6 – 24 Agost 2020

Himàlaia, Índia, Ladakh – trekking a la Vall de Markha,
Ascensió opcional al Kang Yatze 6175m.
Final al Taj Mahal.

Nivell Mig

Nivell Mig-Alt

Estada i Travessa amb suport

Hotels i Campaments

 1599 € sense vols
2159 € amb vols i sense taxes internacionals

El Ladakh és un racó únic al món, a l’extrem dels Himalaies, una terra budista envoltada d’un paisatge grandiós, amb una cultura pròpia encara preservada. El cor d’aquest viatge és una travessa per les Valls del Parc Nacional de Hemis, com la de Markha.

Un trekking assequible però amb caràcter de travessa d’alçada, que transcorre per valls, gorges, poblets autèntics i colls amb vistes corprenedores de cims i glaceres. Deixem de banda les rutes de trekking més habituals i massificades…et proposem fer travessa per paratges de muntanya espectaculars i menys concorreguts que els itineraris clàssics. Una travessa de nivell assequible però de paisatges superbs. Bona aclimatació els primers dies visitant la cultura budista del Ladakh.

Amb un cim opcional de 6175m, el Kang Yatze, un dels sismils clàssics de la regió.

Album de fotos Estiu 2019
Album de fotos Estiu 2018

Punts Forts

 • El Ladakh és una excepció climàtica, una zona que queda preservada dels monsons que afecten la resta de l’Índia gràcies a la barrera natural de les muntanyes que l’envolten (Himàlaia i Karakourm).
 • El paisatge. Es una escena titànica, un caprici dels Déus que han tallat impossibles abismes i creen les llums més pures del planeta enmig de plegaments, colors, textures de la roca de formes cataclismàtiques i monstruosament belles. Valls, muntanyes, glaceres, panoràmiques sobre les muntanyes més altes de la terra.
 • Una ascensió opcional a un dels sismils fàcils de la zona, el Kang Yatze 6175m. Una gran muntanya de nivell assequible, és un dels dos sismils clàssics de la zona (per l’altre, l’Stok Kangri, l’ascensió està prohibida en les properes temporades). Cal l’esforç físic que es requereix en aquesta alçada, i a partir de certa cota, fer servir grampons i dur el piolet, però cap tècnica de progressió específica d’escalada.
 • Programa amb unes bones etapes d’aclimatació a l’alçada i esforç en augment progressiu que faran que el teu cos s’adapti i pugui assolir les fites d’esforç necessàries.
 • Gran trekking en què travessem poblets i zones d’acampada dels nòmades arreu de les muntanyes. Això ens permet fer etapes assequibles immersos en la natura i el paisatge, sense veure ni un cotxe.
 • Caminarem per valls diferents, la qual cosa farà que els paisatges siguin més diversos i l’experiència de trekking més enriquidora.
 • Hem triat un itinerari original per arribar al Kang Yatze, travessant per valls i colls poc freqüentats, no seguirem la travessia clàssica que se sol fer per arribar a l’campament base -més concurreguda-, tindrem el privilegi d’assolir-lo per un entorn més autèntic.
 • Travessa en què caminarem còmodament descarregats de pes, anirem únicament amb la motxilla petita, la resta de l’equipatge els porten els rucs i les someres.
 • Sense deixar de banda el contingut cultural i la influència del budisme que fan del Ladakh un indret tan especial i màgic. Preciosa proposta de trekking i alhora un viatge atractiu en la seva vessant cultural. Diferents ètnies, races, idiomes, religions, paisatges, arquitectures. La seducció de la diferència. Vides molt diferents a la nostra…mateixes necessitats. La satisfacció del viatger, del caminador de pas ferm, tranquil, observador que sap que el viatge no només passa per fora sinó també per dins.

Dia a Dia

DIA 1, 6/08. Vol Barcelona – Delhi.

DIA 2, 7/08. Arribada i visita de Delhi.

DIA 3, 8/08. Vol Delhi – Leh (3500 m) – Ladakh.

DIA 4, 09/08. A Leh. Visita del palau de Stok i els monestirs de Matho i de Sankar.

DIA 5, 10/08. A Leh. Visita dels monestirs de Shey i Thiksey.

DIA 6, 11/08. A Leh. Caminada per la carena de la Victòria (Namgyal).

DIA 7, 12/08. Leh – Matho (vehicle) – Inici del trekking: Matho 3800 m -Matho Chu 4420 m.

DIA 8, 13/08. Matho Chu 4420 m – Shang La 4950 m – Shang Phu 4350 m.

DIA 9, 14/08. Shang Phu 4350 m – Gyuncho La 4680 m – Chuskirmo 4150 m.

DIA 10, 15/08. Chuskirmo 4150 m – campament base del Kongmaru La a 4750 m.

DIA 11, 16/08. Campament base del Kongmaru La a 4750 m – Kongmaru La 5290 m – Nimaling 4750 m.

DIA 12, 17/08. Nimaling 4750 m – Camp Base del Kang Yatze 5000 m

DIA 13, 18/08. Cim del Kang Yatze 6175 m (opcional) i descens fins a Nimaling 4750 m

DIA 14, 19/08. Nymaling 3750 m – Thachungtse 4240 m – Markha 3900 m.

DIA 15, 20/08. Markha 3900 m – Skiu 3350 m.

DIA 16, 21/08. Skiu 3350m – Chilling 3200m. Fi del trekking. Retorn en vehicle a Leh.

DIA 17, 22/08. Vol de Leh a Delhi. Trasllat a Agra, Taj Mahal.

DIA 18, 23/08. Fort vermell d’Agra. Agra-Delhi (vehicle).

DIA 19, 24/08. Vol Delhi-Barcelona.

DIA 1, 6/08. Vol Barcelona – Delhi.
Vol de Barcelona a Delhi.

DIA 2, 7/08. Arribada i visita de Delhi.
Arribada a l’aeroport internacional de Delhi a la matinada, trasllat a l’hotel i allotjament.
Després de descansar, anirem a dinar i després recorrerem Delhi amb un un guia local turístic, una passejada pels contrastos d’una ciutat immensa, on el més important serà barrejar-se i assaborir la nova cultura que tindrem davant. Dia per deixar-se sorprendre pel que l’ Índia significa: contrastos, olors i colors, castes i mirades, caos i llum… Dos mons, la Vella i la Nova Delhi, compartint espai en una mateixa ciutat, centre del Govern, porta d’Àsia i de cultures mil·lenàries.
Passeig impactant per la Vella Delhi i per la mesquita Jama Masjid amb vistes al bell Fort Vermell. Com en un viatge en el temps, rickshaws i gentada a la zona medieval, on es troba el mercat més gran de la ciutat. Canvi radical a la Nova Delhi per sorprendre’ns amb la zona presidencial i d’ambaixades, la Porta de l’Índia,…i tot el que ens permeti la jornada.

Allotjament en hotel a Delhi.

DIA 3, 8/08. Vol Delhi – Leh (3500 m) – Ladakh.
Al matí trasllat a l’aeroport per a volar fins a Leh, capital del Ladakh: Julley! Un cop allotjats a l’hotel i amb el cos descansat per fer una primera bona aclimatació, ens provarem fent una passejada per la petita ciutat. Leh envoltada de muntanyes te una munió de petits monestirs, xortens, rodes d’oració i indrets per on passejar tot acostumant el cos a l’alçada. Coneixerem el casc antic amb el palau de l’antic regne que no va obrir-se de nou al turisme fins al 1974. Ladakh, actualment, amb Butan i Sikkim, són el baluard de la cultura tibetana budista, sobretot després de la invasió del Tibet per la Xina, en que molts tibetans del nord varen passar les muntanyes per refugiar-se a Ladakh i altres zones budistes de la Índia.
Tarda de passeig pel centre de la ciutat.

Sense desnivell.
Allotjament en hotel a Leh.

DIA 4, 09/08. A Leh. Visita del palau de Stok i els monestirs de Matho i de Sankar.
Primer dia d’activitat tranquil·la al Ladakh per facilitar al nostre cos al procés d’aclimatació, per poder gaudir amb plenitud del trekking. Després de l’esmorzar, creuarem el riu Indus per anar fins al poblet de Stok, a la vall que es troba als peus de l’Stok Kangri. Allà visitarem el seu palau reial, encara propietat dels actuals monarques, i el seu museu d’objectes cerimonials, thankas, joies i ornaments reials. Després anirem al veí monestir de Gurpuk, de l’escola Gelukpa, que data del segle XIV. De nou pujarem als vehicles per anar a una vall veïna, per visitar el monestir de Matho, del s. XIII, l’únic de l’escola Saskyapa al Ladakh.
A la tarda, de nou a Leh, anirem fins al monestir de Sankar, a prop del centre de la ciutat.

Caminades suaus amb poc desnivell.
Allotjament en hotel a Leh.

DIA 5, 10/08. A Leh. Visita dels monestirs de Shey i Thiksey.
Continuem l’aclimatació gaudint d’un dels tresors més preuats de Ladakh: els seus monestirs i miradors propers en un radi de 20 Kms de Leh: Shey i Thiksey. En una posició estratègica endinsant-se a la vall de l’Indo, es troba Shey, l’antiga capital, amb les restes del palau més antic del Ladakh. En el temple principal de Shey hi ha una estàtua de Buda amb imprimacions d’or i coure. El monestir de Thiksey és un Gompa (convent i fortificació) i és el monestir més antic dels monjos Gelukpa, on encara hi resideixen uns 80. A part de l’ interès arquitectònic, religiós i cultural és el paisatge el que juga a favor creant una rara bellesa entre l’austeritat de les muntanyes, el fons de vall verds i els cims nevats.

Caminades suaus amb poc desnivell.
Allotjament en hotel a Leh.

DIA 6, 11/08. A Leh. Caminada per la carena de la Victòria (Namgyal).
Després de l’esmorzar sortirem a peu de l’allotjament i pujarem fins a la Shanti Stupa 3650m, amb vistes impagables de la ciutat de Leh, el seu entorn, i la primera filera de muntanyes del PN de Hemis, l’Stok Kangri,… Continuarem fins a la carena que s’eleva des del centre de Leh, a on trobem els monestirs de Namgyal Gonpa i el castell de Leh (màxima cota 3650m). Namgyal vol dir victòria, i és el nom amb el que s’auto-batejà la dinastia de Reis del Ladakh en el seu període de més esplendor. Una activitat perfecte per continuar el procés d’aclimatació i conèixer els llocs més interessants de la capital del Ladakh.
Tornarem a l’hotel a dinar, tarda lliure per descansar, fer compres, passejar…i preparar l’equipatge per la travessa!

Al voltant de 2 hores de marxa
Desnivell: + 200 m / -200 m
Màxima cota, 3650 m
Allotjament en hotel a Leh.

DIA 7, 12/08. Leh – Matho (vehicle) – Inici del trekking: Matho 3800 m -Matho Chu 4420 m.
Esmorzarem i farem un trasllat (al voltant de 2 hores) en vehicle fins al poble de Matho. Començarem el trekking seguint el riu Matho, el qual haurem de travessar més d’un cop fins a arribar al campament de la primera nit, a Matho Chu, a les zones estivals de pastura de Matho.

5 -6 hores de marxa
Desnivells aproximats: + 620 m
Màxima cota, 4420 m
Pernocta en campament a Matho Chu, a 4420 m.

DIA 8, 13/08. Matho Chu 4420 m – Shang La 4950 m – Shang Phu 4350 m.
Caminarem pel tram del trekking menys freqüentat pels grups excursionistes de la nostra travessa. Estem situats als contraforts de la cadena muntanyosa del Stok Kangri. Travessarem diferents petits colls amb vistes ocasionals cap a la vall de l’Indus a la llunyania. Remuntarem el coll Shang La a 4950 m i tornarem a baixar, cap al riu Tokpo. Final del dia al nostre campament a 4350 m, a les pastures d’estiu del poble de Shang.

6 – 7 hores de marxa
Desnivells aproximats: + 530 m / -600 m
Màxima cota, 4950 m
Pernocta en campament a Shang Phu, a 4350 m.

DIA 9, 14/08. Shang Phu 4350 m – Gyuncho La 4680 m – Chuskirmo 4150 m.
Seguim per la mateixa vall i remuntem el coll que superarem avui, el de Gyuncho La. Seguim caminant per valls a on és rar trobar altres grups, gaudirem d’això i de les vistes des del coll, a 4680m. Tornarem a baixar, a on acamparem a prop del poble de Chogdo, a Chuskirmo, a 4150 m.

5- 6 hores de marxa
Desnivells aproximats: + 350 m / -550 m
Màxima cota, 4680 m
Pernocta en campament a Chuskirmo, a 4150 m.

DIA 10, 15/08. Chuskirmo 4150 m – campament base del Kongmaru La a 4750 m.
Després de l’esmorzar comencem a caminar riu amunt, seguint una vall que cada cop es fa més estreta i espectacular, amb les seves parets de colors marrons, ocres i verdosos. Avui dormirem abans del coll Kongmaru La, per no forçar massa el cos i així poder assolir una millor aclimatació per gaudir de la nostra travessa.

Unes 5 hores de marxa
Desnivells aproximats: + 600 m
Màxima cota, 4750 m
Pernocta en campament per sota el Kongmaru La, a 4750 m.

DIA 11, 16/08. Campament base del Kongmaru La a 4750 m – Kongmaru La 5290 m – Nimaling 4750 m.
Comencem pujant progressivament cap al coll Kongmaru La 5290m, des del que tindrem una de les vistes més espectaculars del rang dels Kang Yatze. Cap a una banda, l’inici de la Vall de Markha i la Vall de Nymaling, i tot el muntanyam dels Kang Yatze i els sismils que els acompanyen, amb els seus pendents encatifats de glaceres (en concret, podrem visualitzar el nostre objectiu d’uns dies més tard…). Cap a l’altra banda, la superposició infinita de valls que menen a la de l’Indus, d’on venim. Després de gaudir d’aquest indret de privilegi, descens cap al nostre destí final d’avui, el campament de Nimaling…situat en un altiplà, és un d’aquests indrets inoblidables, encisador i bell, en un entorn magnífic dominat per la presència del Kang Yatze, i a on compartirem espai amb els pastors locals i els seus ramats d’ovelles, iacs, cavalls i cabres.

Unes 5 hores de marxa
Desnivells aproximats: + 540 m / – 540 m
Màxima cota, 5290 m
Pernocta en campament a Nimaling, a 4750m.

DIA 12, 17/08. Nimaling 4750 m – Camp Base del Kang Yatze 5000 m.
Avui etapa curta per assolir el camp base del Kang Yatze, a on ens instal·larem i farem nit.
A la tarda, farem caminades curtes al voltant del camp base per provar el material (grampons i piolet). Acabarem de preparar les motxilles i anirem a dormir de bona hora, que l’endemà caldrà matinar…

2 – 3 hores de marxa
Desnivell: + 250 m
Màxima cota, 5000 m
Pernocta en campament al Kang Yatze BC, a 5000 m.

DIA 13, 18/08. Cim del Kang Yatze 6175 m (opcional) i descens fins a Nimaling 4750 m.
(aquesta ascensió és opcional: qui triï no fer-la es pot quedar dormint al campament, esmorzar tranquil·lament i relaxar-se fins que arribi la resta del grup, cap a migdia).
Ens llevarem de bona hora (cap a les 3h de la matinada), esmorzarem i començarem la nostra ascensió. L’objectiu seria arribar al cim amb les primeres llums…
El primer tram de la pujada és sobre pedra i al final de l’ascensió trobem la glacera, per la qual progressarem amb grampons i piolet.
Arribar al cim serà tota una experiència, tant per la part emocional d’haver assolit la nostra fita, com per les vistes que des d’allà tindrem…panoràmica de tots els cims del Ladakh que ens envolten, el massís del Kang Yatze, el de l’Stok Kangri,…una mica més apartat, el Zanskar…i cap a l’est el rang dels Karakorum.
Temps per gaudir de l’espectacle abans de tornar a baixar, primer fins al camp base a on farem una pausa per reposar. Si anem bé de temps i d’energies, continuarem fins al campament de Nimaling a 4750m.

8- 9 hores de marxa
Desnivell: + 1175 m / -1425 m
Màxima cota, 6175 m
Pernocta en campament a Nimaling, a 4750 m.

DIA 14, 19/08. Nymaling 3750 m – Thachungtse 4240 m – Markha 3900 m.
Anem a buscar la vall del riu Markha, la qual anirem baixant, envoltats per parets i torres de pedra i amb la vista magnífica d’aquesta llarga vall i les cadenes de muntanyes que es veuen al fons. Passem per les pastures d’alçada de Thachungste, pel costat del poblet de Hankar i del monestir de Humlung fins al bonic poblet de Markha, el més gran de la vall, a on podrem visitar el seu monestir. Nit a campament en un dels meandres, a prop del riu.

5 hores de marxa
Desnivell: + 490 m / -340 m
Màxima cota, 4240 m
Pernocta en campament a Markha, a 3900 m.

DIA 15, 20/08. Markha 3900 m – Skiu 3350 m.
Anirem seguint el riu Markha, que forma una vall ampla i fèrtil. Aquesta part de l’etapa d’avui, llarga en distància però de desnivells suaus, transcorre pel fons de vall, gairebé sempre al costat del riu, que anirem creuant, i en la que trobem més petjades de l’ésser humà, en forma de poblets, chortens, monuments religiosos, habitatges aïllats, camps de conreu,…Acabem el dia en el campament de Skiu, a 3350m.

6 – 7 hores de marxa
Desnivell: + 150 m / -700 m
Màxima cota, 3900 m
Pernocta en campament a Skiu, a 3350 m.

DIA 16, 21/08. Skiu 3350 m – Chilling 3200 m. Fi del trekking. Retorn en vehicle a Leh.
Després de l’esmorzar, etapa curta fins a Chilling, a on ens esperaran els vehicles que ens duran per pista i carretera a Leh (unes 2 hores de trasllat).
Tarda lliure a Leh.

Al voltant de 2 hores de marxa
Desnivell: + 50 m / -200 m
Màxima cota, 3350 m
Allotjament en hotel a Leh.

DIA 17, 22/08. Vol de Leh a Delhi. Trasllat a Agra, Taj Mahal.
Després d’un esmorzar matiner, trànsfert a l’aeroport i vol a Delhi, des d’on anirem per carretera fins a Agra (200 Km, 5 a 6 hores, depenent del trànsit a la sortida de Delhi). En la imaginació col·lectiva, hi ha associat el Taj Mahal amb l’índia. Visitarem, doncs, una de les meravelles del món, curulla de història, de llegendes i de bellesa única. Patrimoni de la Humanitat de la Unesco. L’emperador Sha Jahan, en memòria de la seva esposa Muntaz Mahal, va fer construir aquesta meravella, una de les obres cimeres de la humanitat.

Nit en hotel a Agra.

DIA 18, 23/08. Fort vermell d’Agra. Agra-Delhi (vehicle).
Després d’esmorzar, visitarem el Fort Vermell d’Agra, patrimoni de la Humanitat de la Unesco, ciutat emmurallada dels Mogols, per la qual ens passejarem rememorant els temps antics. Coneixerem la seva història i el seu valor de mans d’un guia especialitzat.
Al mig dia, retorn a Delhi, depenent de l’horari d’arribada visitarem altres centres d’interès de la ciutat com un gran temple Sijh.

Nit en hotel a Delhi.

DIA 19, 24/08. Vol Delhi-Barcelona.
Trànsfert a l’aeroport per a vol de retorn. Namasté.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Nivell

Durant el trekking (10 dies): bons camins amb algun tram pedregós. Desnivells diaris mitjos dels dies que es camina + 500 m – 600 m. Hores diàries de caminada efectiva entre 3h i 9h. Màxims km per dia, 15km. Màxims desnivells de pujada diàries al voltant de +1175m i de baixada de  -1425 ( el dia de cim ). Mireu el detall diari al Dia a dia.

Durant els 10 dies de trekking, es camina sempre per sobre dels 4000m, 4 dies del trekking es travessen colls de 4680m a 5290m. Campaments per sobre de 4000m, un dia es dorm a 5000m ( camp base del Kang Yatze ). Fent el cim, la cota màxima assolida és de 6175m. Per tal de evitar problemes per l’alçada, els primers dies a Leh se segueix estrictament un programa d’aclimatació i els itineraris diaris es fan a un ritme de progressió adequat per continuar amb l’adaptació.

L’ascensió al Kang Yatze no presenta cap dificultat tècnica, tot i que cal fer ús de grampons i piolet (ens els proporcionen a Leh), en algun punt a partir del camp base en funció del terreny i de l’any. No es necessita cap tècnica d’escalada, primer es progressa per terreny pedregós i després per pendent amb glacera. Pendents d’uns 30º, amb pendents superiors en alguns trams curts.  El darrer tram de progressió és per aresta nevada. L’ascensió al cim no té dificultat tècnica, però no és apta per persones amb vertigen. Cal tenir alguna experiència en la progressió amb grampons i piolet per pendents nevats.

Material

Passaport (en vigor almenys 6 mesos després de la sortida de l’India) amb visat tramitat.
Roba de senderisme d’hivern per capes pel trekking (samarretes d’interior + folre polar o jaqueta plomes + jaqueta impermeable-paravent). Buff, gorra per abrigar, guants d’hivern, ulleres de sol filtre 4 amb protecció 100% UV, cremes solars factor protecció 40-50 o més, barret pel sol… En general, protecció tant pel fred com pel sol.
Botes de trekking impermeables i mitjons adequats. Paraneus per l’ascensió al Kang Yatze.
Sac de dormir d’hivern (si no en tens, el pots llogar al Ladakh).
Frontal i piles de recanvi.
Recomanem bastons de senderisme.
Cantimplora mínim 1l amb funda aïllant.
Farmaciola personal.
Bossa de viatge amb la resta de roba i afers personals. Tovallola i xancles.
Els grampons i piolet per l’ascensió (opcional) al Kang Yatze estan inclosos i ens els proporcionaran a Leh.

Setmanes abans del viatge us enviarem la informació completa per preparar tot el necessari pel viatge.

 

La Vostra Motxilla

Dins la motxilla només caldrà dur els afers per la ruta del dia (roba, menjar, aigua, efectes personals, farmaciola,…). Per tant, cal que dugueu una motxilla petita-mitjana, d’uns 20 -30 litres. Amb protector de pluja.
La resta del vostre equipatge serà transportat per mules i rucs.

Documentació i Vacunes

Per entrar a la India, cal tramitar un visat. Aquets tràmit s’ha de fer per internet. Et donarem més detalls sobre com fer-ho quan reservis el viatge. Per fer aquesta tramitació, el teu passaport haurà de tenir una validesa mínima de 6 mesos respecte a la data de sortida de la Índia.

No hi ha cap vacuna obligatòria (tret de la de la febre groga si has estat en un país de risc recentment), però sí que n’hi ha de recomanades. Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPaises.do . Us recomanem que programeu visita amb algun dels centres de vacunació internacional de la vostra zona per rebre les indicacions d’un professional.

Preu

1599 € sense vols. Pensió completa al Ladakh.
2159 € amb vols i sense taxes vols internacionals. Pensió completa al Ladakh.

DESCOMPTE DE 50€ si tens l’assegurança de la FEEC modalitat D o similar.

Suplement grup de 11 a 13 persones: 90 €
Suplement grup de 8 a 10 persones: 215 €

Suplement habitació individual als hotels i tenda individual al trekking: 250 €

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Vols internacionals Barcelona- Delhi/ Delhi-Barcelona, sense taxes (només per l’opció amb vols inclosos, places limitades).
 • Vols domèstics i taxes incloses Delhi-Leh/Leh-Delhi, amb les taxes incloses (només per l’opció amb vols inclosos, places limitades).
 • Guia local durant el trekking.
 • El Coordinador de Bonviure amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.
 • Guia d’alta muntanya per l’ascensió al Kang Yatze.
 • Tots els allotjaments (18 nits).
 • Pensió completa durant el trekking, al Ladakh. La majoria dels dies es dina de plat, excepcionalment es menja entrepà per dinar.
 • Allotjament i esmorzar a Delhi i Agra en habitacions dobles.
 • Tots els arranjaments de trekking: tenda de campanya per a dues places, matalassos, estris per menjar, taula, cadires, tenda menjador, tenda WC,…
 • El cuiner, els ajudants (de cuina, també munten i desmunten les tendes cada dia), els encarregats dels animals d’abast i les seves mules o rucs (pels bagatges i el trasllat dels campaments; els campaments són mòbils, cada dia es traslladen d’una ubicació a la següent).
 • Guia turístic a Delhi i Agra -Taj Mahal-.
 • Trasllats a Delhi, trasllats a l’aeroport i viatge d’anada i tornada a Agra en mini autobús amb aire condicionat.
 • Tots els trasllats en vehicle al Ladakh, pel trekking (sense aire condicionat).
 • El transport de l’equipatge durant el trekking.
 • Taxa de Medi Ambient.
 • Totes les taxes i permisos al Ladakh, excepte la taxa del permís d’ascensió al Kang Yatse.
 • Les entrades a monestirs i monuments a Ladakh.
 • Per qui pugi al Kang Yatse, els grampons i piolet.
 • Assegurança d’accidents a muntanya. Veure més detalls a l’apartat “Assegurances”.
 • Assegurança de viatge i trekking (valorada en 50€) – si tens l’assegurança de la FEEC modalitat D o similar t’ho descomptem del preu del viatge- . Inclou assegurança de cancel·lació fins a 1000€. Veure més detalls a l’apartat “Assegurances”.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • (Per l’opció amb vols inclosos): taxes aèries dels vols internacionals (323€ a 4/11/2019), sí que estan incloses les taxes dels vols domèstics.
 • Visat de l’Índia (uns 30€).
 • El permís d’ascensió al Kang Yatze (uns 50€).
 • Dinars i sopars a Delhi i Agra (3 dinars i 3 sopars ).
 • Entrades i taxa de fotos i vídeo als monuments a Delhi i Agra.
 • Aigua embotellada o un altre tipus de beguda durant tot el viatge .
 • Propines.
 • Despeses imprevistos provocats per circumstàncies incontrolables com cancel.lacions o retards de vols, carreteres bloquejades, condicions atmosfèriques, desastres naturals.
 • Tot allò no esmentat en l’apartat inclou.

Allotjaments

En hotels de 4*, en habitacions dobles amb bany, a Delhi (3 nits) i Agra (1 nit).
En bon hotel en habitacions dobles amb bany a Leh (5 nits).
En campaments amb tendes de dos places durant el trek (9 nits).

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Per tal de vetllar per la vostra salut i seguretat, Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança de viatge i trekking valorada en 50€. Aquesta pòlissa cobreix tant les malaties o accidents durant l’activitat de trekking com les contingències de salut ocorregudes fora d’aquesta activitat (cobertura sanitària fins a 15.000€ i repatriació inclosa). També inclou una assegurança de cancel·lació de fins a 1000€ (és possible ampliar-la, si t’interessa demana’ns informació) i altres conceptes. Es necessari que consulteu la cobertura d’aquesta pòlissa clicant aquí.
Et descomptem del preu aquests 50€ si tens l’assegurança de la FEEC modalitat D o assegurança anàloga.

Bonviure també inclou, en aquest viatge i en tots els viatges, una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel·lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol·liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta o com a màxim 4 dies més tard.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Paisatges espectaculars “

5 / 5 Jordi Camí

“Del trek d’alçada de 10 dies m’emporto el record dels paisatges espectaculars i la bona organització de tots els campaments.”


“Esplèndid”

5 / 5 Rosa Guitart

“L’aclimatació a l’alçada és molt adequada. Es realitza visitant temples i monestirs. L’itinerari del trekking és esplèndid: valls, ports, cims, gorges… “

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies