23 – 27 Juny .

Sant Joan a la Vall Ferrera i Tor.

Cims i estanys entre falles i mites pirinencs.

Nivell Baix

Nivell Baix

Estada

Hotel

 469 €, inclou mitja pensió

En el moment més bonic de l’any per l’alta muntanya, entre el final de la primavera i l’inici de l’estiu, quan tot floreja i tot verdeja i encara queda neu estintolada en alguns paratges, caminarem quatre dies per un paisatge preciós, contrastat de boscos, estanys, rius i cims.

 

 

Mesures COVID-19

Des de Bonviure anirem aplicant les mesures de seguretat que les autoritats sanitàries determinin en cada moment. Degut a la provisionalitat d’aquestes mesures anirem informant detalladament en cada viatge dels protocols i materials de protecció necessaris. Demanem a tots els participants que tingueu la comprensió i la responsabilitat necessàries pel bon desenvolupament del viatge.

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • Ens trobem al bell mig de les valls més altes del Pirineu català.
 • Un bon hotel a Àreu que ens permetrà accedir a les 4 valls, totes diferents una de l’altra.
 • Bona accessibilitat amb taxis 4×4, amb els quals podrem guanyar alçada i aprofitar la caminada per fer uns itineraris preciosos de nivell suau però amb un paisatge de nivell altíssim.
 • Veurem un munt d’estanys i cims emblemàtics com la Pica d’Estats, el Monteixo, el Salòria, el Comapedrosa…
 • La història de la Vall de Tor, la moderna i popular llegenda del Pirineu que reviurem visitant el poblet de Tor on van passar aquells fets.
 • El poble de Besan, un dels pocs indrets que queden com a testimoni del Pirineu “intocat” perquè encara no s’hi pot accedir per carretera.
 • Les falles d’Alins. Probablement no seran tan concorregudes com acostumen a ser, però confiem que es farà algun tipus de baixada de falles, encara que sigui de petit format com es va fer l’any passat.
 • Guiats per un bon guia, biòleg i veterà de Bonviure.

Dia a Dia

Dia 1. 23/06. Recepció i Falles d’Alins

Dia 2. 24/06. Estanys d’Aixeus.

Dia 3. 25/06. Baiau, Escorbes, Boet i Arcalís.

Dia 4. 26/06. Vall de Tor, Port de Cabús, Llumeneres, Estanyols de Borg i Cim de Setúria 2519m i Bassera 2693m

Dia 5. 27/06. Besan, Sant Miquel i Santa Maria.

Dia 1. 23/06. Recepció i Falles d’Alins
Recepció del grup i sopar d’hora a l’hotel. Possibilitat de veure la baixada de falles d’Alins. Tot i el context del virus, l’any passat van fer una baixada testimonial amb 6 fallaires. Aquest any confiem que es podrà fer de manera similar o més relaxada. Coca i cava.

Dia 2. 24/06. Estanys d’Aixeus.
Els 4×4 ens ajudaran a guanyar alçada i després d’una caminada per un preciós bosc de bedolls, arribarem als Estanys d’Aixeus, l’estany gran i l’estany petit d’Aixeus, on podrem veurem reflectides la Pica d’Estats i el Sotllo. Bones vistes cap al Monteixo, el seu triangle perfecte ens acompanyarà tot el dia. Possibilitat de visitar la serradora d’Àreu abans de tornar cap a l’hotel.

Desnivells aproximats : + 400 m – 400m.

Dia 3. 25/06. Baiau, Escorbes, Boet i Arcalís.
Poques vegades poden coincidir tants noms emblemàtics del Pirineu en un sol itinerari. Els 4 x 4 ens hi aproximaran. Boscos, prats, meandres i sobretot estanys! Com joiells, blaus, verds, etc.

Desnivells aproximats: +500m -550m fins als Estanys d’Escorbes i Petit Baiau // +100m -100m fins els Estanys Grans de Baiau.

Dia 4. 26/06. Vall de Tor, Port de Cabús, Llumeneres, Estanyols de Borg i Cim de Setúria 2519m i Bassera 2693m
Vall emblemàtica, bellíssima, plena d’història i encara poc coneguda. Els 4×4 ens portaran fins a Cabús i d’allí alta muntanya a cor que vols, cims, cingles, prats, boscos rius, bordes, poblets en indrets impossibles, un cim i tot lligat amb una història d’assassinats, cobdícia, rivalitats ancestrals i poder que es ja la llegenda més popular del Pirineu actual.

Desnivells aproximats: + 210m – 660m fins els estanyols // +170m – 170m fins els cim de Bassera

Dia 5. 27/06. Besan, Sant Miquel i Santa Maria.
Poblet abandonat on només s’hi pot arribar a peu seguint d’un preciós sender. Observarem les empremtes del pas del temps, les vides viscudes, el treball dels homes i dones en les pedres i runes. La natura que recupera el seu territori, les cases encara d’empeus, les esglésies i els torrents…

Desnivells aproximats: +300m – 300m

Per tal de garantir la seguretat del participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terrreny o qualsevol altra causa així ho requereixin.

Nivell

Desnivells diaris (tant de pujada i de baixada) amb una mitjana de +350 i -470m.

Camins de muntanya pirinenca, fresats, però amb algun tram pedregós, aglevat i fora de camí.

Temps efectiu de caminada entre 3 i 5 hores diàries.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

469 €, inclou mitja pensió.
Suplement grup entre 6 i 11 participants: 55€
Suplement habitació individual: 70€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 17

La mida màxima del grup dependrà de la normativa Covid vigent els dies del viatge.

Inclou

 • Allotjament, esmorzars i sopars de tots els dies (4 nits).
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Coca i cava de Sant Joan.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Els pícnics, que podeu comprar al mateix allotjament, a les botigues del poble o dur des de casa.
 • Els taxis 4×4 dels dies 2,3 i 4.
 • Les begudes no incloses en els menús.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Transports

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d’altres companys d’excursió. Als que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d’organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l’excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

El fet de compartir cotxes dependrà de la normativa Covid vigent durant els dies del viatge.

Alguns dies ens aproximarem als itineraris amb taxis 4×4.

Allotjaments

En un bon hotel de muntanya familiar a la Vall Ferrera, en habitacions dobles amb bany.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel·lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol·liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta o com a màxim 4 dies més tard.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 60 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies