6 – 21 Agost de 2020

Andes, Perú. Trek de l’Ausangate, Machu Picchu.
Muntanya de Colors, Llac Titicaca, Cañon del Colca, Arequipa, Cusco.

Nivell Baix

Nivell Baix-Mig

Estada i Travessa amb suport

Hotels, Hostals i Campaments

1699 € sense vols

2375 € amb vols i sense taxes internacionals

Hem fet una tria dels millors paisatges d’aquest magnífic destí que es el Perú. El resultat final es un viatge molt contrastat que incorpora tot allò verament important, des del trek a Ausangate -la part principal del viatge- amb les seves espectaculars glaceres i cims de 6.000 m, fins el Machu Picchu i la Vall Sagrada dels Inques, sense deixar-nos els bellíssims racons del Titicaca, la Muntanya de Colors, Arequipa i el Cañon del Colca.

L’èmfasi del viatge el posem tant en els millors paisatges de la regió com en conèixer la gent que hi viu. Els quítxues i els aimares han adaptat la seva forma de vida al rigor del clima establint una relació harmònica amb la natura a través de  centenars d’anys. Caminarem i coneixerem la seva cultura enmig d’un paradís de muntanyes on els inques hi van assentar els seus llocs sagrats. Un indret espatarrant  pels viatgers i viatgeres bonvivants.

Fotos Estiu 2019

Punts Forts

 • Els dies de trek travessant el massís de l’Ausangate, un dels més bonics dels Andes, amb tot el seu reguitzell de llacs i espectaculars glaceres.
 • Un viatge completíssim que no es deixa res dels espais més emblemàtics del Perú i alhora els combina amb el trek de l’Ausangate.
 • Una excel•lent aclimatació a l’altitud amb el descobriment dels llocs inques al voltant de Cusco, com el Valle Sagrado, el Cañon del Colca, Arequipa i llac Titicaca.
 • El Machu Picchu, el jaciment arqueològic inca més important, visitat fent senderisme a través de l’ascensió al Hayna Picchu -La muntanya mes característica de la zona-. Aquest cim és un excel.lent mirador de l’indret.
 • Durant el viatge coneixerem a persones que ens faran gaudir d’una bona immersió cultural i ètnica, els quítxues i aimares habiten en la regió des de fa milers d’anys. El valor primari del viatger, és no només conéixer paisatges sinó també persones…el veritable viatge és aquell que passa dins nostre a través de les relacions que establim amb els qui anem coneixent.
 • L’estada a Cusco i Arequipa, Patrimonis Mundials per la UNESCO. El pas per la “muntanya de colors”, joia de la serra. L’estada al Llac Titicaca i la visita al monumental Valle del Colca.
 • Les 8 nits en hotel en habitacions dobles amb bany, 3 nits de campament i 2 nits en hostals.

Dia a Dia

Dia 1, 06/08. Sortida de Barcelona.

Dia 2, 07/08. Arribada a Cusco ( 3400 m ). Visita a la Ciutat.

Dia 3, 08/08. Valle Sagrado: Chincheros – Moray – Salineras de Maras – Ollantaytambo

Dia 4, 09/08. Machu Picchu – Ollantaytambo. Ascensió opcional al Huayna Picchu (2700 m)

Dia 5, 10/08. Ollantaytambo – Pisac – Sacsayhuamán – Tambomachay –Cusco

Dia 6, 11/08. Cusco – Arequipa. Visita a la Ciutat.

Dia 7, 12/08. Arequipa – Chivay

Dia 8, 13/08. Chivay – Cañon del Colca – Puno

Dia 9, 14/08. Llac Titicaca: Illes Flotants

Dia 10, 15/08. Puno (Ruta del Sol) – Cusco

Dia 11, 16/08. Trekking del Ausangate: Tinki – Upis (4100 m)

Dia 12, 17/08. Trekking del Ausangate: Upis – Pas Arapa ( 4850 m ) – Pucacocha (4400 m)

Dia 13, 18/08. Trekking del Ausangate: Pucacocha – Pas Ausangate ( 4930 m ) – Pas Minasniyuq (5020 m ) – Surine cocha (4800 m)

Dia 14, 19/08. Trekking del Ausangate: Surine cocha – Montaña de Colores (5020 m) – Quesiuno ( 4320 m )– Cusco

Dia 15, 20/08. Trasllat a l’aeroport i vol a Barcelona.

Dia 16, 21/08. Arribada a Barcelona.

Dia 1, 06/08. Sortida de Barcelona.
Vol internacional amb destinació Cusco.

Dia 2, 07/08. Arribada a Cusco ( 3400 m ). Visita a la Ciutat.
Arribada a Cusco. Recepció a l’aeroport i tràmits d’entrada al Perú. Trasllat al centre. Descobriment d’aquesta ciutat classificada com a Patrimoni de la Humanitat per l’Unesco. Visita als principals punts d’interès del centre de Cusco: la bella Plaza de Armas (amb les magnífiques façanes de la catedral i l’església que l’acompanya), els carrers amb els soterranis de murs inques (carrer Loreto, carrer Hatum Rumiyoc), el districte de San Blas, el convent de Santo Domingo (que allotja el famós Temple del Sol), alguns museus (Museu d’Art Contemporani, Museu de l’Estat …) i altres edificis colonials.

Allotjament en hotel a Cusco.

Dia 3, 08/08. Valle Sagrado: Chincheros – Moray – Salineras de Maras – Ollantaytambo
Excursió a la Vall Sagrada dels Inques. Visita el pintoresc poble de Chincheros amb la seva església construïda sobre les restes d’un temple inca. L’autobús ens porta llavors a Moray, amb impressionants terrasses inques, i el bell lloc de les mines de sal de Maras, amb complexes terrasses de sal i estanys de sedimentació en els vessants d’una vall escarpada (passeig). Prenem el camí cap a Ollantaytambo.
Allotjament en hotel a Ollantaytambo.
Recorregut a peu de 2 – 3 h.

Dia 4, 09/08. Machu Picchu – Ollantaytambo. Ascensió opcional al Huayna Picchu (2700 m)
Sortida des de l’estació d’Ollantaytambo per un recorregut d’unes dues hores a bord del llegendari tren “The Voyager” que condueix al poble d’Aguas Calientes als peus del Machu Picchu. Durant el recorregut, es pot gaudir dels paisatges andins i observar les nombroses ruïnes que recorren la vall. A continuació, prenem el servei d’autobús que ens condueix al Machu Picchu. Visita completa d’aquest lloc descobert en 1911 per l’arqueòleg Bingham. Es podrien dir moltes coses d’aquest jaciment catalogat com una de les 7 meravelles del món, però esperarem a que el coneixeu a través de la nostra activitat preferida, que es el senderisme recorrent-lo de cap a peus i pujant al cim emblemàtic de la regió el Huayna Picchu (Els permisos d’accés al Huayna Pichu s’han de tancar amb dos mesos d’antelació, en cas que us apunteu més tard fareu l’ascenció al Machu Pichu ). Tornem amb autobús a Aguas Calientes i després en tren a Ollantaytambo.
Allotjament en hotel a Ollantaytambo.
Recorregut a peu de 3 -4 h.

Dia 5, 10/08. Ollantaytambo – Pisac – Sacsayhuamán – Tambomachay –Cusco
Visita a la fortalesa d’Ollantaytambo, amb el seu conjunt de terrasses costerudes i pedres monumentals que encaixen perfectament, i el poble construït sobre les ruïnes inques, un dels pocs llocs conservats amb arquitectura urbana inca. Trasllat a Pisac i descobriment a peu de l’indret. Sortim de la vall d’Urubamba per pujar a l’altiplà cap a Cusco. Abans d’arribar a Cusco, visitem les fonts de Tambomachay (lloc de culte retornat a l’aigua) i la colossal fortalesa de Sacsayhuamán. A Cusco, farem el trajecte restant i la carretera a la serralada de Vilcanota. Imposants paisatges, creuant dos passos a 4.200 i 4.000 metres sobre el nivell del mar. Pas a Ocongate, principal poblat del vessant septentrional de la Serralada Vilcanota.
Allotjament en hotel a Cusco.
Recorregut a peu de 2 – 3 h.

Dia 6, 11/08. Cusco – Arequipa. Visita a la Ciutat.
Vol a Arequipa. Matí lliure per poder descansar i aclimatar a la ciutat d’Arequipa. A la tarda visita guiada per Arequipa, la “Ciutat Blanca”: Convent de Santa Catalina, la Plaça d’Armes, els claustres de la Companyia de Jesús i els barris de Cayma i Yanahuara, amb una vista magnífica del volcà Misti. Acabarem visitant una casa colonial tradicional anomenada la Mansió del Fundador.

Dia 7, 12/08. Arequipa – Chivay
Després d’esmorzar, iniciarem el nostre viatge per un dels canons més profunds del món. Seguirem la carretera de Yura, vorejant el cim del Chachani i seguint cap a la pampa Cañahuas (Reserva Nacional ) hàbitat d’algunes espècies autòctones i de gran varietat d’aus migratòries. Passarem pel cràter d’un volcà extint (el Chucura). Ens aturarem al mirador dels volcans, la zona més alta de camí a 4800 m, des d’on apreciarem gran part de la serralada occidental. A la tarda gaudirem dels banys termals a Calera, unes aigües termo medicinals entre 35º i 38º graus.
Nit d’hotel a Chivay

Dia 8, 13/08. Chivay – Cañon del Colca – Puno
Després de l’esmorzar, sortirem en direcció a la “Creu del Còndor”, punt on comença el Cañon del Colca i des d’on apreciarem per primer cop la seva profunditat. Parada per observar el vol dels Còndors en aquest hàbitat natural. Continuarem el nostre viatge passant per nombrosos poblets petits distribuïts al llarg del Cañon. Retornarem a Chivay per dinar i després ens dirigirem cap a Puno.
Nit d’hotel a Puno

Dia 9, 14/08. Llac Titicaca: Illes Flotants – Puno.
Ens vindran a buscar l’hotel al matí per anar cap al port de Puno, on agafarem la barca en què farem el nostre recorregut. Després d’aproximadament 30 minuts arribarem a l’illa dels Uros, on tindrem un recorregut de prop d’una hora i mitja amb el nostre guia per a visualitzar l’estil de vida en base a la boga, una planta herbàcia que creix en marjals i zones humides, i que s’ha convertit en l’estil de vida del llac, no tant sols per a construir cabanyes i embarcacions sinó en el sòl de les mateixes illes flotants on es desenvolupa la vida dels habitants del llac navegable més alt del món.
Continuem el nostre viatge en la mateixa barca fins arribar a l’illa de Taquile que visitarem. Taquile té un gran valor a nivell de paisatge però també cultural, ètnic i arqueològic. Finalment, tornarem amb barca cap a Puno on ens allotjarem.
Nit d’hotel a Puno.
Recorregut de 2 – 3 h.

Dia 10, 15/08. Puno (Ruta del Sol) – Cusco
Itinerari per la Vall Verda, una espectacular vall esquitxada de pobles en una sorprenent barreja de diverses cultures, la travessarem fins a assolir el pas de la Raja (4321 m), punt culminant de la ruta. Després sols queda el descens cap a Cusco.
Nit en Hotel a Cusco.
Desnivell +100 m, -270 m. Recorregut de 3:30 h.

Dia 11, 16/08. Trekking del Ausangate: Tinki – Upis (4100 m)
Sortida a peu per a la nostra primera etapa del circuit al voltant del Ausangate. Paisatge d’altiplà, una successió d’altiplans que ensopeguen contra la paret de gel. Primer contacte amb els nostres traginers, els seus animals (mules i cavalls) i alguns pastors. Aigües amunt, al voltant del poble de Upis, podrem gaudir d’un bany reconfortant a les aigües termals. Campament en un marc grandiós (…un fet constant durant aquest viatge…).
Nit en campament.
Desnivell +600 m, – 300 m. Recorregut de 6 h.

Dia 12, 17/08. Trekking del Ausangate: Upis – Pas Arapa ( 4850 m ) – Pucacocha (4630 m)
Pujada gradual i fàcil fins arribar al coll d’Arapa ( 4850 m ). Des d’aquest punt gaudirem del contrast entre un paisatge desèrtic, les impressionants vistes de les muntanyes del Ausangate i Pucacocha cobertes de neu i els tons de vermells, verds i turqueses dels llacs de Pucacocha, Hatun Pucacocha i Qomercocha. Campament prop de la glacera de Ausangate.
Nit en campament.
Desnivell +750 m, -200 m. Recorregut de 7 h.

Dia 13, 18/08. Trekking del Ausangate: Pucacocha – Pas Ausangate ( 4930 m ) – Pas Minasniyuq (5020 m ) – Surine cocha (4800 m)
El dia comença pujant cap al coll de Ausangate. L’esforç de la pujada es compensa amb les espatarrants vistes. A partir d’aquí baixada fins al poble de Alccatauri per després tornar a pujar fins al segon coll del dia el Minasniyuq. A partir d’aquí descens còmode fins al nostre campament al costat del llac Surine.
Nit en campament.
Desnivell +900 m, -700 m. Recorregut de 7 h.

Dia 14, 19/08. Trekking del Ausangate: Surine cocha – Montaña de Colores (5020 m) – Quesiuno – Cusco
Després de l’esmorzar, caminarem fins arribar al peu de la famosa Muntanya de l’Arc de Sant Martí. Aquesta muntanya és la conseqüència molt particular de l’acumulació de sediments durant milions d’anys. És “només” el resultat del temps que ha barrejat òxid de ferro vermell, sulfat de coure verd i sofre groc per arribar a aquesta extraordinària paleta. Descens gradual des de les altures, fins al poble de Quesiuno. Després de dinar, el nostre transport ens portarà fins a Cusco.
Nit en Hotel a Cusco.
Desnivell +200 m, -300 m. Recorregut de 3 h.

Dia 15, 20/08. Trasllat a l’aeroport i vol a Barcelona.
Trasllat a l’aeroport i vol de tornada a Barcelona

Dia 16, 21/08. Arribada a Barcelona.

 

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixin.

Itinerari

Nivell

Durant el trekking (4 dies). Els dies de trekking degut a les alçades en que ens movem i als desnivells diaris el viatge el serà de Nivell 4. Caminarem per bons camins amb algun tram pedregós, sense cap dificultat tècnica. Desnivells diaris mitjos dels dies que es camina + 650 m / – 400 m. Hores diàries de caminada efectiva entre 3h i 6-7h. Màxims desnivells de pujada diaris de +900m (un dia) i de baixada de -700m (un altre día). Mireu el detall diari al Dia a dia.

Màxima cota durant el trekking de 5020m (dos dies). Seguirem un bon programa d’aclimatació per no tenir efectes adversos per l’alçada i el ritme de progressió serà l’adequat per continuar amb l’adaptació.

La resta del dies del viatge el requeriment físic és baix o no es camina. Nivell 3.

Material

Passaport (en vigor almenys 6 mesos). No cal visat.
Roba de senderisme d’hivern per capes pel trekking (samarretes d’interior + folre polar o jaqueta de plomes + jaqueta impermeable-paravent). Buff, gorra per abrigar, guants d’hivern, ulleres de sol filtre 4 amb protecció 100% UV, cremes solars factor protecció 40-50 o més, barret pel sol… En general, protecció tant pel fred com pel sol.
Botes de trekking impermeables i mitjons adequats.
Sac de dormir d’hivern pels dies de travessa.
Frontal i piles de recanvi.
Recomanem bastons de senderisme.
Cantimplora mínim 1l amb funda aïllant.
Farmaciola personal.
Bossa de viatge amb la resta de roba i afers personals. Tovallola i xancles.

Setmanes abans del viatge us enviarem la informació completa per preparar tot el necessari pel viatge.

 

La Vostra Motxilla

Dins la motxilla només caldrà dur els afers per la ruta del dia (roba, menjar, aigua, efectes personals, farmaciola,…). Per tant, cal que dugueu una motxilla petita-mitjana, d’uns 20 -30 litres. Amb protector de pluja.
La resta del vostre equipatge serà transportat per mules i rucs.

Documentació i Vacunes

Per anar al Perú amb finalitats turístiques, NO cal tramitar cap visat.
Cal passaport, amb una validesa mínima de 6 mesos.

No hi ha cap vacuna obligatòria (tret de la de la febre groga si has estat en un país de risc recentment). Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPaises.do

Preu

1699 € sense vols
2375 € amb vols i sense taxes internacionals
(preus a partir de 8 persones)

Suplement per habitació individual : 340€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 2
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Els vols internacionals d’anada i tornada Barcelona-Cusco via Bogotà, sense taxes (només per l’opció amb vols inclosos, places limitades, consulteu disponibilitat).
 • El vol domèstic Cusco-Arequipa, amb taxes (només per l’opció amb vols inclosos, places limitades, consulteu disponibilitat).
 • Guia local de muntanya i guia local turístic.
 • Tots els allotjaments (13 nits). Veure detall a l’apartat “Allotjaments”.
 • Tots els esmorzars.
 • Tots els dinars tret dels dels Dies 2, 5 i 6 (total 10 dinars)
 • Els sopars dels Dies 11, 12 i 13 (trekking a l’Ausangate).
 • Els dos trasllats entre Cusco i l’aeroport. En vehicle privat.
 • Tots els trasllats en vehicle durant la resta del viatge segons el programa. En vehicle privat.
 • El tren d’anada i tornada del Dia 4 (Machu Picchu).
 • Tots els arranjaments de trekking de l’Ausangate (Dia 11 a 14), amb tenda de campanya per a dues persones, amb matalassos, menjars, cuiner, ajudants, animals d’abast com mules o someres pels bagatges i la tarifa d’acampada.
 • El transport de l’equipatge durant el trekking.
 • Els viatges en llanxa a les illes del Llac Titicaca.
 • Les tarifes d’entrada a: Reserva de l’Ausangate i Montaña de Colores. Machu Picchu. Illes en Llac Titicacay. Cañón de l’Colca.
 • Entrada per al walking tour Koricancha. Entrada la Vall Sagrada – butlleta turística: Chinchero, Moray, Ollantaytambo, Pisaq, Tambomachay, Qenqo i Sacsayhuaman. Entrada per al city tour a Arequipa.
 • Permís d’ascensió a l’Huayna Picchu (o a l’Machu Picchu, segons s’indica en el programa).
 • Assegurança d’accidents a muntanya. Veure més detalls a l’apartat “Assegurances”.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes dels vols internacionals (430€ a 26/09/2019).
 • 3 dinars i 10 sopars (menys de 10€ per àpat).
 • L’assegurança de viatge i/o cancel.lació i l’assegurança complementària de trekking. Et podem oferir una bona assegurança a partir de 50€. Veure apartat “Assegurances”.
 • Aigua embotellada o un altre tipus de beguda durant tot el viatge (durant el trekking es dóna 1 litre d’aigua bullida per dia i persona).
 • Les propines.
 • Tot allò no esmentat en l’apartat Inclou.

Allotjaments

A Cusco, 4 nits en hotel, en habitacions dobles amb bany.
A Ollantaytambo, 2 nits en hotel, en habitacions dobles amb bany.
A Arequipa, 1 nit en hotel, en habitacions dobles amb bany.
A Chivay, 1 nit en hostal, en habitacions dobles amb bany.
A Puno, 2 nits en bon hotel, en habitacions dobles amb bany.
Durant en trekking de l’Ausangate, 3 nits en tendes (tendes de 3 ocupades per 2 persones). Amb matalàs inflable per aïllar amb comoditat del terra, tenda menjador, taula i cadires,…

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge i en tots els viatges, una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Aquesta assegurança no cobreix possibles hospitalitzacions posteriors als primers auxilis ni repatriació, ni altres conceptes…és necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir. En concret, per aquest viatge, pots contractar una assegurança de viatge i trekking que cobreix tant les malalties o accidents durant l’activitat de trekking com les contingències de salut ocorregudes fora d’aquesta activitat (cobertura sanitària fins a 15.000€ i repatriació inclosa). També inclou una assegurança de cancel·lació de fins a 1000€ (és possible ampliar-la, si t’interessa demana’ns informació) i altres conceptes. El seu cost és de 50€. No us podem obligar a contractar-la, però insistim en la conveniència de no viatjar sense una assegurança amb cobertures anàlogues. Podeu consultar la cobertura d’aquesta pòlissa clicant aquí.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel·lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar . Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol·liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta o com a màxim 4 dies més tard.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 400 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies