2 – 19 Octubre

Trekking al Nepal – Himàlaia,
Kopra Danda i Santuari dels Annapurnes. Miradors dels Annapurna i els Daulaghiri

Nivell Baix

Nivell Baix-Mig

Travessa amb suport i Estada

Hotels i lodges

El Kopra Danda (o Cresta de Kopra) és un dels millors miradors de la regió dels Annapurnes i altres rangs de l’Himàlaia de més de 7000 metres com el Dhaulagiri i més. Aquesta ruta de travessa, recentment oberta com a alternativa a la més concorreguda Volta als Annapurnes, ens descobreix una regió més autèntica amb vistes igualment espectaculars dels gegants himalaiencs amb els seus capells de glaç.

El punts culminants de la nostra travessa són el Santuari dels Annapurnes i el llac sagrat de Khayer, dos indrets magnífics amb ambient d’alta muntanya, santuaris nepalesos al peu dels Annapurnes i envoltat d’un paisatge inoblidable.

Punts Forts

 • Viatjarem en una època de l’any en què ja no és temps de monsons…el seu recent pas, però, ens haurà deixat un paisatge verd i una natura esclatant.
 • Travessa alternativa a la més freqüentada Volta als Annapurnes, amb panoràmiques igualment espatarrants d’aquests rangs himalaiencs, del Dhaulagiri, el Nilgiri, el Machhapuchhre, la gorja de Kali Gandaki (Mustang), …entre d’altres meravelles i icones de les muntanyes de l’Himàlaia.
 • Igualment, la menor freqüentació d’aquesta ruta també ens ofereix el pas per pobles i paisatges humans més autèntics.
 • Una travessa de nivell assequible i esforç físic medi, però tanmateix amb un ambient grandiós. Cap mena de dificultat tècnica pel tipus de terreny… i tret dels dies en què anem al Santurai dels Annapurnes (4130m, opcional) i al llac sagrat de Khayer (a 4700m, itinerari opcional i que a més pots triar de fer-ne només una part), l’alçada màxima l’assolim a Kopra Danda, a 3600m, amb el seu lodge espectacular ubicat a la carena panoràmica.
 • Una travessa amb tot inclòs. De la mà del nostre corresponsal nepalès, de qualitat i professionalitat contrastada.
 • Dormint en hotels a Katmandú i Pokhara i en lodges durant tot el trekking, en habitacions dobles, per tenir un millor descans i final d’etapa. De pas, contribuïm al desenvolupament del negoci local i per tant a la millora de les condicions de vida dels habitants de la zona.
 • Acompanyats durant el viatge pel nostre guia local professional nepalès i pel coordinador de Bonviure, amb titulació de guia de muntanya (si el grup és mínim de 7 pax).
 • Amb transport de bagatges, per que pugueu gaudir de l’experiència sense pes a l’esquena.
 • Assegurances de trekking, viatge i cancel·lació (parcial) incloses al preu. Descompte en el preu si tens l’assegurança equivalent de muntanya i no vols la nostra.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Material

 • Passaport (en vigor almenys 6 mesos després de la sortida del Nepal) amb visat tramitat.
 • Roba de senderisme d’hivern per capes pel trekking (samarretes d’interior + folre polar o jaqueta plomes + jaqueta impermeable-paravent).
 • Buff, gorra per abrigar, guants, ulleres de sol filtre 4 amb protecció 100% UV, cremes solars factor protecció 40-50 o més, barret pel sol…
 • En general, protecció tant pel fred com pel sol.
 • Botes de trekking impermeables i mitjons adequats.
 • Sac de dormir d’hivern.
 • Frontal i piles de recanvi.
 • Recomanem bastons de senderisme.
 • Cantimplora mínim 1l amb funda aïllant.
 • Farmaciola personal.
 • Bossa de viatge amb la resta de roba i afers personals. Tovallola i xancles.

Setmanes abans del viatge us enviarem la informació completa per preparar tot el necessari pel viatge.

 

La vostra motxilla

Dins la motxilla només caldrà dur els afers per la ruta del dia (roba, menjar, aigua, efectes personals, farmaciola,…). Per tant, cal que dugueu una motxilla petita-mitjana, d’uns 20 -30 litres. Amb protector de pluja.

La resta del vostre equipatge serà transportat per camàlics.

Documentació i Vacunes

Per entrar al Nepal, cal tramitar un visat. Aquest tràmit s’ha de fer millor per internet. Et donarem més detalls sobre com fer-ho quan reservis el viatge. Per fer aquesta tramitació, el teu passaport haurà de tenir una validesa mínima de 6 mesos respecte a la data de sortida del país.

No hi ha cap vacuna obligatòria (tret de la de la febre groga si has estat en un país de risc recentment). Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPaises.do.
Us recomanem que programeu visita amb algun dels centres de vacunació internacional de la vostra zona per rebre les indicacions d’un professional.

Assegurances

Per tal de vetllar per la vostra salut i seguretat, Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança de viatge i trekking valorada en 55€. Aquesta pòlissa cobreix tant les malaties o accidents durant l’activitat de trekking com les contingències de salut ocorregudes fora d’aquesta activitat (cobertura sanitària fins a 15.000€ i repatriació inclosa). També inclou una assegurança de cancel·lació de fins a 1000€ (és possible ampliar-la, si t’interessa demana’ns informació) i altres conceptes. Es necessari que consulteu la cobertura d’aquesta pòlissa clicant aquí. 
ET DESCOMPTEM DEL PREU AQUESTS 60€ si tens l’assegurança de la FEEC modalitat D o assegurança anàloga.

Bonviure també inclou, en aquest viatge i en tots els viatges, una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Podeu consultar les assegurances que us oferim a la nostra pàgina inicial, a l’etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l’apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en ampliar l’ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 35€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD. Cliqueu aquí per saber quina són la seva cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 400 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. ”

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Un indret increible “

5 / 5 Esther Anglès

“Gaudir d’un indret increible i practicament verge a tocar de la típica volta dels anapurnas.”


“Un viatge inoblidable “

5 / 5 Jordi Pañella

“Un viatge inoblidable per camins fora de les rutes habituals, amb la millor organitzacio i el millor bon rotllo. “


“Paisatges espectaculars”

5 / 5 Lídia Busquets

“Viatge seguint itineraris poc freqüentats amb paisatges espectaculars. “

19-17/07/19 IRLANDA, Costa Oest i Parcs Nacionals Connemara, Killarney i Dingle. Illa de Blasket. Final a Dublin

Estiu Europa Illes i Costa

Bed&Breakfast Cases d'hostes Hotel

Irlanda, Costa Oest i Parcs Nacionals Connemara,

Killarney i Dingle, Illa de Blasket. Final a Dublin

9 dies
A partir de 1255 €

Del 19 al 27 de juliol

4,3/5 (121 Enquestes)


puntuacio_3

Més Info

04-12/08/19 IRLANDA, Costa Oest i Parcs Nacionals Connemara, Killarney i Dingle. Illa de Blasket. Final a Dublin

Estiu Europa Illes i Costa

Bed&Breakfast Cases d'hostes Hotel

Irlanda, Costa Oest i Parcs Nacionals Connemara,

Killarney i Dingle, Illa de Blasket. Final a Dublin

9 dies
A partir de 1255€

Del 4 al 12 d'agost

4,3/5 (121 Enquestes)


puntuacio_3

Més Info

17-25/08/19 Irlanda Nord i Donegal. Calçada del Gegant i Parc Nacional

Estiu Illes i Costa

Bed&Breakfast Cases d'hostes Hotel

Irlanda Nord i Donegal.

Calçada del Gegant i Parc Nacional

9 dies

Del 17 al 25 d'agost

NOVETAT 2019


puntuacio_3

Més Info

Bonviure

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies