28 setembre – 13 octubre

Trekking al Nepal – Himàlaia,
Kopra Danda, mirador dels Annapurna i els Daulaghiri

Nivell Mig

Nivell Mig

Travessa amb suport i Estada

Hotels i lodges

1935 € + taxes vols internacionals
Pensió completa durant el trekking

El Kopra Danda (o Cresta de Kopra) és un dels millors miradors de la regió dels Annapurnes i altres rangs de l’Himàlaia de més de 7000 metres com el Dhaulagiri i més. Aquesta ruta de travessa, recentment oberta com a alternativa a la més concorreguda Volta als Annapurnes, ens descobreix una regió més autèntica amb vistes igualment espectaculars dels gegants himalaiencs amb els seus capells de glaç.

El punt culminant de la nostra travessa és el llac sagrat de Khayer, un indret magnífic amb ambient d’alta muntanya, santuari nepalès al peu dels Annapurnes i envoltat d’un paisatge inoblidable.

Punts Forts

 • Viatjarem en una època de l’any en què ja no és temps de monsons…el seu recent pas, però, ens haurà deixat un paisatge verd i una natura esclatant.
 • Travessa alternativa a la més freqüentada Volta als Annapurnes, amb panoràmiques igualment espatarrants d’aquests rangs himalaiencs, del Dhaulagiri, el Nilgiri, el Machhapuchhre, la gorja de Kali Gandaki (Mustang), …entre d’altres meravelles i icones de les muntanyes de l’Himàlaia.
 • Igualment, la menor freqüentació d’aquesta ruta també ens ofereix el pas per pobles i paisatges humans més autèntics.
 • Una travessa de nivell assequible i esforç físic medi, però tanmateix amb un ambient grandiós. Cap mena de dificultat tècnica pel tipus de terreny… i tret del dia en què anem al llac sagrat de Khayer (a 4700m, itinerari opcional i que a més pots triar de fer-ne només una part), l’alçada màxima l’assolim a Kopra Danda, a 3600m, amb el seu lodge espectacular ubicat a la carena panoràmica.
 • Una travessa de 9 dies i mig, amb tot inclòs. De la mà del nostre corresponsal nepalès, de qualitat i professionalitat contrastada.
 • Dormint en hotels a Katmandú i Pokhara (total 6 nits d’hotel) i en lodges (9 nits) durant tot el trekking, en habitacions dobles, per tenir un millor descans i final d’etapa. De pas, contribuïm al desenvolupament del negoci local i per tant a la millora de les condicions de vida dels habitants de la zona.
 • Acompanyats durant el viatge pel nostre guia local professional nepalès i pel coordinador de Bonviure, amb titulació de guia de muntanya (si el grup és mínim de 8 pax).
 • Amb transport de bagatges, per que pugueu gaudir de l’experiència sense pes a l’esquena.
 • Assegurances de trekking, viatge i cancel·lació (parcial) incloses al preu. Descompte en el preu si tens l’assegurança equivalent de muntanya i no vols la nostra.

Dia a Dia

Dia 1

Vol de Barcelona a Katmandú.

   


Dia 2

Arribada a l’aeroport internacional de Katmandú a la matinada, trasllat a l’hotel i allotjament.
Després d’unes hores de descans a l’hotel, ens trobarem amb el nostre guia local que ens farà una xerrada del viatge. La resta del dia, temps per passejar-nos per Katmandú i fer un primer tastet del país.
Sopar de benvinguda al Nepal.

Nit en hotel a Katmandú


Dia 3

Avui començarem a introduir-nos al país amb un trasllat per carretera de Katmandú a Pokhara i d’allà a Kimche (unes 7 hores de viatge en total, amb diverses parades incloses). Durant aquest viatge, les nostres mirades es passejaran pels diferents indrets que travessarem. Triem fer aquest trasllat per carretera per poder gaudir de la diversitat de paisatges que ens ofereix aquest trajecte. El trajecte de tornada entre Pokhara i Katmandú, el farem amb un vol domèstic (també tindrem temps per visitar amb més calma Pokhara al final del viatge).
Un cop a Kimche, caminarem al voltant d’una hora fins al lodge a on passarem la primera nit del trekking, a Ghandruk. Ghandruk és un bonic poble, el més gran de la ètnia Gurung, amb bones vistes de l’Annapurna Sud (7219m), Hiunchuli (6441m) i Machhapuchhre (6993m).

Aprox. 1 hora de marxa.
Desnivells aproximats: + 300 m

Nit en lodge a Ghandruk, a 1940 m


Dia 4

Després d’esmorzar, passeig per Ghandruk abans d’iniciar l’etapa del dia. Comencem pujant al coll de Konrong Danda (2654 m), des d’on tindrem unes belles vistes del Machhapuchhre, Annapurnes Sud, II, III i IV i el Lamjung Himal. Continuem gaudint de les panoràmiques per un camí en balcó que passa pels poblets de Melanje i Chiule. Darrera pujada fins a Tadapani, a 2630 m. Ubicat al damunt de la carena, aquest indret, a on farem nit, ofereix vistes d’ocell de la vall encaixada que mena als santuari dels Annapurnes, amb l’Annapurna III (7555 m) i Gangapurna (7454 m) protagonitzant l’escena.

Unes 5 hores de marxa.
Desnivells aproximats: + 690 m

Nit en lodge a Tadapani, a 2630 m


Dia 5

Deprés d’esmorzar, amb vistes superbes del rang dels Annapurnes, continuem cap a Isharu-Dobato. Deprés de 2 hores de pujada suau pel mig d’un magnífic bosc de nerets, arribarem a Mesahr Danda. Continuem pujant gradualment per un bosc i aviat arribem a terreny obert de pastures, abans d’atènyer Isharu, a on probablement dinarem. Després, petita pujada fins a un collet abans de baixar fins a Dobato, a on farem nit.

Unes 5 hores de marxa.
Desnivells aproximats: + 890 m / -100 m

Nit en lodge a Dobato, a 3420 m


Dia 6

Avui ens llevarem de bona hora (…opcional però gairebé obligat!…) per gaudir de l’espectacle de la panoràmica des del Mirador de Muldai (3637 m) amb els primers rajos de sol (una mitja hora de caminada): els rangs dels Annapurnes, Dhaulagiri i Machhapuchhre. Tornem a esmorzar al lodge . Comencem l’etapa d’avui amb una baixada curta per un bosc dens de nerets i continuem en ascens progressiu cap a Bayli Kharka (3460 m) des d’on tindrem vistes espectaculars del Dhaulagiri. Continuem baixant per un boscos de nerets fins a Chistibung, el nostre destí d’avui.

Unes 5 hores de marxa (4 hores si no es puja al mirador).
Desnivells aproximats:
pujar i baixar al Mirador de Muldai: + 200 m / -200 m
de Dobato a Chistibung: + 200 m / -600 m

Nit en lodge a Chistibung, a 3026 m


Dia 7

Anem apropant-nos al punt culminant del nostre trekking, la carena de Kopra (o Kopra Danda). Aquesta zona és molt preuada per la seva fauna salvatge, amb poblacions del bell faisà Monal de l’Himàlaia o el tar de l’Himàlaia (una mena de cabra salvatge) . Arribarem a Kopra Danda per gaudir d’un dinar amb vistes panoràmiques extraordinàries…cap al nord, l’Annapurna Sud (7219 m), el Fan (Bhara) Sikhar (7647 m) i el rang del Nilgiri…cap a l’oest, la gran gorja del Kali Gandakhi amb el rang dels Dhaulagiris. Tarda de passejades al voltant del nostre lodge per gaudir de l’ambient que ens regala aquest indret.

Unes 4 hores de marxa.
Desnivells aproximats: + 640 m

Nit en lodge a Kopra Danda, a 3660 m


Dia 8

Un cop arribats a la carena de Kopra, val molt la pena quedar-s’hi un dia més per anar més lluny, més amunt i més a prop dels Annapurnes i gaudir de l’impagable ambient de muntanya que ens ofereix aquest bell itinerari per carenes panoràmiques…i d’aquest indret tan especial, el Llac Sagrat de Khayar, a 4700 m, santuari envoltat de grans muntanyes que ens deixa al peu de l’Annapurna Sud i el Fang i ens ofereix una visió magnífica dels rangs del Dhaulaghiri i el Nilgiri.
Si aquest dia tens ganes de quedar-te descansant al lodge…o de fer només una part d’aquest itinerari, tens l’oportunitat de fer-ho, ja que et podràs quedar al lodge… o tornar a mig acompanyat per algú del nostre equip.

Unes 7 hores de marxa.
Desnivells aproximats: + 1050 m / -1050 m

Nit en lodge a Kopra Danda, a 3660 m


Dia 9

Tornem cap a Chistibung, i d’allà continuem per un bosc fins a Kharka, a on dinarem. Continuem cap amunt per un bosc de bambú i al cap d’unes quantes pujades i baixades arribarem a Swanta, petit poble de la ètnia dels Magars envoltat d’arrossars, a on farem nit.

Unes 5 hores i mitja de marxa.
Desnivells aproximats: +200 m / -1650 m

Nit en lodge a a Swanta, a 2214 m


Dia 10

Travessant els arrossars, passarem el riu per sobre un pont penjat i començarem a pujar fins al poble de Chittre. Continuarem cap a Gorepani, gaudint un dia més de les superbes muntanyes que ens envolten.

Unes 5 hores de marxa.
Desnivells aproximats: + 800m / -200m

Nit en lodge a Ghorepani, a 2800 m


Dia 11

Ens llevarem ben d’hora per gaudir de l’espectacle de la sortida del sol al mirador de Poon Hill, 3210 m; esmorzar amb les primeres llums que tenyeixen de taronja els massissos dels Annapurna, dels Dhaulagiris, del Machhaphhure i del Manaslu… una joia pels fotògrafs! Després, continuarem amb l’etapa de trekking d’avui, que ens durà per camí carener a Mohare Danda, a 3300 m, fi de l’etapa del dia i segon gran mirador de la jornada. Acabem el dia amb vistes al Mardi Himal, Lamjung Himal, Machhapuchhare, Hiunchuli, i com no… Annapurnes, Dhaulagiris, Tukuche… i potser fins i tot arribem a veure el llac Phewa de Pokhara!

Unes 5 hores de marxa.
Desnivells aproximats: + 700m / -200m

Nit en lodge a Mohare Danda, a 3300 m


Dia 12

Avui, en camí de baixada, passem per pobles interessants ubicats en terrasses i pendents rocosos, pertanyents a comunitats a on es barregen majoritàriament les ètnies Gurung i Magar. Travessem el coll de Hampal Pass 3.098m, amb belles vistes de la gorja del Kali Gandaki. Seguim baixant fins a Nangi, a on dinarem abans de pujar al nostre vehicle, que ens durà a Pokhara (unes 5 hores de vehicle, de les quals aproximadament 2 són per pista).

Unes 3 hores de marxa.
Desnivells aproximats: +100m / -1140m

Nit en hotel a Pokhara


Dia 13

Pokhara és una ciutat enclavada al peu dels Annapurna i la segona més poblada del Nepal. Està situada a la vora del llac Phewa, a on es reflecteixen el Machapuchare (6997 m), l’Annapurna III (7555 m) i l’Annapurna IV (7525 m). Tindrem tot el dia per gaudir de les espectaculars vistes dels Annapurnes per damunt del llac de Pokhara. Podrem agafar una barca per passejar pel llac i després pujar a la Shanti Stupa per veure Pokhara des de dalt, visitar el museu de la muntanya, passejar en bicicleta, fer algunes compres,….

Nit en hotel a Pokhara


Dia 14-15

Vol espectacular de Pokhara a Katmandú. Amb aquest dia i mig/dos dies, d’una banda, tindrem temps lliure a Katmandú i els seus voltants: la plaça Kathmandu Durbar, els temples declarats Patrimonis de l’Humanitat de Bouddhanath, Pashupatinath i Swayambunath,…. I d’una altra, també ens permetrà tenir un marge de seguretat en cas que el vol de tornada es cancel·li…o tinguem qualsevol altra incidència durant el viatge.

Dues nits en hotel a Katmandú


Dia 16

Al matí, vol de tornada a Barcelona.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Itinerari

Nivell

Durant el trekking (9 dies i mig): bons camins amb algun tram pedregós, sense cap dificultat tècnica. Desnivells diaris mitjos +570 m/–500 m (fent els opcionals) o de +450 m/-400 m (sense fer-los). Mitjana diària d’hores de caminada , 4 hores i mitja (màxim de 7h i mínim de 1h). Màxims desnivells de pujada de 1050 m (el dia opcional, si no, de 890 m) i de baixada de -1650 m (un dia) /-1140m (un dia). Mireu el detall diari al Dia a dia.

Durant la travessa, la màxima cota assolida és de 4700m (un dia, opcional). Si no, sempre estem per sota de 4000m. Dormim 4 nits per sobre de 3000m, la resta per sota. Per tal de fer una bona aclimatació, les primeres etapes són més suaus i es va guanyant alçada dels llocs de pernocta de manera progressiva. Caminarem sempre amb un ritme adequat per ajudar a l’adaptació a l’alçada.

Material

 • Passaport (en vigor almenys 6 mesos després de la sortida del Nepal) amb visat tramitat.
 • Roba de senderisme d’hivern per capes pel trekking (samarretes d’interior + folre polar o jaqueta plomes + jaqueta impermeable-paravent).
 • Buff, gorra per abrigar, guants, ulleres de sol filtre 4 amb protecció 100% UV, cremes solars factor protecció 40-50 o més, barret pel sol…
 • En general, protecció tant pel fred com pel sol.
 • Botes de trekking impermeables i mitjons adequats.
 • Sac de dormir d’hivern.
 • Frontal i piles de recanvi.
 • Recomanem bastons de senderisme.
 • Cantimplora mínim 1l amb funda aïllant.
 • Farmaciola personal.
 • Bossa de viatge amb la resta de roba i afers personals. Tovallola i xancles.

Setmanes abans del viatge us enviarem la informació completa per preparar tot el necessari pel viatge.

 

La vostra motxilla

Dins la motxilla només caldrà dur els afers per la ruta del dia (roba, menjar, aigua, efectes personals, farmaciola,…). Per tant, cal que dugueu una motxilla petita-mitjana, d’uns 20 -30 litres. Amb protector de pluja.

La resta del vostre equipatge serà transportat per camàlics.

Documentació i Vacunes

Per entrar al Nepal, cal tramitar un visat. Aquest tràmit s’ha de fer millor per internet. Et donarem més detalls sobre com fer-ho quan reservis el viatge. Per fer aquesta tramitació, el teu passaport haurà de tenir una validesa mínima de 6 mesos respecte a la data de sortida del país.

No hi ha cap vacuna obligatòria (tret de la de la febre groga si has estat en un país de risc recentment). Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.msc.es/profesionales/saludPaises.do. Us recomanem que programeu visita amb algun dels centres de vacunació internacional de la vostra zona per rebre les indicacions d’un professional.

Preus

1935 € + taxes vols internacionals. Pensió completa durant el trekking.
DESCOMPTE DE 55€ si tens l’assegurança de la FEEC modalitat D o similar.

Suplement grup de 8 a 10 persones: 200€
Suplement habitació individual: consultar.

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 16

Inclou

 • Vols internacionals Barcelona- Katmandú/ Katmandú-Barcelona, sense taxes.
 • Vols domèstics i taxes incloses de Pokhara a Katmandú.
 • El trajecte Katmandú- Pokhara amb bus privat màxim comfort, amb aire condicionat.
 • Guia local de muntanya durant el trekking. Ens acompanyarà durant tot el viatge, des de la nostra arrivada a Katmandú i fins que en marxem.
 • El Coordinador de Bonviure amb titulació de guia de muntanya durant tot el viatge, per un grup de mínim 8 persones.
 • Els permissos de trekking.
 • Assegurança d’accidents a muntanya. Veure més detalls a l’apartat “Assegurances”.
 • Assegurança de viatge i trekking (valorada en 55€) – si tens l’assegurança de la FEEC modalitat D o similar t’ho descomptem del preu del viatge- . Inclou assegurança de cancel·lació fins a 1000€. Veure més detalls a l’apartat “Assegurances”.
 • Tots els allotjaments (15 nits): 6 nits en hotel (habitacions dobles) i 9 nits en lodges (habitacions dobles).
 • Pensió completa durant el trekking (del Dia 3 al Dia 11, 9 dies + dinar del dia 12).
 • Allotjaments i esmorzars a Katmandú i Pokhara.
 • El sopar del Dia 2 a Katmandú.
 • Tots els trasllats en vehicle necessaris segons es descriu al Dia a dia.
 • El transport de l’equipatge durant el trekking.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Taxes aèries dels vols internacionals (358€ a 5/01/2018), sí que estan incloses les taxes dels vols domèstics.
 • Visat del Nepal (uns 50€).
 • Dinars i sopars a Khatmandú i Pokhara (en total, 4 dinars i 4 sopars ). Cost mig per àpat de 8-12€.
 • Aigua embotellada o un altre tipus de beguda durant tot el viatge .
 • Propines.
 • Despeses imprevistos provocats per circumstàncies incontrolables com cancel.lacions o retards de vols ,carreteres bloquejades , condicions atmosfèriques , desastres naturals.
 • Tot allò no esmentat en l’apartat inclou.

Allotjaments

Durant 6 nits, en hotels de 3*, en habitacions dobles amb bany, a Khatmandú (4 nits), Pokhara (2 nits).
Durant 9 nits, durant el trekking, en lodges, en habitacions dobles amb serveis compartits.

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTA’NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Per tal de vetllar per la vostra salut i seguretat, Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança de viatge i trekking valorada en 55€. Aquesta pòlissa cobreix tant les malaties o accidents durant l’activitat de trekking com les contingències de salut ocorregudes fora d’aquesta activitat (cobertura sanitària fins a 15.000€ i repatriació inclosa). També inclou una assegurança de cancel·lació de fins a 1000€ (és possible ampliar-la, si t’interessa demana’ns informació) i altres conceptes. Es necessari que consulteu la cobertura d’aquesta pòlissa clicant aquí. 
ET DESCOMPTEM DEL PREU AQUESTS 55€ si tens l’assegurança de la FEEC modalitat D o assegurança anàloga.

Bonviure també inclou, en aquest viatge i en tots els viatges, una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Podeu consultar les assegurances que us oferim a la nostra pàgina inicial, a l’etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l’apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en ampliar l’ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 30€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD. Cliqueu aquí per saber quina són la seva cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. ”

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

SIERRA D’ARACENA i ALGARVE. Senderisme a la zona més ben conservada de SIERRA MORENA i penya-segats de somni

Espanya i Pirineus Estiu Europa Occidental Illes i Costa

Hotel

Sierra d'Aracena i Algarve,

Senderisme a la zona més ben conservada de Sierra Morena i penya-segats de somni

7 dies
A partir de 955 €

Del 23 al 29 de setembre


puntuacio_2

Més Info

AÇORES: balenes, volcans i hortènsies

Estiu Europa Occidental Illes i Costa

Hotel

Açores,

Balenes, volcans i hortènsies

8 dies
A partir de 899 €

Del 18 al 25 d'agost

4,4/5 (114 Enquestes)


puntuacio_2

Més Info

SENDERISME I SPA AL PIRINEU: Vall d’Estós, Eriste i Benasc. Pirineu aragonès

Espanya i Pirineus Estiu

Hotel

Senderisme i SPA al Pirineu,

Vall d'Estós, Eriste i Benasc. Pirineu aragonès

7 dies
529 €

Del 19 al 25 d'agost

4,4/5 ( 54 Enquestes )


puntuacio_3

Més Info

Bonviure

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies