23 a 27 de juny. Sant Joan.

La Vall Fosca i Parc Nacional d’Aigüestortes.

Pallars Jussà.

Nivell Baix

Nivell Baix-Mig

Estada

Hotel

415€, inclou mitja pensió

La Vall Fosca és una d’aquelles valls poc conegudes dels Pirineus. Situada al Pallars Jussà, està parcialment inclosa al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, però rep menys visitants. El seu valor paisatgístic i biològic és elevadíssim, amb torrents verges, pastures i estanys de muntanya. Aquest territori espatarrant es va escapar pels pèls de l’impacte que hagués suposat la construcció d’una estació d’esquí.

L’estany de Montcortès és únic. A diferència de la majoria d’estanys dels Pirineus, no es troba en un ambient d’alta muntanya, sinó a “només” 1030 m d’alçada. Això el fa diferent, rodejat de boscos i prats queda emmarcat en un ambient bucòlic lluny del paisatge dur i pedregós dels seus “companys” ubicats més amunt.

La millor manera d’encetar l’estiu, amb una revetlla de Sant Joan i 4 dies per gaudir de la natura i la muntanya amb bona companyia.

 

 

Mesures COVID-19

Des de Bonviure anirem aplicant les mesures de seguretat que les autoritats sanitàries determinin en cada moment. Degut a la provisionalitat d’aquestes mesures anirem informant detalladament en cada viatge dels protocols i materials de protecció necessaris. Demanem a tots els participants que tingueu la comprensió i la responsabilitat necessàries pel bon desenvolupament del viatge.

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • Paisatges espatarrants i variats: un dia ens semblarà que estem a Montserrat, l’endemà visitarem estanys d’alta muntanya, i un altre dia descobrirem paisatges de mitja muntanya pirinenca.
 • Ens enfilarem còmodament fins als 2200 m d’alçada amb el telefèric de l’estany Gento per gaudir de la infinitud d’estanys d’aquella zona.
 • Gaudirem de la immensitat dels Pirineus i de la seva bona cuina fora de temporada alta.
 • Celebrarem l’inici de l’estiu, un moment excel·lent per visitar la vall amb uns verds esclatants.
 • Participarem a la revetlla de Sant Joan de la Pobleta de Bellveí.

Dia a Dia

DIA 1, 23/06. Arribada i revetlla de Sant Joan

DIA 2, 24/06. La Vall de Serradell.

DIA 3, 25/06. Els estanys d’alta muntanya de la Vall Fosca

DIA 4, 26/06. La Vall de Riqüerna

DIA 5, 27/06. L’estany de Montcortès: el Cinquè Llac

   


DIA 1, 23/06. Arribada i revetlla de Sant Joan.
Arribada a La Pobleta de Bellveí i presentació del grup. Després de sopar, una mica de festa a la revetlla de Sant Joan del poble, amb foguera, coca i cava. Nit en hotel a La Pobleta de Bellveí.

DIA 2, 24/06. La Vall de Serradell.
Paisatge montserratí a l’entrada de la Vall Fosca. Els conglomerats de la Vall de Serradell, amb formacions curioses com Les Picorres. Contrasten amb els paisatges d’alta muntanya que hi ha més amunt. Voltors, trencalossos i àguiles daurades nien en aquestes parets poc conegudes pel gran públic.
Nit en hotel a La Pobleta de Bellveí.

Desnivell: +570m / –570m. Uns 7km de distància.

DIA 3, 25/06. Els estanys d’alta muntanya de la Vall Fosca
Canvi de paisatge!! Ens enfilarem amb el telefèric de la Vall Fosca fins a l’estany Gento, a 2200 m. Des d’allà visitarem uns quants dels molts estanys d’alta muntanya que hi ha a la zona: estany Tort, estany de Mar, estany de Colomina, estany de Saburó, estany Frescau… la llista no s’acaba mai. Un dia espatarrant.
Nit en hotel a La Pobleta de Bellveí.

Desnivell: +650m / –650 m. Uns 10,5km de distància.

DIA 4, 26/06. La Vall de Riqüerna
Un d’aquells racons poc coneguts que ens deixarà meravellats. El riu Riqüerna transcorre per la seva vall enmig d’un reguitzell de salts d’aigua i gorgs. Ens enfilarem ben amunt per gaudir d’aquest espectacle natural.
Si la meteo i les cames ho permeten, arribarem fins a l’estany Tapat, a 2200 m d’alçada.
Nit en hotel a La Pobleta de Bellveí.

Desnivell: + 600 m/ – 600 m. Uns 10km de distància.

DIA 5, 27/06. L’estany de Montcortès: el Cinquè Llac
Aprofitarem la tornada per visitar aquest estany únic al nostre Pirineu. Ubicat a poc més de 1000 m, està rodejat de boscos, prats i pobles amb encant. L’estany de Montcortès ha donat nom a una ruta de senderisme d’uns 100 km anomenada El Cinquè Llac. Un lloc màgic en un entorn màgic.

Desnivell: + 650 m/ – 650 m. Uns 12,5km de distància.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny, el grau d’innivació o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Nivell

En tots els dies: recorreguts per camins de muntanya pirinencs sense dificultat, en bon estat, amb algun tram de senders sobre herba i roquissars i alguns trams més pedregosos, assequibles per a tots els caminadors i les caminadores amb condicions físiques suficients per fer els desnivells indicats. Amb una mitjana diària de +/-620m, desnivells mínims +570 m/–570 m i màxims +650 m/– 650 m. Distàncies: de 7 a 12,5 km diaris.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable-paravent.
 • Gorra, ulleres de sol, cremes solars.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita per les excursions.
 • Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

415€, inclou mitja pensió.

Suplement grup entre 6 i 11 participants: 55€

Suplement per habitació individual : 80€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 17

La mida final del grup dependrà de la normativa Covid vigent els dies del viatge.

Inclou

 • Allotjament i esmorzar i sopars de tots els dies (4 nits). En habitacions dobles amb bany.
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Tastet Bonviure de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • El desplaçament fins al punt de trobada amb el grup a La Vall Fosca i fins els punts d’inici de les caminades.
 • Els pícnics de migdia, que podràs comprar a les botigues de la zona o al mateix allotjament.
 • Begudes i extres que no estiguin no inclosos en els menús.
 • El telefèric (18€).
 • Tot el no especificat en l’apartat “Inclou”.

 

Transports

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d’altres companys d’excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d’organització tècnica de viatges GC1829 comença en el punt de trobada abans de l’excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

El fet de compartir cotxes dependrà de la normativa Covid vigent en el moment del viatge.

Allotjaments

En hotel de muntanya familiar a La Pobleta de Bellveí, en habitacions dobles amb bany complert a l’interior i calefacció, senzill però correcte, acollidor i còmode.

Si voleu més informació sobre els allotjaments no dubteu en demanar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel·lacio del viatge, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 25€).  Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 60 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.
GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies