4 – 14 Agost

Armènia, la Perla del Caucas,
Muntanyes, boscos, volcans, estanys i monestirs

Nivell Mig

Nivell Mig

Estada en Itinerància

Hotels i cases d’hostes

€ / Persona amb vols i sense taxes

Armènia és un petit país muntanyós, punt de trobada de diferents cultures i civilitzacions que amaga una gran història i grans tresors arquitectònics. Caminant entre magnífics paisatges podrem descobrir alguns dels monestirs més bells ( Khor Virap, Geghard o Garrni ) , alguns dels llocs naturals més importants d’aquest país com el llac Sevan i el Parc Nacional de Dilijan i alguns dels seus cims més rellevants com l’Ajdahak i l’Aragats, punt culminant del nostre viatge.

Fotos Estiu 2018

Punts Forts

  • Gran riquesa cultural i històrica. Visita als monestirs de Geghard i Garni, patrimoni de la UNESCO. I descoberta de la seva capital: Yerevan.
  • Ascensió a alguns dels cims més rellevants del país.
  • Descoberta del llac Sevan i del Parc Nacional de Dilijan
  • Contacte amb la gent del país, ens apropem al seu estil de vida tradicional.
  • Tast de vins.

Dia a Dia

Dia 1, 04/08. Barcelona – Erevan

Dia 2, 05/08. Parc Nacional de Dilijan

Dia 3, 06/08. Ascensió al Cim de l’Artanish ( 2.460 m )

Dia 4, 07/08. El Llac Akna

Dia 5, 08/08. Ascensió a l’Armaghan ( 2.829 m )

Dia 6, 09/08. Ascensió a l’Ajdahak ( 3.597 m )

Dia 7, 10/08. Garni – Havouts – Khosrov – Geghard

Dia 8, 11/08 – Ascensió a l’Aragats Nord (4.090 m) ( Opcional: en cas contrari, ascensió a l’Aragats Sud ( 3890 m ) )

Dia 9, 12/08. Monestir de Khor Vira i Tast de Vins

Dia 10, 13/08. Erevan

Dia 11, 14/08. Erevan – Barcelona

Dia 1, 04/08. Barcelona – Erevan

Vol  de Barcelona a Erevan, la capital d’Armènia , a on arribarem a la nit.

Allotjament en un hotel a Erevan.

Dia 2, 05/08. Parc Nacional de Dilijan

Dia dedicat a descobrir el Parc Nacional de Dilijan. Camins i corriols de muntanya a través del bosc ens permetran gaudir d’impressionants paisatges de 360 graus. Finalment arribarem al poble de Gosh on visitarem el monestir de Goshavank.

Desnivells aproximats: +-100m de pujada i baixada. Uns 8 km de distància.

Allotjament en una casa d’hostes prop del Llac Sevan

Dia 3, 06/08. Ascensió al  Cim de l’Artanish ( 2.460 m )

Aquesta ascensió ens aportarà vistes panoràmiques del Llac Sevan, el més gran d’Armènia,  i de la serralada del Geghama que l’envolta.

Distància aproximada 7 km. Desnivells aproximats: +-550m de pujada i baixada

Allotjament en una casa d’hostes prop del Llac Sevan

Dia 4, 07/08. El Llac Akna

Trànsfert en 4×4 fins a les proximitats del Llac Akna. Estem a la serralada de Geghama i a una altura de 3000. És aquí on gaudirem de la bellesa d’aquest llac abans de començar el descens cap a Sevaberd entre prats alpins coberts de flors.

Distància aproximada 14 km. Desnivells aproximats: -1000m de baixada

Allotjament en una casa d’hostes prop del Llac Sevan

Dia 5, 08/08. Ascensió a l’Armaghan ( 2.829 m )

Aquesta ascensió d’avui és converteix en un passeig amb molt bones vistes fins a la part superior del volcà Armaghan (2 829 m). I ens ofereix l’oportunitat de gaudir de les espatarrants  vistes del Llac Sevan i la seva àrea amb el punt de vista que ens dona l’alçada.

Desnivells aproximats: +-800m de pujada i baixada. Uns 7 km de distància.

Allotjament en un hotel a Garni

Dia 6, 09/08. Ascensió a l’Ajdahak ( 3.597 m )

Armènia te molts volcans però l’Azhdahak és el volcà d’Armènia en majúscules. Des de la part superior d’Azhdahak s’obre una vista increïble de tota la regió de Kotayk, les muntanyes de Geghama, l’Ararat i el Llac Sevan.  I en l’interior del seu cràter, ens sorprendrà el llac que es forma per la fusió de la neu acumulada a l’hivern.

Desnivells aproximats: +-400m de pujada i baixada. Uns 4 km de distància.

Allotjament en un hotel a Garni

Dia 7, 10/08. Garni – Havouts – Khosrov – Geghard

Avui combinarem el senderisme, caminant per la Reserva Natural de Khosrov, una de les més importants d’Armènia. I les visites als temples de Garni i Geghard, patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Desnivells aproximats: +-370m de pujada i baixada. Uns 10 km de distància.

Allotjament en un hotel a Amberd.

Dia 8, 11/08 – Ascensió a l’Aragats Nord (4.090 m) ( Opcional: en cas contrari, ascensió a l’Aragats Sud ( 3890 m ) )

La muntanya de l’Aragats és un volcà extingit en el que hi destaquem dos cims el Sud ( 3890 m ) i el Nord, que és el sostre d’Armènia amb 4095 m, el nostre objectiu d’avui i punt culminant del nostre viatge.

Desnivells aproximats: +-1200m de pujada i baixada. Uns 15 km de distància.

Opcionalment, per aquells que l’Aragats Nord sigui massa exigent , faran l’ascensió a l’Aragats Sud (3.890 m )

Desnivells aproximats: +-700m de pujada i baixada. Uns 11 km de distància.

Allotjament en un hotel a Erevan

Dia 9, 12/08. Monestir de Khor Vira i Tast de Vins

Començarem el dia visitant el Monestir de Khor Virap al peu de l’Ararat des d’on tindrem la vista panoràmica més propera a aquesta muntanya. Retorn a Erevan on farem un tast de vins.

Allotjament en un hotel a Erevan

Dia 10, 13/08. Erevan

El darrer dia el dedicarem a conèixer la capital d’Armènia. Visita guiada i temps per descobrir els seus racons, fer compres, …

Allotjament en un hotel a Erevan

Dia 11, 14/08. Erevan – Barcelona

Trasllat a l’aeroport i tornada cap a casa.

 

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Itinerari

Nivell

Itineraris per bons camins de muntanya amb desnivells moderats mitjos de + 500 m – 650 m, distàncies mitges de 10 kms i recorreguts de 4-5 h sense comptar aturades. Màxim desnivell en un dia 800 m en pujada i 1000 m en baixada ( Exceptuant el dia de l’Aragats Nord que són 1200 m en pujada i baixada ). Aptes per a persones amb hàbits en senderisme o esportius d’intensitat mitja.

Material

Botes de senderisme, vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Pals per caminar, recomanats. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals. Dies abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Allotjaments

Quatre nits en hotel a Erevan, en habitacions dobles amb bany.
Tres nits en una casa d’hostes prop del Llac Sevan, en habitacions dobles amb bany compartit.
Dues nits en hotel a Garni, en habitacions dobles amb bany.
Una nit en hotel a Amberd, en habitacions dobles amb bany.

SI VOLEU MÉS DETALLS SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l’etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l’apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 35€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD. Cliqueu aquí per saber-ne la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment.

Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.”

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

19-17/07/19 IRLANDA, Costa Oest i Parcs Nacionals Connemara, Killarney i Dingle. Illa de Blasket. Final a Dublin

Estiu Europa Illes i Costa

Bed&Breakfast Cases d'hostes Hotel

Irlanda, Costa Oest i Parcs Nacionals Connemara,

Killarney i Dingle, Illa de Blasket. Final a Dublin

9 dies
A partir de 1255 €

Del 19 al 27 de juliol

4,3/5 (121 Enquestes)


puntuacio_3

Més Info

04-12/08/19 IRLANDA, Costa Oest i Parcs Nacionals Connemara, Killarney i Dingle. Illa de Blasket. Final a Dublin

Estiu Europa Illes i Costa

Bed&Breakfast Cases d'hostes Hotel

Irlanda, Costa Oest i Parcs Nacionals Connemara,

Killarney i Dingle, Illa de Blasket. Final a Dublin

9 dies
A partir de 1255€

Del 4 al 12 d'agost

4,3/5 (121 Enquestes)


puntuacio_3

Més Info

17-25/08/19 Irlanda Nord i Donegal. Calçada del Gegant i Parc Nacional

Estiu Illes i Costa

Bed&Breakfast Cases d'hostes Hotel

Irlanda Nord i Donegal.

Calçada del Gegant i Parc Nacional

9 dies

Del 17 al 25 d'agost

NOVETAT 2019


puntuacio_3

Més Info

Bonviure

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies