09 – 16 Agost 2024

Alps Italians i Francesos. Vall d’Aosta i Alta Savoia. Mont Blanc i Cerví.

Nivell Baix

Caràcter: Vigorós
Desnivells: 550-850m
Forma física: Hàbits esportius

Estada

Hotels

1440 € sense vols

1599 € amb vols i sense taxes

Caminarem entres les muntanyes més altes i boniques d’Europa, amb vistes espatarrants a les seves glaceres i als seus boscos i prats verdíssims. Bon hotel al mig de la vall.El Mont Blanc i el Cerví en un sol viatge. La Vall d’Aosta és el racó dels Alps italians amb les muntanyes més altes del país. Les més emblemàtiques superen amb escreix els 4000 m.

Un viatge, tres Estats: Italià, França i Suïssa en plena frontera.

Gaudirem dels seus grandiosos paisatges d’alta muntanya, de la gastronomia -com la fontina- i de la cultura i llengua arpitana.

Àlbum de Fotos Estiu 2023 (1)
Àlbum de Fotos Estiu 2023 (2)

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

  • Gaudirem en un sol viatge de magnífics senders envoltant les meravelles més emblemàtiques dels Alps: Cerví, Mont Blanc, Mont Rosa, Grands Jorasses, Dent du Géant, etc.
  • Caminades assequibles i sense dificultats tècniques on gaudirem d’un marevallós paisatge alpí únic al món. Aptes per tothom amb una bona condició física activa.
  • Bon hotel de 3* i gastronomia a la Vall d’Aosta, ben centrat per poder fer còmodes els desplaçaments.
  • La Vall D’Aosta, amb tota la seva cultura – és una de les cinc regions autònomes d’Itàlia- serà el centre del viatge. Tanmateix, entrarem a l’Alta Savoia, al vessant francès, per gaudir dels senders panoràmics sobre el Mont Blanc, Els Drus, Mer de Glace, Mont Maudit, etc
  • Compromís amb la reducció de C02: Estem tots compromesos amb aquest objectiu, sabem de la vostra preocupació i implicació personal, i apliquem una reducció en les emissions allà on és possible. Així ho fem en els viatges de Dolomites, Vall de Benasc, Pallars, Berguedà, Empordà, Terres de l’Ebre, Cerdanya, etc.
    En aquest viatge emprarem el transport privat exclusiu en quatre dels vuit dies de viatge. Tres dies utilitzarem el transport públic local de la vall, que té una xarxa molt extensa i freqüent, i un dia sortirem i arribarem a peu.
  • Com sempre, guia de muntanya professional de Bonviure.

Dia a Dia

Dia 1, 09/08. De Barcelona a Milà. Visita a la ciutat d’Aosta i trasllat a Courmayeur.

Dia 2, 10/08. Estanys de Checrouit, des Vesses i du Miage i final a Val Veny.

Dia 3, 11/08. Chamonix (França), telefèric de la Flégère, Lac Blanc, Cheserys i Persevérance.

Dia 4, 12/08. Refugi Elena per Val Ferret fins al Grand col Ferret (Suïssa) i ascensió opcional a Tête de Ferret 2714 m

Dia 5, 13/08. Courmayeur – L’Hermitage – Muntanya de Verrand – Bordes de Tirecorne.

Dia 6, 14/08. Mont Cerví, la Vall de Breuil-Cervinia i descens fins a Saint Jacques des Allemands. Massís del Mont Rosa.

Dia 7, 15/08. Muntanya de la Saxe.

Dia 8, 16/08. De Pré Saint Didier a Orrido. Trasllat a l’Aeroport de Milà i Barcelona.

Dia 1, 09/08. De Barcelona a Milà. Visita a la ciutat d’Aosta i trasllat a Courmayeur.

Vol Barcelona – Milà. Trasllat en vehicle privat fins a Aosta, on hi tindrem l´oportunitat de fer una visita per la ciutat descobrint els monuments i ruïnes de l’època romana que atesora. Al vespre, trasllat al nostre hotel a Courmayeur on passarem totes les nits.

Nit en hotel a Pre Saint Didier.

Dia 2, 10/08. Estanys de Checrouit, des Vesses i du Miage i final a Val Veny.

Prendrem el telefèric de Maison Bielle. Des d’alla ens mourem direcció a ponent, per un camí abalconat al massís del Mont Blanc i els seus cims més imponents, el mont Maudit, l’Aiguille de Bionnassay i la Cresta de Peuterey. Tots ells, cims emblemàtics de més de 4.000m.s.n.m. Arribarem a l’Estany Checrouit, i el Lac des Vesses i baixarem a Val Veni passant pel llac du Miage.

Nit en hotel a Pre Saint Didier.

Distància aproximada: 15 km. Desnivells aproximats: +600 m/- 930 m.

Dia 3, 11/08. Chamonix (França), telefèric de la Flégère, Lac Blanc, Cheserys i Persevérance.

Canviem de país i de vall, per dirigir-nos a la capital europea d’alpinisme pel túnel del Mont Blanc amb el nostre transport privat. Agafarem el telefèric de la Flégère i farem un recorregut espatarrant, enllaçant el Lac Blanc i els llacs de Cheserys on es reflecteixen muntanyes com la Dent du Géant, les Grandes Jorasses o l’Aiguille Verte i el solitari Persevérance. Veurem la Mer de glace i les Aiguilles Rouges, mentre anem resseguint en alguns trams el famós tour del Montblanc.

Nit en hotel a Pre Saint Didier.

Distància aproximada: 10.5 km. Distància aproximada opció lac Perservérance: + 1.5 km.

Dia 4, 12/08. Refugi Elena per Val Ferret fins al Grand col Ferret (Suïssa) i ascensió opcional a Tête de Ferret 2714 m

Espectacular jornada entre cims de més de 4.000 m on destaquen les Grandes Jorasses i la Pointe Walker 4.208 m, Dent du Géant 4.013 m i Dôme de Rochefort 4.0145 m tots ells, cims emblemàtics de l’alpinisme mundial. Fins a la frontera mateix de Suïssa on ens espera una vista magnífica de les muntanyes d’aquest pais encapçalades pel Grand Combin 4.314 m. Veurem el refugi d’Elena i el sender de la volta al Montblanc que hi passa tot donant un caràcter autèntic a aquest bonic itinerari. Ascensió opcional amb vistes espatarrants de totes les glaceres i els 4.000 en plena frontera amb el país helvètic

Nit en hotel a Pre Saint Didier.

Distància aproximada: 9 km. Distància extra aproximada de 1.5 km fins al cim. Desnivel aproximat: +/- 875 m fins a Gran Col Ferret i +/- 185 m de desnivell opcional fins al cim Tête de Ferret.

Dia 5, 13/08. Courmayeur-L’Hermitage-Muntanya de Verrand-Bordes de Tirecorne

Coneixerem la capital de la vall alta d’Aosta base de totes les ascensions al massís del Mont Blanc pel vessant italià, els seus carrers i esglésies. Alhora farem una preciosa excursió resseguint els antics camins que porten als llogarrets de sobre Courmayeur entre prats, rierols boscos d’avets i majestuoses pícees passant per la capella de L’hermitage i Tirecorne un ben conservat sistema de bordes i pastoralisme amb bones vistes sobre el Mont Blanc i la seva cort de 4.000.

Nit en hotel a Pre Saint Didier. Distància aproximada: 9.5 km. Desnivell +/- 750m.

Dia 6, 14/08. Mont Cerví, la Vall de Breuil-Cervinia i descens fins a Saint Jacques des Allemands. Massís del Mont Rosa.

Un dels dies més espectaculars del viatge, tindrem l’ocasió de caminar per la falda de la muntanya més emblemàtica d’Europa. Pujarem amb telefèric fins al llac de Cime Bianche des d’on contemplarem embadalits el Cerví i les Dents d’Arens. Des d’allí ens enfonsarem per la vall de Saint Jacques plena d’estanys i pastures verdíssimes, per veure el Laghi Grande des d’on divisem la Punta di Rollin i el Laghi Blue d’aigües turqueses. Arribarem a llogarret de Saint Jacques un enclavament “walliser” dins d’itàlia amb arquitectura i cultura pròpia -el guia us en farà cinc centims d’aquesta joia cultural situada al massís del Mont Rosa!! I d’allí amb el nostre bus privat fins a Pré Saint Didier.

Nit en hotel a Pre Saint Didier.

Distància aproximada: 10 km. Desnivells aproximats: + 250 m/- 1320 m

Dia 7, 15/08. Muntanya de la Saxe.

Avui pot ser un dia “gloriós” ja que ens aproparem al peu de la muntanya més alta dels Alps: el Mont Blanc. A la nostra ruta recorrerem tota la vall de la Val Ferret, des d’on podrem veure els ‘Gegants’ dels Alps: el Mont Blanc, les Grans Jorasses o la Dent del Géant en un entorn d’autèntica Alta Muntanya. Arribarem fins al Refugi Walter Bonaty i farem el cim de la Saxe de 2346 m amb unes vistes panoràmiques excepcionals.

Nit en hotel a Pre Saint Didier.

Distància aproximada: 14 km. Desnivell +/- 750m.

Dia 8, 16/08. De Pré Saint Didier a Orrido. Trasllat a l’Aeroport de Milà i Barcelona.

Sortirem a peu des de l’hotel per anar a fer el darrer sender del viatge entre bosc, cascades i ponts sobre el torrent de Riutor que ens portarà a un mirador situat a sobre del poble amb unes vistes espatarrants de la vall i del massís del Mont Blanc. Un mirador i passarel.la especial construïda sobre el cingle amb una obra de disseny. Ens acomiadem de la vall d’Aosta amb bones vistes i ens dirigirem cap a l’aeroport de Milà amb el nostre transport privat.

Distància aproximada: 3,5 km. Desnivell +/- 220m.

A banda del dia a dia descrit aquí, durant l’estada a la vall i fora del programa i pel vostre compte es poden visitar les Termes de Pré de Saint Didier amb diferents circuits i serveis termals de primer ordre. També és molt interessant tenir en compte el telefèric que travessa tot el massís del Mont Blanc des del vessant italià fins el francès -o bé el trajecte només fins a la punta Helbronner (3462 m) en la mateixa frontera dels dos Estats- d’ambdós serveis el guia és donarà tota les informacions per a que podeu fer la reserva i servei pel vostre compte.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixin.

Nivell

Entre 5 i 6 h de caminada efectiva (sense comptar aturades) i 9 – 15 km de recorregut diaris. Desnivells de pujada i baixada amb una mitjana de 500m diaris. Desnivell máxim en un dia de +/-875m. Camins de muntanya, terreny variat: sender, roquissars, glevers, corriols pedregosos, etc.

Material

  • Botes de senderisme.
  • Vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent.
  • Gorra, ulleres de sol, cremes solars.
  • Bastons per caminar, recomanats.
  • Motxilla petita per les excursions.
  • Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

1440 € sense vols.
1599 € amb vols i sense taxes.

Suplement grup entre 8 i 12 participants: 55€

Suplement per habitació individual: 300 € (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

  • Els vols directes d’anada i tornada entre Barcelona i Milà, sense taxes (només per l’opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat). Vols amb maleta facturada inclosa.
  • Allotjament i esmorzar de tots els dies (7 nits).
  • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
  • Tots els transports per terra necessaris per fer els itineraris de senderisme descrits en el Dia a Dia, tant en transport privat com en públic.
  • Els dos trajectes en transport privat entre l’aeroport i l’hotel.
  • El transport dels equipatges.
  • Assegurança d’accidents a muntanya.
  • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
  • Tastet de productes locals.
  • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
  • L’IVA.

No Inclou

  • Les taxes aèries (42€ a 29/09/2023).
  • Els sopars. A prop de l’hotel hi ha varis restaurants amb diferents alternatives de preus (entre 18€ i 30€). També hi ha la possiblitat de sopar en el mateix hotel per uns 27€, reservant amb 3 dies d’antelació.
  • Els pícnics de migdia, que podràs comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles.
  • Les begudes no incloses en els menús.
  • Els 3 trajectes en telecabina o telecadira. Preus totals de tots aquests trajectes 58 € (preus 2023) i si ets major de 65 anys, en aquest cas més econòmic 38€ (preus 2023).
  • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

Totes les nits en bon hotel de 3* a Pre Saint Didier, en habitacions dobles amb bany.

Possibilitat d’habitació individual (places limitades).

Si vols més informació sobre els allotjaments, si us plau, consulta’ns-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d’assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d’uns dies). Aquí en teniu l’enllaç per si voleu més informació i sol·licitar-la: https://w6.seg-social.es/solTse/jsp/Entrada.jsp

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Caminades variades i vistes espectaculars”

5 / 5 Vicky Vilana

“Viatge tranquil de caminades variades i vistes espectaculars.”


“Un paisatge impresionant “

4 / 5 Enric Pretel

“Un trek amb un paisatge impresionant, envoltat de cims de 4000 mts.”


“Un viatge preciós”

4 / 5 Montserrat Molinos

“Un viatge preciós, un entorn de postal. Els itineraris variats.”


“Rutes molt maques i assequibles”

5 / 5 Mercè Bonet

“Rutes molt maques i assequibles per trobar-nos en entorn d’alta muntanya i allotjament cèntric i còmode”


Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram