22 – 28 Setembre

Sierra Nevada i Costa Tropical.
3000 fàcils i banys al tròpic andalús. 7 dies.

Nivell Baix

Nivell Baix-Mig

Estada en itinerància

Hotels

Sierra Nevada era anomenada pels antics àrabs, Sulayr: el camí del sol, ja que el sol en el seu camí diari, recorre tota aquesta gran serralada d’est a oest, banyant amb la seva llum els bells paisatges que la componen.

En el nostre viatge recorrerem la zona més alta d’aquesta serralada: pel nord, pel sud i per sobre d’ella, arribant als cims de la primera i tercena muntanya més altes de la Península Ibèrica.

Per compensar els esforços del camí, descansarem en els pobles de l’Alta Alpujarra Granadina i com a complement del viatge coneixerem racons bonics de la Serra d’Alhama, Tejeda i Almijara, finalitzant amb un bany en els penya-segats de Maro, a la costa granadina.

Ah! I tindrem la possibilitat de visitar el centre de Granada capital, el Albaicín i l’Alhambra …

Punts Forts

 • Recorridos muy muy montañeros con itinerarios asequibles.
 • No habrá nadie más alto que nosotros en toda la Iberia…los 3000 más altos de la Península con los pies en el suelo.
 • Travesía Norte-Sur con soporte de equipaje.
 • Estanques de montaña, lagunas, borreguiles, raspones, acequias, barrancos,… mucho por descubrir.
 • Bellos pueblos blancos de la Alpujarra “colgados” del abismo, acogedores y con buena comida.
 • Un territorio duro, que conoceremos para entenderlo, gracias a nuestro guía local.
 • Costa tropical a pie y en barca.
 • Pero no todo son montañas de más de 3000 metros, también ríos, costa y un poco de turismo monumental… Granada, cena en el Albaicín, Trevélez con degustación de jamón…

Dia a Dia

DIA 1, 22/09. Vol a Granada. La Vereda de la Estrella.

DIA 2, 23/09. Pico Veleta 3398m.

DIA 3, 24/09. Pobles de la vall del Poqueira, Capileira, Bubión i Pampaneira.

DIA 4, 25/09. Pico Mulhacén 3472m.

DIA 5, 26/09. Pel Sender Sulayr.

DIA 6, 27/09. Sierra de Alhama, Tejeda i Almijara, Río Verde.

DIA 7, 28/09. Penya-segats de Maro i Cerro Gordo.

DIA 1, 22/09. Vol a Granada. La Vereda de la Estrella.

Arribada a l’aeroport de Granada, on el nostre guia ens estarà esperant. En bus privat, ens endinsarem a la vall de l’Alt Genil per iniciar la ruta d’avui: La Vereda de la Estrella, ruta que pel marge del riu Genil ens aproparà a contemplar les vertiginoses cares nord d’algunes de les muntanyes més altes de la península Ibèrica.

Després de la ruta ens traslladarem a Granada capital, on després d’instal·lar-noa a l’hotel tindrem l’oportunitat de donar un passeig pel centre d’aquesta bella ciutat.

Desnivells aprox. +580 m. / -580 m. Uns 14,5 km de distància.

DIA 2, 23/09. Pico Veleta 3398m.

Avui pujarem al Pic Veleta, tercer cim més alt de la península, d’una forma bastant còmoda, en començar a caminar a la cota 3000 m., a la qual arribarem en bus per la carretera més alta d’Europa. Pujarem des del vessant nord de la serra, però baixarem caminant per la sud, per arribar a Capileira, el poble més alt de la vall del riu Poqueira, i joia dels pobles blancs de les Alpujarras granadines. Recorregut per un paisatge únic, lunar, on malgrat que es donen les condicions més dures, desborda vida.

Desnivells aprox. +600 m. / -1100 m. Uns 16 km de distància.

DIA 3, 24/09. Pobles de la vall del Poqueira, Capileira, Bubión i Pampaneira

Dia de descans i recuperació física. Avui toca passejar per una ruta que uneix Capileira, Bubión i Pampaneira. Els tres pobles més alts de la vall del Poqueira. Admirarem la seva curiosa arquitectura tradicional perfectament conservada, i coneixerem històries i curiositats d’aquesta zona de les Alpujarras.
Menjar, vins i compres … relax, demà ens espera el Mulhacen.

Desnivells aprox. +500 m. / -500 m. Uns 12 km de distància.

DIA 4, 25/09. Pico Mulhacén 3472m.

Ascensió als 3472 metres per arribar al cim del pic Mulhacen. No hi haurà ningú en tota la Ibèrica, més alt que nosaltres quan ho aconseguim. Vistes impressionants: al sud el Mediterrani, al nord fins a on arribi la vista, serra de Cazorla, la Sagra a la frontera amb Múrcia … a l’est i oest la cadena muntanyosa de Sierra Nevada, on distingirem almenys 20 cims de més de 3000 metres . Però si la cimera és el premi al nostre esforç, no menys impressionant és el camí per aconseguir-ho.

Desnivells aprox. +1000 m. / -1000 m. Uns 15 km de distància.

DIA 5, 26/09. Pel Sender Sulayr.

Deixarem Capileira per dirigir-nos a Trévelez, un altre poble de rècord, en ser el més alt d’Andalusia. Farem el camí per una de les etapes del sender Sulayr. Així és com els àrabs anomenaven Sierra Nevada quan ocupaven aquestes contrades: Sulayr, el camí del sol.
Huertas, prats, masos de muntanya, sèquies àrabs, boscos i rierols. Tots això podrem contemplar a la falda d’aquestes vertiginoses valls.

Desnivells aprox. +250 m. / -830 m. Uns 12,5 km de distància.

DIA 6, 27/09. Serra d’Alhama, Tejeda i Almijara, Riu Verd.

Canviem radicalment de paisatge. Des de Trevélez ens traslladarem a la Serra d’Alhama, Tejeda i Almijara. Aquesta enorme serra, molt desconeguda en estar a l’ombra de Sierra Nevada, amaga joies paisatgistes, alguna de les quals avui descobrirem. Recorrem un tram de Río Verde per impressionants canons, agulles de blanca roca calcària i gorgs d’aigua cristal·lina. Tot això com avantsala de la costa tropical granadina, amb la seva boscos de xirimoiers, alvocats i mangos.

Desnivells aprox. +450 m. / -1000 m. Uns 9 km de distància.

DIA 7, 28/09. Penya-segats de Maro i Cerro Gordo.

Comiat del sol andalús a les platges de Granada. Ruta pels penya-segats de Maro i Cerro Gordo, petit reducte de natura a la urbanitzada costa tropical granadina.
A migdia ens traslladarem a Granada, on podrem donar els últims passejos i potser, anar a l’Alhambra.

Desnivells aprox. +400 m. / -400 m. Uns 8 km de distància.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Allotjaments

1 nit a Granada, en hotel cèntric, en habitacions dobles amb bany.
3 nits a Capileira, en hotel, en habitacions dobles amb bany.
1 nit a Trevélez, en hotel, en habitacions dobles amb bany.
1 nit a Almuñécar, en hotel, en habitacions dobles amb bany.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, NO DUBTEU EN CONSULTAR-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 35€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 250 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. “

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Cabo Verde. Entre l’Àfrica i el Brasil: autèntica terra mestissa en el paradís perdut… Els millors camins Santo Antao i Sao Vicente

Àfrica i Orient Mitjà Illes i Costa Setmana Santa

Hostal Hotel

Cabo Verde: Entre l'Àfrica i el Brasil.

Autèntica terra mestissa en el paradís perdut... Els millors camins Santo Antao i Sao Vicente.

9 dies
A partir de 1115€

Del 14 al 22 d'abril


puntuacio_3

Més Info

CRETA, senderisme i banys a l’illa dels Deus.

Europa Illes i Costa Setmana Santa

Hotel

Setmana Santa. Creta:

senderisme i banys a l'illa dels Deus.

7 dies
A partir de 1145€

Del 15 al 21 d'abril


puntuacio_3

Més Info

Setmana Santa. La PUGLIA i la BASILICATA. El secret més ben guardat del Sud d’Itàlia entre el mar Adriàtic i el Jònic

Europa Illes i Costa Setmana Santa

Bed&Breakfast Hostal Hotel

Setmana Santa. La Puglia i la Basilicata.

El secret més ben guardat del Sud d’Itàlia entre el mar Adriàtic i el Jònic

8 dies
A partir de 1069 €

Del 13 al 20 d'Abril

NOVETAT 2019


puntuacio_2

Més Info

Bonviure

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies