2 – 11 Agost de 2020

Armènia:
muntanyes salvatges, volcans adormits i monestirs perduts.

Nivell Baix

Nivell Baix – Mig

Estada en Itinerància

Hotels i cases d’hostes

1299 € sense vols

1539 € amb vols i sense taxes

Armènia és un petit país muntanyós, punt de trobada de diferents cultures i civilitzacions que amaga una gran història i grans tresors arquitectònics. Caminant entre magnífics paisatges podrem descobrir alguns dels monestirs més bells ( Khor Virap, Geghard o Garrni ) , alguns dels llocs naturals més importants d’aquest país com el llac Sevan i el Parc Nacional de Dilijan i alguns dels seus cims més rellevants com l’Ajdahak i l’Aragats, punt culminant del nostre viatge.

Fotos Estiu 2018

Punts Forts

 • Ascensions assequibles als cims més bonics i alts del país, entre ells l’Aragats sostre d’Armènia en dos opcions el cim principal de 4.090 m o l’ oest, més fàcil, de 3.995 m
 • Gran riquesa cultural i històrica. Un veritable pont entre Orient i Occident. Visita als monestirs de Geghard i Garni, patrimoni de la UNESCO. I city trek de la seva capital: Erevan.
 • Descoberta dels Parcs Nacionals del llac Sevan i de Dilijan
 • Contacte amb la gent del país, ens apropem al seu estil de vida tradicional, excel•lent gastronomia i tast de vins en bons allotjaments.
 • Un indret remot d’Àsia menor de preciós contrast de paisatge: muntanyes amb congestes de neu, volcans de colors i llacs immensos enmig del Caucas. En un país de religió cristiana envoltada de musulmans.

Dia a Dia

Dia 1, 02/08. Barcelona – Yerevan

Dia 2, 03/08. Parc Nacional de Dilijan

Dia 3, 04/08. Ascensió al Cim de l’Artanish ( 2.460 m )

Dia 4, 05/08. El Llac Akna

Dia 5, 06/08. Ascensió a l’Armaghan ( 2.829 m )

Dia 6, 07/08. Ascensió a l’Ajdahak ( 3.597 m )

Dia 7, 08/08. Garni – Geghard – Yerevan – Amberd

Dia 8, 09/08 – Ascensió a Aragats Sud ( 3890 m ) i Oest ( 3995 m ) ( Opcional: en cas contrari, ascensió a l’ l’Aragats Nord (4.090 m) )

Dia 9, 10/08. Monestir de Khor Vira i Tast de Vins

Dia 10, 11/08. Erevan – Barcelona

Dia 1, 02/08. Barcelona – Yerevan
Vol de Barcelona a Erevan, la capital d’Armènia , a on arribarem a la nit.
Allotjament en un hotel a Erevan.

Dia 2, 03/08. Parc Nacional de Dilijan
Dia dedicat a descobrir el Parc Nacional de Dilijan. Camins i corriols de muntanya a través del bosc ens permetran gaudir d’impressionants paisatges de 360 graus. Finalment arribarem al poble de Gosh on visitarem el monestir de Goshavank.

Desnivells aproximats: +-100m de pujada i baixada. Uns 8 km de distància.
Allotjament en una casa d’hostes prop del Llac Sevan

Dia 3, 04/08. Ascensió al Cim de l’Artanish ( 2.460 m )
Aquesta ascensió ens aportarà vistes panoràmiques del Llac Sevan, el més gran d’Armènia, i de la serralada del Geghama que l’envolta.

Distància aproximada 7 km. Desnivells aproximats: +-550m de pujada i baixada
Allotjament en una casa d’hostes prop del Llac Sevan

Dia 4, 05/08. El Llac Akna
Trànsfert en 4×4 fins a les proximitats del Llac Akna. Estem a la serralada de Geghama i a una altura de 3000. És aquí on gaudirem de la bellesa d’aquest llac abans de començar el descens cap a Sevaberd entre prats alpins coberts de flors.

Distància aproximada 14 km. Desnivells aproximats: -1000m de baixada
Allotjament en una casa d’hostes prop del Llac Sevan

Dia 5, 06/08. Ascensió a l’Armaghan ( 2.829 m )
Aquesta ascensió d’avui és converteix en un passeig amb molt bones vistes fins a la part superior del volcà Armaghan (2 829 m). I ens ofereix l’oportunitat de gaudir de les espatarrants vistes del Llac Sevan i la seva àrea amb el punt de vista que ens dona l’alçada.

Desnivells aproximats: +-800m de pujada i baixada. Uns 7 km de distància.
Allotjament en un hotel a Garni

Dia 6, 07/08. Ascensió a l’Ajdahak ( 3.597 m )
Armènia te molts volcans però l’Azhdahak és el volcà d’Armènia en majúscules. Des de la part superior d’Azhdahak s’obre una vista increïble de tota la regió de Kotayk, les muntanyes de Geghama, l’Ararat i el Llac Sevan. I en l’interior del seu cràter, ens sorprendrà el llac que es forma per la fusió de la neu acumulada a l’hivern.

Desnivells aproximats: +-400m de pujada i baixada. Uns 4 km de distància.
Allotjament en un hotel a Garni

Dia 7, 08/08. Garni – Geghard – Yerevan – Amberd
Deixarem de banda el senderisme per un dia i visitarem els temples de Garni i Geghard, patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Per la tarda, visita a Yerevan i finalment trasllat a Amberd on passarem la nit.

Allotjament en un hotel a Amberd.

Dia 8, 09/08 – Ascensió a Aragats Sud ( 3890 m ) i Oest ( 3995 m ) ( Opcional: en cas contrari, ascensió a l’ l’Aragats Nord (4.090 m) )
La muntanya de l’Aragats és un volcà extingit amb quatre puntes o cims principals en el que hi destaquem el Sud ( 3890 m ) i el Nord, que és el sostre d’Armènia amb 4090 m. El nostre objectiu d’avui es ascendir l’Aragats Sud i si anem be de temps i forces anirem fins a la punta Oest de l’Aragats abans d’emprendre el camí de tornada.

Desnivells aproximats: +-700m de pujada i baixada. Uns 11 km de distància.

Opcionalment, aquells que estiguin amb forces en lloc de fer l’Aragats Sud, faran l’ascensió a l’Aragats Nord (4.090 m ) i sostre d’Armènia.
Desnivells aproximats: +-1200m de pujada i baixada. Uns 15 km de distància.

Allotjament en un hotel a Erevan

Dia 9, 10/08. Monestir de Khor Vira i Tast de Vins
Començarem el dia visitant el Monestir de Khor Virap al peu de l’Ararat des d’on tindrem la vista panoràmica més propera a aquesta muntanya. Retorn a Erevan on farem un tast de vins.
Allotjament en un hotel a Erevan

Dia 10, 11/08. Erevan – Barcelona
Trasllat a l’aeroport i tornada cap a casa.

 

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixin.

Itinerari

Nivell

Itineraris per bons camins de muntanya amb desnivells moderats mitjos de +450 m -600 m, distàncies mitges de 9 kms i recorreguts de 4-5 h sense comptar aturades. Màxim desnivell en un dia 800 m en pujada i en un altre dia 1000 m en baixada ( Exceptuant el dia de l’Aragats Nord ( ascensió opcional ) que són 1200 m en pujada i baixada ). Aptes per a persones amb hàbits en senderisme o esportius d’intensitat mitja.

Material

Botes de senderisme, vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Pals per caminar, recomanats. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals. Dies abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Documentació i Vacunes

No cal tramitar cap visat. Cal tenir passaport en vigor amb validesa durant la vostra estada a Armènia,

No hi ha cap vacuna obligatòria. Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.msssi.gob.es/profesionales/saludPaises.do o programeu visita amb algun dels centres de vacunació internacional de la vostra zona.

Preus

1299 € sense vols. Mitja pensió inclosa.
1539 €, amb vols i sense taxes. Mitja pensió inclosa.

Suplement si el grup és de 8 a 11 persones: 180 €

Suplement habitació individual totes les nits (places limitades, si us plau, consulteu disponibilitat): 190 € 

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Els vols d’anada entre Barcelona i Erevan, via Kiev, sense taxes (només per l’opció amb els vols inclosos, places limitades).
 • Allotjament, esmorzars, dinars i sopars de tots els dies a Armènia (9 nits), excepte l’esmorzar del darrer dia (degut a l’horari del vol).
 • Guia local de parla anglesa pels trekkings.
 • El Coordinador de Bonviure des de Barcelona amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.
 • Guia turístic per la visita a Erevan.
 • Tots els trànsferts necessaris per seguir el programa indicat al Dia a Dia. Inclou trànsferts en vehicles 4×4.
 • El transport dels equipatges.
 • Un tast de vins armenis.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Assegurança d’accidents en muntanya.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries, 176 € a 02/01/2020.
 • L’esmorzar del darrer dia (degut a l’horari del vol).
 • Les begudes no incloses als menús.
 • L’entrada al museu del genocidi d’Erevan -opcional- (13€).
 • Les propines.
 • Despeses imprevistes provocats per circumstàncies incontrolables com cancel·lacions o retards de vols, carreteres bloquejades, condicions atmosfèriques, desastres naturals.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

Tres nits en hotel a Erevan, en habitacions dobles amb bany.
Tres nits en una casa d’hostes prop del Llac Sevan, en habitacions dobles amb bany compartit.
Dues nits en hotel a Garni, en habitacions dobles amb bany.
Una nit en hotel a Amberd, en habitacions dobles amb bany.

SI VOLEU MÉS DETALLS SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel•lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol•liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta o com a màxim 4 dies més tard. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.. Cliqueu aquí per saber-ne la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.
Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Tota una sorpresa”

5 / 5 Elisa Fondevila

“Armènia, tota una sorpresa. El viatge ha superat les meves expectatives. Un país interessaníssim per qui li agradi la natura , la història i l’art. “


“Meravellós i desconegut “

4 / 5 Silvia Argilaga

“Bona combinació de senderisme i visites culturals per conèixer un meravellós i desconegut pais.”


“Molt recomanable “

4 / 5 Montse Fondevila

“Un viatge molt recomanable per descobrir un país poc conegut, però molt ric culturalment. “


“Un País ple d’emocions”

4 / 5 Teresa Ciurana

“Natura, cims, història, monastirs, un País ple d’emocions. “

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies