2 – 13 Agost

Trescant pels Càrpats i Tatres,
Polònia i Eslovàquia, els millors itineraris amb final a Cracòvia

Nivell Mig

Nivell Mig

Estada

Hotels i Hostals

DESCOMPTE de 100€ fins al 7/06 (inclòs):
1399 €, amb vols i sense taxes

1275 € , sense vols

Caminarem en el cor d’Europa: Eslovàquia i Polònia. Un viatge espatarrant on el senderisme i la natura són els protagonistes. Un concentrat de bellesa natural, paisatges salvatges, prats verds, turons escarpats i pics en dos Parcs Nacionals. Els interessants atractius culturals i històrics ens amenitzaran les caminades.

El viatge que us proposem ofereix una gamma de color d’alta densitat un programa ric i variat per conèixer la natura i cultura eslava del centre d’Europa en el marc espectacular dels cims més alts de tots Càrpats.

Punts Forts

 • Magnífic itinerari a través dels Càrpats, les muntanyes de l’Europa Central. Fent travessa o en boucle sempre amb suport de batges i sempre dormint en habitacions dobles amb bany. Possibilitat d’habitació individual.
 • Descobriment de 2 Parcs Nacionals: High Tatras i Slovak Paradise.
 • Visita al Castell d’Spis, la ciutat de Levoca i Cracòvia antiga capital de Pòlonia ( patrimoni de la UNESCO )
 • Ascensió al cim més alt de Polònia, el Rysy (2499 m).
 • Gran diversitat d’espais en una àrea relativament petita: pastures, prats d’herba, muntanyes escarpades, llacs d’alta muntanya, gorges, cascades, …
 • Un programa ric i variat de senderisme amb elements atractius de cultura.

Dia a Dia

Dia 1

Vol de directe de Barcelona a Cracòvia. Des de l’aeroport mateix trànsfert en vehicle privat fins a Zakopane, “ el Chamonix Polonès “, on ens allotjarem.

 Allotjament en Hotel a Zakopane (Polònia)


Dia 2

Primer contacte amb el Tatras en la seva vessant Polonesa. Anirem en vehicle fins a Kuznice on començarem la nostra caminada fins al Czarny Staw ( Estany Negre ) i més amunt fins al Zielony staw ( Estany Verd ). Caminarem per un paisatge alpí i els nostres ulls contemplaran les sempre espectaculars vistes de la cara nord dels cims d’aquesta part del Tatras.

Desnivells aproximats de + 1000m / -1000m. Uns 15km de recorregut.

Allotjament en Hotel a Zakopane (Polònia)


Dia 3

Avui descobrirem els dos llacs més grans del Tatras Polonès. Primer el Morskie Oko, “ulls de mar” en Polonès, potser el més conegut dels dos, situat enmig d’un impressionant circ d’origen glaciar. Tot seguit, la nostra ruta continuarà cap al segon estany el Wielki Staw ( Estany Gran ). Nosaltres no sabem quin és el més espatarrant dels dos, a veure si ens ajudeu.

Desnivells aproximats de + 650m / -1050m. Uns 13km de recorregut.

Allotjament en Hotel a Zakopane (Polònia)


Dia 4

Després d’esmorzar trànsfert cap a Lapszanka, punt d’inici del nostre itinerari d’avui. Creuarem de Polònia cap a Eslovàquia per la carena que exerceix com a frontera natural i observarem un canvi radical de paisatge. Passarem pel poble d’Orturna, conegut per la seva bella arquitectura tradicional i finalment acabarem a Zdiar. Des d’allí transfer a Novy Smokovec on ens allotjarem.

Desnivells aproximats de + 500m / -550m. Uns 13km de recorregut.

Allotjament en Hotel a Novy Smokovec (Eslovàquia)


Dia 5

Itinerari per la part alta de la vall de Smokovec durant el que gaudirem d’unes impressionants vistes d’aquesta part del Tatras. Ruta amb sortida i arribada a Hrebienok amb un petit boucle final que ens permetrà gaudir dels paisatges tant a la pujada com a mesura que ens anem apropant de nou a Hrebienok. Tornada en vehicle a Novy Smokovec.

Desnivells aproximats de + 850m / -900m. Uns 13 km de recorregut.

Allotjament en Hotel a Novy Smokovec (Eslovàquia)


Dia 6

Des de Tatranska Lomnica pujarem en telefèric fins a Skalnate Pleso des d’on començarem el nostre itinerari d’avui durant el que gaudirem d’unes impressionants vistes d’aquesta part del Tatras, la vall de Smokovec. Itinerari alpí i d’alta muntanya que ens portarà fins al Zelene Pleso (Estany Verd). La tornada la farem per un altre camí que tot baixant ens portarà fins a Tatranska Lomnica i ens permetrà gaudir amb tranquilitat dels paisatges a mesura que ens hi anem apropant. Tornada en vehicle a Novy Smokovec.

Desnivells aproximats de + 550m / -1450m. Uns 16 km de recorregut.

Allotjament en Hotel a Novy Smokovec (Eslovàquia)


Dia 7

Dia de descans. Dedicarem el matí a visitar aquesta regió de l’alt Tatras: la ciutat medieval de Levoca, l’església de Jacob amb una col•lecció única d’altars gòtics i un dels més grans castells d’Eslovàquia a Spiss ( patrimoni UNESCO ). Per la tarda, curt trekking fins al nostre allotjament a Popradske Pleso.

Desnivells aproximats de + 250m / -100m. Uns 4 km de recorregut.

Allotjament en Hotel de Muntanya a Popradske Pleso (Eslovàquia)


Dia 8

El Rysy, amb els seus 2499 m , és el cim més alt de Polònia i es troba en la carena de muntanyes del Tatras que marca la frontera entre Polònia i Eslovàquia. La nostra ascensió, per la vessant eslovaca, és molt assequible i sense passos complexes, poc a poc anirem pujant gaudint d’un dels panorames més espatarrants del Tatras on es poden apreciar tots els pics més importants de la zona, nombrosos llacs alpins i també bones vistes del baix Tatras.

Desnivells aproximats de + 1000m / -1000m. Uns 11 km de recorregut.

Allotjament en Hotel de Muntanya a Popradske Pleso (Eslovàquia)


Dia 9

Sortirem a peu del nostre allotjament i farem una travessa des de Popradske Pleso fins a Novy Smokovec. Itinerari per llacs alpins com el Popradske Pleso i el Batizovské Pleso i paisatge d’alta muntanya que no us deixarà indiferents. Trànsfert a Poprad on ens allotjarem.

Desnivells aproximats de + 750m / -1250m. Uns 15 km de recorregut.

Allotjament en Hotel a Poprad (Eslovàquia)


Dia 10

Canvi radical en l’itinerari d’avui. Visitarem les gorges del Parc Nacional del Paradís Eslovac. El camí pel bell mig de la gorja transita per un bosc de fulla caduca. Anirem trobant passos equipats amb escales ( molt fàcils ) per salvar els desnivells al llarg de la gorja. Després de dinar, ens dedicarem a fer turisme. Visita a la ciutat medieval de Spisska Sobota, molt ben conservada.

Desnivells aproximats de + 450m / -450m. Uns 10 km de recorregut.

Allotjament en Hotel a Poprad (Eslovàquia)


Dia 11

Sortirem de Kezmarska Biela voda per a fer un itinerari en mig de bosc. A mesura que guanyem altura el bosc donarà pas a espais més oberts on aprofitarem per fer fotos i gaudir de les vistes. Paisatge de cims i llacs alpins amb bones vistes sobre la vall. Arribarem a peu fins a Tatranska Javorina i desplaçament en vehicle fins a Cracòvia.

Desnivells aproximats de + 850m / -750m. Uns 16 km de recorregut.

Allotjament en Hotel a Cracòvia (Polonia)


Dia 12

Pel matí, visita guiada a la ciutat. Per la tarda temps lliure. A mitja tarda trasllat a l’aeroport per agafar el nostre vol cap a Barcelona.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Itinerari

Nivell

Itineraris per camins de muntanya sense dificultat tècnica amb desnivells mitjos de + 800 m – 975 m. Distàncies mitjanes de 14 kms i recorreguts de 6 – 7 h sense comptar aturades. Aptes per a persones amb hàbits en senderisme o esportius d’intensitat mitja.
Desnivell màxim: hi ha 1 dia amb desnivells de + 1000 i 4 dies amb desnivells negatius d’entre 1000 i 1450 m. Distància màxima en un dia: 16 kms.

Material

Botes de senderisme, vestimenta per capes amb impermeable-paravent. Pals per caminar, recomanats. Motxilla petita per les excursions. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals. Abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

1275€, sense vols

DESCOMPTE de 100€ fins al 7/06 (inclòs):
1399€, amb vols i sense taxes.

A partir del 8/06:
1499€, amb vols i sense taxes.

 

Suplement si el grup és de 11 a 14 persones: 65€

Suplement si el grup és de 8 a 10 persones: 155 €

 

Suplement per habitació individual: 275€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8

Nombre màxim de participants: 16

Inclou

 • Els vols directes d’anada i tornada entre Barcelona i Cracòvia, sense taxes (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS INCLOSOS, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).
 • El guia de muntanya local.
 • El Coordinador de Bonviure amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.
 • Allotjament de tots els dies (11 nits).
 • Àpats: tots els esmorzars (en total, 1) + 1 dinar-picnic (Dia 2) + 8 sopars (del Dies 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9 i 11).
 • Tots els trasllats per carretera necessaris per seguir el programa indicat en el Dia a Dia. Majoritàriament en transport privat amb aire condicionat.
 • Els drets d’entrada als espais naturals segons programa.
 • Els funiculars segons programa.
 • El guia turístic a Cracòvia (visita guiada de 2 hores).
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Les taxes aèries (31€ a 13/10/2017).
 • Els pícnics/dinars -tret del del Dia2, inclòs-.
 • Els sopars del primer dia (durant el vol) i dels Dies 6 i 10. Les begudes que no estiguin incloses als àpats.
 • Les entades a monuments i museus.
 • Tot el no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

Les 3 primeres nits a Zakopane (Polònia), en hotel, en habitacions dobles amb bany.
Les 3 següents nits a Novy Smokovec (Eslovàquia), en hotel, en habitacions dobles amb bany.
Les 2 següents nits a Popradske Pleso (Eslovàquia), en hotel de muntanya, en habitacions triples amb bany, dobles amb bany i dobles amb bany compartit.
Les 2 següents nits a Poprad (Eslovàquia), en hotel, en habitacions dobles amb bany.
La darrera nit a Cracòvia (Polònia), en hotel, en habitacions dobles amb bany.

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTA’NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d’assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d’uns dies). Aquí en teniu l’enllaç per si voleu més informació i sol•licitar-la: http://www.seg-social.es/Internet_1/Trabajadores/PrestacionesPension10935/Asistenciasanitaria/DesplazamientosporE11566/TSE2/index.htm

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l’etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l’apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 35€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES MÉS TARD. Cliqueu aquí per saber-ne la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment.

Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.”

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

GRÈCIA NORD-SUD: Corfú, Pindos i ascensió al Mont Olimp. Final a TESSALÒNICA

Estiu Europa

Hostal Hotel Refugi

Grècia Nord-Sud,

Corfú, Pindos i ascensió al Mont Olimp. Final a Tessalònica

10 dies
A partir de 1025 €

Del 1 al 10 de setembre


puntuacio_4

Més Info

NEPAL, el trekking del MUSTANG, el Tibet dins el Nepal

Altres Continents Estiu

Campament Hotel Lodge

Nepal, el trekking del Mustang,

El Tibet dins el Nepal

20 dies
DESCOMPTE 100€ fins 20/06:
2595 € + taxes vols internacionals.

Del 3 al 22 d'agost


puntuacio_4

Més Info

KIRGUISTAN-ÀSIA CENTRAL: Trek al TIAN SHAN les muntanyes celestials. Cultura túrcica-mongol al costat de la Ruta de la Seda

Altres Continents Estiu

Campament Cases d'hostes Hotel Iurta

Kirguistan - Àsia Central: Trek al Tian Shan les muntanyes celestials,

Cultura túrcica-mongol al costat de la Ruta de la Seda

12 dies
1579 €

Del 9 al 20 d'agost

4,5/5 ( 47 Enquestes )


puntuacio_5

Més Info

Bonviure

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies