22 – 29 Abril 2023

Malta i Gozo, l’arxipèlag.

Nivell Baix

Caràcter: Moderat
Desnivells: 200-500m
Forma física: Activa / bona condició física

Estada en itinerància

Hotels

999 € sense vols

1145 € amb vols i sense taxes

Gozo, Malta i Comino, són les tres illes habitades de l’arxipèlag formades per penya-segats, cales que alberguen nuclis de pescadors i platges. Dotades d’un patrimoni molt ric: des dels jaciments megalítics més antics fins a fortificacions de totes les cultures que hi han passat (fenicis, cartaginesos, romans, àrabs, sicilians, catalans, francesos, anglesos,….) i de sumptuosos edificis dels grans mestres de l’Orde de Sant Joan de Jerusalem, Malta ofereix un viatge per la història, en un entorn grandiós.

Farem els millors senders al voltant de Malta i Gozo amb un guia local que ens descobrirà les Illes amb tots el seu encants, sabors, històries i secrets, i ens conduirà per indrets allunyats de les grans masses de turistes que visiten l’illa cada any. El resultat final és un viatge espatarrant ple de petites joies illenques.

Il-Belt Valletta, fundada per l’Orde militar de St Joan, declarada Patrimoni Mundial per la Unesco, i la capital de Gozo, Victòria, amb la seva espectacular ciutadella, posen la cirereta a aquest viatge que combina perfectament història, arquitectura, gastronomia i el millor dels paisatges, on també coneixerem l’empremta de catalans en l’arxipèlag.

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • Caminarem pels millors senders al voltant de les illes de Gozo i Malta, resseguint els paisatges de costa amb imponents cingles, platges, cales, muntanyes i conreus ara ben verds.
 • Farem city-trek a La Valette -la capital- Patrimoni de la UNESCO, i a Victòria, a Gozo, amb la seva impressionant ciutadella. Ggantija, Patrimoni de la UNESCO, ens posarà en contacte amb la prehistòria més remota, abans de les piràmides egípcies i els megàlits de Stonehenge.
 • Coneixerem i viurem tot l’atractiu cultural de Malta: el seu caràcter, forjat al mar i enmig de mil disputes bèl·liques pel control de l’illa i els seus habitants. Passejarem per la seva gastronomia i la seva història en diferents indrets.
 • Transport privat durant l’estada.
 • El guia local que ens ensenyarà la historia, arquitectura, els secrets del arxipèlag, i ens portarà a conèixer les seves meravelles naturals.
 • Coordinador de Bonviure amb titulació de guia de muntanya durant tota l’estada a Malta.
 • Vols directes.
 • I si el temps acompanya, potser , el primer bany de l’any!!

Dia a Dia

Dia 1, 22/04. Arribada a Malta.

Dia 2, 23/04. Malta. Valletta – visita guiada a la ciutat històrica.

Dia 3, 24/04. Malta. Mdina – Rabat- Dingli – Dingli Clifts – jaciments megalítics de Haggar Qim i Mnajdra.

Dia 4, 25/04. Malta. Victoria Lines trek, platges i camí de Gnejna.

Dia 5, 26/04. Trasllat a l’illa de Gozo, caminada pel nord-est de l’illa.

Dia 6, 27/04. Gozo. De l’hotel a Dwejra i visita de Ta Pinu, Wied il Mielah i Ghasri.

Dia 7, 28/04. Gozo. Xlendi, Sanat Clifts Sunset, Ta Cenc Clifts, Mgar ix Xini.

Dia 8, 29/04. De Gozo a Malta. Caminada de Marsaxlokk a Rihama Battery. Trasllat a l’aeroport i vol de tornada a Barcelona.

Dia 1, 22/04. Arribada a Malta.
Vol a Malta i trasllat al nostre hotel. Temps lliure per instal·lar-nos i fer un tombet per la ciutat.

Dia 2, 23/04. Malta. Valletta – visita guiada a la ciutat històrica.
La Valleta, una ciutat famosa per molts motius, entre ells se’n destaca la seva joventut, que xoca frontalment i de forma sorprenent amb la seva quantitat d’edificis històrics i bells. Farem una visita guiada en castellà, coneixent la capital maltesa, i un cop acabada la visita dinarem a la ciutat i a la tarda tindrem temps per perdre’ns a voluntat per ella.

Temps de caminada: entre 4h i 4h30

Dia 3, 24/04. Malta. Mdina – Rabat- Dingli – Dingli Clifts – jaciments megalítics de Haggar Qim i Mnajdra.
Primer dia destinat únicament a caminar: un cop esmorzats creuerem l’illa i anirem a Mdina, visitarem l’antiga capital de l’illa de forma breu i ens dirigirem a Dingli, on començarem la caminada resseguint els penya segats amb el mateix nom. Arribarem fins a Mnajdra, un jaciment històric dels més famosos de l’illa. En acabar, ens recollirà l’autobus al temple de Haggar Qim.

Desnivells aproximats de +/- 400m. Uns 14 km de distància.

Dia 4, 25/04. Malta. Victoria Lines trek, platges i camí de Gnejna.
El dia d’avui el dividirem en dos parts ben diferenciades. En primer lloc, un camí històric que recorre la línia de Victòria, un seguit de edificacions defensives i muralles que protegien la capital de l’illa d’atacs pirates i sarraïns, amb la cirereta de la visita al fort Bingemma. A la tarda farem un curt trajecte per carretera fins a Gnejna, on seguirem una segona ruta al llarg de la costa nord oest de l’illa. Finalment arribarem a la impressionant platja de Gnejna.

Desnivells aproximats de +/- 350m. Uns 14 km de distància.

Dia 5, 26/04. Trasllat a l’illa de Gozo, caminada pel nord-est de l’illa.
Després d’esmorzar deixarem l’hotel de Malta enrere, i ens dirigirem a l’illa de Gozo. Un cop aquí farem una caminada des de Saint Blas Bay fins a Marsalforn, una bonica zona de platges i penya segats, amb coves i catacumbes. En acabar, i abans d’anar a l’hotel, ens aturarem a Victòria, capital de l’illa, on farem una visita guiada a la seva ciutadella. Finalment arribarem a l’hotel.

Desnivells aproximats de +/- 300m. Uns 9 km de distància.

Dia 6, 27/04. Gozo. De l’hotel a Dwejra i visita de Ta Pinu, Wied il Mielah i Ghasri.
Dia espectacular: sortirem a peu de l’hotel i farem una aturada a un temple púnic. Des d’allà seguirem fins a la platja més emblemàtica de l’illa i ens arribarem fins al mar interior de Gozo. Seguirem la costa fins al punt a on ens recollirà l’autobús per anar a visitar una de les basíliques més espectaculars de l’arxipèlag maltès, i tot caminant ens dirigirem a Ghasri i el seu pont de pedra, una de les fotos més típiques de l’illa.

Desnivells aproximats de +/- 600m. Uns 12 km de distància.

Dia 7, 28/04. Gozo. Xlendi, Sanat Clifts Sunset, Ta Cenc Clifts, Mgar ix Xini.
Des del mateix hotel, ens dirigirem cap a l’altre cantó, direcció a uns cingles impressionants, que amb la seva aigua turquesa al fons i de més de 50m d’altura, provoquen un efecte d’immensitat i bellesa que no deixen indiferent. Acabarem a la platja de Mgar, on si el temps ho permet podrem fer un bany.

Desnivells aproximats de +/- 450m. Uns 11 km de distància.

Dia 8, 29/04. De Gozo a Malta. Caminada de Marsaxlokk a Rihama Battery. Trasllat a l’aeroport i vol de tornada a Barcelona.
Havent esmorzat ens acomiadem de Gozo i enfilem cap a l’illa de Malta. Un cop allà ens dirigirem a l’extrem oriental de l’illa, al port de Marsaxlokk i anirem caminant fins a la Bateria de Rihama, una ruta preciosa que combina la tradicional activitat principal de l’illa, en un port de captivadora bellesa, amb edificis històrics de la seva defensa, en un entorn de penya segats que deixen corprès.

Desnivell aproximat de 200m. Uns 7 km de distància.

Al a tarda, trasllat a l’aeroport i vol de tornada.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixin.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent.
 • Gorra, ulleres de sol, cremes solars.
 • Bastons per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita per les excursions.
 • Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

999 € sense vols.
1145 € amb vols i sense taxes.

Suplement grup de 8 o 9 participants: 60€

Suplement per habitació individual: 110 € (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • El vols directes d’anada i tornada entre Barcelona i Malta, sense taxes (només per l’opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat). Vols amb maleta facturada inclosa.
 • Allotjament i esmorzar de tots els dies (7 nits).
 • Els tres primers sopars.
 • El guia local a Malta.
 • El coordinador de Bonviure, amb titulació de guia de muntanya, durant tota l’estada.
 • Tots els transports per terra necessaris per fer els itineraris de senderisme descrits en el Dia a Dia. En transport privat.
 • El transport dels equipatges.
 • El ferry d’anada i tornada entre Malta i Gozo.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
 • L’IVA .

No Inclou

 • Les taxes aèries (36€ a 17/01/2023).
 • Quatre sopars. Les begudes que no estiguin incloses als menús.
 • Els pícnics de migdia, que podràs comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles.
 • Les entrades a monuments i museus.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

En hotels de 3*, en habitacions dobles amb bany (possibilitat d’habitació individual, places limitades):

Quatre nits a Sliema / Gzira, illa de Malta.
Tres nits a Xlendi, illa de Gozo.

Si vols més informació sobre els allotjaments, si us plau, consulta’ns-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d’assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d’uns dies). Aquí en teniu l’enllaç per si voleu més informació i sol·licitar-la: https://w6.seg-social.es/solTse/jsp/Entrada.jsp

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 150 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram