2 – 9 Gener 2022

La Gomera
L’illa tropical en tota dolçor

Nivell Baix

Nivell Baix

Estada

Hotel

€ sense vols
€ amb vols i sense taxes

Fitxa del Viatge en Pdf

La Gomera: una illa “ecològica”, assolellada, muntanyosa, a escala humana i amb una vegetació exuberant … ideal per vuit dies de senderisme!

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

  • Paisatge de selves, deserts, penya-segats, platges, poblets, palmerars, tota reserva de la biosfera, parc nacional de garajonay… tot plegat fa de La Gomera un territori ideal pel senderisme.
  • Hem creat un viatge de nivell mig-baix apte per persones acostumades al senderisme o a fer esport de moderada-baixa intensitat sense perdre, en cap itinerari, els atractius dels grans recorreguts de més exigència.
  • Allotjats cada nit arran de mar: podrem banyar-nos cada dia en platges tranquil·les…i segures.

Dia a Dia

Dia 1, 2/01. Vol a Tenerife i ferry a La Gomera.

Dia 2, 3/01. Arure – La Mérica – Arure- i banys al Valle del Gran Rey.

Dia 3, 4/01. Parc Nacional de Garajonay- El Cedro- Los Aceviños- Juego de Bolas- Mirador de Abrante.

Dia 4, 5/01. San Sebastián de la Gomera- Platja de La Guancha i Risco de la Amargura.

Dia 5, 6/01. Del Valle del Gran Rey a Vallehermoso: Las Hayas- Vallehermoso- Embalse de la Encantadora- Atalaya.

Dia 6, 7/01. Chipude- Alto de Garajonay 1487 m- Collado de la Fortaleza.

Dia 7, 8/01. Roque de Agando – Benchijigua- Imada.

Dia 8, 9/01. Ferry a Tenerife i vol de tornada a Barcelona.

Dia 1, 2/01. Vol a Tenerife i ferry a La Gomera.

Dia 2, 3/01. Arure – La Mérica – Arure- i banys al Valle del Gran Rey.
Anada i tornada per un bonic camí carener, que ens permetrà gaudir d’una bonica vista sobre la Vall del Gran Rey i, a l’altra banda, al llogaret de Taguluche. A la distància podem veure l’illa de El Hierro i La Palma i la fortalesa de Chipude. Trobarem algunes cabres pel camí. És en aquesta regió de La Gomera a on podem trobar el llangardaix gegant. En acabar l’excursió, trasllat al Valle del Gran Rey i banys a les seves platges. La Valle de Gran Rey és la vall emblemàtica de l’illa per la seva orografia, enclavada entre barrancs i per les seves terrasses cultivades i hortes tropicals amb el final deliciós de les seves platges.

Desnivells aproximats: + 500m / -500m.

Dia 3, 4/01. Parc Nacional de Garajonay- El Cedro- Los Aceviños- Juego de Bolas- Mirador de Abrante.
Avui caminarem per descobrir la riquesa botànica d’aquest bosc primari que es va convertir en Parc Nacional el 1981 i Patrimoni de la Unesco el 1986. És una de les excursions emblemàtiques de l’illa, el cor de la laurisilva. Acabarem aquest dia espatarrant caminant sobre els terrers rojos i badant a l’infinit amb el Teide al fons. Els nostres peus quedaran suspesos a l’aire damunt del mirador de Abrante, un dels indrets més bonics de La Gomera i alhora emblema d’arquitectura.

Desnivells aproximats: + 250m/ -700m

Dia 4, 5/01. San Sebastián de la Gomera- Platja de La Guancha i Risco de la Amargura.
Un dia sense trasllats per carretera, on gaudir del contacte de la natura en tota la seva immensitat, horitzons infinits, palmerars i verger al Cabrito, platges negres, roges i tabaibes ens acompanyaran. Excel·lent sender entre platges verges i penya-segats de més de 200 metres amb vistes espatarrants al Teide. Seguirem el GR-132, que dóna la volta a l’illa.

Desnivells aproximats: + 550m / -550m

Dia 5, 6/01. Del Valle del Gran Rey a Vallehermoso: Las Hayas- Vallehermoso- Embalse de la Encantadora- Atalaya.
La travessa del Valle del Gran Rey fins a l’idíl·lic Vallehermoso és una de les grans joies de l’illa. Durant la pujada a Las Hayas gaudirem d’unes grandioses vistes panoràmiques del Valle del Gran Rey. Després caminarem per l’espectacular laurisilva del Bosque del Cedro al Parc Nacional de Garajonay. Sortint del bosc davallarem al centre del nord-oest de l’illa, sempre amb vistes precioses als pintorescos paisatges de Vallehermoso.

Desnivells aproximats: +180m/ -850m

Dia 6, 7/01. Chipude- Alto de Garajonay 1487 m- Collado de la Fortaleza.
Farem el cim de l’illa i alhora un dels itineraris més complerts. El cim de la Fortaleza, junt amb el Garajonay, ens lliguen al passat guanche. Coneixerem la historia de Gara i de Jonay i gaudirem del contrast entre el monteverde, els pinars i els barrancs amb palmeres…una delícia de camins amb el mar sempre de fons.

Desnivells aproximats: + 570m / -570m

Dia 7, 8/01. Roque de Agando – Benchijigua- Imada.
Una de les excursions emblemàtiques de l’illa, el descens entre l’imponent Roque de Agando pel barranc guarnit amb palmeres de Benchijugua, fins el llogaret d’Imada. Agando es fa servir sovint com emblema de l’illa, es un banyó volcànic colossal damunt del qual s’han trobat restes guanches d’ofrenes i sacrificis. A l’inici, precioses vistes dels altres “roques”: Ojilla, Carmona i Zarcita, també banyons, des de l’ermita de las Nieves . Imada és un poblet de cases blanques captivador, envoltat de palmeres.

Desnivells aproximats: + 430m/ -590m

Dia 8, 9/01. Ferry a Tenerife i vol de tornada a Barcelona.

 

Per tal de garantir la seguretat dels participats i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Material

  • Botes de senderisme.
  • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
  • Barret, ulleres de sol.
  • Pals per caminar, recomanats.
  • Banyador, tovallola i xancletes.
  • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Allotjaments

En bon hotel de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany, a San Sebastián de la Gomera.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en una assegurança de cancel·lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol•liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta o com a màxim 4 dies més tard.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 80 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. “

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies