16 – 22 Agost 2021

Pallars Sobirà. Parc Nacional de Sant Maurici.
Estanys desconeguts i tres cims espatarrants!

Nivell Baix

Nivell Baix – Mig

Estada

Hotel

744€, inclou mitja pensió

El millor paisatge de muntanya del país: bells i arrogants cims, desenes de llacs, boscos frondosos, prats florits…el nostre paradís senderista.

L’objectiu és que et quedis sorprès i satisfet al descobrir que et faltava molt per conèixer sobre les meravelles del parc.

Farem cim a Monastero (2877m), Saboredo (2829m) i Bergús (2843m) de forma assequible. Caminarem i farem travessa per alguna de les valls més boniques i poc fresades com la de Peguera i Monastero, cims panoràmics com l’Amitges o la Serra del Pago o estanys poc coneguts com els Subanuix, Cabana, Llastra, Obagues, Llosa, etc i tot sempre amb un nivell moderat.

 

         

 

Mesures COVID-19

Des de Bonviure anirem aplicant les mesures de seguretat que les autoritats sanitàries determinin en cada moment. Degut a la provisionalitat d’aquestes mesures anirem informant detalladament en cada viatge dels protocols i materials de protecció necessaris. Demanem a tots els participants que tingueu la comprensió i la responsabilitat necessàries pel bon desenvolupament del viatge.

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • Descobrirem els paisatges més recòndits i poc coneguts en el millor Pirineu del país. Ascensió i camins a diferents cims panoràmics, bonics i prestigiosos; llacs, valls i boscos.
 • Un viatge pensat per a caminadors acostumats als senders i els desnivells moderats d’alta muntanya que vulguin gaudir de l’esforç i el paisatge d’una manera tranquil.la.
 • Bon guia coneixedor del parc i dels seus valors naturals.
 • Una sortida de km.0, sense cotxe, en l ’únic parc nacional de Catalunya.
 • Paisatge de fons de luxe, amb els Encantats, el Subanuix, el Peguera…
 • Bon acolliment en hotel familiar amb bona gastronomia. Ben situat a la vall d’Espot per accedir amb poc temps a tots els itineraris.

Dia a Dia

Dia 1, 16/08. Arribada a Espot i descoberta del poble

Dia 2, 17/08. Estanys i Vall de Subanuix.

Dia 3, 18/08. Tuc de Bergús 2843 m des d’Amitges

Dia 4, 19/08. Travessa de l’Estany Negre fins al Llac de Sant Maurici per les valls de Peguera i Monastero. Ascensió opcional al Monastero 2877m.

Dia 5, 20/08. Coll de Fugaruix i cimet de la Serra del Pago 2230 m

Dia 6, 21/08. Pic d’Amitges 2848 m i Tuc de Saboredo 2829 n

Dia 7, 22/08. Recorregut de comiat i tornada

Dia 1, 16/08. Arribada a Espot i descoberta del poble
Passejada per conèixer tot el que ens ofereix Espot: el riu Escrita, el pont romànic, la torre medieval, l’Església de Santa Llogaia, el camí de Rocablanca…

Dia 2, 17/08. Estanys i Vall de Subanuix.
Un bon començament de l’estada en una de les valls més boniques del parc. Visitarem dos estanys en una zona d’alta muntanya amb el fons del Subanuix, de 2949m, un paisatge plàcid al fons de la vall i agrest a les alçades. Seguirem fins al Coll Nord del Subanuix amb unes magnífiques vistes a l’Estany Llong i al Parc Nacional d’Aigüestortes.

Desnivells previstos: + 650 m- 650 m

Dia 3, 18/08. Tuc de Bergús 2843 m des d’Amitges
Caminarem per un preciós paisatge d’alta muntanya amb unes vistes excepcionals cap als Encantats i Sant Maurici, les Agulles d’Amitges, Besiberris, Maladetes,etc i tot un reguitzell d’estanys. La cirereta són les vistes encara més espectaculars que es poden gaudir des del cim cap a la Vall d’Aran i cap a bona part del Pirineu Central. La baixada la farem recorrent tots els estanys de l’obaga de Ratera fins arribar a Sant Maurici. L’ascensió al Tuc de Bergús es realitzarà si les condicions metereològiques són bones.

Desnivells previstos: + 525 m – 935 m

Dia 4, 19/08. Travessa de l’Estany Negre fins al Llac de Sant Maurici per les valls de Peguera i Monastero. Ascensió opcional al Monastero 2877m.
Entre les caminades que es poden fer dins del Pirineu aquesta ocupa un lloc ben destacat. La bellesa dels estanys juntament amb la dels cims: Peguera, Mainera, Saburó, Encantats i el mateix Monastero fan d’aquest recorregut un dels millors del país.

Desnivells previstos: + 380 m – 820 m. Amb ascensió opcional: +160 m -160 m

Dia 5, 20/08. Coll de Fugaruix i cimet de la Serra del Pago 2230 m
Pujarem amb taxis fins al Prat de Piarró, des d’allà ens enfilarem fins al Coll de Fugaruix Els prats i les vistes que hi trobarem són de les millors de la zona. Des del Pago les vistes son de pel•lícula, damunt del prat verdíssim contemplarem a vista d’ocell els escarpats i bells cims d’Encantats, Peguera ,etc. Tornarem a baixar cap al Prat del Piarró on ens recolliran els taxis.

Desnivells previstos: + 620 – 620 m

Dia 6, 21/08. Pic d’Amitges 2848 m i Tuc de Saboredo 2829 n
Doblet espatarrant!! Com les vistes. A partir del refugi d’Amitges, on ens hauran deixat els taxis, pujarem a dos dels cims amb més bona vista del parc, el Pic d’Amitges i el de Saboredo. Pel camí gaudirem de vistes cap a les Agulles d’Amitges, el Tuc de Basiero i un cop a dalt del cim contemplarem l’Estany Gerber i els Estanys de Saboredo com a colofó de la visita al parc nacional. Per acabar farem estada al joiell d’estanyets de La Llosa on s’hi emmirallen tots els cims.

Desnivells aproximats:+600 m – 600 m

Dia 7, 22/08. Recorregut de comiat i tornada
Visita opcional a la Casa del Parc d’Espot

 

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Nivell

Desnivells mitjos diaris de + 585 m i – 585 m.
Camins de muntanya pirinenca, fresats i sense dificultat tècnica.
Temps efectiu de caminada entre 4 i 6 hores diàries.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans de la sortida us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preu

744€, inclou mitja pensió.

Suplement grup entre 6 i 11 persones: 55€

Suplement habitació individual: 120€ ( places limitades, consulta’ns disponibilitat )

 

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Allotjament, esmorzars i sopars de tots els dies (6 nits).
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Assegurança d’accidents a muntanya i assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Tastet Bonviure de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Els pícnics, que podeu comprar al mateix allotjament, a les botigues del poble o dur des de casa.
 • Els desplaçaments en 4×4 de 5 dies.
 • El desplaçament amb taxi entre la parada del bus i Espot.
 • Les begudes no incloses en els menús.
 • Les entrades a museus i monuments.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Transports

Aquesta sortida està pensada per fer-la sense cotxe, ja que no és imprescindible per desplaçar-se al punt de trobada del grup ni pels desplaçaments fins a l’inici dels itineraris. El desplaçament fins al punt de trobada es podrà fer amb transport públic (autocar) o bé amb cotxes particulars.

Allotjament

En hotel de muntanya familiar a Espot, en habitacions dobles amb bany.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant).

Podeu consultar la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel·lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol·liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.

Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.

Per e-mail escrivint a [email protected]

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquesta sortida.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 150 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge es necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. En aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]
08600 Berga - Catalunya

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De lunes a viernes de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies