7 – 14 Agost 2023

Alps Italians i Francesos. Vall d’Aosta i Alta Savoia. Mont Blanc i Cerví.

Nivell Baix

Caràcter: Moderat
Desnivells: 200-550m
Forma física: Activa / bona condició física

Estada

Hotel

sense vols: 1529€
amb vols i sense taxes: 1599€

Caminarem entres les muntanyes més altes i boniques d’Europa, amb vistes espatarrants a les seves glaceres i als seus boscos i prats verdíssims.

El Mont Blanc i el Cerví en un sol viatge. La Vall d’Aosta és el racó dels Alps italians amb les muntanyes més altes del país. Les més emblemàtiques superen amb escreix els 4000 m.

Gaudirem dels seus grandiosos paisatges d’alta muntanya, de la gastronomia -com la fontina- i de la cultura i llengua arpitana.

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • Gaudirem en un sol viatge de magnífics senders envoltant les meravelles més emblemàtiques dels Alps: Cerví, Mont Blanc, Mont Rosa, Grands Jorasses, Dent du Géant, etc.
 • Caminades assequibles i sense dificultats tècniques on gaudirem d’un marevallós paisatge alpí únic al món. Aptes per tothom amb una bona condició física activa.
 • Bon hotel de 4* i gastronomia a la Vall d’Aosta, ben centrat per poder fer còmodes els desplaçaments.
 • La Vall D’Aosta, amb tota la seva cultura – és una de les cinc regions autònomes d’Itàlia- serà el centre del viatge. Tanmateix, entrarem a l’Alta Savoia, al vessant francès, per gaudir dels senders panoràmics sobre el Mont Blanc, Els Drus, Mer de Glace, Mont Maudit, etc
 • Com sempre, guia de muntanya professional de Bonviure.

Dia a Dia

Dia 1, 7/08. Barcelona -Torí – Aosta – Courmayeur.

Dia 2, 8/08. Estanys de Checrouit i des Vesses.

Dia 3, 9/08. Chamonix, telefèric de la Flégère, Lac Blanc i Cheserys.

Dia 4, 10/08. Val Ferret fins a Pre Bar Damon i entrada opcional a Suïssa per Grand col Ferret

Dia 5, 11/08. Val Veny pels llacs de Miage i refugi d’Elisabetta..

Dia 6, 12/08. Mont Cerví i la vall de Breuil Cervínia.

Dia 7, 13/08. Muntanya de la Saxe.

Dia 8, 14/08. Courmayeur – Torí – Barcelona.

Dia 1, 7/08. Barcelona -Torí – Aosta – Courmayeur.
Vol Barcelona – Torí. Trasllat en vehicle privat fins a Aosta, on tindrem l’oportunitat de fer una visita per la ciutat descobrint els monuments i ruïnes de l’època romana que atesora. Al vespre, trasllat al nostre hotel a Courmayeur, a on passarem totes les nits.

Nit en hotel a Courmayeur.

Dia 2, 8/08. Estanys de Checrouit i des Vesses.

Sortirem caminant de l’hotel a buscar el telefèric de Maison Bielle. Des d’alla ens mourem direcció a ponent, per un camí abalconat al massís del Mont Blanc i els seus cims més imponents, el mont Maudit, l’Aiguille de Bionnassay i la Cresta de Peuterey. Tots ells, cims emblemàtics de més de 4.000m.s.n.m. Arribarem a l’Estany Checrouit, i el Lac des Vesses, acabant a sobre la Glacera de Miage. Retorn pel mateix camí.

Nit en hotel a Courmayeur.

Distància aproximada: 11 km. Desnivells aproximats: +/- 500 m.

Dia 3, 9/08. Chamonix, telefèric de la Flégère, Lac Blanc i Cheserys.

Canviem de país i de vall, per dirigir-nos a la capital europea d’alpinisme pel túnel del Mont Blanc. Agafarem el telefèric de la Flégère i farem un recorregut espatarrant, enllaçant el Lac Blanc i els llacs de Cheserys, on es reflecteixen muntanyes com la Dent du Géant, les Grandes Jorasses o l’Aiguille Verte. Veurem la Mer de glace i les Aiguilles Rouges, mentre anem resseguint en alguns trams el famós tour del Montblanc.

Nit en hotel a Courmayeur.

Distància aproximada: 9 km Desnivells aproximats: +/- 570m

Dia 4, 10/08. Val Ferret fins a Pre Bar Damon i entrada opcional a Suïssa per Grand col Ferret

Espectacular jornada entre cims de més de 4.000 m on destaquen les Grandes Jorasses i la Pointe Walker 4.208 m, Dent du Géant 4.013 m i Dôme de Rochefort 4.0145 m tots ells, cims emblemàtics de l’alpinisme mundial. Podrem entrar optativament a Suïssa on ens espera una vista magnífica de les muntanyes d’aquest pais encapçalades pel Grand Combin 4.314 m. Veurem el refugi d’Elena i el sender de la volta al Montblanc que hi passa tot donant un caràcter autèntic a aquest bonic itinerari.

Nit en hotel a Courmayeur.

Distància aproximada: 7 km. +/- 470 m fins a Pre Bra Damon // Distància extra aproximada de 2 km i +/- 287 de desnivell fins a Suïssa pel Gran Col Ferret

Dia 5, 11/08. Val Veny pels llacs de Miage i refugi d’Elisabetta.

Dia preciós en què seguirem un tram de la mítica Volta al Mont Blanc, el trek alpí més famós. Gaudirem d’espatarrants vistes de les agulles de Peuterey i cims de Trélatête, Dômes de Miage destacant amb els seus 4.052 m, Aiguillle de Bionnassay i les immenses glaceres de Miage i Brenta. Tot resseguint el riu Dora di Veny alimentat per les neus i glaceres del Mont Blanc. Coneixerem el bon ambient esportiu i alpí del refugi i ens emmirallarem en les aigües del famós estany de Miage.

Nit en hotel a Courmayeur.

Distància 16 km. Desnivell +/- 570 m.

Dia 6, 12/08. Mont Cerví i la vall de Breuil Cervínia.

Un dels dies més espectaculars del viatge, tindrem l’ocasió de caminar per la falda de la muntanya més emblemàtica d’Europa. Pujarem amb telefèric fins al llac de Cime Bianche, farem el cim de le Petite Someta (3020m), des d’on contemplarem embadalits el Cerví i les Dents d’Arens. Des d’allí ens enfonsarem per la vall de Saint Jacques, per veure el Laghi Grande des d’on divisem la Punta di Rollin i el Laghi Blue d’aigües turqueses.

Nit en hotel a Courmayeur.

Distància aproximada: 10 km. Desnivells aproximats: +/- 450

Dia 7, 13/08. Muntanya de la Saxe.

Avui pot ser un dia “gloriós” ja que ens aproparem al peu de la muntanya més alta dels Alps: el Mont Blanc. A la nostra ruta recorrerem tota la vall de la Val Ferret, des d’on podrem veure els ‘Gegants’ dels Alps: el Mont Blanc, les Grans Jorasses o la Dent del Géant en un entorn d’autèntica Alta Muntanya. Arribarem fins al Refugi Walter Bonaty situat a la Muntanya de la Saxe.

Nit en hotel a Courmayeur.

Distància aproximada: 15 km. Desnivell +/- 580m.

Dia 8, 14/08. Courmayeur – Torí – Barcelona.
Després d’esmorzar sortirem en direcció al aeroport de Torí per agafar el vol cap a Barcelona.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixin.

Nivell

Entre 4 i 5.30 h de caminada efectiva (sense comptar aturades) i 7-12 km de recorregut diaris. Desnivells de pujada i baixada amb una mitjana de 500m diaris. Desnivell máxim en un dia de +/-580m. Camins de muntanya, terreny variat: sender, roquissars, glevers, corriols pedregosos, etc. Indicat per persones amb hàbits esportius o de senderisme de nivell baix o mig.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent.
 • Gorra, ulleres de sol, cremes solars.
 • Bastons per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita per les excursions.
 • Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

1529 € sense vols.
1599 € amb vols i sense taxes.

Suplement grup entre 8 i 12 participants: 55€

Suplement per habitació individual: 210 € (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Els vols directes d’anada i tornada entre Barcelona i Torí, sense taxes (només per l’opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat). Vols amb maleta facturada inclosa.
 • Allotjament i esmorzar de tots els dies (7 nits).
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Tots els transports per terra necessaris per fer els itineraris de senderisme descrits en el Dia a Dia, en transport privat, excepte 3 trajectes en bus públic i 3 trajectes en telefèric (no inclosos).
 • Els dos trajectes entre l’aeroport i l’hotel.
 • El transport dels equipatges.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Les taxes aèries (39€ a 10/02/2023).
 • Els sopars.
 • Els pícnics de migdia, que podràs comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles.
 • Els 3 viatges en bus públic.
 • Els 3 trajectes en telecabina o telecadira. Preus totals de tots aquests trajectes 58 € (preus 2022) i si ets major de 65 anys, en aquest cas més econòmic 38€ (preus 2022).
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

Totes les nits en bon hotel de 4* a Courmayeur, en habitacions dobles amb bany.

Possibilitat d’habitació individual (places limitades).

Si vols més informació sobre els allotjaments, si us plau, consulta’ns-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d’assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d’uns dies). Aquí en teniu l’enllaç per si voleu més informació i sol·licitar-la: https://w6.seg-social.es/solTse/jsp/Entrada.jsp

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 150 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram