14 – 26 Agost 2020

Kirguistan – Àsia Central:
Trek al Tian Shan les muntanyes celestials.
Cultura túrcica-mongol al costat de la Ruta de la Seda

Nivell Mig

Nivell Mig

Travessa i Estada

Hotel, guesthouse i camps

1555 € sense vols
1979 € amb vols i sense taxes

Caminarem un meravellós viatge amb les joies més buscades de l’Àsia Central. Espatarrant trek per les tres valls Oguz Bashi, Telety, Altyn-Arasan- de la serralada del Ala Too dins les Muntanyes Celestials com l’Oguz Bashi 5165m i el Pic Karakol 5216 m enmig de muntanyams de glaceres estintolades, els avets blaus o la meravella del llac Ala Kul final de la travessa en les aigües termals…

Un viatge de somni fet realitat…

Album de fotos Estiu 2015

Album de fotos Estiu 2016

Album de fotos Estiu 2017

Album de fotos Estiu 2018

Album de fotos Estiu 2019

Punts Forts

 • L’espectacle continu del paisatge: praderies immenses, avets blaus gegants, glaceres i cims bellíssims i estanys amb tots els maragdes i turqueses.
 • Un dels Grans Viatges tant per cultura com per paisatge. Senderisme d’alta muntanya a l’Àsia i a l’estiu sense problemes d’alçada –cota màxima 3.900 m- i sense l’efecte dels monsons.
 • La vida nòmada dels pastors kirguís ben adaptada i equilibrada amb la natura que s’agermana amb la gran cultura mongol de iurtes.
 • La màgia oriental que és desprèn de l’antiga Ruta de la Seda i de les tradicions relacionades amb l’antiga cultura túrcica.
 • El preu amb els vols i la majoria de despeses incloses en un total de 13 dies de viatge. En una destinació que es compara amb la Patagònia per paisatge però amb l’avantatge d’un preu més econòmic i que és pot fer en el període de vacances d’estiu.
 • El Coordinador de Bonviure des de Barcelona amb titulació de guia de muntanya durant el viatge. El guia de muntanya local i l’equip kirguís de portejadors, cuiners, etc.

Dia a Dia

Dia 1, 14/08. Vol a Bishkek

Dia 2, 15/08. Bishkek

Dia 3, 16/08. Bishkek – Karakol

Dia 4, 17/08. Jety Oguz

Dia 5, 18/08. Vall de Telety

Dia 6, 19/08. Telety Pass

Dia 7, 20/08. Al peu del Pic Karakol

Dia 8, 21/08. Vall del Karakol i Llac Ala-Kol

Dia 9, 22/08. Glacera i Llac Ala-Kol

Dia 10, 23/08. Ala Kol Pass

Dia 11, 24/08. Karakol

Dia 12, 25/08. Karakol – Bishkek

Dia 13, 26/08. Vol de tornada

Dia 1, 14/08. Vol a Bishkek
Sortida de Barcelona. Arribada al matí i allotjament a l’hotel de Bishkek.

Dia 2, 15/08. Bishkek
Arribada al matí a Bishkek i trasllat al nostre hotel per instal.lar-nos i descansar una estona. Després farem una visita guiada per conèixer la capital del país. Bishkek, la capital i el centre industrial de Kirguistan, és una ciutat amb amplies avingudes i elegants residencies heretades del passat soviètic. En la nostra visita a la ciutat passarem pel Museu Nacional , la plaça Ala Too, la Plaça de la Victoria i el Basar d’Osh entre altres.  Nit en hotel.

Dia 3, 16/08. Bishkek – Karakol
Transfer de Bishkek cap a Karakol, ciutat situada als peus de les muntanyes del Tien Shan. A mig camí visita als petroglifs Cholpon Ata. Arribada a Karakol al vespre. Nit en hotel.

Dia 4, 17/08. Jety Oguz
Trànsfert d’aproximadament 1 hora fins a la Vall de Jety Oguz,. Primer contacte amb la Vall de les Flors i les seves famoses formacions de roca vermellosa anomenades “Els Set Braus”. Itinerari panoràmic per boscos i planures a on s’instal•len els pastors kirguis en època de pastures. Arribarem a peu al nostre campament de iurtes a prop del riu, a 2250m.

Desnivell: +750 m, – 550 m. Uns 13.5km de distància.
Allotjament : campament de iurtes a 2.250 metres.

Dia 5, 18/08. Vall de Telety
Avui seguirem el curs del riu per la Vall de Telety fins al nostre campament situat a 3.000 m. Caminarem per un camí al costat del riu que poc a poc ens portarà des dels boscos de coníferes fins a les vall alpines , valls glaciars magnífiques i al fons de la vall, el nostre campament al peu d’un cim amb una gran glacera. Vistes espatarrants i respirar l’aire a 3000 m en un campament ubicat a un indret preciós.

Desnivell: +800 m. Uns 14km de distància.
Allotjament: campament a 3000 m.

Dia 6, 19/08. Telety Pass
Continuem amb la nostra travessa. Seguirem pujant per la vall de Telety fins arribar al seu punt més alt, el Telety Pass ( 3780 m ). Espatarrants vistes de la vall del Telety que hem deixat al darrera, dels cims de les muntanyes que ens envolten i de la baixada que ens espera cap a la vall de Karakol.

Desnivell: +850 m, -1250 m. Uns 13km de distància.
Nit en campament a 2550 m.

Dia 7, 20/08. Al peu del Pic Karakol
Avui farem una excursió seguint el riu Uyuntor i arribant fins al peu del cim del Karakol (gegant de 5.216 m ). Dia per gaudir del paisatge de les valls i dels cims propers, dels boscos d’avets, de la vista de la magnífica glacera del Karakol i de tota la immensitat d’aquestes muntanyes del Kirguistan. Tornarem a dormir en el mateix campament de la nit anterior.

Desnivell: +700 m, -700 m. Uns 23km de distància.
Nit en campament a 2550 m.

Dia 8, 21/08. Vall del Karakol i Llac Ala-Kol
Continuem la nostra travessa per la Vall de Karakol i ens desviarem cap a la Vall del Kurgak-Ter, cap a la cabana-refugi de Sirota. El paisatge va canviant, des dels boscos de les cotes inferiors fins als rocams impressionants del punts més elevats. A mesura que anem pujant, se’ns obre el paisatge i podem contemplar la bellesa de les valls que hem deixat enrera. Final espectacular en arribar al Llac Ala-Kol ( 3.600 m ), a on acamparem. Ala-Kol significa “llac de colors”. Depenent de l’hora del dia i de la llum, les aigües del Ala-Kol tenen colors verds, blau turquesa, gris o negre. Un entorn magnífic per gaudir de la resta de la tarda, sens dubte un dels paisatges més bells d’aquestes muntanyes, amb el gran llac als nostres peus i envoltats de cims i glaceres.

Desnivell: +1150 m, -100m. Uns 10km de distància.
Nit en campament a 3600 m.

Dia 9, 22/08. Glacera i Llac Ala-Kol
Dedicarem el dia a recórrer l’entorn de l’ Ala-Kol i farem un itinerari bordejant el llac i envoltats de cims per arribar fins al peu de la Glacera “sense nom” situada a la banda Sud. Per la tarda, descans en mig de la travessa per gaudir del paisatge, banyar-nos al llac, fer fotos o simplement badar.

Desnivell: +350 m, -350m. Uns 10km de distància.
Nit en campament a 3600 m.

Dia 10, 23/08. Ala Kol Pass
Continuem pujant fins a trobar el Ala-Kol Pass ( 3900 m ) des d’on hi ha unes vistes espatarrants dels nombrosos pics de la zona com el Karakol (5216m) o el Jigit (5200m). Des d’aquest punt, el nostre camí baixa seguint les valls de Keldike i Arashan. A mesura que anem baixant el paisatge canvia i apareixen els boscos i també els ramats d’ovelles. Arribada a la Vall d’Altyn-Arashan, a on podrem gaudir del plaer d’un bany en aigües termals tan conegudes d’aquesta zona. Ens relaxarem en els banys on hi ha fonts que arriben als 50º de temperatura.

Desnivell: +350 m , -1450 m. Uns 13.5km de distància.
Nit en casa d’hostes a Altyn-Arashan a cota 2500

Dia 11, 24/08. Karakol
Pel matí,entre 2 i 3 hores de trànsfert ens portaran fins a Karakol. El que ens queda del dia serà per visitar aquesta petita ciutat de les muntanyes. Va ser construïda pels Cosacs a mitjans del segle XIX com a fortalesa militar de gran importància estratègica. Aprofitarem per a fer-hi una visita guiada on podrem veure la Mesquita de Dungan o la Catedral Ortodoxa. Nit en hotel.

Dia 12, 25/08. Karakol – Bishkek
Després d’esmorzar deixarem la ciutat de Karakol i direm adéu a aquestes muntanyes del Tien Shan per dirigir-nos cap a Bishkek. Durant el trajecte, ens aturarem a la riva del llac Issyk Kul, per fer una banyada i a la Torre de Buraná, un vell minaret que va ser construït a l’antiga ciutat de Balasagún, una de las capitals de l’Estat Qarajanido dels segles XI y XII d.C. Explorarem les ruïnes del que va ser, en el seu temps, un important centre comercial en la Ruta de la Seda. En arribar a Bishkek, temps per instal•lar-nos al nostre hotel abans d’anar a sopar. Nit en hotel.

Dia 13, 26/08. Vol de tornada
Trànsfert a l’aeroport i tornada cap a casa.

 

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixin

Itinerari

Nivell

Durant els dies de trekking, desnivells diaris mitjos d’uns +750m/ -700m. Només superem un dia els + 1000m i dos dies de descens de 1250m- 1450m. Recorregut diaris al voltant dels 14km tret d’un dia en que se superen els 20km. Horari màxim 8h de marxa al dia, horari mig 6-7h de marxa al dia. En general, senders còmodes i fressats, sense dificultat tècnica. Alguns trams pedregosos i de tartera.
Altura màxima: 3900 m. 1 dia es dorm a 3000m i dos dies a 3600m.

Material

Passaport (en vigor almenys 6 mesos després de la sortida del Kirguiztan). No cal visat.
Roba de senderisme d’hivern per capes pel trekking (samarretes d’interior + folre polar o jaqueta plomes + jaqueta impermeable-paravent). Buff, gorra per abrigar, guants d’hivern, ulleres de sol filtre 4 amb protecció 100% UV, cremes solars factor protecció 40-50 o més, barret pel sol… En general, protecció tant pel fred com pel sol.
Botes de trekking i mitjons adequats.
Sac de dormir d’hivern.
Frontal i piles de recanvi.
Recomanem bastons de senderisme.
Cantimplora mínim 1l amb funda aïllant.
Farmaciola personal.
Bossa de viatge amb la resta de roba i afers personals. Tovallola i xancles.

Setmanes abans del viatge us enviarem la informació completa per preparar tot el necessari pel viatge.

La vostra Motxilla

Dins la motxilla només caldrà dur els afers per la ruta del dia (roba, menjar, aigua, efectes personals, farmaciola,…). Per tant, cal que dugueu una motxilla mitjana, d’uns 25 -30 litres. Amb protector de pluja.
La resta del vostre equipatge serà transportat per portejadors. Atenció!! Pes màxim limitat a 7.5kg per persona.

Documentació i Vacunes

No cal tramitar cap visat. Per entrar al país, cal tenir passaport en vigor amb un període de validesa d’almenys 6 mesos posteriors a la data de sortida del Kirguiztan.

No hi ha cap vacuna obligatòria. Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.msssi.gob.es/profesionales/saludPaises.do o programeu visita amb algun dels centres de vacunació internacional de la vostra zona.

Preus

1555 €, sense vols, tot inclòs menys 3 àpats.
1979 €, amb vols i sense taxes, tot inclòs menys 3 àpats.

Descompte de 80€ si tens l’assegurança de la FEEC modalitat D o similar.

Suplement si el grup és de 11 o 12 persones: 55€
Suplement si el grup és de 8 a 10 persones: 120 €

Suplement per habitació individual als hotels i tenda individual als campaments: 150 €.

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Vols internacionals Barcelona- Bishkek/ Bishkek-Barcelona, sense taxes (només per l’opció amb vols inclosos, places limitades).
 • El Coordinador de Bonviure des de Barcelona amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.
 • Guia de muntanya local durant tot el viatge al Kirguistan.
 • Cuiners i portejadors.
 • Tots els àpats excepte 2 sopars i 1 dinar a Bishkek.
 • Allotjament per totes les nits (12 nits).
 • Material d’acampada: tenda de campanya àmplia de dues places amb màrfega; estris de cuina i vaixella; tenda-menjador per fer-hi els àpats; tenda WC.
 • Tots els trànsferts per terra necessaris per seguir el programa descrit en el Dia a dia. En mini bus privat amb aire condicionat pels trasllats llargs, en vehicle 4×4 quan sigui necessari.
 • El transport de l’equipatge durant el trekking. Atenció!! Limitat a 7.5kg per persona.
 • Les taxes d’acampada. Totes les taxes i permisos per fer el trekking.
 • Assegurança de viatge i trekking amb la cobertura que exigeixen els serveis de rescat del país (valorada en 75€) – si tens l’assegurança de la FEEC modalitat D o similar t’ho descomptem del preu del viatge- . Inclou assegurança de cancel·lació fins a 2000€. Veure més detalls a l’apartat “Assegurances”.
 • Assegurança d’accidents a muntanya. Veure més detalls a l’apartat “Assegurances”.
 • Les entrades als monuments i museus inclosos en el programa (torre de Burana, petroglifs de Cholpon Ata, monuments a Karakol)
 • Entrada als banys termals d’Altyn-Arashan.
 • La direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries, 317 a 4/11/2019.
 • 1 dinar i 2 sopars a Bishkek. Cost per àpat 15-20€. Begudes que no estiguin incloses en els àpats.
 • Les propines.
 • Despeses imprevistos provocats per circumstàncies incontrolables com cancel.lacions o retards de vols, carreteres bloquejades , condicions atmosfèriques, desastres naturals.
 • Tot allò no esmentat en l’apartat Inclou.

Allotjaments

En hotels de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany, 3 nits a Bishkek i 2 nits a Karakol.
Una nit en Guesthouse. Habitacions de 2 a 4 persones, es comparteix WC i es pot anar als banys termals.
En campament de iurtes (de 4 a 6 persones per iurta), 1 nit. Amb WC i dutxa compartits.
En campaments amb tendes de dos places durant el trek, 5 nits. Amb tenda WC i tenda menjador.

Si voleu més detalls sobre els allotjaments, si us plau, consulteu-nos-ho. 

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Per tal de vetllar per la vostra salut i seguretat, Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança de viatge i trekking valorada en 75€. Aquesta assegurança té la cobertura mínima que exigeixen els serveis de rescat del país abans d’efectuar qualsevol rescat, 30.000€. Aquesta pòlissa cobreix tant les malaties o accidents durant l’activitat de trekking com les contingències de salut ocorregudes fora d’aquesta activitat. També inclou una assegurança de cancel·lació de fins a 2000€ i altres conceptes. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí. Et descomptem del preu aquests 75€ si tens l’assegurança de la FEEC modalitat D o assegurança anàloga.

Bonviure també inclou, en aquest viatge i en tots els viatges, una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.
Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“El recomano moltíssim “

5 / 5 Anna Ariño

“La gent ,les muntanyes les valls els rius els llacs i el glaciar… el país en general recomano moltíssim a les persones que estimen la natura,en especial les muntanyes com aquestes del Kirguistan Tian-Shan.”


“Val molt la pena”

5 / 5 Eva de Miguel

“Un país poc conegut que val molt la pena. Paisatges d’alta muntanya preciosos, boscos d’avets i rutes fantàstiques encara poc freqüentades pel turisme.”


“M’ha encantat. “

5 / 5 Maria Segalés

“Recomanable 100%, desconexió total i sense ganes de tornar a conectar. Hem estat testimonis d’una realitat tan diferent a la nostra que ajuda a relativitzar moltes coses. Tot plegat m’ha encantat.”


“Ruta molt ben trobada “

5 / 5 Dolors Arnaus

“La atenció de l’Anna per tots. La ruta molt ben trobada hauría continuat.”


“Experiència inoblidable “

5 / 5 Jaume Monés

“Una oportunitat fantàstica per descobrir un país ple de contrasts i fer una travessa per unes muntanyes molt boniques. Viatge variat, molt ben pensat i organitzat i magníficament conduït per la coordinadora. Si a més, el grup és bo, posa de la seva part i fa pinya (com ha estat el nostre cas), l’experiència es torna inoblidable.”


“Supera espectatives”

5 / 5 Agustí Victor

“El viatge a supetat les meves espectatives. Kirguistan té un inmens potencial pels amants de la natura.”

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies