1- 4 Novembre- Pt. de Tots Sants.

Valls de Cardós i Tavascan:
unes de les valls pirinenques més autèntiques amb paisatges de tardor.

Nivell Baix

Nivell Baix- Mig

Estada

Hotel

315 €, inclou mitja pensió.

Les Valls de Cardós i Tavascan, al Pallars Sobirà, és un paisatge pirinenc de grans alçades i valls profundes, amb bonics poblets rics en patrimoni històric i humà, art romànic i bona gastronomia.

Boscos caducifolis de tardor i de coníferes, bordes testimoni de la vida rural, esglésies, creus i ermites romàniques, valls bellíssimes que amaguen estanys i estanyols, colls i planures panoràmiques.

I …per acabar el dia, la bona taula pallaresa.

 

Àlbum de fotos 2016

Punts Forts

 • Hem fet una tria d’itineraris ben diversos per les Valls de Cardós i Tavascan per oferir-te una degustació d’aquesta part del Pallars que de ben segur t’encisarà
  -un passeig per les bordes, els paisatges rurals i els antics camins que unien els poblets
  – boscos de pins, avets i caducifolis tenyits amb els colors de la tardor
  – colls i prats amb vistes espectaculars; paisatges pirinencs de llacs i valls glacials dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu
  – pobles pintorescos rics en art romànic en les seves esglésies, ponts i ermites.
 • En un bon hotel de tres estrelles a Tavascan, un bon allotjament per acabar el dia en un ambient relaxat i una bona taula!

Dia a Dia

DIA 1, 01/11. Les bordes de Cardedo.

DIA 2, 02/11. El Pla de Nequa.

DIA 3, 03/11. Bordes de Noarre i Estany de Port.

DIA 4. 04/11. Ruta romànica de poble a poble.

   


DIA 1, 01/11. Les bordes de Cardedo.

Punt de trobada del grup al voltant de les 11h a Llavorsí. Des d’allà, desplaçament en vehicles fins al poblet d’Estaon. Ruta tranquil•la per les bordes que esquitxen l’entorn natural d’aquest poblet, un passeig per la antiga vida rural lligada a la muntanya. En acabar, trasllat al nostre allotjament de les 3 nits, a Tavascan.

Desnivells aproximats: +350m, -350m. Uns 7 km.

DIA 2, 02/11. El Pla de Nequa.

Un indret màgic amb vistes panoràmiques, el Pla de Nequa, a 1978m, a on la llegenda diu que les bruixes pujaven a celebrar els seus aquelarres. Una ruta circular per boscos humits i camins en balcó amb panoràmiques que ens acompanyen en el nostre caminar. Un dia de senderisme en què l’esforç queda ben compensat.

Desnivells aproximats: +700m, -700m. Uns 14 km.

DIA 3, 03/11. Bordes de Noarre i Estany de Port.

Anem més amunt, al fons de la vall de Tavascan, a un paisatge pirinenc de valls glaciars i bells estanys a peu del port transfronterer. Anirem fins a l’Estany del Port, a 2035m. Ruta entre bordes, rius, muntanyes, valls, estanys i estanyets.

Desnivells aproximats: +700m, -700m. Uns 16km.

DIA 4. 04/11. Ruta romànica de poble a poble.

Deixem pel darrer dia aquesta ruta que ens porta de poblet a poblet, del romànic d’una església a l’altra, per ponts, boscos i antigues vies entre pobles: Tavascan, Aineto, Lleret i Lladorre. Un bon comiat de la natura i la història d’aquestes bellíssimes valls pallareses.

Desnivells aproximats: +400m, -400m. Uns 8km

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Nivell

Dos dies de desnivells de 700m (tant de pujada com de baixada) i uns 15km de distància i dos dies de 400m (pujada i baixada) i uns 7km de distància .

Generalment per bons senders de boscos i muntanya, ben perfilats i sense cap dificultat tècnica. Alguns trams pedregosos de muntanya.

Cal tenir hàbit senderista i forma física suficient per assolir els desnivells indicats amb facilitat, recordeu que estem en una època en què tenim poques hores de llum diàries.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

315 €, inclou mitja pensió.

Suplement habitació individual: 30€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 16

Inclou

 • Allotjament, esmorzars i sopars de tots els dies (3 nits).
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Els pícnics, que podeu comprar al mateix allotjament, a les botigues del poble o dur des de casa.
 • El transport d’anada i tornada. Les begudes no incloses en els menús.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

 

Transports

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d’altres companys d’excursió. Als que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d’organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l’excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

Allotjaments

En hotel de muntanya, en habitacions dobles amb bany. Bon establiment de tres estrelles, familiar, amb bona cuina. Esmorzar tipus buffet dolç i salat i sopar de menú a triar entre dues opcions.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, NO DUBTEU EN CONSULTAR-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l’etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l’apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 30€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 90 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. ”

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Pont de Tot Sants al BAISH ARAN. Senderisme entre paisatges i boscos de tardor. Banys termals opcionals.

Espanya i Pirineus Europa Occidental Ponts i Caps de Setmana

Hotel

Baish Aran.

Senderisme entre paisatges i boscos de tardor. Banys termals opcionals.

4 dies
315 €, inclou mitja pensió

Del 1 al 4 de Novembre. Pt. Tots Sants.


puntuacio_3

Més Info

Pont de Desembre: FUERTEVENTURA, Canàries. 7 dies.

Àfrica Espanya i Pirineus Illes i Costa Ponts i Caps de Setmana Viatges en altres dates

Hotel

Pont de Desembre a l'illa de Fuerteventura,

l'Àfrica envoltada de mar.

7 dies
A partir de 874€

Del 2 al 8 de desembre

NOVETAT 2018


puntuacio_2

Més Info

Cap d’Any. La isla de EL HIERRO, Canàries. Reserva de la Biosfera per la UNESCO.

Àfrica Cap d'Any Espanya i Pirineus Illes i Costa

Apartament Hotel Hotel-Balneari

Cap d'Any. La isla de El Hierro, Canàries.

Reserva de la Biosfera per la UNESCO.

8 dies
A partir de 839 €

Del 28 de desembre al 4 de gener

4,5/5 (51 Enquestes)


puntuacio_3

Més Info

Bonviure

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies