4 – 15 Agost

Turquia i Georgia, entre Orient i Occident.
Camins de l’Asia Menor, del Kaçkar al Caucas.

Nivell Mig

Nivell Mig

Estada i travessa amb suport

Hotel i cases d’hostes

1435 € sense vols
1599 € amb vols i sense taxes

Orient i Occident, Turquia i Georgia, el Kaçkar i el Caucas, combinació de cultures i paisatges en un sol viatge.

A Turquia, coneixerem el Kaçkar, els seus paisatges alpins i la seva cultura musulmana. A Geòrgia, la travessa per Svaneti ens descobrirà aquesta vall del Nord Oest Georgià que inclou una àmplia varietat de pobles, religions i paisatges.

Visitarem Kutaisi , on descobrirem l’arquitectura ortodoxa, per finalment relaxant-nos a la riba del mar Negre. Un viatge espatarrant !!

Fotos Juliol 2018

Fotos Agost 2018

Punts Forts

 • Veritable pont entre Orient i Occident. Entre la Geòrgia cristiana amb les seves impressionants esglésies fortalesa i la Turquia musulmana amb les seves mesquites i minarets afuats apuntant al cel.
  Combinat espatarrant des del paisatge verdíssim de boscos d’avet i faig amb estanys que recorden els Alps a Kaçkar. Fins a les glaceres gegantines i cims de més de 5.000 m de Svaneti.
 • Bons serveis locals de guiatge i transports i com sempre acompanyats d’un guía de muntanya de Bonviure.
 • Ben allotjats en hotels i cases d’hostes que ens permetrà conèixer de primera mà la gent i cultura d’ambdós països amb la seva hospitalitat i variada gastronomia.
 • Senderisme que travessa fronteres, camins que transgredeixen el turisme i ens fan viatgers en plena Àsia Menor en un dels Grans Viatges més propers.

Dia a Dia

DIA 1, 04/08. Barcelona – Batumi.

DIA 2, 05/08. Altiplans de Pokut i Hanzindak ( Turquia )

DIA 3, 06/08. Yukari Kavroni i els llacs del Kaçkar

DIA 4, 07/08. Altiplans d’Avusor-Yayla i Llac de Buyukgol

DIA 5, 08/08. Ayder – Kutaisi ( Geòrgia )

DIA 6, 09/08. Kutausi – Usghuli.

DIA 7, 10/08. Cim del Guri ( 2.970 m )

DIA 8, 11/08. Trekking Ifari ( 1.900 m. ) – Adishi ( 2.100 m. )

DIA 9, 12/08. Trekking Adishi ( 2.100 m ) – Mulaji ( 1. 700 m. ) – Mestia

DIA 10, 13/08. Trekking per la vall de Shikhra, cascades de Shdugra i Glacera del Ushba.

DIA 11, 14/08. Mestia – Batumi.

DIA 12, 15/08. Batumi – Barcelona.

DIA 1, 04/08. Barcelona – Batumi.

Arribada a l’aeroport de Batumi. Trasllat a l’hotel on ens instal.larem.

DIA 2, 05/08. Altiplans de Pokut i Hanzindak ( Turquia )  

Ens dirigim cap a Turquia, on iniciarem aquests primers dies de trekking a les fantàstiques muntanyes del Kaçkar, conegudes com el paradís verd. Itinerari pels altiplans de Pokut i Hanzindak entre pastures verdes i cases de fusta situades al llarg del camí. Arribarem a peu fins al poble de Ayder on ens instal·larem les properes tres nits. Ayder en un petit poble entre prats i cases de pedra i fusta tradicionals.

Desnivell aproximat: +150 m -850m. Recorregut de 3 – 4 h

DIA 3, 06/08. Yukari Kavroni i els llacs del Kaçkar

Coneixerem una de les valls septentrionals del Kaçkar que durant els mesos d’estiu està habitada pels pastors nòmades que venen amb els ramats. Gaudirem d’un paisatge alpí format per rierols, llacs de muntanya, prats verds amb tocs de colors taronges, grocs i violetes i espatarrants vistes dels cims més alts de la serralada del Kaçkar.

Desnivell aproximat: +1050 m -1050m. Recorregut de 7 – 8 h

DIA 4, 07/08. Altiplans d’Avusor-Yayla i Llac de Buyukgol

Avui ens dirigim cap als altiplans d’Avusor Yayla, una zona habitada principalment per la ètnia minoritària Laz, unes de les persones més amables i acollidores del país. Comencem el nostre itinerari cap al Llac Buyukgol a una altitud d’uns 2.400 m per un paisatge d’alta muntanya on hi destaquen sobretot les pastures. Per la tarda, retorn a Ayder, on tindrem la possibilitat d’anar als banystermals, amb una temperatura d’aigua al voltant de 40/55 ° C

Desnivell aproximat: +550 m -1050m. Recorregut de 4 – 5 h

DIA 5, 08/08. Ayder – Kutaisi ( Geòrgia )

Abans de tornar cap a Geòrgia aprofitarem el matí per visitar la mesquita d’Ayder i tot seguit dirigir-nos cap a la frontera. Abans però, farem una parada per visitar la el castell medieval i la fortalesa de la Vall de Firtina. Tràmits fronterers i cap a Kutaisi on visitarem l’espectacular Catedral de Bagrati i l’impressionant Monestir de Guelati .Tots dos declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

DIA 6, 09/08. Kutausi – Usghuli.

Avui, visitarem les Prometeus Caves. Aquestes coves van ser descobertes el 1984 i obertes al públic recentment. Podrem veure una gran varietat de rius i paisatges subterranis així com fins a 16 sales diferents. Després, ens dirigirem cap a Usghuli a l’alta Vall d’Svaneti , Patrimoni de la humanitat i el punt més alt a Europa habitat permanentment, on sembla que el temps s’hagi aturat.

DIA 7, 10/08. Cim del Guri ( 2.970 m )

Pujada al Cim del Guri, una muntanya discreta en alçada ( 2970 m ) però amb molt bones vistes dels gegants de 5000 metres que ens envolten, entre ells el cim més alt de Geòrgia, el Shkhara (5.201 m). Per la tarda visitarem el monestir de Lamaria i el museu d’Usghuli.

Desnivell aproximat: +850 m – 850m. Recorregut: de 4 – 5 hores.

DIA 8, 11/08. Trekking Ifari ( 1.900 m. ) – Adishi ( 2.100 m. )

Trànsfert fins a Ifari. Deixarem el poble i començarem a caminar per la llarga vall alpina amb els seu paisatge característic de prats verds on hi pasturen els ramats. Pujarem fins a 2.700 metres per gaudir de les vistes que se’ns ofereixen des d’aquesta posició privilegiada per després tornar a baixar fins arribar al poble d’Adishi, passant per un camí agradable i sense cap dificultat que transcorre pel mig dels prats. Adishi és un llogaret molt petit però encantador.

Desnivell aproximat: +1000 m – 750m. Recorregut: de 5 – 6 hores.

DIA 9, 12/08. Trekking Adishi ( 2.100 m ) – Mulaji ( 1. 700 m. ) – Mestia

Sortint d’Adishi, pugem fins a un coll a 2.500 metres, d’on podrem contemplar les fantàstiques vistes sobre la vall i els cims propers. Tot seguit iniciarem el descens cap al poble de Mulaji i des d’allí trànsfert en vehicle fins a Mestia on ens allotjarem.

Desnivell aproximat: +500 m  -1050 m. Recorregut: de 5 – 6 hores.

DIA 10, 13/08. Trekking per la vall de Shikhra, cascades de Shdugra i Glacera del Ushba.

Preciosa excursió per acabar la nostra estada a Svaneti.Començarem a caminar per la vall de Shikra tot seguint el curs del riu Dolra. Els boscos del principi de l’itinerari donaran pas als prats d’herba i a les glaceres. Arribarem fins a les cascades i continuarem  una mica més acompanyats d’espatarrants vistes sobre els 5.000 nevats i les seves glaceres.

Desnivell aproximat: +550 m -550m ( fins a les cascades ). Recorregut de 4 – 5 h

DIA 11, 14/08. Mestia – Batumi.

Després d’esmorzar iniciarem el viatge cap a Batumi. Batumi és la tercera ciutat més gran de Georgia.i actualment una de les ciutats d’estiueig més important. Farem un recorregut per conèixer-la i tindrem la resta del dia lliure per passejar i relaxar-nos a la riba del Mar Negre.

DIA 12, 15/08. Batumi – Barcelona.

Trasllat a l’aeroport i vol de tornada a Barcelona

 

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Itinerari

Nivell

Itineraris per bons camins de muntanya amb desnivells moderats mitjos de + 700 m – 900 m i recorreguts de 6-7 h sense comptar aturades. Màxim desnivell en un dia 1050 m en pujada i baixada. Aptes per a persones amb hàbits en senderisme o esportius d’intensitat mitja.

Material

Botes de senderisme, vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Pals per caminar, recomanats. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals. Dies abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Documentació i Vacunes

Per entrar a Geòrgia, no cal tramitar cap visat. Cal tenir passaport en vigor amb un període de validesa d’almenys 3 mesos posteriors a la data de sortida del país.

Per entrar a Turquia, cal tramitar un visat. Aquest tràmit s’ha de fer per internet, és un tràmit molt senzill i té un cost d’uns 20€. Et donarem més detalls sobre com fer-ho quan reservis el viatge. Per fer aquest tràmit, el teu passaport haurà de tenir una validesa mínima de 6 mesos respecte a la data d’ entrada a Turquia.

No hi ha cap vacuna obligatòria. Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPaises.do. Podeu programar visita amb algun dels centres de vacunació internacional de la vostra zona per rebre les indicacions d’un professional.

Preus

1435€ sense vols, tot inclòs menys 1 sopar
1599€ amb vols i sense taxes, tot inclòs menys 1 sopar

Suplement si el grup és de 10 a 12 persones: 55€
Suplement si el grup és de 8 o 9 persones: 85 €

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 16

Inclou

 • Els vols d’anada i tornada entre Barcelona i Batumi, sense taxes.
 • Allotjament, esmorzars, dinars i sopars de tots els dies (11 nits), excepte 1 sopar i 1 dinar a Batumi.
 • Guia local de parla anglesa pels trekkings a Turquia i a Geòrgia.
 • Guia local cultural de parla hispana pels trekkings i les visites turístiques a Geòrgia.
 • El Coordinador de Bonviure des de Barcelona amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.
 • Tots els trànsferts necessaris per seguir el programa indicat al Dia a Dia. En transport privat: furgoneta, mini bus i 4×4.
 • El transport dels equipatges.
 • Entrades als museus i visites a Geòrgia incloses en el programa del Dia a Dia.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Assegurança d’accidents en muntanya.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries, 261€ a 24/09/2018.
 • 1 sopar a Batumi (Dia 11) i un dinar a l’aeroport (Dia 12) -cost per àpat 10-12€-.
 • L’aigua embotellada els dies de trekking.
 • Les entrades a museus i monuments a Turquia.
 • Les propines.
 • Despeses imprevistes provocats per circumstàncies incontrolables com cancel·lacions o retards de vols, carreteres bloquejades, condicions atmosfèriques, desastres naturals.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

A Batumi i Ayder (total 5 nits), en hotels, en habitacions dobles amb bany.
A la resta, en cases d’hostes, en habitacions dobles amb els serveis compartits.

La infraestructura turística i de carreteres a Geòrgia és molt bàsica fora de les ciutats i ens obliga a allotjaments senzills, però correctes i còmodes, en cases particulars. El fet d’allotjar-nos en cases particulars amb un contacte directe amb la població local, el considerem com un atractiu del viatge. El grau d’imprevistos pot ser bastant alt donada aquesta limitada infraestructura.

SI VOLEU MÉS DETALLS SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Tanmateix a Geòrgia la sanitat no és pública i els serveis sanitaris són cars, fet que origina que els capitals de les assegurances incloses en els nostres viatges es puguin esgotar més ràpidament. Per aquest motiu us aconsellem que contracteu una assegurança amb capitals superiors com la Vacacional Complet Experiences o una de similar (cost 40€), consulteu la seva cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 40€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD. Cliqueu aquí per saber-ne la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment.

Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.”

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

09-15/09. Bòsnia i Croàcia sud. Descoberta dels Parc Nacionals. El millor mar i muntanya de l’Adriàtic: Mljet i Sutjeska

Estiu Europa Illes i Costa

Cases d'hostes Hotel

Bòsnia i Croàcia sud. Descoberta dels Parc Nacionals.

El millor mar i muntanya de l’Adriàtic: Mljet i Sutjeska.

7 dies
A partir de 999€

Del 9 al 15 de Setembre

NOVETAT 2019


puntuacio_3

Més Info

17-25/08/19 Irlanda Nord i Donegal. Calçada del Gegant i Parc Nacional

Estiu Europa Illes i Costa

Hotel

Irlanda Nord i Donegal.

Calçada del Gegant i Parc Nacional

9 dies
A partir de 1259€

Del 17 al 25 d'agost

NOVETAT 2019


puntuacio_3

Més Info

06-19/08/19. EL CAUCAS, ÀSIA MENOR: GEÒRGIA. P. Nacionals de Svaneti, Kharagauli i Kazbegi

Altres Continents Àsia Estiu

Cases d'hostes Hotel

El Caucas, Àsia Menor,

Geòrgia, P. Nacionals de Svaneti, Kharagauli i Kazbegi

14 dies
A partir de 1509€

Del 6 al 19 d'agost

4,2/5 ( 45 Enquestes )


puntuacio_4

Més Info

Bonviure

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies