7 – 21 Agost

El Caucas, Àsia Menor,
Geòrgia, P. Nacionals de Svaneti, Kharagauli i Kazbegi

Nivell Mig

Nivell Mig

Estada

Hotels i cases d’hostes

1389 € amb vols i sense taxes

Facebook
Facebook
Twitter
Newsletters

Viatgem de Geòrgia a Armènia per descobrir aquests dos museus a l’aire lliure, un itinerari que ens revelarà alguns dels secrets del Caucas. Dos països, que ubicats en la cruïlla d’Àsia i Europa, amaguen secrets encara desconeguts per als occidentals. Un marc entre muntanyes, monestirs, valls, altiplans, gent, …. al cor de la mítica cadena del Caucas.

A Geòrgia, visitarem la regió del Kazbeg amb vistes espectaculars del Mont Kazbek amb més de 5000 m. Des del sud del país arribem a la veïna Armènia on descobrirem monestirs, espais naturals i alguns dels seus cims més rellevants.

Punts Forts

 • Preciosos camins d’alta muntanya: glaceres, estanys, boscos, valls immenses sota la serralada amb cims de més de 5000 m
 • Conviurem amb la gent del país, coneixerem en directe la seva hospitalitat, la cuina, tradicions, música, l’art, …
 • Un país entre les tradicions de l’Orient i Occident una barreja de gustos, aromes, idiomes, arquitectura, llegendes , … Veritable cruïlla de cultures: turcs, àrabs, bizantins, mongols, russos, perses, caucasians…georgians Paisatge molt espectacular, verdíssim i florit, llogarrets abandonats en la memòria dels temps.
 • Monuments, ciutats, capelles penjades dalt el cel. Tradicions profundes i sagrades com l’hospitalitat, pobles ancorats i protegits per fortaleses. País tavessat per la Ruta de la Seda. Un viatge fascinant!
 • La bona relació de preu i qualitat en un viatge de 15 dies.

Dia a Dia

Dia 1

Arribada a l’aeroport de Tbilisi. Trasllat a l’hotel on ens instal.larem.

 Allotjament en un hotel a Tbilisi


Dia 2

Ens traslladarem a Kazbegi en vehicle privat. Durant el viatge, visitarem Mtskheta, antiga capital de Geòrgia i que està declarada com a patrimoni de la Humanitat per la Unesco. A Mtskheta visitarem l’Església de Jvari i la Catedral de Svetitskhoveli que significa “El pilar de la Vida”. És l’església principal de Mtskheta.
Continuarem el viatge i ens aturarem per visitar el complex defensiu d’Ananuri, un complex de Castells dels segles XVI i XVII situat sobre el riu Aragvi i en la famosa via militar georgiana. Aquest complex defensiu es considerava el guardià de la frontera Nord de Georgia.

Arribarem al poble de Kazbegi on hi estarem allotjats durant els propers dies en una casa d’hostes.

Allotjament en casa d’hostes


Dia 3

Al matí ens aproparem en vehicle privat fins a la Vall de Truso i farem un trekking fins al llogaret d’Abano. Per la tarda, ens traslladarem de zona i farem un altre trekking per veure les Cascades de Gveleti.

Desnivell aproximat: +200 m. -200 m. Pel mati i per la tarda. Recorregut: de 3 – 4 hores pel mati i 1 hora per la tarda.

Allotjament en casa d’hostes


Dia 4

Farem un trekking que ens permetrà conèixer aquesta zona del Caucas veritable frontera entre Europa i Asia.
L’aproximació serà en vehicle privat des de Kazbegi, per després començar a caminar. Primer entre prats de flors i a mesura que anirem guanyant alçada el paisatje es transforma fins apropar-nos a la Glacera del Kazbegi. El paisatge ens sorprendrà per la majestuositat de les valls i els cims que ens envoltaran.

Desnivell aproximat: +1100 m – 1100 m. Recorregut: de 5 – 6 hores.

Allotjament en casa d’hostes


Dia 5

Ens aproparem en vehicle privat fins a llogaret de Juta en la Vall de Sno. Juta és el segon llogaret habitat més alt d’Europa. I constitueix en si mateix un món apart ja que està incomunicat durant els sis mesos d’hivern.
Des d’aquí iniciarem el nostre trekking per la Vall de Chaukhebi. Un senderó entre prats de flors on hi pasturen els cavalls i les ovelles ens conduirà fins al fons de la Vall als peus del Chaukhebi de 3.842 m, que apareixerà davant nostre com un autèntic gegant de roca.

Desnivell aproximat: +500 m – 500m. Recorregut: 4 hores.

Allotjament en casa d’hostes


Dia 6

Deixarem el poble de Kazbegi i ens traslladarem a Borjomi en vehicle privat.
Diuen que Geòrgia es el “bressol del vi”. Durant el viatge visitarem unes celler i farem un tast de vi que ens permetrà conèixer els vins d’aquesta zona.

Allotjament en casa d’hostes


Dia 7

Un curt desplaçament ens portarà fins al Parc Nacional de Borjomi Kharaguali on farem el nostre trekking. La caminada ens permetrà conèixer aquest Parc Nacional situat al centre de Geòrgia. Aquest parc és un dels més grans d’Europa, amb una extensió de més de 85.000 hectàrees de bosc i prats alpins i subalpins. En ell hi podrem trobar nombroses espècies diferents de flora i fauna. El trekking ens permetrà experimentar la impressionant varietat de plantes en flor, vistes espectaculars i un ambient màgic.

Desnivell aproximat: +850 – 850 m. Recorregut de 5 – 6 hores.

Allotjament en casa d’hostes


Dia 8

Deixarem Borjomi i ens traslladarem també en vehicle privat fins a Mestia.
Pel camí farem una parada per visitar les coves i la reserva natural de Sataplia. Aquesta reserva natural va ser creada el 1935 per a protegir aquest espai de gran interés geològic i botànic. Sataplia, vol dir “lloc de mel”, anomenat així per que antigament les abelles habitaven les esquerdes de la roca i els habitants en recollien la mel.

Un cop a Mestia , ens instal•larem en una casa d’hostes i aprofitarem el vespre per conèixer aquest poble de la Vall d’Svaneti.

Allotjament en casa d’hostes


Dia 9

Preciosa excursió per inicial la nostra estada a Svaneti. Trànsfert en vehicle privat fins a Becho. Començarem a caminar per la vall de Shikra tot seguint el curs del riu Dolra. Els boscos del principi de l’itinerari donaran pas als prats d’herba i a les glaceres. Arribarem fins a les cascades i continuarem una mica més acompanyats d’espatarrants vistes sobre els 5.000 nevats i les seves glaceres.

Desnivell aproximat: +550 m -550m ( fins a les cascades ). Recorregut de 4 – 5 h.

Allotjament en casa d’hostes


Dia 10

Anirem amb vehicle privat fins a Jabeshi ( 1. 700 m. ) on iniciarem el trekking.
Comencem la nostra travessa a Jabeshi i pugem fins a un coll a 2.500 metres, d’on podrem contemplar les fantàstiques vistes sobre la vall i els cims propers. Tot seguit iniciarem el descens cap al poble de Adishi (2.100 m) on ens allotjarem en una casa familiar.

Adishi és un llogaret molt petit però encantador.

Desnivell aproximat: +850 m – 400m. Recorregut: 4 hores.

Allotjament en una casa familiar en poble de Adishi (2.100 m).


Dia 11

En aquest dia descobrirem la zona Nord de la regió d’Svaneti. Deixarem el poble i començarem a caminar per la llarga vall alpina amb els seu paisatge característic de prats verds on hi pasturen els ramats.
Pujarem fins a 2.700 metres per gaudir de les vistes que se’ns ofereixen des d’aquesta posició privilegiada per després tornar a baixar fins arribar al poble d’Ifar,i passant per un camí agradable i sense cap dificultat que transcorre pel mig dels prats.
De Ifari anirem fins a Usghuli en un vehicle privat.

Desnivell aproximat: +750 m – 1000m. Recorregut: de 5 – 6 hores.

Farem nit a Usghuli en una casa familiar


Dia 12

Ruta per la Vall d’Usghuli que segueix un itinerari relativament pla per la vora del riu. Tant el riu com el nostre camí transcorren entre pastures i prats de flors silvestres fins arribar als peus de la glacera de Shkhara.

Desnivell aproximat: +400 m – 400m. Recorregut: de 4 – 5 hores.

Nit a Mestia


Dia 13

Darrer dia de la nostra estada a la Vall d’Svaneti. Farem una caminada que ens aproparà a la Glacera de Chaaladi. Per la tarda visita al Museu d’Etnografia i Història de Mestia. Després tindrem temps per fer l’última passejada per Mestia.

Desnivell. + 250 m – 250 m. Recorregut: de 2 – 3 hores.

Nit a Mestia


Dia 14

Finalment deixem la Regió d’Svaneti per posar rumb cap a Batumi. Està molt propera a la frontera amb Turquia i a la Riba del Mar Negre. Un dia de descans abans de finalitzar el nostre viatge.

Allotjament en un hotel a Batumi


Dia 15

Tornem cap a casa. Trasllat a l’aeroport amb vehicle privat.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Itinerari

Nivell

Itineraris per bons camins de muntanya amb desnivells moderats mitjos de + 600 m – 600 m i recorreguts de 4-5 h sense comptar aturades. Aptes per a persones amb hàbits en senderisme o esportius d’intensitat mitja.

Material

Botes de senderisme, vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Pals per caminar, recomanats. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals. Dies abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

1389€, amb vols i sense taxes, tot inclòs menys 1 dinar i 1 sopar.

Suplement si el grup és de 10 o 11 persones: 50€
Suplement si el grup és de 8 o 9 persones: 110 €

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 16

Inclou

 • Els vols d’anada entre Barcelona i Tibilisi i de tornada entre Batumi i Barcelona, sense taxes.
 • Allotjament, esmorzars, dinars i sopars de tots els dies (14 nits), excepte 1 dinar i 1 sopar (cost per àpat entre 6-10€).
 • Guia local de parla anglesa pels trekkings.
 • El Coordinador de Bonviure des de Barcelona amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.
 • Tots els trànsferts necessaris per seguir el programa indicat al Dia a Dia. En transport privat: furgoneta, mini bus i 4×4.
 • El transport dels equipatges.
 • Entrades als museus i visites incloses en el programa del Dia a Dia.
 • Assegurança  bàsica de viatge i trekking.
 • Assegurança d’accidents en muntanya.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries, 245€ a 8/9/2017.
 • 1 dinar (Dia 14) i 1 sopar (Dia 14) -cost per àpat 6-10€-.
 • L’aigua embotellada els dies de trekking. Les propines.
 • Despeses imprevistes provocats per circumstàncies incontrolables com cancel·lacions o retards de vols, carreteres bloquejades, condicions atmosfèriques, desastres naturals.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

En hotel a Tbilisi i Batumi i en cases d’hostes a la resta. La infraestructura turística i de carreteres a Geòrgia és molt bàsica fora de les ciutats i ens obliga a allotjaments senzills, però correctes i còmodes, en cases particulars. El fet d’allotjar-nos en cases particulars amb un contacte directe amb la població local, el considerem com un atractiu del viatge. El grau d’imprevistos pot ser bastant alt donada aquesta limitada infraestructura.

SI VOLEU MÉS DETALLS SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Tanmateix a Geòrgia la sanitat no és pública i els serveis sanitaris són cars, fet que origina que els capitals de les assegurances incloses en els nostres viatges es puguin esgotar més ràpidament. Per aquest motiu us aconsellem que contracteu una assegurança amb capitals superiors com la Vacacional Complet Experiences o una de similar (cost 45€), consulteu la seva cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l’etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l’apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 35€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD. Cliqueu aquí per saber-ne la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment.

Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.”

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

HIMALÀIA INDI- LADAKH-MANALI. Del Ladakh tibetà a la verdor hinduista de l’HIMACHAL PRADESH

Altres Continents Àsia Estiu

Campament Hostal Hotel

Himàlaia Indi - Ladakh - Manali,

Del Ladakh tibetà a la verdor hinduista de l'Himachal Pradesh

19 dies
2135 €

Del 6 al 24 d'agost

4,4/5 ( 24 Enquestes )


puntuacio_4

Més Info

EL CAUCAS, ÀSIA MENOR: GEÒRGIA. P. Nacionals de Svaneti, Kharagauli i Kazbegi

Altres Continents Àsia Menor Estiu

Cases d'hostes Hotel

El Caucas, Àsia Menor,

Geòrgia, P. Nacionals de Svaneti, Kharagauli i Kazbegi

15 dies
1389 €

Del 7 al 21 d'agost

4,2/5 ( 45 Enquestes )


puntuacio_4

Més Info

CRETA, senderisme i banys a l’illa dels Deus

Estiu Europa Oriental Illes i Costa

Hotel

Creta,

Senderisme i banys a l'illa dels Deus

8 dies
DESCOMPTE 60€ fins 18/07:
1235€ + taxes vols.

Del 8 al 15 de setembre


puntuacio_3

Més Info

Bonviure

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies