètnies, races, idiomes, religions, paisatges, arquitectures. La seducció de la diferència. Vides molt diferents a la nostra…la satisfacció de viatjar i observar, de sentir que el viatge no només passa per fora sinó també per dins.

Dia a Dia

Dia 1, 9/08. Viatge Barcelona-Delhi.

Dia 2, 10/08. Delhi. Vol a Leh- Ladakh.

Dia 3, 11/08. Leh – Stok, Matho i Sankar.

Dia 4, 12/08. Leh – Shey i Thiskey.

Dia 5, 13/08. Leh-(vehicle)- Hemis- Gya Lato 4000 m

Dia 6, 14/08. Gya Lato 4000 m- inici del trekking- Lhato Phu 4500 m

Dia 7, 15/08. Lhato Phu 4500 m – Poza La 4950 m – Lhalung 4850 m

Dia 8, 16/08. Lhalung 4850 m – Chakzang La 5350 m – Nimaling 4900 m

Dia 9, 17/08. Nimaling 4900 m – Kongmaru La 5290m – Chuskirmo 4150 m

Dia 10, 18/08. Chuskirmo 4150 m – Gyuncho La 4690 m – Shang Phu 4350 m

Dia 11, 19/08. Shang Phu 4350 m – Shang 3900m. Final del trekking. Trasllat en vehicle al llac de Tso Moriri -Korzok (en vehicle) seguint la vall de l’Indus.

Dia 12, 20/ 08. Korzok Phu, Tso Moriri.

Dia 13, 21/ 08. Del llac de Tso Moriri (Korzok) al Pangong (en vehicle) pel Tsaka La 4630m

Dia 14, 22/ 08. Del Pangong a la Vall de Nubra.

Dia 15, 23/ 08. A la Vall de Nubra.

Dia 16, 24/ 08. De la Vall de Nubra a Leh pel Kardung La 5340 m

Dia 17, 25/08. Vol de Leh a Delhi. Trasllat a Agra, Taj Mahal.

Dia 18, 26/08. Fort vermell d’Agra. Agra-Delhi (vehicle).

Dia 19, 27/08. Vol Delhi-Barcelona.

Dia 1, 9/08. Viatge Barcelona-Delhi.
Vol de Barcelona a Delhi.

Dia 2, 10/08. Delhi. Vol a Leh- Ladakh.
Arribada a l’aeroport internacional de Delhi a la matinada, trasllat a l’hotel per descansar unes hores. A la tarda, vol a Leh, capital del Ladakh, a 3500m d’altitud: JULLEY! Trasllat a l’hotel i temps per descansar.

Nit en hotel a Leh.

Dia 3, 11/08. Leh – Stok, Matho i Sankar.
Primer dia d’activitat tranquil.la al Ladakh per facilitar al nostre cos el procés d’aclimatació i poder gaudir amb plenitud del trekking. Després de l’esmorzar, creuarem el riu Indus per anar fins al poblet de Stok, a la vall que es troba als peus de l’Stok Kangri. Allà visitarem el seu palau reial, encara propietat dels actuals monarques, i el seu museu d’objectes cerimonials, thankas, joies i ornaments reials. Després anirem al veí monestir de Gurpuk, de l’escola Gelukpa, que data del segle XIV. De nou pujarem als vehicles per anar a una vall veïna, per visitar el monestir de Matho, del s. XIII, l’únic de l’escola Saskyapa al Ladakh.
A la tarda, de nou a Leh, després de dinar i reposar, visitarem el monestir de Sankar, a prop del centre de la ciutat.

Nit en hotel a Leh.

Dia 4, 12/08. Leh – Shey i Thiskey.
Continuem l’aclimatació gaudint d’un dels tresors més preuats de Ladakh: els seus monestirs i miradors propers en un radi de 20 Kms a Leh: Shey i Thiksey. En una posició estratègica endinsant-se a la vall de l’Indo, es troba Shey, l’antiga capital, amb les restes del palau més antic del Ladakh. En el temple principal de Shey hi ha una estàtua de Buda amb imprimacions d’or i coure. El monestir de Thiksey és un Gompa (convent i fortificació) i és el monestir més antic dels monjos Gelukpa, on encara hi resideixen uns 80. A part de l’ interès arquitectònic, religiós i cultural és el paisatge el que juga a favor en crear una rara bellesa entre l’austeritat de les muntanyes, el fons de vall verds i els cims nevats.
En tornar a Leh, temps per preparar l’equipatge pels dies de travessa.

Nit en hotel a Leh.

Dia 5, 13/08. Leh-(vehicle)- Hemis- Gya Lato 4000 m
Després d’esmorzar ens prepararem per anar en vehicles (en total unes 3 hores) a l’inici de la travessa, a Gya Lato.
De camí farem una aturada per visitar el monestir d’Hemis, el més ric i gran del Ladakh (amb 200 monjos actualment), amb uns frescos bellíssims, un dels més antics de la vall de l’Indus, construït al s. XVI.
Continuarem fins a Gya Lato, punt d’inici de la travessa, a on passarem la primera nit en tendes.

Unes 3 hores de vehicle
Pernocta en campament a Gya Lato, a 4000 m.

Dia 6, 14/08. Gya Lato 4000 m- inici del trekking- Lhato Phu 4500 m
Després d’esmorzar comencem la nostra travessa. El camí remunta una bonica vall que s’acaba engorjant, cap a les terres de pastures d’estiu (“Phu”). Aquesta primera etapa serà curta per acabar d’ ajudar-nos a l’aclimatació.

3-4 hores de marxa
Desnivells aproximats: + 500 m
Màxima cota, 4500 m
Pernocta en campament a Latho Phu, a 4500 m.

Dia 7, 15/08. Lhato Phu 4500 m – Poza La 4950 m – Lhalung 4850 m
Comencem el dia pujant de manera regular cap al primer coll del dia, el Poza La 4950m. Del de l’ampli coll, vistes espectaculars de les terres de la regió del Changtang i dels sismils més orientals del massís del Kang Yatze. Baixem uns 150m i tornem a pujar a un collet del que davallarem de nou per anar a trobar el nostre campament, entre formacions rocoses i agulles de tons verdosos i rogencs. Nit als camps de pastura estivals de Lhalung.

4-5 hores de marxa
Desnivells aproximats: + 600 m / – 250 m
Màxima cota, 4950 m
Pernocta en campament a Lhalung, a 4850 m.

Dia 8, 16/08. Lhalung 4850 m – Chakzang La 5350 m – Nimaling 4900 m
Avui travessarem un altre gran coll, el Chakzang La a 5350m, des del qual gaudirem de vistes magnífiques dels principals cims del Kang Yatze, amb el cim principal a 6400m, i les seves glaceres…i més lluny, de l’inici de la vall de Marka. Als nostres peus, ja s’endevina el nostre destí final d’avui, el campament de Nimaling…situat en un altiplà, és un d’aquests indrets inoblidables, encisador i bell, en un entorn magnífic dominat per la presència del Kang Yatze de 6400 m, i a on compartirem espai amb els pastors locals i els seus ramats d’ovelles, iacs, cavalls i cabres.

5-6 hores de marxa
Desnivells aproximats: + 500 m / -450 m
Màxima cota, 5350 m
Pernocta en campament a Nimaling, a 4900 m.

Dia 9, 17/08. Nimaling 4900 m – Kongmaru La 5290m – Chuskirmo 4150 m
Remuntem suaument el coll de Kongmaru La 5290m, des del que tindrem una de les vistes més espectaculars del Kang Yatze. Cap a una banda, l’inici de la Vall de Markha i la Vall de Nymaling, i tot el muntanyam dels Kang Yatze i els sismils que els acompanyen, amb els seu pendents encatifats de glaceres. Cap a l’altra banda, la superposició infinita de valls que menen a la de l’Indus. Després de gaudir d’aquest indret de privilegi, descens gradual per una bonica gorja de parets de roques vermelloses i verdoses que ens durà al nostre campament, a prop de llogaret de Chuskirmo.

5-6 hores de marxa
Desnivells aproximats: + 390 m / -1140 m
Màxima cota, 5290 m
Pernocta en campament a Chuskirmo, a 4150 m.

Dia 10, 18/08. Chuskirmo 4150 m – Gyuncho La 4690 m – Shang Phu 4350 m
Seguim per la mateixa vall, que deixarem a la següent cruïlla, per remuntar cap al NO en direcció al coll que superarem avui, el de Gyuncho La. Caminarem per una vall a on és rar trobar altres grups, gaudirem d’això i de les vistes des del coll a 4690m. Tornarem a baixar a les pastures d’estiu del poble de Shang, a on acamparem a 4350 m.

6- 7 hores de marxa
Desnivells aproximats: + 550 m / -350 m
Màxima cota, 4690 m
Pernocta en campament a Shang Phu, a 4350 m.

Dia 11, 19/08. Shang Phu 4350 m – Shang 3900m. Final del trekking. Trasllat en vehicle al llac de Tso Moriri -Korzok seguint la vall de l’Indus.
Darrera etapa del trekking. Curt descens fins a Shang per anar a buscar els vehicles i traslladar-nos al Tso Moriri. Anem direcció Leh fins al poble d’Ushbi, a on ens desviarem per agafar la carretera que va para.lela a l’Indus. Per la vall d’aquest gran riu, envoltada del gran paisatge de les muntanyes del Ladakh, arribarem al poblet de Korzok, a la riba nord-oest del gran llac Tso Moriri, gran massa d’aigua turquesa inserida en un paisatge àrid com si fos una pedra preciosa. Amb poques cases i un petit monestir, aquest és l’únic assentament estable de la regió del Rupshu, ja que la resta del territori està habitat per ser la població nòmada Changpa, que viuen tot l’any en tendes que van canviant de lloc segons la disponibilitat de pastures pels seus ramats seguint una rutina anual ancestral.

Unes 2 hores de marxa
Desnivells aproximats: -450 m
Màxima cota, 4350 m
Aproximadament 7 hores de vehicle (amb parades periòdiques per estirar les cames, dinar, fer alguna foto…), uns 200km.
Màxima cota (en vehicle), 4840 m
Allotjament en hotel a Korzok, a 4570 m.

Dia 12, 20/ 08. Korzok Phu, Tso Moriri.
Avui seguirem els passos dels nòmades, els Changpes, perfectament aclimatats i adaptats a les dures condicions de l’entorn… aquí es poden veure les ramats de iacs i cabres “pashmines”. Ens aproparem a una cultura i forma de vida mil·lenària, preservada al llarg dels temps: història i paisatge en estat pur. Gaudirem de les riqueses naturals del Tso Moriri, amb les nombroses colònies d’espècies d’ocells migratoris que fan aquí una de les agrupacions més grans d’Àsia, i que tindrem temps d’observar des de les seves ribes. Ens enlairarem en la vessant Oest del llac per poder tenir millor perspectiva de la immensa bellesa de l’indret, aquest gran llac d’aigües turqueses considerat com el més bell del Ladakh…o si vols et pots quedar descansant, gaudint de l’ambient tan especial que t’ofereix aquest indret…

Unes 2 hores de marxa
Desnivells aproximats: + 200 m / -200 m
Allotjament en hotel a Korzok, a 4570 m.

Dia 13, 21/ 08. Del llac de Tso Moriri (Korzok) al Pangong (en vehicle) pel Tsaka La 4630m
Després de l’esmorzar, deixem enrere el Tso Moriri per iniciar la ruta cap l’altre gran llac del Ladakh, el Pangong, un llac immens d’aigües turqueses. Pangong vol dir “llac d’altes pastures”, fa 134 km de llargada i 5km al seu punt més ample i s’estén des de l’Índia al Tibet…de fet dues terceres parts del llac es troben en territori xinès. A l’hivern el llac es congela totalment tot i que la seva aigua és salada. Seguirem la vall del riu Indus durant uns quilòmetres en direcció a la Xina i canviarem de vall, cap a la del riu Tsaka, amb el coll Tsaka La a 4630m, travessant poblets envoltats del verd dels seus cultius vora riu, veritables oasis enmig de la immensitat àrida de les muntanyes que els envolten.

Aproximadament 6 – 7 hores de vehicle (amb parades periòdiques per estirar les cames, dinar, fer alguna foto…), uns 200km.
Màxima cota (en vehicle), 4630 m
Allotjament en resort a Pangong, a 4270 m. Resort amb tendes de grans dimensions (s’hi pot estar de peu, és com una habitació però no és una construcció fixa) amb dos llits per tenda i bany a l’interior, en una instal·lació-resort condicionada amb restaurant, etc.

Dia 14, 22/ 08. Del Pangong a la Vall de Nubra.
Deixem les altes terres dels Chang i anem cap a la Vall de Nubra, per paisatges solitaris i espectaculars. La carretera està construïda seguint les fons de vall dels rius Muglib, Tangste i Shyok, i travessa llogarets apartats i fins fa poc sense accès en vehicle…Progressivament anirem baixant de cota fins a arribar a la Vall de Nubra. Primeres passejades per aquest nou paisatge del Ladakh.

Aproximadament 5 -6 hores de vehicle (amb parades periòdiques per estirar les cames, dinar, fer alguna foto…), uns 170 km.
Màxima cota (en vehicle), Yaktil La 4300 m
Allotjament en hotel a la Vall de Nubra, a 3140m.

Dia 15, 23/ 08. A la Vall de Nubra.
Dia per conéixer la Vall de Nubra…estem en plena ruta de la seda envoltats de muntanyes de més de 7000 m i al fons del tot, el Karakorum amb els seus cims de més de 8000m confluència amb el Pakistà i el Tibet. El fons de la vall és deliciós, al trobar-se més baix que Ladakh és també més càlid i abunden els conreus i les hortes, els fruiters, etc, en un marc grandiós envoltat de gegants. Visitarem els seus principals atractius: l’antic monestir de Diskit, el més antic (s. XIV) i gran de la Vall de Nubra, amb la seva estàtua de Buda gegant. Farem una caminada senzilla entre els pobles de Diskit i Hunder, entre les dunes del “desert” del Nubra; aquí apareixeran els camells bactrians –una relíquia dels temps de les caravanes de la ruta de la seda-. La vista és sorprenent: una plana immensa barreja de dunes, desert i hortes, rica per la confluència del rius Shyok i Nubra, enmig de muntanyes en la cruïlla del Karakorum i l’Himàlaia.

Allotjament en hotel a la Vall de Nubra, a 3140m.

Dia 16, 24/ 08. De la Vall de Nubra a Leh pel Kardung La 5340 m
Tornem cap a Leh i ho fem travessant un dels colls més alts del món en què es pot circular amb vehicle, el Kardung La, de 5340m.
Tarda lliure a Leh per descansar, fer alguna compra, badar, visitar algun dels seus monestirs,…

Aproximadament 5 hores de vehicle (amb parades periòdiques per estirar les cames, dinar, fer alguna foto…), uns 86km.
Màxima cota (en vehicle), 5340 m
Allotjament en hotel a Leh.

Dia 17, 25/08. Vol de Leh a Delhi. Trasllat a Agra, Taj Mahal.
Després d’un esmorzar matiner, trasllat a l’aeroport i vol a Delhi, des d’on anirem per carretera fins a Agra (200 Km, 5 a 6 hores, depenent del trànsit a la sortida de Delhi). En la imaginació col·lectiva, hi ha associat el Taj Mahal amb l’Índia. Visitarem, doncs, una de les meravelles del món, curulla de història, de llegendes i de bellesa única. Patrimoni de la Humanitat de la Unesco. L’emperador Sha Jahan, en memòria de la seva esposa Muntaz Mahal, va fer construir aquesta meravella, una de les obres cimeres de la humanitat.

Nit en hotel a Agra.

Dia 18, 26/08. Fort vermell d’Agra. Agra-Delhi (vehicle).
Després d’esmorzar, visitarem el Fort Vermell d’Agra, patrimoni de la Humanitat de la Unesco, ciutat emmurallada dels Mogols, per la qual ens passejarem rememorant els temps antics. Coneixerem la seva història i el seu valor de mans d’un guia especialitzat.
Al migdia, retorn a Delhi, depenent de l’horari d’arribada, visitarem algun centre d’interès de la ciutat, com el barri de la Vella Delhi o el gran temple Sikh.

Nit en hotel a Delhi.

Dia 19, 27/08. Vol Delhi-Barcelona.
Trasllat a l’aeroport per a vol de retorn. Namasté.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Nivell

Durant el trekking (6 dies): bons camins amb algun tram pedregós, sense cap dificultat tècnica. Desnivells diaris mitjos dels dies que es camina + 425 m / – 450 m. Hores diàries de caminada efectiva entre 2h i 6-7h. Màxims desnivells de pujada diàries de +600m (un dia) i de baixada de -1140m (un día). Mireu el detall diari al Dia a dia.

Durant els 6 dies de trekking, es camina sempre per sobre dels 4000m, 3 dies del trekking es travessen colls que ronden el 5000m (màxim de 5350m). Campaments per sobre de 4000m, mai dormim a 5000m. Per tal de evitar problemes per l’alçada, els primers dies a Leh se segueix estrictament un programa d’aclimatació i els itineraris diaris es fan a un ritme de progressió adequat per continuar amb l’adaptació.
La resta del dies del viatge el requeriment físic és baix o no es camina.

Atenent als metres de desnivell que cal fer en els 5 dies de trekking, aquest viatge seria predominantment de Nivell 2. Tanmateix, el viatge té un afegit d’exigència física degut a les altes cotes en què es desenvolupa.

Material

Passaport (en vigor almenys 6 mesos després de la sortida de l’India) amb visat tramitat.
Roba de senderisme d’hivern per capes pel trekking (samarretes d’interior + folre polar o jaqueta plomes + jaqueta impermeable-paravent). Buff, gorra per abrigar, guants d’hivern, ulleres de sol filtre 4 amb protecció 100% UV, cremes solars factor protecció 40-50 o més, barret pel sol… En general, protecció tant pel fred com pel sol.
Botes de trekking impermeables i mitjons adequats.
Sac de dormir d’hivern pels 5 dies de travessa (si no en tens, el pots llogar al Ladakh a molt bon preu).
Frontal i piles de recanvi.
Recomanem bastons de senderisme.
Cantimplora mínim 1l amb funda aïllant.
Farmaciola personal.
Bossa de viatge amb la resta de roba i afers personals. Tovallola i xancles.

Setmanes abans del viatge us enviarem la informació completa per preparar tot el necessari pel viatge.

 

La Vostra Motxilla

Dins la motxilla només caldrà dur els afers per la ruta del dia (roba, menjar, aigua, efectes personals, farmaciola,…). Per tant, cal que dugueu una motxilla petita-mitjana, d’uns 20 -30 litres. Amb protector de pluja.
La resta del vostre equipatge serà transportat per mules i rucs.

Documentació i Vacunes

Per entrar a la India, cal tramitar un visat. Aquets tràmit s’ha de fer per internet. Et donarem més detalls sobre com fer-ho quan reservis el viatge. Per fer aquesta tramitació, el teu passaport haurà de tenir una validesa mínima de 6 mesos respecte a la data de sortida de la Índia.

No hi ha cap vacuna obligatòria (tret de la de la febre groga si has estat en un país de risc recentment), però sí que n’hi ha de recomanades. Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPaises.do .
Us recomanem que programeu visita amb algun dels centres de vacunació internacional de la vostra zona per rebre les indicacions d’un professional.

Preu

1819 € sense vols. Pensió completa al Ladakh.
2669 € amb vols i sense taxes dels vols internacionals. Pensió completa al Ladakh.
DESCOMPTE de 80€ si tens l’assegurança de la FEEC modalitat D o similar.

Suplement grup de 11 a 13 persones: 75 €
Suplement grup de 8 a 10 persones: 160 €

Suplement habitació individual als hotels i tenda individual al trekking: 490 €

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Condicions del preu del viatge
*** Com a conseqüència de variables relacionades amb el carburant, les taxes aèries (preu definitiu una vegada emès bitllet) i el canvi de divises, els preus establerts en aquesta programació poden ser revisats fins a 20 dies abans de la data de sortida. Data de càlcul del viatge 16 de febrer de 2023.

Inclou

 • Vols internacionals Barcelona- Delhi/ Delhi-Barcelona, sense taxes (només per l’opció amb vols inclosos, places limitades). Vols amb equipatge de mà i maleta facturada inclosos.
 • Vols domèstics Delhi-Leh-Delhi, amb les taxes incloses (només per l’opció amb vols inclosos, places limitades). Vols amb equipatge de mà i maleta facturada inclosos.
 • Guia local de muntanya i cultural durant el trekking.
 • El Coordinador de Bonviure amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.
 • Tots els allotjaments (18 nits).
 • Pensió completa al Ladakh. La majoria dels dies es dina de plat, excepcionalment es menja entrepà per dinar.
 • Allotjament i esmorzar a Delhi i Agra.
 • Tots els arranjaments de trekking: tenda de campanya de dues places, matalassos, estris per menjar, taula, cadires, tenda menjador, tenda WC,…
 • El cuiner, els ajudants (de cuina, també munten i desmunten les tendes cada dia), els encarregats dels animals d’abast i les seves mules o rucs (pels bagatges i el trasllat dels campaments; els campaments són mòbils, cada dia es traslladen d’una ubicació a la següent).
 • Guia turístic a Agra -Taj Mahal-.
 • Trasllats a Delhi, trasllats a l’aeroport i viatge d’anada i tornada a Agra en mini autobús amb aire condicionat.
 • Tots els trasllats en vehicle privat al Ladakh (sense aire condicionat).
 • El transport de l’equipatge durant el trekking.
 • Taxa de Medi Ambient.
 • Totes les taxes i permisos al Ladakh.
 • La tramitació de permisos especials i la taxa corresponent pel Tso Moriri, el Pangong i la Vall de Nubra.
 • Les entrades a monestirs i monuments a Ladakh.
 • Assegurança d’accidents a muntanya. Veure més detalls a l’apartat “Assegurances”.
 • Assegurança de viatge i trekking (valorada en 80€) – si tens l’assegurança de la FEEC modalitat D o similar t’ho descomptem del preu del viatge- . Inclou assegurança de cancel·lació fins a 1000€. Veure més detalls a l’apartat “Assegurances”.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • (Per l’opció amb vols inclosos): taxes aèries dels vols internacionals (376€ a 31/10/2022), sí que estan incloses les taxes del vol domèstic.
 • Visat de l’Índia i la seva tramitació.
 • Dinars i sopars a Delhi i Agra.
 • Entrades i taxa de fotos i vídeo als monuments a Delhi i Agra.
 • Aigua embotellada o un altre tipus de beguda durant tot el viatge (l’aigua sí que està inclosa durant el trekking).
 • Propines.
 • Despeses imprevistos provocats per circumstàncies incontrolables com cancel.lacions o retards de vols, carreteres bloquejades, condicions atmosfèriques, desastres naturals.
 • Tot allò no esmentat en l’apartat inclou.

Allotjaments

A Delhi (2 nits) i a Agra (1 nit), en hotels de 4*, en habitacions dobles amb bany.

A Leh (4 nits), en hotel, en habitacions dobles amb bany.

Durant el trekking (6 nits), en campaments amb tendes de dues places, àmplies. Amb matalàs prim d’escuma per aïllar-se amb comoditat del terra, botiga menjador, botiga WC, …

Al Tso Moriri, Korzok (2 nits), en hotel senzill . A Korzok hi ha pocs hotels i tots són bàsics, però disposen d’habitacions dobles amb bany complet particular (amb aigua calenta). És la màxima comoditat a la zona.

Al Llac Pangong (1 nit), en campaments fixos , en tendes-habitació de 2 places, amb llit, WC i dutxa a l’interior. Són tendes grans, tipus bungalow (es pot estar dempeus); és la màxima comoditat en aquest lloc. Es tracta d’una instal·lació-resort condicionada amb restaurant, etc. Si vols veure alguna foto: https://www.ladakhsarai.com/pangong-sarai/ (pot ser aquesta instal·lació o una altra de similar).

A la Vall de Nubra (2 nits), en hotel (en casetes de camp), en habitacions dobles amb bany .

Possibilitat de dormir en individual cada nit pagant un suplement (places limitades).

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Per tal de vetllar per la vostra salut i seguretat, Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança de viatge i trekking valorada en 80€. Aquesta pòlissa cobreix tant les malalties o accidents durant l’activitat de trekking com les contingències de salut ocorregudes fora d’aquesta activitat (cobertura sanitària fins a 15.000€ i repatriació inclosa). També inclou una assegurança de cancel·lació de fins a 1000€ (és possible ampliar-la, si t’interessa demana’ns informació) i altres conceptes.
Et descomptem del preu aquests 80€ si tens l’assegurança de la FEEC modalitat D o assegurança anàloga.

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Una gran aventura”

5 / 5 Carmen Titos

“El paissatge i guies insuperables.Una gran aventura a la fi del món. Pau i llibertat en esència pura.”


Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram