27 Desembre – 3 Gener

Cabo Verde
Entre l’Àfrica i el Brasil: autèntica terra mestissa en el paradís perdut. Els millors camins Santo Antao i Sao Vicente

Nivell Baix

Nivell Baix-Mig

Estada

Hotels i hostals

Cabo Verde és un paradís per als caminants i de visita obligada pels amants de la natura.

L’illa de Santo Antao és la perla del senderisme a Cabo Verde. Espatarrants paisatges volcànics, vistes impressionants, terrasses cultivades que formen mosaics de diferents colors, valls que s’enfonsen en el blau de l’oceà, …. un paradís per als senderistes !

I a l’illa de Sao Vicente, Mindelo, la capital cultural de Cabo Verde. Sempre animada i colorida però on també trobarem la calma de les seves fantàstiques platges d’aigues blaves i tranquil.les.
ases multicolors, capital cultural i cosmopolita de Cabo Verde a São Vicente.

 

Fotos Cap d’Any 2018

Fotos Cap d’Any 2017

Fotos Cap d’Any 2016

Fotos Cap d’Any 2015

Punts Forts

  • Itineraris de trekking equilibrats entre el verd de les valls i el blau de l’oceà.
  • Un cap d’any enmig de l’oceà i entre muntanyes, allunyat de rutes convencionals i submergit en una cultura rica i amable.
  • La Badia de Mindelo, capital musical de Cabo Verde. La seva cultura criolla barreja africana, europea i brasilenya i la càlida hospitalitat dels capverdians.
  • Una manera gustosa i tranquil.la d’estrenar-se a l’Àfrica negra si es el teu primer viatge i de continuar gaudint d’ella si ja la coneixes.

Dia a Dia

DIA 1, 27/12. Barcelona – Illa de Cap Verd de Sao Vicente

DIA 2, 28/12. Illa de São Vicente – Illa de Santo Antao – Cratère de Cova – Ponta do Sol

DIA 3, 29/12. Garça Cruzinha- Vallon de Corvo- Fontainhas – Ponta de Sol.

DIA 4, 30/12. Ribeira de Paul – Villas das Pombas – Paul

DIA 5, 31/12. Tope Coroa – Tarrafal

DIA 6, 01/01. Monte Trigo

DIA 7, 02/01. Tarrafal – Bolona – Plateau du Norte – Chã de Morte – São Vicente

DIA 8, 03/01. Mindelo – Barcelona

DIA 1, 27/12. Barcelona – Illa de Cap Verd de Sao Vicente

Arribada a l’aeroport de Mindelo, a l’illa de São Vicente. Transfer fins al nostre hotel a Mindelo per instal.larnos. Mindelo és la capital cultural i musical de l’illa amb influències del Brasil, Àfrica i Portugal. Aquest dia l’aprofitarem per visitar Mindelo: els seus mercats, les cases colonials, la platja de Laginha,…

Sopar a chez Tchicau amb música local en directe.

Allotjament en Hotel.

DIA 2, 28/12. Illa de São Vicente – Illa de Santo Antao – Cratère de Cova – Ponta do Sol

Trànsfert en ferry cap a l’illa de Santo Antao i en vehicle privat fins al Cràter de Cova entre els paisatges lunars dels contraforts meridionals fins a la part més alta, punt de partida de la nostra caminada. Itinerari pel Cràter de Cova, revestit de mimoses i pins i envoltats pels cims més alts de l’illa. Finalment, trasllat a Ribeira Grande, petita capital de l’illa, construïda al voltant del seu carrer principal amb les seves cases acolorides i amb una església d’estil colonial portuguès.

Desnivell: + 400 m / – 450 m . 4 hores de caminada efectiva.

Allotjament en hotel a Ponta do Sol

DIA 3, 29/12. Garça Cruzinha- Vallon de Corvo- Fontainhas – Ponta de Sol.

Trànsfert per la vall de Garca fins al llogaret de pescadors Cruzinha. Amb impresionants vistes de l’oceà, el camí d’avui ens portarà a la “fi del mon”, on hi ha els poblets de Forminguinhasi Corvo. Els deixarem i continuarem cap a Fontainhas, famosa per les seves cases de colors, entre terrasses cultivades de mil i un colors.

A partir de Fontainhas, gaudirem de les vistes a l’oceà i poc a poc arrivarem a Ponta do Sol,antic port de l’illa que mereix passejar pels seus carrers, pel moll, …

Desnivell: + 640 m / – 680 m . 5 hores i mitja de caminada efectiva.

Allotjament en hotel a Ponta do Sol

DIA 4, 30/12. Ribeira de Paul – Villas das Pombas – Paul

Trànsfert fins a Ribeira de Paul. Comencem a caminar i deixem la costa per anar cap a l’interior seguint un camí on de nou trobarem una vall amb vegetació densa, cultius i masos.

Els plàtans, la canya de sucre, els arbres i altres cultius ens ofereixen una visió de la vida rural de l’illa. Petites cases amb sostres de palla que anem trobant com esquitxades aquí i allà flanquegen el nostre camí fins als antics jardins portuguesos de Passagem.

Trasllat al nostre allotjament a Paul on celebrarem l’entrada del nou any.

Desnivell: + 450 m / – 700 m . 4 hores i mitja de caminada efectiva.

DIA 5, 31/12. Tope Coroa – Tarrafal

El nostre trekking d’avui ens portarà al punt més alt de l’Illa, el volcà Tope de Coroa. A mesura que anem guanyant altura, gaudirem d’espatarrants vistes. Diuen que Tarrafal és a la fi del món i l’itinerari d’avui ens descobreix aquesta part més salvatge de l’illa. Tarrafal, on ens allotjarem, és un preciós poblet de pagesos i pescadors. Ens esperen dos dies de postes de sol al mar…

Desnivell: + 700 m / – 700 m . 4.30 hores de caminada efectiva.

Allotjament en hostal a Tarrafal.

DIA 6, 01/01. Monte Trigo

Aquest poblet de pescadors de la costa Oest és només accessible a peu o en vaixell. Nosaltres sortirem de Tarrafal per un camí que bordejant la costa ens portarà fins a Monte Trigo. Preciós camí sota el cim més alt de l’Illa el volcà TopeCoroa 1988 m, penyasegats, platges, barrancs i finalment el poblet de pescadors més recòndit.

La tornada la farem en vaixell.

Desnivell: + 400 m / – 400 m . 4 hores de caminada efectiva.

Allotjament en hostal a Tarrafal.

DIA 7, 02/01. Tarrafal – Bolona – Plateau du Norte – Chã de Morte – São Vicente

Una jornada espectacular. Comencem en mig del plateau volcànic entre petites cases de pastors i pagesos, colors terrosos com en mig d’un quadre. Pugem a la Bordeira i ens abalconem a la vista espatarrant de la Ribera das Patas. Passem pel cràter del Covao i per un camí preciós adoquinat, una obra mestre d’enginyeria de camins arribem al fons de vall. Gaudirem d’espatarrants vistes de tot el circ i les crestes de Santo Antao, passarem per petits llogarets agrícoles i entremig de cultius de mango, papaia i plàtan.

Trànsfert a Porto Novo i ferry cap a Mindelo on ens allotjarem.

Desnivell: + 450 m / – 850 m . 4 hores de caminada efectiva.

DIA 8, 03/01. Mindelo – Barcelona

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

 

Itinerari

Nivell

Bons camins ben perfilats, senzills, sense cap dificultat tècnica. Desnivells mitjans diaris de +500m i -600m. Màxim desnivell de pujada el Dia 5 (+700m); màxim desnivell de baixada el Dia 7 ( -850m). Horaris de topoguia entre 4h i 5h30, apart cal comptar els temps de les aturades. Veure més detalls en el Dia a dia.

Material

  • Botes de senderisme.
  • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
  • Barret, ulleres de sol.
  • Pals per caminar, recomanats.
  • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Documentació i Vacunes

Cal PASSAPORT amb 6 mesos de vigència. Per facilitar els tràmits d’entrada al país estalviar temps a l’arribada a l’aeroport, des de Bonviure gestionarem l’obtenció del visat abans del viatge. Cost total del visat, amb la gestió inclosa: 35 €.

No és obligatòria cap vacuna.

Més informació a

http://www.msc.es/profesionales/saludPaises.do

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 30€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. ”

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Meravellós per fer senderisme”

4 / 5 Montserrat Molinos

“Capverdiants molt acollidors.
Sant Antao marevellos per fer senderisme.”


“Viatge molt interessant”

4 / 5 Montserrat Parramon

“Viatge molt interessant tant a nivell cultural com a nivell de paisatges i gent. Val la pena anar-hi. Us el recomano. “


“Excel·lent viatge”

5 / 5 Josep Fontàs – Júlia Colomer

“Excel·lent viatge per poder conèixer una illa que ens ha encantat: la gent, la gastronomia, el paisatge,….”

” Imprescindible”

5 / 5 Gonçal Mazcuñán i Josefina Claret

“Cap Verd és tan exigent en els itineraris, com plaent en els paisatges descoberts i càlid en el tracte de la seva gent. Imprescindible en l’historial de països viscuts!”

28/12/19 – 05/01/20 – Santiago i Fogo CABO VERDE: Volcans, muntanyes i platges tropicals enmig de l’oceà.

Àfrica i Orient Mitjà Altres Continents Cap d'Any Illes i Costa

Cases d'hostes Hotel

Santiago i Fogo - Cabo Verde.

Volcans, muntanyes i platges tropicals enmig de l'oceà.

9 dies
A partir de 1289€

Del 28 de desembre al 5 de gener


puntuacio_3

Més Info

27/12/19 a 06/01/20. CAP D’ANY a CUBA. 8 dies.

Amèrica Cap d'Any Illes i Costa Península

Cases d'hostes Hostal Hotel

Cap d'Any a Cuba:

Vinyales, Cayo Levisa i l’habana. Senderisme a ritme de salsa.

11 dies

Del 27 de desembre al 6 de gener


puntuacio_2

Més Info

27/12/19-04/01/20. Cap d’Any a Jordània. Entre les dunes del desert i els peixos de colors dins el corall. Dana, Wadi Rum, Mar Morta, Petra, Mar Roig, etc.

Àfrica i Orient Mitjà Altres Continents Cap d'Any Illes i Costa

Campament Hotel

Cap d'Any a Jordània

Deserts de Dana i Wadi Rum, Mar Mort, Petra, Mar Roig,...

9 dies
A partir de 1159€

Del 27 de desembre al 4 de gener


puntuacio_3

Més Info

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies