20 – 27 Juliol

Tirol i Alps bavaresos.
Flors, estanys, poblets, muntanyes i glaceres.

Nivell Baix

Nivell Baix-Mig

Estada en itinerància

Hotel i Hostal

1155€ sense vols
1275€ amb vols i sense taxes

Caminarem entre Àustria i Alemanya, paisatges magnífics ideals pel senderisme amb una història rica i interessant en la regió europea amb més muntanyes per metre quadrat.

A les valls hi regna la pulcritud de poblets envoltats de boscos i prats verdíssims, flors als balcons, campanars de vertigen, netedat i ordre. A dalt, l’harmonia de l’ extraordinari , muntanyams calcaris i granítics espatarrants, cataclismàtics… ben a prop nostre glaceres barroques vessant glaç –les tocarem- i un estany on s’emmirallen. De fons, una remor d’aigua i una veu en falset, oleduli, oleduli, duli,… Tirol, on les muntanyes canten.

Punts Forts

 • Paisatge meravellós, combinat irresistible, barreja de Dolomites amb parets de calcari vertiginoses, boscos i prats i cims de més de 3.000m, curulls de neu i glaç com en els Alps centrals.
 • Excel·lent acolliment tirolès en un poblet envoltat de boscos i flors en mig de la vall de Stubai i amb una  bona gastronomia.
 • Baviera romàntica amb castells i un final a Munich, una de les ciutats més boniques del continent. Arquitectura i cervesa a la mà –per qui les vulgui- des de la taula de la Marienplatz.
 • Bons itineraris, gràcies a les carreteres d’alçada i els telefèrics gaudirem de bons  i assequibles recorreguts d’alta muntanya amb precioses vistes. Òptim equilibri entre camins i curts trànsfers degut a la bona situació de l’allotjament.

Dia a Dia

DIA 1, 20/07. Alps Bavaresos. Castell de Neuschwanstein.

DIA 2, 21/07. Tirol. Al voltant de Schliker See 2774 m i Hoer Burgstall.

DIA 3, 22/07​. ​Tirol. Peiljoch, Sulzenau i glacera de Zuckerhütl.

DIA 4, 23/07. Tirol. Vall d’Oberbergtal amb opció a l’estany Rinnensee.

DIA 5, 24/07. Tirol i Insbruck –capital del Tirol-. Goethweg i Hafelekarspitze.

DIA 6, 25/07. Tirol. Estany de Grünausee i peu de la glacera de Wilder Freiger.

DIA 7, 26/07. Tirol-Alps Bavaresos.

DIA 8, 27/07.​ ​Munich- Baviera.

DIA 1, 20/07. Alps Baveresos. Castell de Neuschwanstein.

Arribarem a l’aeroport de Munich al matí i en el nostre trasllat en bus privat al Tirol farem una preciosa excursió, prenent com a punt central del paisatge l’emblemàtic castell del Rei Boig, en Lluis II, i a les muntanyes dels Alps que l’envolten. Font d’inspiració de molts artistes i en especial de Walt Disney, el castell està envoltat del magnífic paisatge bavar de mosaic de boscos, camps, poblets i les muntanyes més altes d’Alemanya. Visita al castell o caminada fins Tegelgergratt amb les millors vistes sobre el castell i els Alps. A la tarda trasllat a Neustift.

+600m -600 m de desnivell aprox. Uns 9 km de distància.

Nit a Neustift.

DIA 2, 21/07. Tirol. Al voltant de Schliker See 2774 m i Hoer Burgstall.

Ens llevarem al bell mig de les muntanyes tiroleses, en una vall plena de poblets, envoltats de prats i flors. Després d’esmorzar ens dirigirem a l’estació del funicular de Kreuzjoch on farem una caminada circular per les altures d’una vall plena de vida. La ruta passa per un sender panoràmic, travesant les inmenses parets de calcàri de les muntanyes tiroleses, fins que arribem a l’estanyet sota del Schilker. I tanquem el cercle per un camí enmig del bosc.

+500m -500m de desnivell aprox. Uns 13 km de distància.

Nit a Neustift.

DIA 3, 22/07​. ​Tirol. Peiljoch, Sulzenau i glacera de Zuckerhült.

Dia espatarrant amb vistes als cims de més de 3.500 m i a la glacera de Sulzenaufernerl. Pujarem amb el telefèric a la Dresdner Hütte (2308m) i travessarem el coll Peiljoch (2672m). Allí se’ns obrirà un bé dels déus davant nostre. Glaceres i neus perpètues, cims altius i estanys de muntanya. Un dia pel record.

+400m -1100m de desnivell aprox. Uns 10 km de distància.

Nit a Neustift.

DIA 4, 23/07. Tirol. Vall d’Oberbergtal amb opció a l’estany Rinnensee.

Sender per la vall d’Oberrisstal fins al refugi de Franz-cent Hütte 2.147m, amb opció a pujar a l’estany turquesa de Rinnensee, a més 2.600m, on es reflecteixen en les seves aigües les glaceres del Ruderhofspitze 3.474 m. Vall totalment alpina on el refugi situat al bell mig del recorregut ens animarà amb la seva preciosa terrassa on serveixen excel·lents Strudels.

+750m -750m de desnivell aprox. fins al refugi. Uns 12 km de distància.
Si anem fins al llac (opcional), s’afegeixen +150m -150m.

Nit a Neustift.

DIA 5, 24/07. Tirol i Insbruck –capital del Tirol-. Goethweg i Hafelekarspitze.

Caminarem seguint els passos del genial poeta Goethe. Portats per la bellesa del paisatge i la sensibilitat del genial poeta seguirem corriols panoràmics amb vistes magnifiques sobre el Tirol. Contínuament el paisatge canvia de color passant del verd maragda dels fons de vall, boscos i comes, als blancs més purs dels cims. S’entén i es comparteix, així, la inspiració poètica que ha despertat a tants artistes el Tirol… Finalment tornarem a baixar cap a la capital, on hi tindrem una estona d’esbarjo per conèixer la seva part medieval, amb el palau imperial o el teulat d’or així com la seva part més moderna.

+400m -400m de desnivell aprox. Uns 13 km de distància.

Nit a Neustift.

DIA 6, 25/07. Tirol. Estany de Grünausee i peu de la glacera de Wilder Freiger.

Ens reservem l’últim dia a la vall de Neustift per buscar les vistes el mes panoràmiques possibles d’aquesta. Farem la ruta dels estanys amb el Grünausee (2328m) i la immensa glacera del Zuckerhült de fons. Acabem a las cascades de Grawa (1600m) per un sender panoràmic que les voreja. Un dia pel record.

+800m -800m de desnivell aprox. Uns 14 km de distància.

Nit a Neustift.

DIA 7, 26/07. Tirol-Alps Bavaresos.

Excel.lent final de senderisme. Recorregut molt bonic entre dos llacs preciosos de color maragda, rodejats de coníferes i amb vistes al cim més alt d’Alemanya, el Zugspitze, els seus cingles i antigues glaceres. Transfer final fins al centre de Munich, on ens allotjarem i celebrarem la darrera nit del nostre viatge.

+700m -700m de desnivell aprox. Uns 15 km de distància.

Nit a Munich.

DIA 8, 27/07.​ ​Munich- Baviera.

Ens llevarem sense despertador per gaudir del darrer dia sentint-nos feliçment de vacances. Celebrarem aquesta setmana plena de senderisme començant amb un bon esmorzar, si sou més de dolços podreu prendre un “Krapfen” i si sou més de salats fareu un “Obatzda”. El dia continuarà gustosament lliscant pels carrers i places de la ciutat coneixent-les i gaudint-les, poden fer una cervesa a la Marienplatz, centre neuràlgic de la capital Bavaresa, o a la cerveseria Hofbräuhaus, lloc on han begut des de Lenin fins a Hitler i s’hi han proclamat repúbliques soviètiques. També podrem fer les últimes compres de records mentres gaudim de la carectarística arquietectura de la ciutat.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Itinerari

Nivell

Bons senders d’alta i mitja muntanya, ben perfilats amb algun tram rocallós i aglevat. Mitjana dels desnivells de tots els dies: + 590 m de pujada i – 690 m de baixada. Horaris de marxa entre 4 i 5.30 hores. Desnivells màxims: un dia amb desnivells de + 800 i un altre dia diferent amb desnivell – 1100 m. Distància màxima en un dia: 16 kms.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

1155€ sense vols
1275€ amb vols i sense taxes

Suplement per habitació individual: 120€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 16

Inclou

 • El vols directes d’anada i tornada entre Barcelona i Munich, sense taxes (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS INCLOSOS, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Allotjament i esmorzar de tots els dies (7 nits).
 • Tots els sopars menys el del darrer dia a Munich.
 • Tots els transports per carretera necessaris per seguir el programa descrit en el Dia a dia, en vehicle (mini bus o furgoneta) privat.
 • El transport dels equipatges.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Les taxes aèries (55€ a 15/10/2018).
 • Els pícnics de migdia, que podràs comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles. Les begudes que no estiguin incloses als àpats.
 • El sopar del darrer dia a Munich.
 • Els funiculars i telecabines.
 • Les entades a monuments i museus.
 • Tot el no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

Les 6 primeres nits a Neustift en hostal de muntanya, en habitacions dobles amb bany.
La darrera nit a Munich, en hotel, en habitacions dobles amb bany.

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTA’NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea (…encara hi és vàlida, al Regne Unit), que abarateix costos d’assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d’uns dies). Aquí en teniu l’enllaç per si voleu més informació i sol·licitar-la: https://w6.seg-social.es/solTse/jsp/Entrada.jsp

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 35€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment.

Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.”

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

17-24/08/19. Tirol i Alps Bavaresos. Flors, estanys, poblets, muntanyes i glaceres.

Estiu Europa

Hostal Hotel

Tirol i Alps Bavaresos.

Flors, estanys, poblets, muntanyes i glaceres

8 dies
A partir de 1155€

Del 17 al 24 d'agost

NOVETAT 2019


puntuacio_3

Més Info

20-27/07/19 BULGÀRIA i GRÈCIA: PN de Rila i PN de Pirin, Melnik, Llac Kerkini, Sofia. Parcs Nacionals i Cultura. 8 dies.

Estiu Europa Illes i Costa

Hotel

Bulgària i Grècia,

PN de Rila i PN de Pirin, Melnik, Llac Kerkini, Sofia. Parcs Nacionals i Cultura.

8 dies
A partir de 699€

Del 20 al 27 de juliol


puntuacio_2

Més Info

18-25/07/19. SENDERISME per POLÒNIA I ESLOVÀQUIA, ELS TATRES, els millors itineraris amb final a Cracòvia

Estiu Europa

Hotel

Senderisme per Polònia i Eslòvaquia,

Els Tatres amb final a Cracòvia

8 dies
A partir de 1175€
DESCOMPTE DE 120€
fins a l'1/07

Del 18 al 25 de juliol


puntuacio_3

Més Info

Bonviure

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies