5 – 12 Agost

Eslovènia. Parc Nacional del Triglav.
Llac de Bled, Zagreb i Ljubljana.

Nivell Baix

Nivell Baix – Mig

Estada en itinerància

Hotels

1096€, sense vols

1249€, amb vols i sense taxes

A Eslovènia hi trobarem una natura exhuberant, verdíssima, sempre a prop d’un riu o un llac, i algunes de les ciutats més emblemàtiques d’Europa.

Mesures COVID-19

Des de Bonviure anirem aplicant les mesures de seguretat que les autoritats sanitàries determinin en cada moment. Degut a la provisionalitat d’aquestes mesures anirem informant detalladament en cada viatge dels protocols i materials de protecció necessaris. Demanem a tots els participants que tingueu la comprensió i la responsabilitat necessàries pel bon desenvolupament del viatge.

 

Fotos Maig de 2019

Fotos Maig de 2018

Fotos Maig de 2015

Fotos Maig de 2016

Fotos Maig de 2017

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • Alta muntanya alpina, salvatge i espectacular.
 • Còmoda estada en bons hotels, destacant l’hotel bellament situat vora el llac de Bohinj.
 • Nivell moderat de les excursions
 • Atractius culturals: gastronomia, art, arquitectura i història a Zagreb i Ljubljana.
 • Per gaudir del senderisme en bona companyia i guiats per guies de muntanya titulats, excel•lents guies i bons coneixedors d’aquest destí.

Dia a Dia

Dia 1. 5/08. Barcelona – Zagreb – Ljubljana

Dia 2. 6/08. Ljubljana-Llac de Bohinj

Dia 3. 7/08. PN Triglav. Prsivec, 1761m.

Dia 4. 8/08 PN Triglav. Rodica, 1966m

Dia 5. 9/08. PN Triglav. Via Alpina

Dia 6. 10/08. PN Triglav: Stara Fuzina, Voje, Srednja.

Dia 7, 11/08. Llac de Bohinj -Zagreb

Dia 8, 12/08. Zagreb – Barcelona

Dia 1. 5/08. Barcelona-Zagreb-Ljubljana

Arribada a l’aeroport de Zagreb i sortida amb autocar cap a Ljubljana. Podrem conèixer bé la ciutat i hi passarem la primera nit.

Dia 2. 6/08. Ljubljana-Llac de Bohinj
Al matí, transfer cap al cor del Parc Nacional del Tríglav per fer la primera excursioneta, per anar obrint gana de senderisme, al voltant del estany més gran del parc, el llac de Bohinj. Senderisme i banys. Ens allotjarem a tocar de l’estany de Bohinj amb un ambient agradable envoltats de vistes espectaculars.

Desnivell: 2 hores de caminada, sense desnivell.

Dia 3. 7/08. PN Triglav. Prsivec, 1761m.
A la vessant nord del llac de Bohinj, després d´un petit trànsfert local, farem una excel•lent estrena seguint un dels gustosos camins del parc que s’endinsa entre boscos d’avets que guarden el son de linx i óssos – d’aquí provenen els óssos que han deixat anar a la vall d’Aran-, sallents de color turquesa i estanys. Una natura salvatge i exuberant. L’itinerari inclou l’ascensió al Prisvec, 1761m.

Desnivells: + 650m – 650m, 5 hores de caminada, 10km

Dia 4. 8/08 PN Triglav. Rodica, 1966m
A la vessant sud del llac de Bohinj, ens esperen dolces vistes que ens deixaran sense respiració. Una jornada de senderisme per badar amb l´horitzó de bosc de verd intens i el reguitzell de cims grisencs que semblen infranquejables des de la nostra posició. Camí de carena ample en terreny obert d´alta muntanya per intentar assolir un dels cims emblemàtics de la zona i poder escriure-hi la nostra petjada en el seu llibre de visita: El Rodica, de 1966m.

Desnivells: +680m -680m, 6 hores de caminada, 13km

Dia 5. 9/08. PN Triglav. Via Alpina
El parc del Triglav guarda veritables sorpreses de paisatge bell. Seguir la Via Alpina n’és una. Aquest sender travessa les muntanyes alpines de 7 països des de Mònaco fins a Eslovènia fidel sempre a la serralada alpina, un autèntic traçat que uneix gents, pobles, llengües i cultures sense entendre-hi de fronteres. Farem un trosset d´aquesta Via Alpina a la vessant Nord del parc de Triglav…. sublim!!

Desnivells: +400m -900m, 7 hores de caminada, 11km

Dia 6. 10/08. PN Triglav: Stara Fuzina, Voje, Srednja.
Sortint a peu des de l’allotjament tenim a l’abast conèixer el territori d’aprop, la gent del lloc, els pobles, etc. Vorejarem el llac de Bohinj fins a Stara Fuzina i ens endisarem per la dolina de Voje fins a trobar el seu bell salt d’aigua. Un cop refrescats, amunt, amunt! fins a trobar una plana que ens permetrà seguir gaudint del paisatge a vista d´ocell. Baixada fins a Srednja vas Bohinj i tornada amb transport públic fins a l’allotjament.

Desnivells: +150m -700m, 6 hores de caminada, 12km

Dia 7, 11/08. Llac de Bohinj – Zagreb
Sortirem al matí cap a Zagreb i aprofitem el viatge per fer una visita a un petit paradís que ens ofereix el país: Bled, en un entorn preciós. L´església del llac, el llac, el castell,… A la tarda, temps lliure per visitar la bonica ciutat de Zagreb. Podeu també fer un tomb pel pintoresc Dolac, el mercat central de Zagreb, als carrers del centre. El nostre hotel està en ple centre, així que estarem envoltats de l’ambient de la ciutat eslava un cop traspassada la porta de l’hotel.

Dia 8, 12/08. Zagreb – Barcelona
Trasllat a l’aeroport i vol de tornada a Barcelona.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Nivell

Bons camins ben perfilats amb algun tram rocallós. Desnivells mitjos diaris de + 400 m – 580 m. Desnivell màxim en un dia: 680m de pujada i 900m de baixada. Recorregut màxim d’un dia: 13 km. Viatge de requeriment físic moderat en senderisme sense cap exigència tècnica.

Material

 • Botes de senderisme
 • Vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent.
 • Gorra, ulleres de sol, cremes solars.
 • Pals per caminar, recomanables.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

1096€ sense vols.
1249€ amb vols i sense taxes.

Suplement grup entre 8 i 12 persones: 55€

Suplement habitació individual totes les nits : 295€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Els vols directes d’anada i tornada de Barcelona a Zagreb (només per l’opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).
 • Equipatge de mà i maleta facturada inclosa.
 • Tots els allotjaments (7 nits).
 • Tots els esmorzars i sopars llevat del darrer sopar a Zagreb.
 • El guia professional de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Tots els trànsferts: tots els desplaçaments per carretera necessaris per arribar al punt d’inici i tornar del punt final de les excursions de senderisme de tots els dies, especificades en el Dia a Dia, excepte el transport públic de tornada del dia 6 (10/08).
 • El transport dels equipatges.
 • Assessorament tècnic i del material a portar.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Les taxes aèries, 49€ a 04/12/2020.
 • Un sopar a Zagreb.
 • Les begudes que no estiguin incloses als menús.
 • Els pícnics, que podreu comprar als comerços de les poblacions o als allotjaments.
 • La tornada a l’hotel en transport públic del dia 6 (10/08)
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

Una nit a Ljubljana, en hotel cèntric, en habitacions dobles amb bany.
Cinc nits al llac de Bohinj, en hotel a prop del llac, en habitacions dobles amb bany.
Una nit a Zagreb, en hotel cèntric, en habitacions dobles amb bany.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d’assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d’uns dies). Aquí en teniu l’enllaç per si voleu més informació i sol·licitar-la: https://w6.seg-social.es/solTse/jsp/Entrada.jsp

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel·lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol·liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta o com a màxim 4 dies més tard. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 80 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractacions.”

“Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.”

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel·lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies