5 – 16 Agost

Geòrgia, el Caucas,
Travessa pel Parc Nacional de Svaneti y Mestia amb final al Mar Negre

Nivell Mig

Nivell Mig

Estada i travessa amb suport

Hotel i cases d’hostes

1159 € / Persona amb vols i sense taxes

Frontera natural entre Europa i Àsia, el Caucas inclou una àmplia varietat de pobles, religions i paisatges.

Geòrgia és el país més muntanyós d’aquesta regió. La nostra travessa per Svaneti ens descobrirà aquesta vall del Nord Oest Georgià.

Progressarem pel bell mig d’un paisatge Caucasià amb impressionants imatges de les majestuoses glaceres, les valls verdíssimes, els pobles i la seva gent i muntanyes tant especials com l’Ushba (4710m), el Tenouldi (4858m) o el Shkhara (5200m)

I acabarem relaxant-nos a la riba del mar Negre. Un viatge espatarrant !!

Punts Forts

 • Travessa per una de les valls més espectaculars del Caucas Georgià: Svaneti.
 • Preciosos camins d’alta muntanya: glaceres, estanys, boscos, valls immenses sota la serralada amb cims de més de 5000 m. Paisatge molt espectacular, verdíssim i florit, llogarrets abandonats en la memòria dels temps.
 • Conviurem amb la gent del país, coneixerem en directe la seva hospitalitat, la cuina, tradicions, …
 • Un país entre les tradicions de l’Orient i Occident una barreja de gustos, aromes, idiomes, arquitectura, llegendes, … Veritable cruïlla de cultures: turcs, àrabs, bizantins, mongols, russos, perses, caucasians … georgians.
 • Final tranquil i relaxat al Mar Negre.
 • La bona relació de preu i qualitat en un viatge de 12 dies.

Dia a Dia

Dia 1

Arribada a l’aeroport de Batumi. Trasllat a l’hotel on ens instal.larem.

 Nit a hotel


Dia 2

Deixarem Batumi i ens traslladarem en vehicle privat fins a Becho. Ens instal•larem en una casa d’hostes i aprofitarem el vespre per tenir un primer contacte amb els pobles i la gent d’aquesta vall del Caucas.

Nit a casa d’hostes


Dia 3

Preciosa excursió per inicial la nostra estada a Svaneti. Començarem a caminar per la vall de Shikra tot seguint el curs del riu Dolra. Els boscos del principi de l’itinerari donaran pas als prats d’herba i a les glaceres. Arribarem fins a les cascades i continuarem una mica més acompanyats d’espatarrants vistes sobre els 5.000 nevats i les seves glaceres.

Desnivell aproximat: +550 m -550m ( fins a les cascades ). Recorregut de 4 – 5 h.

Nit a casa d’hostes


Dia 4

Avui comencem la nostra travessa per la vall d’Svanetti. Sortirem de Becho i via el Guli Pass (2900 m) arrivarem fins a Mestia. Bones vistes del cim de l’Ushba, dels prats alpins i també de la Vall que s’obre cap al poble Mestia, centre neuràlgic de la Vall d’Svaneti.

Desnivell aproximat: +1200 m -1450m. Recorregut: de 8 – 9 h.

Nit a casa d’hostes


Dia 5

Deixem Mestia i ens endinsem poc a poc a la zona més rural i allunyada de la vall d’Svaneti. Travessa fins al poble de Jabeshi on ens allotjarem.

Desnivell aproximat: +400 m -300m. Recorregut: 6 h.

Nit a casa d’hostes


Dia 6

Comencem la nostra travessa a Jabeshi i pugem fins a un coll a 2.500 metres, d’on podrem contemplar les fantàstiques vistes sobre la vall i els cims propers. Tot seguit iniciarem el descens cap al poble de Adishi (2100 m) on ens allotjarem en una casa familiar. Adishi és un llogaret molt petit però encantador.

Desnivell aproximat: +850 m – 400m. Recorregut: 4 hores.

Nit a casa d’hostes


Dia 7

En aquest dia descobrirem la zona Nord de la regió d’Svaneti. Deixarem el poble i començarem a caminar per la llarga vall alpina amb els seu paisatge característic de prats verds on hi pasturen els ramats.
Pujarem fins a 2.700 metres per gaudir de les vistes que se’ns ofereixen des d’aquesta posició privilegiada per després tornar a baixar fins arribar al poble d’Ifar,i passant per un camí agradable i sense cap dificultat que transcorre pel mig dels prats.
De Ifari anirem fins a Usghuli en un vehicle privat. Farem nit a Usghuli en una casa familiar.

Desnivell aproximat: +750 m – 1000m. Recorregut: de 5 – 6 hores.

Nit a casa d’hostes


Dia 8

Ruta per la Vall d’Usghuli que segueix un itinerari relativament pla per la vora del riu. Tant el riu com el nostre camí transcorren entre pastures i prats de flors silvestres fins arribar als peus de la glacera de Shkhara.

Desnivell aproximat: +400 m – 400m. Recorregut: de 4 – 5 hores.

Nit a casa d’hostes


Dia 9

Darrer dia de la nostra estada a la Vall d’Svaneti. Farem una caminada que ens aproparà a la Glacera de Chaaladi. Per la tarda visita al Museu d’Etnografia i Història de Mestia. Després tindrem temps per fer l’última passejada per Mestia.

Desnivell. + 250 m – 250 m. Recorregut: de 2 – 3 hores.

Nit a casa d’hostes


Dia 10

Finalment deixem la Regió d’Svaneti per posar rumb cap al Mar Negre. Arribada al nostre allotjament i temps per descansar i gaudir de les platges.

Nit a casa d’hostes


Dia 11

El Parc Nacional de Kolkheti, un patrimoni natural únic a Geòrgia. La seva especial ubicació el converteix en una de les zones humides més importants del país i una de les principals rutes migratòries d’aus. Anirem en barca i caminarem per aquesta àmplia zona d’aiguamolls naturals. Per la tarda, trasllat a Batumi i temps lliure.

Desnivell. + 100 m – 100 m. Recorregut: de 3 – 4 hores.

Nit a hotel


Dia 12

Trasllat a l’aeroport i vol de tornada a Barcelona.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Itinerari

Nivell

Itineraris per bons camins de muntanya amb desnivells moderats mitjos de + 600 m – 600 m i recorreguts de 4-5 h sense comptar aturades. Màxim desnivell en un dia 1200 m en pujada i 1450 m en baixada. Aptes per a persones amb hàbits en senderisme o esportius d’intensitat mitja.

Material

Botes de senderisme, vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Pals per caminar, recomanats. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals. Dies abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preu

1159€, amb vols i sense taxes, tot inclòs menys 1 sopar.

Suplement si el grup és de 8 o 9 persones: 45 €

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 16

Inclou

 • Els vols d’anada i tornada entre Barcelona i Batumi, sense taxes.
 • Allotjament, esmorzars, dinars i sopars de tots els dies (11 nits), excepte 1 sopar a Batumi.
 • Guia local de parla anglesa pels trekkings.
 • El Coordinador de Bonviure des de Barcelona amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.
 • Tots els trànsferts necessaris per seguir el programa indicat al Dia a Dia. En transport privat: furgoneta, mini bus i 4×4.
 • El transport dels equipatges.
 • Entrades als museus i visites incloses en el programa del Dia a Dia.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Assegurança d’accidents en muntanya.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries, 261€ a 8/9/2017.
 • 1 sopar (Dia 11) -cost per àpat 6-10€-.
 • L’aigua embotellada els dies de trekking.
 • Les propines.
 • Despeses imprevistes provocats per circumstàncies incontrolables com cancel·lacions o retards de vols, carreteres bloquejades, condicions atmosfèriques, desastres naturals.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

En hotel a Batumi i Anaklia (total 3 nits) i en cases d’hostes a la resta. Als hotels, habitacions dobles amb bany. A les cases d’hostes, en habitacions de 2, 3 o 4 persones amb els serveis compartits.

La infraestructura turística i de carreteres a Geòrgia és molt bàsica fora de les ciutats i ens obliga a allotjaments senzills, però correctes i còmodes, en cases particulars. El fet d’allotjar-nos en cases particulars amb un contacte directe amb la població local, el considerem com un atractiu del viatge. El grau d’imprevistos pot ser bastant alt donada aquesta limitada infraestructura.

SI VOLEU MÉS DETALLS SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Tanmateix a Geòrgia la sanitat no és pública i els serveis sanitaris són cars, fet que origina que els capitals de les assegurances incloses en els nostres viatges es puguin esgotar més ràpidament. Per aquest motiu us aconsellem que contracteu una assegurança amb capitals superiors com la Vacacional Complet Experiences o una de similar (cost 45€), consulteu la seva cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l’etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l’apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 30€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD. Cliqueu aquí per saber-ne la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment.

Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.”

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

GRÈCIA NORD-SUD: Corfú, Pindos i ascensió al Mont Olimp. Final a TESSALÒNICA

Estiu Europa

Hostal Hotel Refugi

Grècia Nord-Sud,

Corfú, Pindos i ascensió al Mont Olimp. Final a Tessalònica

10 dies
A partir de 1025 €

Del 1 al 10 de setembre


puntuacio_4

Més Info

NEPAL, el trekking del MUSTANG, el Tibet dins el Nepal

Altres Continents Estiu

Campament Hotel Lodge

Nepal, el trekking del Mustang,

El Tibet dins el Nepal

20 dies
DESCOMPTE 100€ fins 20/06:
2595 € + taxes vols internacionals.

Del 3 al 22 d'agost


puntuacio_4

Més Info

KIRGUISTAN-ÀSIA CENTRAL: Trek al TIAN SHAN les muntanyes celestials. Cultura túrcica-mongol al costat de la Ruta de la Seda

Altres Continents Estiu

Campament Cases d'hostes Hotel Iurta

Kirguistan - Àsia Central: Trek al Tian Shan les muntanyes celestials,

Cultura túrcica-mongol al costat de la Ruta de la Seda

12 dies
1579 €

Del 9 al 20 d'agost

4,5/5 ( 47 Enquestes )


puntuacio_5

Més Info

Bonviure

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies