20 – 24 Juny – Sant Joan

Falles d’Isil,
Senderisme i Festa al Pallars – Alt Àneu i P.N. Aigüestortes

Nivell Baix

Nivell Baix-Mig

Estada

Hotel

409 €, inclou 3 sopars

Anem a caminar i també de festa… al Pirineu!!

El Pallars amb els seus Parcs Nacional d’Aigüestortes i Parc Natural de l’Alt Pirineu ens acull en una de les nits màgiques que marquen el començament de l´estiu.

Una combinació perfecta de muntanyes, boscos majestuosos, estanys espectaculars, el gust del cim i a més, ball i festa al ritual del foc: les falles d´Isil, un espectacle ancestral amb festa incorporada.

 

Àlbum de fotos de St. Joan del 2019

Àlbum de fotos de St. Joan del 2018

Àlbum de fotos de St. Joan del 2017

Àlbum de fotos de St. Joan del 2016

Àlbum de fotos de St. Joan del 2014

Àlbum de fotos de St. Joan del 2013

Punts Forts

 • Gaudirem de 5 excursions espatarrants a cor què vols en un moment en que la muntanya està al seu punt de màxima bellesa: verdíssima, florida i amb bona temperatura.
 • Trobarem una natura luxuriant i espectacular que combina gustosament amb la festa i el bon allotjament per compartir en bona companyia. Per conèixer valls, estanys i boscos desconeguts en el Parc Natural de l’Alt Pirineu i Parc Nacional d’Aigüestortes.
 • Per viure una de les manifestacions populars més antigues i màgiques de Catalunya del culte al Sol i a la Vida, en la nit de la Revetlla de St. Joan: a les Falles d’Isil, al preciós poblet amagat del Pirineu de Lleida. Si vols més informació sobre aquesta festa, pots anar a: http://www.fallesisil.cat/

Dia a Dia

DIA 1, 20/06. La Vall de Gerber.

DIA 2, 21/06. El Tuc de la Cigalera 2502m.

DIA 3, 22/06. El Port de Salau 2085m.

DIA 4, 23/06. Vall de Cabanes i Mata de València. Falles d’Isil.

DIA 5, 24/06. Mil Potros 2600m.

DIA 1, 20/06. La Vall de Gerber.
Quedarem al voltant de les 11h a València d’Àneu. Preciosa excursió d’estrena a la Vall de Gerber. Una vall preciosa que ens durà a l’Estanyet, l’Estanyera del Mig i el gran estany de Gerber entre boscos de pins i el muntanyam que ens envolta.
Nit en hotel a València d’Àneu.

Desnivell: +350m / –350m. Uns 9km de distància.

DIA 2, 21/06. El Tuc de la Cigalera 2502m.
Canvi de paisatge!! Pujarem al fàcil Tuc de la Cigalera de 2502m amb vistes espatarrants a les Maladetes i les muntanyes més properes del PN de l’Alt Pirineu i la Vall d’Aran. Baixarem a dinar al bonic Estany de Muntanyó i tornarem feliços dels paisatges de què haurem gaudit.
Nit en hotel a València d’Àneu.

Desnivell: +650m / –650 m. Uns 9km de distància.

DIA 3, 22/06. El Port de Salau 2085m.
Curt desplaçament en vehicles fins a una de les valls més remotes i autèntiques del Pallars. Seguirem camins transfronterers amb vistes panoràmiques i carregats d’història fins al Port de Salau 2085m. Per bosc i prats d’alçada fins a un dels passos transfronterers més emblemàtics del Pallars, antiga duana i ara punt de trobada anual catalano-occitana.
Nit en hotel a València d’Àneu.

Desnivell: + 700m / – 700 m. Uns 10km de distància.

DIA 4, 23/06. Vall de Cabanes i Mata de València. Falles d’Isil.
Avui caminarem pel Bosc del Gerdar i la Mata de València, una immensa i bellíssima avetosa, un bosc madur singular que està considerat com l’avetosa més important de la Península Ibèrica. Remuntarem la Vall de Cabanes per aquest bosc fins als Plans de Beviari, a on el bosc s’obre i comença a aflorar el paisatge d’alta muntanya. Temps per dinar enmig d’una natura impressionant abans de tornar al punt d’inici, resseguint l’altra banda del riu.

Desnivell: + 500m / – 500 m. Uns 6km de distància.

Després de l’excursió, trasllat a l’hotel. Al vespre, abans de sopar, anirem a Isil per celebrar la revetlla de Sant Joan. Viurem les falles, un ritual ancestral de foc, ball i saber compartir entre tots una nit màgica en homenatge al sol i la vida. Menjarem coca, beurem –qui vulgui- cava i també qui vulgui podrà ballar.
Nit en hotel a València d’Àneu.

DIA 5, 24/06. Mil Potros 2600m.
El darrer és un jorn per les altures i caminar fàcil amb grans espais, majestuoses vistes als Encantats des del cim de Mil Potros, a 2600m, amb carenes immenses i amb vistes espatarrants. Dinar de comiat i retorn a casa.

Desnivell: + 650 m/ – 650 m. Uns 9km de distància.
Si vols caminar menys i la meteo ho permet, et pots quedar descansant a cota 2200m gaudint del paisatge i de la calma de la muntanya. Desnivell: + 250 m/ – 250 m. Uns 4km de distància.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Nivell

En tots els dies: recorreguts per camins de muntanya pirinencs sense dificultat, en bon estat, amb algun tram de senders sobre herba i roquissars i alguns trams més pedregosos, assequibles per a tots els caminadors i les caminadores amb condicions físiques suficients per fer els desnivells indicats. Desnivells i quilometratge mínims +350 m/–350 m i 9km;  màxims +700 m/– 700 m i 10km.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preu

409 €, inclou 3 sopars

Suplement per habitació individual (4 nits) : 60€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Quatre nits d’allotjament i els corresponents esmorzars.
 • Tres sopars (el sopar de revetlla el farem a Isil, convé ser-hi al vespre).
 • Guia de muntanya de Bonviure durant tot el viatge.
 • El servei de taxi per anar i tornar a les falles d’Isil.
 • El servei de taxi 4×4 del darrer dia per pista forestal en mal estat.
 • La coca i el cava de la nit de Revetlla.
 • Petit tastet de productes locals.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Pícnic dels migdies que podeu comprar a l´allotjament o a les botigues dels pobles. Begudes i cafès que no estiguin incloses en el menú.
 • El sopar de la nit de revetlla, que el farem al poble d’Isil, i a on Bonviure posarà la coca i el cava.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Transports

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d’altres companys d’excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos.

Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d’organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l’excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

Allotjament

En hotel de muntanya, establiment familiar, molt acollidor i amb bona taula, en habitacions dobles amb bany. Establiment recentment reformat i redecorat amb encant. Sopar bon i abundant, esmorzar de buffet dolç i salat. Un clàssic de Bonviure… hi tornem des de fa anys!

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel·lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol·liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta o com a màxim 4 dies més tard.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó SOL•LICITUD DE PLACES I RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 90 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies