8 – 22 Agost

Andes, Perú. Trek de l’Ausangate, Machu Picchu.
Muntanya de Colors, Llac Titicaca, Vall Sagrat dels Inques, Cusco.

Nivell Baix

Nivell Baix-Mig

Estada i Travessa amb suport

Hotels, Cases d’Hostes i Campaments

Hem fet una tria dels millors paisatges d’aquest magnífic destí que es el Perú. El resultat final es un viatge molt contrastat que incorpora tot allò verament important, des del trek a Ausangate -la part principal del viatge- amb les seves espectaculars glaceres i cims de 6.000 m, fins el Machu Picchu i la Vall Sagrada dels inques, sense deixar-nos els bellíssims racons del Titicaca i la Muntanya de Colors.

L’èmfasi del viatge el posem tant en els millors paisatges de la regió com en conèixer la gent que hi viu. Els quítxues i els aimares han adaptat la seva forma de vida al rigor del clima establint una relació harmònica amb la natura a través de  centenars d’anys. Caminarem i coneixerem la seva cultura enmig d’un paradís de muntanyes on els inques hi van assentar els seus llocs sagrats. Un indret espatarrant  pel viatger bonvivant.

Punts Forts

  • Els cinc dies de trek travessant el massís de l’Ausangate, un dels més bonics dels Andes, amb tot el seu reguitzell de llacs i espectaculars glaceres.
  • Una excel·lent aclimatació a l’altitud amb el descobriment dels llocs inques al voltant del Cusco, com el Vall Sagrat.
  • El Machu Picchu, el jaciment arqueològic inca més important, visitat fent senderisme a través de l’ascensió al Hayna Picchu -La muntanya mes carectarística de tot l’indret-. Aquest cim és un excel.lent mirador de l’indret.
  • Durant el viatge coneixerem a persones que ens faran gaudir d’una bona immersió cultural i ètnica, els quexuas i aimaras habiten en laregio des de fa milers d’anys. El valor primari del viatger, es no nomes coneixer piasatges sino tm persones…el veritable viatge es aquells que passa dins nostres atves de les relacions que establim amb els qui anem coneixent.
  • L’estada a Cusco, Patrimoni Mundial per la UNESCO.
  • El pas per la “muntanya de colors”, joia de la serra. L’estada a Cusco, Patrimoni Mundial per la UNESCO.
  • El final de l’estada al Llac Titicaca amb l’allotjament rural en família en una illa del llac.
  • Les 8 nits en hotel en habitacions dobles amb bany, 4 dies de campament i la resta en casa rural i hostal. Transport privat durant l’estada.

Dia a Dia

Dia 1, 08/08 Arribada a Cusco

Dia 2, 09/08 Cusco (3400 M)

Dia 3, 10/08 Valle Sagrado: Chincheros – Moray – Salineres de Maras – Ollantaytambo

Dia 4, 11/08 Machu Picchu – Ollantaytambo

Dia 5, 12/08 Ollantaytambo – Pisac – Sacsayhuamán – Tambomachay – Tinki

Dia 6, 13/08 Treking del Ausangate: Tinki – Pacchanta (4300 M)

Dia 7, 14/08 Treking del Ausangate: Pacchanta – Jampapampa (4700 M)

Dia 8, 15/08 Treking del Ausangate: Jampapampa – Pas Palomita (5100 M) – Ausangatecochoa (4630 M)

Dia 9, 16/08 Treking del Ausangate: Ausangatecocha – Ananpata (4450 M)

Dia 10, 17/08 Treking del Ausangate: Ananpata – Muntanya de Colors (5050 M) – Chilca (4320 M) – Cusco

Dia 11, 18/08 Cusco – Puno (Ruta del Sol)

Dia 12, 19/08 Llac Titicaca: Illes Flotants – Amantany

Dia 13, 20/08 Llac Titicaca: Amantaní – Taquile – Puno

Dia 14, 21/08 Aeroport De Juliaca

Dia 1, 08/08 ARRIBADA A CUSCO

Arribada a Cusco. Recepció a l’aeroport i tràmits d’entrada al Perú. Trasllat al centre de la ciutat.

Allotjament en hotel.

Dia 2, 09/08 CUSCO (3400 M)

Descobriment d’aquesta ciutat classificada com a Patrimoni de la Humanitat per l’Unesco. Visita als principals punts d’interès del centre de Cusco: la bella Plaza de Armas (amb les magnífiques façanes de la catedral i l’església que l’acompanya), els carrers amb els soterranis de murs d’inques (carrer Loreto, carrer Hatum Rumiyoc), el districte de San Blas, el convent de Santo Domingo (que allotja el famós Temple del Sol), alguns museus (Museu d’Art contemporani, Museu de l’Estat …) i altres edificis colonials … tarda lliure.

Allotjament en hotel.

Dia 3, 10/08 VALLE SAGRADO: Chincheros – Moray – Salineres de Maras – Ollantaytambo

Excursió a la Vall Sagrada dels Inques. Visita el pintoresc poble de Chincheros amb la seva església construïda sobre les restes d’un temple inca. L’autobús ens porta llavors a Moray, amb impressionants terrasses inques, i el bell lloc de les mines de sal de Maras, amb complexes terrasses de sal i estanys de sedimentació en els vessants d’una vall escarpada (passeig). Prenem el camí cap a Ollantaytambo.

Allotjament en hotel.

Recorregut de 2 – 3 h.

Dia 4, 11/08 MACHU PICCHU – Ollantaytambo

Sortida des de l’estació d’Ollantaytambo per un recorregut d’unes dues hores a bord del llegendari tren “The Voyager” que condueix al poble d’Aguas Calientes als peus del Machu Picchu. Durant el recorregut, es pot gaudir dels paisatges andins i observar les nombroses ruïnes que recorren la vall. A continuació, prenem el servei d’autobús que ens condueix al  Machu Picchu. Visita completa d’aquest lloc descobert en 1911 per l’arqueòleg Bingham. Es podrien dir moltes coses d’aquest jaciment catalogat com una de les 7 meravelles del món però esperarem a que el coneixeu a través de la nostra activitat preferida que es el senderisme recorrent-lo de cap a peus i pujant al cim emblemàtic de la regió el Huayna Picchu, ascensió optativa. Tornem amb autobús a Aguas Calientes i després a Ollantaytambo.

Allotjament en hotel.
Recorregut de 4 h.

Dia 5, 12/08 Ollantaytambo – Pisac – Sacsayhuamán – Tambomachay – Tinki

Visita a la fortalesa d’Ollantaytambo, amb el seu conjunt de terrasses costerudes i pedres monumentals que encaixen perfectament, i el poble construït sobre les ruïnes inques, un dels pocs llocs conservats amb arquitectura urbana Inca. Trasllat a Pisac i descobriment a peu de l’indret. Sortim de la vall d’Urubamba per pujar a l’altiplà cap a Cusco. Abans d’arribar a Cusco, visitem les fonts de Tambomachay (lloc de culte retornat a l’aigua) i la colossal fortalesa de Sacsayhuamán. A Cusco, farem el trajecte restant i la carretera a la serralada de Vilcanota. Imposants paisatges, creuant dos passos a 4.200 i 4.000 metres sobre el nivell del mar. Pas a Ocongate, principal poblat del vessant septentrional de la Serralada Vilcanota.

Allotjament en hostal.

Recorregut de 2 a 3 h.

Dia 6, 13/08 TREKING DEL AUSANGATE: Tinki – Pacchanta (4300 M)

Sortida a peu per a la nostra primera etapa del circuit al voltant del Ausangate. Paisatge d’altiplà, una successió d’altiplans que ensopeguen contra la paret de gel. Primer contacte amb els nostres muleros, els seus animals (en realitat els cavalls) i alguns pastors. Aigües amunt, al voltant del poble de Pacchanta, podrem gaudir d’un bany reconfortant a les aigües termals. Campament en un marc grandiós (això també és constant durant aquest viatge).

Nit en campament.

Desnivell +500 m, – 150 m. Recorregut de 5 h.

Dia 7, 14/08 TREKING DEL AUSANGATE: Pacchanta – Jampapampa (4700 M)

Pujada gradual i fàcil a través d’una sèrie de preciosos llacs, als peus de la cara nord-est del Ausangate. Caminarem entre els estanys de Comercocha i Murococha (4600 m), de tonalitats turqueses. Fàcil descens a l’estany Ticclacocha, també en un ambient espectacular d’alta muntanya. Just sobre els nostres caps tindrem l’esmolada cresta del Nevat Puca Punta, sobre la qual hi ha una imponent glacera estintolada.

Nit en campament.

Desnivell +990 m, -695 m. Recorregut de 6 – 7 h.
Dia 8, 15/08 TREKING DEL AUSANGATE: Jampapampa – Pas Palomita (5100 M) – Ausangatecochoa (4630 M)

Sortida de Jampapampa per esquivar la Muntanya de l’Ausangate, seguint les llengües de la glacera, passant per paisatges fabulosos i diversos petits llacs glacials. Passant el Paso Palomita a 5.100 metres sobre el nivell del mar, el més alt del trekking. La vista de les muntanyes i els llacs provinents de glaceres és sublim. Descens al bonic llac Ausangatecocha, molt aprop d’on passarem la nit.

Nit en campament.

Desnivell +830 m, -785 m. Recorregut de 6:30 h.

Dia 9, 16/08 TREKING DEL AUSANGATE: Ausangatecocha – Ananpata (4450 M)

Pujarem a 4800 m fins a l’altre costat, cap a Jatunpucacocha  “el gran llac vermell”, 4580 m. El camí transcorre pel costat sud del Ausangate, fins a un petit riu que ens permetrà de pujar a l’oest de la glacera, allunyant-se de l’àrea de l’Ausangate per acostar-se a la famosa muntanya Vinicunca. Aquí sols ens queda una lleugera pujada de “muntanya russa” als turons de gran alçada, per arribar a la petita comunitat de Anantapa.

Nit en campament.

Desnivell +225 m, -330 m. Recorregut de 4:30 h.

Dia 10, 17/08 TREKING DEL AUSANGATE: Ananpata –  MUNTANYA DE COLORS (5050 M) – Chilca (4320 M) – Cusco

Ascens al pas de Huasacocha, sobre la línia de 5000 metres. Després baixarem cap a una vall on és possible observar des de la distància la Muntanya Vinicunca i la seva explosió de colors. Passarem un segon pas per acostar-nos al peu de la Muntanya de l’arc de Sant Martí (5050 m). Aquesta muntanya és la conseqüència molt particular de l’acumulació de sediments durant milions d’anys. És “només” el resultat del temps que ha barrejat òxid de ferro vermell, sulfat de coure verd i sofre groc per arribar a aquesta extraordinària paleta. Descens gradual des de les altures de Vinicunca, fins al nostre transport que ens espera en a l’aparcament al peu de la muntanya, per retornar a la ciutat del Cusco.

Nit en hotel a Cusco.
Desnivell +605 m, -990 m. Recorregut de 6 h de.

Dia 11, 18/08 Cusco – Puno (Ruta del Sol)

L’itinerari va primer a la Vall Verda, una espectacular vall esquitxada de pobles en una sorprenent barreja de diverses cultures, la travessarem fins a assolir el pas de la Raja (4321 m), punt culminant de la ruta. Després sols queda el descens a les terres baixes i pantanoses prop del llac.

Allotjament en Hotel.

Desnivell +100 m, -270 m. Recorregut de 3:30 h.

Dia 12, 19/08 LLAC TITICACA: Illes Flotants – Amantany

Ens vindràn a buscar  l’hotel al matí per anar cap al port de Puno, on agafarem la barca en què farem el nostre recorregut. Després d’aproximadament 30 minuts arribarem a l’illa dels Uros, on tindrem un recorregut de prop d’una hora i mitja amb el nostre guia per a visualitzar l’estil de vida a força de boga, una planta herbàcia que creix en marjals i zones humides, i que s’ha convertit en l’estil de vida del llac, no tant sols per a construir cabanyes i embarcacions sino en el sól de les mateixes illes flotants on es desenvolupa la vida dels habitants del llac navegable més alt del món.

Continuem el nostre viatge en la mateixa barca fins arribar a l’illa d’Amantani. Aquí tindrem una càlida benvinguda dels habitants, que fins i tot compartiran els seus plats tradicionals amb nosaltres, a base de productes locals (trumfes, arròs, chuños, peix i ous). A la tarda farem una caminada cap a una de les muntanyes sagrades de l’illa anomenada Pachatata, en un recorregut que durarà aproximadament 2 hores. A la nit ens donaran una benvinguda amb música folklòrica per les famílies en un restaurant de la comunitat i dormirem a les cases dels locals.

Allotjament en casa d’hostes en habitacions privades.

Recorregut de 2 – 3 h.

Dia 13, 20/08 LLAC TITICACA: Amantaní – Taquile – PUNO

Després d’un esmorzar típic amb la família a les 8:00h  continuem el nostre viatge cap a l’illa de Taquile, on arribarem a prop de les 9:00h del matí i hi farem una caminada d’ascens d’aproximadament mitja hora. Després tindrem dues hores de temps lliure per gaudir del paisatge amb una gran vista del Llac Titicaca des d’on inclús es pot observar Bolívia en la llunyania. Els costums de l’illa, que destaquen per les seves obres tèxtils reconegudes per la UNESCO que són realitzades principalment per els homes taquileños. Al migdia degustarem el menjar d’una casa local on ens explicaran una mica més sobre l’estil de vida d’aquesta illa distanciada de la tecnologia i finalment caminarem de retorn a l’altre costat de l’illa lloc on tornarem en el mateix vaixell a Puno i al arribar ens traslladarem de tornada al nostre hotel.

Allotjament en hotel.

Recorregut de 2 – 3 h.

Dia 14, 21/08 AEROPORT DE JULIACA

Esmorzar i trasllat en bus a l’aeroport de Juliaca per a les connexions de tornada o de continuïtat del viatge.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Material

Passaport (en vigor almenys 6 mesos). No cal visat.
Roba de senderisme d’hivern per capes pel trekking (samarretes d’interior + folre polar o jaqueta de plomes + jaqueta impermeable-paravent). Buff, gorra per abrigar, guants d’hivern, ulleres de sol filtre 4 amb protecció 100% UV, cremes solars factor protecció 40-50 o més, barret pel sol… En general, protecció tant pel fred com pel sol.
Botes de trekking impermeables i mitjons adequats.
Sac de dormir d’hivern pels dies de travessa.
Frontal i piles de recanvi.
Recomanem bastons de senderisme.
Cantimplora mínim 1l amb funda aïllant.
Farmaciola personal.
Bossa de viatge amb la resta de roba i afers personals. Tovallola i xancles.

Setmanes abans del viatge us enviarem la informació completa per preparar tot el necessari pel viatge.

 

La Vostra Motxilla

Dins la motxilla només caldrà dur els afers per la ruta del dia (roba, menjar, aigua, efectes personals, farmaciola,…). Per tant, cal que dugueu una motxilla petita-mitjana, d’uns 20 -30 litres. Amb protector de pluja.
La resta del vostre equipatge serà transportat per mules i rucs.

Documentació i Vacunes

Per anar al Perú amb finalitats turístiques, NO cal tramitar cap visat.
Cal passaport, amb una validesa mínima de 6 mesos.

No hi ha cap vacuna obligatòria (tret de la de la febre groga si has estat en un país de risc recentment). Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPaises.do

Assegurances

Per tal de vetllar per la vostra salut i seguretat, Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança de viatge i trekking valorada en 55€. Aquesta pòlissa cobreix tant les malaties o accidents durant l’activitat de trekking com les contingències de salut ocorregudes fora d’aquesta activitat (cobertura sanitària fins a 15.000€ i repatriació inclosa). També inclou una assegurança de cancel·lació de fins a 1000€ (és possible ampliar-la, si t’interessa demana’ns informació) i altres conceptes. Es necessari que consulteu la cobertura d’aquesta pòlissa clicant aquí.
ET DESCOMPTEM DEL PREU AQUESTS 55€ si tens l’assegurança de la FEEC modalitat D o assegurança anàloga.

Bonviure també inclou, en aquest viatge i en tots els viatges, una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 35€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD. Cliqueu aquí per saber-ne la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment.

Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.”

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

2-19/10/19 Trekking al NEPAL-HIMÀLAIA. Kopra Danda, mirador dels Annapurna i els Daulaghiri. 18 dies.

Altres Continents Àsia Estiu Viatges en altres dates

Hotel Lodge

Trekking al Nepal - Himàlaia,

Kopra Danda i Santuari dels Annapurnes, miradors dels Annapurna i els Daulaghiri

18 dies
A partir de 1585€

Del 2 al 19 d'octubre


puntuacio_3

Més Info

8 – 22/08/2019 . Andes, Perú. Trek de l’Ausangate, Machu Picchu, Llac Titicaca, Vall Sagrat dels Inques, Cusco. 15 dies.

Altres Continents Amèrica Estiu

Campament Cases d'hostes Hotel

Andes, Perú. Trek de l’Ausangate, Machu Picchu.

Muntanya de Colors, Llac Titicaca, Vall Sagrat dels Inques, Cusco.

15 dies

Del 8 al 22 d'agost

NOVETAT 2019


puntuacio_3

Més Info

09-15/09. Bòsnia i Croàcia sud. Descoberta dels Parc Nacionals. El millor mar i muntanya de l’Adriàtic: Mljet i Sutjeska

Estiu Europa Illes i Costa

Hotel

Bòsnia i Croàcia sud. Descoberta dels Parc Nacionals.

El millor mar i muntanya de l’Adriàtic: Mljet i Sutjeska.

7 dies

Del 9 al 15 de Setembre

NOVETAT 2019


puntuacio_3

Més Info

Bonviure

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies