27 Desembre 2021 – 2 Gener 2022.

Cap d’Any a les Dolomites.
Raquetes a la Vall de Cortina d’Ampezzo.

Nivell Baix

Nivell Baix-Mig

Estada

Hotel

Fitxa del Viatge en Pdf

Un viatge per una de les experiències més espectaculars de muntanya a Europa: les Dolomites…a l’hivern.

Un paisatge d’una bellesa arrabassadora, cataclismàtica combinada amb la neu que cobreix muntanyes i valls en aquesta època de l’any: entre les multituds de magnífiques roques esveltes i arrogants i les catifes blanques als prats dels fons de les valls anirem caminant amb raquetes per un dels indrets més bonics de la Terra.

Camins fàcils per paisatges de postal alpina.

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • Les Dolomites són una vasta regió muntanyosa que forma part dels Alps Orientals italians. És un paisatge meravellós, amb amplíssimes valls, cobertes de boscos i prats des dels que s’enfilen de cop centenars de metres de parets i formacions rocoses dolomítiques, configurant els nombrosos i aïllats grups de muntanyes tant característics de les Dolomites. Un paisatge de somni pels amants de les muntanyes, que et roba el cor i et deixa sempre amb ganes de tornar-hi…
 • A l’hivern, amb la neu, aquest paisatge canvia i agafa matisos inexistents en altres èpoques de l’any, que fan que l’experiència sigui encara més encisadora.
 • Hem fet una tria d’itineraris aptes i fàcils per fer amb raquetes, al voltant de la zona de Cortina d’Ampezzo. Hem seleccionat rutes en diferents massissos i amb diferent caràcter per donar diversitat i riquesa al conjunt del viatge. Alhora, hem dissenyat el viatge reduint els temps de trasllat per carretera.
 • Amb estada en un bon allotjament (hotel) per acabar el dia de sortida hivernal de manera gustosa, amb tota comoditat.
 • Lloguer de raquetes i bastons inclòs en el preu, per facilitar-te la logística de l’equipatge.
 • Trasllats per carretera amb comoditat, en mini bus privat.

Dia a Dia

Dia 1, 27/12. Vol a Venècia i trasllat a Dolomites.

Dia 2, 28/12. Cinque Torri. Rif. Averau 2400m

Dia 3, 29/12. Parc Natural de Fanes-Senes-Braies. Mt. Specie 2317m.

Dia 4, 30/12. Grup del Pelmo.

Dia 5, 31/12. Falòria 2134m, grup de Sorapiss.

Dia 6, 1/01. Del Lago d’Antorno a 1850m a les Tre Cime di Lavaredo, Rif. Auronzo 2350m

Dia 7, 2/01. Vall de Fanes. Vol de tornada.

Dia 1, 27/12. Vol a Venècia i trasllat a Dolomites.

Vol des de Barcelona a Venècia, a on arribem a primera hora de la tarda. Trasllat al nostre allotjament de totes les nits a Dolomites, a San Vito di Cadore.

Nit en hotel a San Vito di Cadore.

Dia 2, 28/12. Cinque Torri. Rif. Averau 2400m

Comencem a calçar-nos les raquetes! En aquest primer dia de raquetes, ens passejarem per un dels indrets més característics de les Dolomiti Ampezzane, les Cinque Torri, agulles i torres rocoses que configuren un dels paisatges més coneguts de les Dolomites orientals.
Un telecadira ens pujarà a cota 2255m i d’allà començarem a caminar amb les raquetes al peu de les Cinque Torri i fins al Refugi Averau a 2400m…temps per escalfar-se amb un bon capuccino o un vi calent mentre contemplem, al nord, l’espectacularitat del les Tofane, la icona de les Dolomites d’Ampezzo.

Nit en hotel a San Vito di Cadore.

Distància i desnivells aprox.: 6km i +250m/ -250m

Dia 3, 29/12. Parc Natural de Fanes-Senes-Braies. Mt. Specie 2317m.

Després de l’esmorzar, trasllat al nord de Cortina d’Ampezzo, al Parc Natural de Fanes-Senes- Braies. Pujarem en vehicle al peu del Massís de Croda Rossa, a 1990m i d’allà començarem a caminar, per prats d’alçada, entre muntanyams bellíssims. Si el temps ho permet, pujarem fins al Mt. Specie 2317m, vistes espectaculars del Croda Rossa, el Cristallo i les Tre Cime di Lavaredo.

Nit en hotel a San Vito di Cadore.

Distància i desnivells aprox.: 10km i +370m/ -370m (cal afegir, si es fa el cim +100m/ -100m)

Dia 4, 30/12. Grup del Pelmo.

Trasllat a Zoppè di Cadore, 1530m. El nostre itinerari d’avui transcorre majoritàriament pels boscos al peu del grandiós Mt. Pelmo, un muntanyam impressionant de 3168m i el Mt. Pena. Bucle circular fins al Laghetto di Seria i tornada al punt d’inici.

Nit en hotel a San Vito di Cadore.

Distància i desnivells aprox.: 10km i +350m/ -350m

Dia 5, 31/12. Falòria 2134m, grup de Sorapiss.

Avui agafarem un telecabina que ens pujarà fins al Refugi de Falòria a 2134m. Comencem a caminar en un indret espectacular, al peu del Grup de Sorapiss, al nord el Cristallo, a l’oest les Tofanes. Passeig panoràmic per les alçades abans d’agafar el nostre camí, de baixada, que ens durà per boscos fins a assolir la cota 1700m.

Nit en hotel a San Vito di Cadore. Sopar i celebració del Cap d’Any.

Distància i desnivells aprox.: 6km i -450m

Dia 6, 1/01. Del Lago d’Antorno 1850m a les Tre Cime di Lavaredo, Rif. Auronzo 2350m

Tornem a anar cap al nord, ara per situar-nos al peu de les icòniques Tre Cime di Lavaredo. Des del Lago d’Antorno a 1850m anirem pujant per boscos fins al Rifugio d’Auronzo a 2350m, al peu de les Tre Cime di Lavaredo per la vessant sud. Si l’estat de la neu ens permet progressar-hi amb seguretat, les vorejarem fins a situar-nos a un coll des des que podrem gaudir de la vista més emblemàtica, la de les cares nord.

Nit en hotel a San Vito di Cadore.

Distància i desnivells aprox.: 8km i +500m/ -500m

Dia 7, 2/01. Vall de Fanes. Vol de tornada.

El darrer dia de raquetes, farem una excursió per la Vall de Fanes, al nord-oest de Cortina. Itinerari gustós entre muntanyes i prats de fons de vall, fins a un refugi a on ens podrem regalar amb un strudel i una xocolata calenta.

Distància i desnivells aprox.: 7km i +250m/ -250m

Trasllat a l’aeroport de Venècia i vol a Barcelona a la nit.

En cas de manca de neu, el viatge es farà igualment, substituint els itineraris de raquetes per excursions de senderisme iguals als itineraris de raquetes o en el seu cas adaptats.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Nivell

Tots els dies es camina amb raquetes. Camins fàcils, sense dificultat tècnica, terreny i desnivells adequats per fer raquetes.

Desnivells entre +/-250 m i +/-500 m. Mitjana de tots els dies de +300 m/-380 m. Mínin +/-250 m de desnivells per dia i màxim de +/-500 m. Veure detall al Dia a dia.

No cal tenir pràctica prèvia habitual caminant amb raquetes, però sí suficient forma física com per poder fer els desnivells esmentats en el Dia a dia. A títol indicatiu, un itinerari amb raquetes de 250 m equivaldria a un de 400 m sense neu…i un de 500 m amb raquetes, a un de 800 m sense neu.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable-paravent.
 • Guants d’hivern, barret, polaines.
 • Gorra, ulleres de sol, cremes solars.
 • Les raquetes de neu i els bastons les posem nosaltres, inclosos en el preu.
 • Motxilla mitjana per les excursions.
 • Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Allotjaments

Totes les nits en hotel a San Vito di Cadore, en habitacions dobles amb bany.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel·lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol·liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta o com a màxim 4 dies més tard.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 80 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies