24 – 31 Juliol 2022

Bretanya i Normandia. Belle-Île-en-Mer, Mont Saint-Michel, Carnac.

Nivell Baix

Caràcter: Moderat
Desnivells: 250-550m
Forma física: Activa / bona condició física

Estada en itinerància

Hotel i Hostal

1229€ sense vols

1369€ amb vols i sense taxes

Tornem a la Bretanya i la Normandia portats per l’oreig i la sentor oceàniques. Camins vora mar, prendrem el ritme gustós arrencant amb l’esmorzar de melmelades artesanes i ens fondrem al migdia en el salí de la platja, envoltats de tots els verds. Entremig caminarem per corriols entre ginestes, brucs, cingles i cales sense oblidar el gran patrimoni arquitectònic d’aquestes terres, entre les més delicioses i cuidades de França.

 

Mesures COVID-19

Des de Bonviure anirem aplicant les mesures de seguretat que les autoritats sanitàries determinin en cada moment. Degut a la provisionalitat d’aquestes mesures anirem informant detalladament en cada viatge dels protocols i materials de protecció necessaris. Demanem a tots els participants que tingueu la comprensió i la responsabilitat necessàries pel bon desenvolupament del viatge.

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • Els paisatges verament espatarrants de costa i interior amb tots els colors imaginables en les seves platges, penya-segats, prats verdíssims, poblets captivadors i cales, on el bany es irresistible.
 • La tebiesa del clima atlàntic, que ens farà gaudir de les caminades.
 • Travessar la Badia del Mont Saint-Michel a peu en marea baixa, amb un guia especialitzat, fins a la mateixa illa. Els penya-segats de Champeaux i les platges de Pignochet.
 • El recorregut complet per Belle-Ile-en-Mer, l’illa bretona més gran i preuada.
 • Allotjament idealment situat a Le Palais amb la seva deliciosa gastronomia bretona.
 • La màgia del Bosc de Brocéliande i de l’enigmàtica alineació neolítica de centenars de menhirs i pedres a Carnac.
 • A la Normandia, el singular Mont Saint-Michel, un bombó de pedra i arquitectura envoltat a voltes per mar a voltes per sorra, Patrimoni Mundial UNESCO.

Dia a Dia

Dia 1, 24/07. Vol a Nantes. Trasllat a Normandia.

Dia 2, 25/07. Camí de ronda.

Dia 3, 26/07. Travessa fins al Mt. Saint Michel.

Dia 4, 27/07. De la Normandia a la Bretanya. Bosc de Brocéliande, Quiberon i Ferry a Belle-Ile-en-Mer.

Dia 5, 28/07. Belle-Ile-en-Mer, de Magolec a Sauzon.

Dia 6, 29/07. Belle-Ile-en-Mer, de Port Donnant a Port Kérel.

Dia 7, 30/07. Belle-Ile-en-Mer, de Zamsun a Locmaria.

Dia 8, 31/07. Alineaments de Carnac. Auray. Vol de retorn.

Dia 1, 24/07. Vol a Nantes. Trasllat a Normandia.
l matí, vol de Barcelona a Nantes. Trasllat en transport privat a la bonica ciutat de Fougères, a on tindrem temps per visitar el seu casc antic, amb el castell i barri medieval, esglésies, etc… Una aturada al camí ben interessant!
Després, trasllat a l’allotjament de St. Jean-le-Thomas, poblet a la Badia del Mont St. Michel… paisatge immens que relaxarà els nostres sentits i ens prepararà per gaudir de les nostres vacances…

Dia 2, 25/07. Camí de ronda.
Sortirem a peu del nostre allotjament i seguirem un sender de ronda, vora mar, entre landes grogues i roses i un mar de color maragda, preciós. Penya-segats, petites valls de verdor inesperada i sorres blanques d’una platja quilomètrica. En tot el recorregut, ens acompanyarà la panoràmica magnífica de la Badia de St. Michel, el seu castell-fortalesa monumental i la illeta de Tombelaine. Final a Granville. Si us queda temps i en tenim ganes, podrem agafar un transport públic per anar a visitar la ciutat d’Avranches, i tornar en transport públic al nostre allotjament.
Nit a St. Jean-le-Thomas.

Distància aprox.: 15km // Desnivells acumulats aprox., +200m de pujada, -200m de baixada

Dia 3, 26/07. Travessa fins al Mt. Saint Michel.
Una de les experiències més al·lucinants de l’indret és arribar a l’espectacular Mt. St. Michel a peu, caminant per les sorres humides que de manera cíclica queden cobertes per mar, un paisatge màgic i canviant, èpic, de conte de fades i cavallers. Una meravella natural, patrimoni de la Unesco i, per nosaltres, patrimoni dels nostres millors records…
Acompanyats d’un guia local especialitzat en aquest itinerari, anirem a peu pel mig de la badia en les hores de marea baixa. Disposarem d’uns 45 minuts per passejar pels carrers del Mt. St. Michel. Qui vulgui dedicar-li més temps, s’hi podrà quedar i tornar a l’allotjament en transport públic a St. Jean-le-Thomas. Alternativament, tornar a peu de nou pel mig de la Badia amb el guia local.
Nit a St. Jean-le-Thomas.

Distància aprox., 13km. Desnivell pràcticament nul.

Dia 4, 27/07. De la Normandia a la Bretanya. Bosc de Brocéliande, Quiberon i Ferry a Belle-Ile-en-Mer.
Després d’esmorzar, trasllat en bus privat als boscos de Brocéliande. Caminarem per boscos de fajos i roures, entre històries de màgia i llegendes del Rei Artur, Merlin i els cavallers de la taula rodona. Monuments megalítics, llacs, fonts, rierols,…

Distància aprox.: 10km // Desnivells acumulats aprox., +250m de pujada, -250m de baixada

A primera hora de la tarda, trasllat al Port de Quiberon. Allà, un Ferry ens durà, en uns 45 minuts, a una de les illes més preuades pels senderistes amants de la Bretanya, Belle-Ile-en-mer.
Nit a Le Palais, la capital de l’ila.

Dia 5, 28/07. Belle-Ile-en-Mer, de Magolec a Sauzon.
Despertar gustós i esmorzar a l’illa bretona. Curt trànsfert a Magorlec, a on comencem la nostra travessa del dia que ens durà fins a Sauzon. Anem a recórrer una part de la que és la zona més espectacular, salvatge, del perímetre de l’illa: la Côte Sauvage. La Grotte de l’Apothicairerie; el port natural de Stêr-Vraz; la Pointe del Poulains, amb el seu far i la seva península que esdevé illa quan les marees pugen, i unes vistes àmplies, magnífiques, a l’oceà i la presqu’ile de Quiberon… Penya-segats, cales d’aigües d’un blau esclatant, àmplies cales amb platges arrecerades, puntes rocoses, onades que trenquen contra les roques, vestigis de fortificacions, ocells, brisa marina i la catifa de les landes… Tot un gaudi pels sentits!
Final a Sauzon, una petita població al voltant del port pesquer que ha sabut preservar el seu encant típicament bretó. Després de passejar-nos pels seus carrers, tornarem a Le Palais.
Nit a Le Palais.

Distància aprox.: 14km // Desnivells acumulats aprox., +300m de pujada, -300m de baixada

Dia 6, 29/07. Belle-Ile-en-Mer, de Port Donnant a Port Kérel.
Trànsfert a Kerhuel. Continuem la nostra travessa per la costa oest de l’illa, la més interessant, fins a la platja de Port Kérel. En aquesta etapa començarem caminant pel paisatge de dunes de Kerhuel. Veurem les fotogèniques agulles de Port de Coton, inspiració d’artistes. Passarem per la Pointe du Grand Guet, Port Goulphar, l’impressionant forat de Vazen, el Gran Far, seguint una costa esquitxada amb gran nombre d’illes i grans roques, la Pointe de Talut fins a Port Kérel. I entendrem perquè aquesta costa va servir d’inspiració a artistes com Monet… Retorn a Le Palais.
Nit a Le Palais,

Distància aprox.: 13km // Desnivells acumulats aprox., +300m de pujada, -300m de baixada

Dia 7, 30/07. Belle-Ile-en-Mer, de Zamsun a Locmaria.
Deixarem per darrer dia un itinerari que ens durà a conèixer la costa sud-est de l’illa. El Far i la Pointe de Kerdonis, Port-an-Dro… fins al bonic poble de Locmaria, que presumeix de tenir l’església més antiga de l’illa.
Darrera nit a Le Palais.

Distància aprox.: 12km // Desnivells acumulats aprox., +300m de pujada, -300m de baixada

Dia 8, 31/07. Alineaments de Carnac. Auray. Vol de retorn.
Després d’esmorzar, tornem a terra ferma amb el ferry. D’allà, curt trànsfert fins a Carnac. Avui anirem a visitar un dels paratges més emblemàtics d’aquesta regió: els increïbles alineaments de Carnac. Sens dubte el camp de menhirs més extens del món… un indret màgic pels i les amants dels megàlits!
Després, trasllat a Auray, un poblet bretó encisador amb un port de postal
Trasllat a l’aeroport i vol de tornada.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixin

Nivell

Camins fàcils per senders fressats, sense cap dificultat tècnica.

Desnivells diaris de com a molt 300m, tant de pujada com de baixada. Entre 10 i 15 km per dia. Al voltant de 3 – 4 hores de caminada efectiva (sense comptar aturades) diàries.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

1229€ sense vols
1369€ amb vols i sense taxes

Suplement per habitació individual : 160€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Suplement grup entre 8 i 12 participants: 55€

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Els vols d’anada i tornada directes entre Barcelona i Nantes, sense taxes (només per l’opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat). Vols amb equipatge de mà, maleta facturada i embarcament prioritari inclosos.
 • Allotjament i esmorzar de tots els dies (7 nits).
 • 2 sopars (el primer a cada un dels dos allotjaments).
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • El guia local per la travessa de la Badia del Mont St. Michel.
 • La visita guiada del jaciment de Carnac.
 • Tots els transports del grup necessaris per seguir el programa descrit el en Dia a dia. En mini bus privat.
 • El transport dels equipatges.
 • El ferry d’anada i tornada entre Quiberon i Belle-Île-en-Mer.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Petit tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Les taxes aèries (39€ en data 11/03/2022).
 • 5 sopars (preu 15-25€).
 • Els pícnics de migdia, que podràs comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles.
 • Els transports públics (opcionals).
 • Les entrades a museus i monuments.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

A Saint Jean-le-Thomas, en hostal, en habitacions dobles amb bany.

A Le Palais (Belle-Île-en-Mer), en hotel, en habitacions dobles amb bany.

Possibilitat d’habitació individual (places limitades).

Si voleu més informació sobre els allotjaments, consulteu-nos-ho. 

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d’assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d’uns dies). Aquí en teniu l’enllaç per si voleu més informació i sol·licitar-la: https://w6.seg-social.es/solTse/jsp/Entrada.jsp

Si voleu ampliar l’assegurança (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Les diferents pòlisses de cancel·lació optatives ofereixen una cobertura que assegura el retorn del preu del viatge, entre d’altres per positiu en Covid-19 i el confinament per contacte amb un positiu segons l’import total del vostre viatge. Escolliu la pòlissa que millor s’ajusti al preu del viatge i als vostres interessos.

Si voleu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, aneu a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 150 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.
GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram