27 Desembre 2023 – 7 Gener 2024

Cap d’Any a Costa Rica, de les muntanyes i costa del Pacífic a les platges del Carib. Els millors Parcs Nacionals.

Nivell Baix

Caràcter: Tranquil
Desnivells: fins a 250m
Forma física: Condició física normal

Estada en itinerància

Hotels i Hotels Rurals

2089 € sense vols

3039 € amb vols i sense taxes

Aquest viatge ens permet apropar-nos al país en totes les seves facetes, des dels volcans del Pacífic a les platges del Carib… fent senderisme que és el que ens agrada!

Alternem hàbilment excursions al medi natural amb activitats diverses. Aquest viatge també es troba sota el signe d’immersió i desconnexió. Dormirem ben allotjats en plena natura i descobrim els diversos biòtops i ecosistemes que fan de la riquesa d’aquest petit país un lloc únic al món. Des del bosc de núvols del Parc Nacional de Volcan Tenorio i Arenal passant per l’espessa selva tropical amb una fauna rica i salvatge formada entre d’altres per caimans, colibrís, cocodrils, monos, quetzals, etc, o dels canals on navegarem amb barca de Tortuguero a les palmeres de coco del Carib amb les seves platges turqueses immenses i els esculls de corall en el Parc Nacional de Cahuita.

Ens embarquem en una aventura memorable fora d’aquest món. Una estada completa, autèntica i 100% natural.

Àlbum de fotos Estiu 2022

Àlbum de fotos Cap d’Any 2021-2022

Àlbum de fotos Cap d’Any 2022-2023

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • El país de la Pura Vida! La zona amb més seguretat d’Amèrica llatina amb una població hospitalària i una qualitat de vida envejable inclús per europeus… deu ser que això de no tenir exèrcit funciona!!
 • Excursions itinerants i en bucle, immersió en plena natura de Les muntanyes del Pacífic al Carib. En algunes de les zones naturals més ben preservades i riques del món.
 • Una caminada al bosc bromós dels volcans parcs nacionals Tenorio i Arenal enlluernats per la blavor del Rio Celeste i penetrant dins tots els verds possibles de la selva per les seves espectaculars passeres. Travessa del Parc Nacional de Tortuguero amb barca i piragua on l’avistament d’animals salvatges com el caimà, o els diferents espècies de mono està assegurada.
 • La delícia paradisíaca de les platges i costa del P.N de Cahuita en ple Carib on ens banyarem i caminarem envoltats de turqueses.
 • Un viatge que combina excursions, banys i activitats de descoberta de natura en els quatre parcs nacionals de Volcan Tenorio, Arenal, Tortuguero i Cahuita i de cultura com el coneixement de comunitats ameríndies en la zona caribenya.
 • L’exclusivitat d’un itinerari que combina la visita als Parcs Nacionals més emblemàtics i interessants amb recorreguts únics com son els canals de Parismina i Pacure, envoltats de selva exuberant, o el coneixement en directe de la comunitat amerindia dels Bribri i Cabeçar.

Dia a Dia

Dia 1, 27/12. Arribada a San José.

Dia 2, 28/12. San José / Parc Volcán Tenorio.

Dia 3, 29/12. Tenorio / Parc Volcán Arenal.

Dia 4, 30/12. Puentes Colgantes + Sendero 1968.

Dia 5, 31/12. Arenal / Sarapiquí.

Dia 6, 1/01. Sarapiquí / Tortuguero.

Dia 7, 2/01. Parc Nacional Tortuguero.

Dia 8, 3/01. Tortuguero / Puerto Viejo.

Dia 9, 4/01. Parc Nacional Cahuita.

Dia 10, 5/01. Comunitat Indígena Kéköldi /San José.

Dia 11, 6/01. Aeroport Juan Santamaría.

Dia 12, 7/01. Arribada a Barcelona.

Dia 1, 27/12. Arribada a San José.
Arribada a l’aeroport internacional Juan Santamaría de San José. Rebuda pel nostre xofer i trasllat privat a l’hotel.

Nit en hotel a San José.
Dinar i sopar lliures.

Dia 2, 28/12. San José / Parc Volcán Tenorio.
Després de l’esmorzar, sortida cap a la regió de Tenorio on es troba el Parc Nacional Tenorio i el seu magnífic Riu Celeste que deu el seu nom al color de les seves aigües turquesa brillant que contrasta amb el verd del bosc plujós característic d’aquesta zona. Visita del Parc Nacional Volcán Tenorio. Caminada de 3 a 4 hores per les diferents senderes que porten a les diferents seccions d’aquest espectacular riu l’impressionant color del qual resulta d’una reacció química, on convergeixen els rius Bona Vista i Roble que compten amb característiques químiques diferents, per la qual cosa es crea el color. Aquest lloc és conegut com “Teñidero” i es troba amagat enmig del bosc plujós característic de la zona. A partir d’aquest punt el riu, amb el seu color gairebé oníric, flueix pel bosc sense perdre la seva coloració ni tan sols en proximitat de la seva cascada. Allotjament en un autèntic lodge situat enmig de la naturalesa.
Don Mario Tamayo el seu amo els rebrà amb els braços oberts i estarà content d’acollir-los i mostrar-los la seva propietat. Molt prop del lodge hi ha un petit riu en què podran refrescar-se i nedar.

Nit en ecolodge.
Esmorzar, dinar i sopar inclosos.

Dia 3, 29/12. Tenorio / Parc Volcán Arenal.
Sortida cap al nord del país i l’imponent Volcà Arenal. Visita del parc nacional i les seves diferents senderes. El Volcà Arenal ha estat un dels més actius del planeta. En 1968, l’Arenal es va despertar bruscament i va mantenir una intensa activitat durant diverses dècades. Actualment es troba el període de repòs des del 2011. El seu con perfecte s’eleva fins a 1.633 metres d’altura. Al final de dia, possibilitat de visitar les aigües termals d’Arenal, molt populars pels seus beneficis estètics i curatius.

Nit en hotel.
Esmorzar, dinar i sopar inclosos.

Dia 4, 30/12. Puentes Colgantes + Sendero 1968.
Després de l’esmorzar, sortida cap a Místic Arenal Park on podrem descobrir la natura des de les copes dels arbres per mitjà d’un circuit de ponts penjants (total 3.2 km) a l’interior d’una reserva natural. Entre les observacions possibles, diferents espècies d’ocells com el tucà, les pavas i el colibrí…A la tarda, caminada en les senderes de lava – Erupció 1968, travessant el bosc per a gaudir de les meravelloses vistes panoràmica del volcà Arenal i el seu llac.

Nit en hotel.
Esmorzar, dinar i sopar inclosos.

Dia 5, 31/12. Arenal / Sarapiquí.
Visita d’una finca agroecològica dedicada al cultiu de la pinya orgànica. Don Rodolfo i la seva família ens faran el recorregut de la finca que comprèn el tallat de la canya per a moldre-la i gaudir un got de suc; es continua el recorregut gaudint de fruites de l’època amb la certesa absoluta que no tenen químics, a més podrem observar plantes, arbres natius de la zona, ocells, papallones i granotes en el seu seva hàbitat natural. Es continua amb la visita a la plantació de pinya on gaudirem d’aquesta deliciosa fruita, totalment natural, i a més podrem sembrar una planta de pinya si ho desitgem i escoltar una petita xerrada sobre la sembra de pinya o si ho preferim, sembrar un arbre en un lloc estratègic.
Dinar típic costa-riqueny en la Finca Surá. Allotjament en un lodge situat en una reserva natural. A hora foscant visita de les senderes del lodge, observació de les diminutes granotetes acolorides, gran varietat d’ocells, micos, etc..

Nit en ecolodge.
Esmorzar, dinar i sopar inclosos.

Dia 6, 1/01. Sarapiquí / Tortuguero.
Sortida cap a una de les zones més exòtiques del país, Tortuguero. Ruta en direcció del Guápiles abans d’endinsar-nos en la plana del Carib. Un cop al moll La Pavona, abordatge en barca privada que els portarà a través dels canals de Riu La Suerte fins al poblet de Tortuguero. A la tarda, després de dinar, visita del Turó Tortuguero, que és el pujol més alt en una vasta zona que està compresa per rius, maresmes i selves totalment planes. Des del Turó Tortuguero la vista és impressionant i es pot apreciar el paisatge que envolta els canals, el bosc tropical plujós, les llacunes i el mar Carib.

Allotjament en lodge.
Esmorzar, dinar i sopar inclosos.

Dia 7, 2/01. Parc Nacional Tortuguero.
Desdejuni a l’hotel. Al matí, tour en canoa amb guia local per a visitar el Parc Nacional Tortuguero. A la tarda, sortida en canoa per a visitar el poble de Tortuguero, caminar a la platja o relaxar-se en la piscina de l’hotel.
Tortuguero és una zona meravellosa que es caracteritza per la seva exuberant vegetació i especial pels amants dels ocells i altres animals.

Allotjament en lodge.
Esmorzar, dinar i sopar inclosos.

Dia 8, 3/01. Tortuguero / Puerto Viejo.
Retorn amb llanxa entre un paisatge exuberant travessant els canals de Tortuguero, Caño Negro i les diferents boques, Parismina i Pacuare fins al Moll de Moín, un dels ports més importants de la provincia de Limón, on recuperem el bus. Dinar a Limón, que compta amb els principals ports costa-riquenys de comerç exterior del Mar Carib. Posseeix extenses plantacions de bananer, principal producte agrícola d’exportació del país, a més es conrea cacau i palma africana, i es desenvolupa la cria de bestiar boví. Limón està marcat per una gran diversitat cultural: amb una població predominantment d’ètnia afro-descendent i amb importants trets de la cultura indígena costa-riquenya, la afrocaribeña, blancs i xinesos, cada grup li aporta a la zona el seu estil propi. És una de les zones on convergeixen més cultures al país. Continuació cap a una de les platges més naturals de la costa del Carib, Playa Chiquita que, igual que Puerto Viejo, és un poblet molt animat. Tarda de relax opcional per a gaudir de la platja i les activitats. Us recomanem llogar bicicletes i anar cap al sud fins a Playa Chiquita i Manzanillo, on les platges es tornen cada vegada més naturals.

Allotjament en hotel.
Esmorzar, dinar i sopar inclosos.

Dia 9, 4/01. Parc Nacional Cahuita.
Visita del Parc Nacional Cahuita. El Parc compta amb 23.290 hectàrees de cobertura marina i 1.102 hectáras terrestres. El nom Cahuita ve dels termes “Kawe” que significa “Sangrillo” (arbre de la zona) i “Ta” que significa “punta”, és a dir “Punta Sangrillo”. La sendera Punta Cahuita se situa paral·lel a la costa, entre el límit nord-oest del Parc (riu Kelly Creek) i el sector de platja Puerto Vargas. El primer tram del sender és el que s’estén entre el límit del Parc i el riu Suárez, amb una distància de 1.500 metres. És possible nedar a la platja o prendre el sol. Un altre tram de la sendera per a observar el paisatge i aspectes de la biodiversitat, és el que se situa entre el riu Suárez i Punta Cahuita, amb una distància de 2.334 metres. En aquesta part de la sendera s’observa la flora, fauna i el paisatge, atès que no hi ha llocs adequats per a activitats de platja. L’última part de la sendera és la que va paral·lel a la costa des de Punta Cahuita fins a Puerto Vargas amb 2.100 metres, el qual té una menor intensitat d’ús. Travessa el bosc tropical humit, on es pot observar un rodal de sangrillo, amb arbres exuberants. Tarda relax per a aprofitar de les aigües càlides del caribe costa-riqueny. Visita del pintoresc Poblet de Puerto Viejo al so del calipso i el reggae roots.

Allotjament en hotel.
Esmorzar, dinar i sopar inclosos.

Dia 10, 5/01. Comunitat Indígena Kéköldi /San José.
Caminada amb guia local bribri a la reserva indígena Kekoldi. Aquesta comunitat solament és accessible a peu, així que des del principì sabràs que aquesta caminada està destinada a ser una cosa especial! Començant en una prèvia plantació de cacau, s’obrirà camí a poc a poc a través dels boscos primaris i secundaris que conformen a la Reserva Indígena Kekoldi. El vostre guia us ajudarà a trobar la vida salvatge incloent: ocells, papallones, granotes; i us ensenyarà una mica sobre les plantes medicinals utilitzades per les cultures indígenes en l’actualitat. La quantitat de vida salvatge trobada aquí és impressionant i és un dels millors llocs a Costa Rica per a l’albirament d’ocells. Durant la caminada, farem breus descansos fins a arribar al mirador on tindrem l’oportunitat d’asseure’ns i relaxar-nos al mateix temps que gaudim de la vista panoràmica de la Muntanya Talamanca, la vall Sixaola i Panamà, des de 220 metres a dalt del nivell de la mar. Mentre recorrem les senderes de la jungla, el vostre guia local experimentat usi explicarà tot sobre la comunitat, la seva història i la seva cultura. La població d’aquesta zona consisteix en la seva majoria de comunitats indígenes Bribri i Cabecar, que encara conserven les seves tradicions i idioma. L’activitat acaba amb un deliciós dinar tradicional servit en fulles de plàtan.
Sortida cap a San José , travessant el Parc Nacional Braulio Carrillo.

Nit en hotel.
Esmorzar, dinar i sopar inclosos.

Dia 11, 6/01. Aeroport Juan Santamaría.
Transfert  cap a l’Aeroport Internacional Juan Santamaría. Vol de retorn cap a Barcelona. Cal presentar-se a l’aeroport 3 hores abans de la sortida del vol.

Dia 12, 7/01. Arribada a Barcelona.
Horari d’arribada programat a Barcelona a les 17:20h.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Nivell

Camins fàcils sense cap dificultat tècnica i desnivells menyspreables. Viatge amb requeriment baix de nivell físic, però amb activitats a diari que requereixen tenir gust pels viatges actius.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Banyador, tovallola i xancles.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Documentació, Vacunes, Sanitat i altres

Per viatjar a Costa Rica, cal passaport en vigor a la data de sortida del país i estar en possessió del bitllet d’avió de tornada.

No es necessari tramitar cap visat per aquest viatge.

Per viatjar a Costa Rica, no hi ha cap vacuna obligatòria.

Us aconsellem que consulteu la següent web del MAEC per tenir més informació sobre Documentació, Vacunes, Sanitat, Seguretat i altres recomanacions oficials:
https://www.exteriores.gob.es/Embajadas/SanJosedeCostaRica/es/ViajarA/Paginas/Recomendaciones-de-viaje.aspx

Preus

2089 € sense vols
3039 € amb vols i sense taxes

Suplement habitació individual (totes les nits): 400 € (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Suplement grup de 12-13 pax: 55 €
Suplement grup de 10-11 pax: 125 €
Suplement grup de 8-9 pax: 195 €
Suplement de grups de 5, 6 o 7 pax: consultar

Nombre mínim de participants: 5
Nombre màxim de participants: 17

Condicions del preu del viatge a Costa Rica
***Com a conseqüència de variables relacionades amb el carburant, les taxes aèries (preu definitiu una vegada emès bitllet) i el canvi de divises, els preus establerts en aquesta programació poden ser revisats fins a 20 dies abans de la data de sortida. Data de càlcul del viatge 22 de maig de 2023.

Inclou

 • Els vols en avió d’anada i tornada entre Barcelona i Costa Rica-San José, via Madrid , sense taxes aèries, d’emissió i de combustible (Passaport amb mínim de 6 mesos de vigència). Vols amb equipatge de mà i maleta facturada inclosa.
 • Tots els trasllats de grup per terra des de l’arribada a l’aeroport de Costa Rica fins a la sortida, en bus privat amb xofer durant tot el circuit.
 • L’allotjament de totes les nits (10 nits). Tots els impostos dels allotjaments. Veure més informació a l’apartat “Allotjaments”.
 • Tots els àpats, entre l’esmorzar del Dia 2 i l’esmorzar del Dia 11 (ambdós inclosos).
 • El servei d’un guia local costa-riquenc durant tot el circuit.
 • El tour amb guia local al parc nacional Tortugero (2 sortides, una en canoa i una altra en bot).
 • La Caminada al Cerro Tortuguero.
 • Les entrades de parcs nacionals: Tenorio, Arenal, Tortuguero, i Cahuita.
 • Les entrades als senders dels Puentes Colgantes y Reserva 1968, al Parc Nacional el Arenal.
 • El tour d’una finca dedicada al cultiu de pinya orgànica.
 • El tour a la comunitat indígena Bribri.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries, d’emissió i de combustible, 413€ a 9/02/2023.
 • La taxa de sortida de Costa Rica, que cal pagar a l’aeroport en deixar el país (29 USD).
 • Els àpats no esmentats com a inclosos.
 • Les activitats complementàries proposades (banys termals a Arenal,…).
 • Les begudes no incloses als àpats.
 • Les entrades a museus i monuments.
 • Les propines.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

Totes les nits en bons allotjamentls, en habitacions dobles amb bany. Possibilitat d’habitació individual (places limitades).

Dues nits (la primera i la darrera) a San José.
Una nit en Hotel a Tenorio.
Dues nits en Hotel a Arenal.
Una nit en EcoLodge a Sarapiquí.
Dues nits en Lodge a Tortuguero.
Dues nits en Hotel a Puerto Viejo.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Per viatjar a Costa Rica el govern del país recomana disposar d’una assegurança amb àmplies cobertures per poder afrontar una possible hospitalització i la repatriació.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Un viatge molt recomanable…i està quasi tot inclòs en el preu”

4 / 5 Jordi Ollé

“Una gran experiència inoblidable per al que vulgui estar immers en plena natura. Un viatge molt recomanable…i està quasi tot inclòs en el preu.”


 

“Per amants de la natura”

5 / 5 M. Lluïsa Huguet

“Viatge excepcional per conèixer i observar la gran biodiversitat d’un país únic. Per amants de la natura.”


 

“Paisatge que enlluerna per la seva bellesa”

5 / 5 Ventura Gili

“Poder gaudir d’un paisatge que enlluerna per la seva bellesa i que el conserves a la retina durant dies i dies.”


 

“Una excel·lent organització del viatge”

5 / 5 David Bohigas

“Una excel·lent organització del viatge a un país on la flora i la fauna són de somni.”


 

“…itinerari, hotels, àpats, tot a la mida justa, amb uns guies boníssims”

5 / 5 Rosa Maria Pujadas

“Un viatge molt recomanable per totes les activitats, itinerari, hotels, àpats, tot a la mida justa, amb uns guies boníssims. “

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram