12 – 19 Agost

Senderisme per Polònia i Eslòvaquia,
Els Tatres, els millors itineraris amb final a Cracòvia

Nivell Baix

Nivell Baix-Mig

Estada en itinerància

Hotels

€ / sense vols
€ / amb vols i sense taxes

Anem al cor d’Europa: Eslovàquia i Polònia. Aquest viatge combina senderisme, natura, ciutats històriques, patrimoni arquitectònic, …. en un itinerari pels Càrpats on descobrirem aquests petits països de l’Europa Central. Un concentrat de bellesa natural, paisatges salvatges, prats verds, turons escarpats i pics tot combinat amb tocs d’història i la cultura. El viatge que us proposem ofereix una gamma de color d’alta densitat alternant senderisme, la descoberta del país i les seves tradicions. Un programa ric i variat que no us deixarà indiferents.

Fotos Estiu 2018

Fotos Estiu 2017

Punts Forts

  • Magnífic itinerari a través dels Càrpats, les muntanyes de l’Europa Central. Itineraris en travessa o en boucle sempre amb suport de batges i dormint en habitacions dobles amb bany. Possibilitat d’habitació individual.
  • Descobriment de 3 Parcs Nacionals: High Tatras, Slovak Paradise i Pieniny
  • Visita al Castell d’Spis, la ciutat de Levoca i Cracòvia antiga capital de Polònia ( patrimoni de la UNESCO )
  • Descens en raids de fusta en el Parc Nacional de Pieniny
  • Gran diversitat d’espais en una àrea relativament petita: pastures, prats d’herba, muntanyes escarpades, llacs d’alta muntanya, gorges, cascades, …
  • Un programa ric i variat que combina senderisme i cultura.

Dia a Dia

DIA 1, 12/08. Barcelona – Cracòvia – Zakopane

DIA 2, 13/08. Morskie Oko, el llac mes gran de Polònia

DIA 3, 14/08. Zdiar, Magurka i Eslovàquia

DIA 4. 15/08. La vall de Hincove i el seu llac

DIA 5, 16/08. Travesa de Popradske Pleso fins a Novy Smokovec

DIA 6, 17/08. El llac verd i el llac Blanc

DIA 7, 18/08. El paradís Eslovac, Levoca i Spiss

DIA 8, 19/08. Cracòvia

DIA 1, 12/08. Barcelona – Cracòvia – Zakopane
Vol de directe de Barcelona a Cracòvia. Des de l’aeroport mateix trànsfert en vehicle privat fins a Zakopane, “ el Chamonix Polonès “, on ens allotjarem.

Allotjament en Hotel a Zakopane ( Polònia )

DIA 2, 13/08. Morskie Oko, el llac mes gran de Polònia
Avui descobrirem els dos llacs més grans del Tatras Polonès. Primer el Morskie Oko, “ulls de mar” en Polonès, potser el més conegut dels dos, situat enmig d’un impressionant circ d’origen glaciar. Tot seguit, la nostra ruta continuarà cap al segon estany el Wielki Staw ( Estany Gran ). Nosaltres no sabem quin és el més espaterrant dels dos, a veure si ens ajudeu.

Allotjament en Hotel a Zakopane ( Polònia )

Desnivells aproximats de + 650m / -1050m. Uns 13km de recorregut.

DIA 3, 14/08. Zdiar, Magurka i Eslovàquia
Després d’esmorzar transfert cap a Zdiar el primer poblet Eslovac del nostre viatje i punt d’inici i final de la nostre ruta d’avui. Pujarem per un suau sender fins a arribar al coll de Pri Tablici, on gaudirem d’unes impressionants vistes del Tatras Balnc. Seguirem en suau ascendència fins a fer el cim del Magurka (1.175m). I tancarem el sender vorejant l’altre banda del massís. Tot seguit agafarem el bus fins a Popradske Pleso, on caminarem una horeta fins al nostre hotel de muntanya.

Allotjament en Hotel de Muntanya a Popradske Pleso ( Eslovàquia )

Desnivells aproximat de +390m / -390m, Uns 12 km de recorregut.

DIA 4, 15/08. La vall de Hincove i el seu llac
Ens llevem en mig d’un paratge de muntanya impressionant, a la riba d’un precios llac, i a la falda del cim més alt de Polònia. Comencem a caminar per la vall que deixa el seu riu. En una caminada marcada per les vistes i els paisatges d’alta muntanya, pujem fins al llac de Velke Hinkove Pleso on disfrutem de veure tota la vall que hem remuntat. Tornem a baixar fins al nostre hotelet de muntanya.

Allotjament en Hotel de Muntanya a Popradske Pleso ( Eslovàquia ).

Desnivells aproximat de +500m / -500m, Uns 7.2 km de recorregut.

DIA 5, 16/08. Travesa de Popradske Pleso fins a Novy Smokovec
Sortirem a peu del nostre allotjament i farem una travessa des de Popradske Pleso fins a Novy Smokovec. Itinerari per llacs alpins com el Popradske Pleso i el Batizovské Pleso i paisatge d’alta muntanya que no us deixarà indiferents.

Allotjament en Hotel a Tratanska Lomnica( Eslovàquia ).

Desnivells aproximats de + 750m / -1250m. Uns 15 km de recorregut.

DIA 6, 17/08. El llac verd i el llac Blanc
Sortirem de Biela voda per a fer un itinerari en mig de bosc. Paisatge de cims i llacs alpins amb bones vistes dels Tatras Blancs. Veurem el contrast entre els dos llacs: Biele pleso i Zelene pleso, llac verd i llac blanc. Arribarem a peu altre cop fins a Biela voda i desplaçament en vehicle fins al nostre allotjament.

Allotjament en Hotel a Tratanska Lomnica( Eslovàquia ).

Desnivells aproximats de + 750m / -750m. Uns 17 km de recorregut.

DIA 7, 18/08. El paradís Eslovac, Levoca i Spiss
Canvi radical en l’itinerari d’avui. Visitarem les gorges del Parc Nacional del Paradís Eslovac. El camí pel bell mig de la gorja transita per un bosc de fulla caduca. Anirem trobant passos equipats amb escales ( molt fàcils ) per salvar els desnivells al llarg de la gorja. Després de dinar, ens dedicarem a fer turisme. Visita a la ciutat medieval de Levocca i el castell de Spis molt ben conservat.

Allotjament en Hotel a Tratanska Lomnica( Eslovàquia ).

Desnivells aproximats de + 400m / -400m. Uns 12 km de recorregut.

DIA 8, 19/08. Cracòvia
Pel matí, agafarem el bus fins a Cracòvia i farem una visita guiada a la ciutat. Per la tarda temps lliure. Al vespre rasllat a l’aeroport per agafar el nostre vol cap a Barcelona.

 

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Itinerari

Nivell

Itineraris per camins de muntanya sense dificultat tècnica amb desnivells mitjos de + 600 m – 750 m. Distàncies mitjanes de 13 kms i recorreguts de 4-6 h sense comptar aturades. Aptes per a persones amb hàbits en senderisme o esportius d’intensitat mitja.
Desnivell màxim: hi ha un dia amb desnivells de + 750m – 1250m . Distància màxima en un dia: 17 kms. El darrer dia,  visita de Cracòvia, no hi ha activitat de senderisme.

Material

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable-paravent. Pals per caminar, recomanats. Motxilla petita per les excursions. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals. Abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Allotjaments

Les 2 primeres nits a Zakopane (Polònia), en hotel, en habitacions dobles amb bany.
Les 2 següents nits a Popradske Pleso (Eslovàquia), en hotel de muntanya, en habitacions triples amb bany, dobles amb bany i dobles amb bany compartit.
Les 3 següents nits a Tratanska Lomnica (Eslovàquia), en hotel, en habitacions dobles amb bany.

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTA’NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d’assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d’uns dies). Aquí en teniu l’enllaç per si voleu més informació i sol•licitar-la: http://www.seg-social.es/Internet_1/Trabajadores/PrestacionesPension10935/Asistenciasanitaria/DesplazamientosporE11566/TSE2/index.htm

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l’etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l’apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (a partir de 30€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per saber-ne la cobertura.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. ”

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

19-17/07/19 IRLANDA, Costa Oest i Parcs Nacionals Connemara, Killarney i Dingle. Illa de Blasket. Final a Dublin

Estiu Europa Illes i Costa

Bed&Breakfast Cases d'hostes Hotel

Irlanda, Costa Oest i Parcs Nacionals Connemara,

Killarney i Dingle, Illa de Blasket. Final a Dublin

9 dies
A partir de 1255 €

Del 19 al 27 de juliol

4,3/5 (121 Enquestes)


puntuacio_3

Més Info

04-12/08/19 IRLANDA, Costa Oest i Parcs Nacionals Connemara, Killarney i Dingle. Illa de Blasket. Final a Dublin

Estiu Europa Illes i Costa

Bed&Breakfast Cases d'hostes Hotel

Irlanda, Costa Oest i Parcs Nacionals Connemara,

Killarney i Dingle, Illa de Blasket. Final a Dublin

9 dies
A partir de 1255€

Del 4 al 12 d'agost

4,3/5 (121 Enquestes)


puntuacio_3

Més Info

17-25/08/19 Irlanda Nord i Donegal. Calçada del Gegant i Parc Nacional

Estiu Illes i Costa

Bed&Breakfast Cases d'hostes Hotel

Irlanda Nord i Donegal.

Calçada del Gegant i Parc Nacional

9 dies

Del 17 al 25 d'agost

NOVETAT 2019


puntuacio_3

Més Info

Bonviure

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies