16 – 26 Agost 2024

Geòrgia, el Caucas. Parc Nacional de Svaneti i Mestia. Kutaisi i Batumi, a la vora del Mar Negre.

Nivell Baix

Caràcter: Vigorós
Desnivells: 550-850m
Forma física: Hàbits esportius

Estada i travessa amb suport

Hotel i cases d’hostes

1595€ sense vols, tot inclòs menys 1 sopar

1798€ amb vols i sense taxes, tot inclòs menys 1 sopar

Frontera natural entre Europa i Àsia, el Caucas inclou una àmplia varietat de pobles, religions i paisatges.

Geòrgia és el país més muntanyós d’aquesta regió. La nostra travessa per Svaneti ens descobrirà aquesta vall del Nord Oest Georgià.

Progressarem pel bell mig d’un paisatge Caucasià amb impressionants imatges de les majestuoses glaceres, les valls verdíssimes, els pobles i la seva gent i muntanyes tan especials com l’Ushba (4710m), el Tenouldi (4858m) o el Shkhara ( 5200m)

I també visitarem Kutaisi , on descobrirem l’arquitectura ortodoxa,  i la ciutat de Batumi, a la riba del mar Negre. Un viatge espatarrant !!

Àlbum fotos Agost 2023

Àlbum fotos Juliol 2018

Àlbum fotos Agost 2018

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

  • Travessa per una de les valls més espectaculars del Caucas Georgià: Svaneti.
  • Travessa de poble a poble amb la comoditat de dormir cada nit en cases d’hostes o hotels familiars, confortablement i amb bon menjar local, durant 4 nits (amb transport de bagatges). La resta de nits (6 nits), en hotels en habitacions dobles (o individuals) amb bany privat.
  • Preciosos camins d’alta muntanya: glaceres, estanys, boscos, valls immenses sota la serralada amb cims de més de 5000 m. Paisatge molt espectacular, verdíssim i florit, llogarrets abandonats en la memòria dels temps.
  • El contacte amb la població local, gràcies a les 4 nits allotjant-nos en casa d’hostes o hotels familiars, durant el trekking: conviurem amb la gent del país, coneixerem en directe la seva hospitalitat, la cuina, tradicions, …
  • Un país entre les tradicions de l’Orient i Occident una barreja de gustos, aromes, idiomes, arquitectura, llegendes, … Veritable cruïlla de cultures: turcs, àrabs, bizantins, mongols, russos, perses, caucasians … georgians.
  • Kutaisi, arquitectura ortodoxa patrimoni de la UNESCO.
  • Visita de Batumi, a la riba del Mar Negre.
  • Coordinador de Bonviure amb titulació de guia de muntanya des de Barcelona, a partir de 8 pax.
  • Pensió completa, tots els àpats inclosos a Geòrgia tret del darrer sopar.
  • Vols amb Turkish Airlines, una de les millors companyies aèries existents.

Dia a Dia

Dia 1, 16/08. Barcelona – Batumi.

Dia 2, 17/08. Visita de Batumi. Batumi-Zugdidi-Bet.

Dia 3, 18/08. Trekking per la vall de Shikhra, cascades d’Ushba. Mèstia.

Dia 4, 19/08. Trekking Mestia (1500 m) – Mulaji (1700 m).

Dia 5, 20/08. Trekking Mulaji (1700 m) – Adishi (2100 m).

Dia 6, 21/08. Trekking Adishi (2100 m) – Iprari (1900 m).

Dia 7, 22/08. Trekking Iprara (1900 m) – Usghuli (2100 m).

Dia 8, 23/08. Des d’Ushguli a la Muntanya Guri. Mèstia.

Dia 9, 24/08. Mestia-Zugdidi-La Gruta de Prometeu-Kutaisi.

Dia 10, 25/08. Visita de Kutaisi. Plantació de te Georgià. Batumi.

Dia 11, 26/08. Batumi – Barcelona.

Dia 1, 16/08. Barcelona – Batumi.
Arribada a l’aeroport de Batumi. Trasllat a l’hotel on ens instal·larem.

Nit en hotel a Batumi.

Dia 2, 17/08. Visita de Batumi. Batumi-Zugdidi-Bet.
Després d’esmorzar, visitarem Batumi, que és la perla del Mar Negre. La ciutat és la síntesi harmoniosa de l’arquitectura antiga i moderna. Els carrers estrets ens portaran a Piazza, on els edificis bonics amb belles vidrieres envolten la plaça. Seguim cap a la Plaça d´Era, on les cases històriques i les modernes s´alternen. Des de la plaça, podem veure el rellotge astronòmic i l’estàtua de Medea, la dona georgiana més famosa, amb el velló daurat a la mà. Temps lliure per visitar els nombrosos cafès i locals de la ciutat.
Prendrem el dinar en un restaurant local amb cuina de la regió de Samegrelo, considerada una de les més riques i gustoses del país.
Després de dinar, ens traslladarem a la impressionant regió de Svanetia – la terra remota, tancada a les Muntanyes del Gran Caucas. Gaudirem del paisatge salvatge i misteriós, esquitxat de pintorescos poblets. Svaneti és una terra d’extraordinària bellesa, de muntanyes altes amb neus perpètues, cims escarpats, glaceres, praderies cobertes de flors, torres defensives i tradicions antigues. Arribarem a Becho…primer contacte amb la gent d’aquesta vall del Caucas.

Sopar i allotjament en hotel familiar a Becho.

Dia 3, 18/08. Trekking per la vall de Shikhra, cascades d’Ushba. Mèstia.
Després d´esmorzar, curt trasllat al poble de Shijra, des d´on començarem a caminar cap a les cascades d´Ushba. Seguirem un itinerari pel bosc, al llarg del sorollós riu Dolra, que neix a la glacera d’Ushba. Aviat apareixeran les cascades: als vessants muntanyencs es troben unes al costat de les altres i creen un panorama inoblidable. Arribarem fins a la cascada més gran. En acabar, trasllat a Mestia, centre administratiu de la regió.

Desnivells aprox.: +550m/-550m. Uns 10 km de distància. Unes 4-5 hores de caminada.

Sopar i allotjament en hotel familiar a Mestia.

Dia 4, 19/08. Trekking Mestia (1500 m) – Mulaji (1700 m).
Deixem Mestia i ens endinsem a poc a poc a la zona més rural i allunyada de la vall de Svaneti. Itinerari fins al poble de Mulaji. Passarem pels bells prats i boscos plens de flors. En unes hores veurem el poble Mulaji, amb les seves nombroses torres antigues, la història de construcció de les quals és encara avui dia un misteri. El lloc on s’hi hagi és molt especial, i ens ofereix meravellosos paisatges a qualsevol estació de l’any. Arribada a la nostra casa d’hostes, on ens espera el deliciós menjar casolà.

Desnivells aprox.: + 650m/-500m. Uns 14 km de distància. Unes 4-5 hores de caminada.

Allotjament a una casa familiar de Mulaji.

Dia 5, 20/08. Trekking Mulaji (1700 m) – Adishi (2100 m).
Des de Mulaji remuntarem el camí que ens portarà fins al pas d´Ugviri (2480m). Des d´aquí tindrem una bona mostra del paisatge de les muntanyes del Gran Caucas. El sender ens portarà després pel bosc, amb les fonts d’aigua gelada i els múltiples rierols. Travessarem els amplis camps i ja tindrem boniques vistes poble Adishi, un petit i encantador poble, amb antigues torres, orgulls dels habitants. Temps per passejar-nos per la vida quotidiana i autèntica d’aquest poble.

Desnivells aprox.: + 1050m/-500m. Uns 13 km de distància. Unes 5-6 hores de caminada.

Allotjament a una casa familiar d’Adishi.

Dia 6, 21/08. Trekking Adishi (2100 m) – Iprari (1900 m).
Avui ens espera una caminada espectacular. Seguirem la ruta al llarg del riu Adishura, que creuarem a cavall. En uns minuts apareixerà la glacera d’Adishi, la Muntanya Tetnuldi (4800m), sempre vestida de blanc, prats verds i moltes flors de múltiples colors. Aviat a l’horitzó apareixerà la famosa Muntanya Ushba. En pujar al Pas de Chkhutnieri (a 2730 m) ens donarà la sensació que es pot tocar el pic de Tetnuldi i els núvols dels voltants amb les mans. Baixarem del pas i ens dirigirem cap al poble d´Iprari. Allotjament amb serveis compartits.

Desnivells aprox.: + 760m/-950m. Uns 17km. Unes 5-6 hores de caminada.

Allotjament a una casa familiar d’Iprari.

Dia 7, 22/08. Trekking Iprara (1900 m) – Usghuli (2100 m).
Seguirem la nostra travessia cap a Ushguli. Passarem pels llogarets molt antics i ens endinsarem al bosc. Des de les verdes praderies podrem contemplar la Muntanya Tetnuldi (4800m). Al final de l´itinerari arribarem a Ushguli (Patrimoni de la Humanitat). És el punt més alt a Europa permanentment habitat, on es té la sensació que el temps s’ha aturat. Usghuli es troba als peus de la muntanya més alta de Geòrgia. el Shjara (5201m).

Desnivells aprox.: + 760m/-500m. Uns 15km. Unes 4-5 hores de caminada.

Allotjament en un hotel familiar a Usghuli.

Dia 8, 23/08. Des d’Ushguli a la Muntanya Guri. Mèstia.
Avui pujarem a la Muntanya Guri, que ens ofereix unes increïbles vistes. Des d’aquest cim és visible el cim més alt de Geòrgia -el Shjara (5201 m)-, el segon cim més alt -el Jangha (5059m)- i el Tetnuldi (4800 m). Tornada a Ushguli pel mateix camí.
A la tarda tornarem per carretera a Mestia.

Desnivells aprox.: + 850m/-850m. Uns 9km. Unes 4-5 hores de caminada.

Allotjament en hotel a Mestia.

Dia 9, 24/08. Mestia-Zugdidi-La Gruta de Prometeu-Kutaisi.
Després de l’esmorzar deixarem la zona de Svanetia i continuarem la nostra ruta cap a l’oest de Geòrgia, a la terra del famós Velló Daurat. Visitarem la màgica cova càrstica de Prometeu, que ens sorprendrà amb les seves magnífiques i úniques formacions d’estalactites i estalagmites. La cova té 1800m de llargada i la caminada dura aproximadament 1 hora.
Arribada a Kutaisi, la segona ciutat més gran del país, que va ser la capital antiga del poderós regne de Còlquida. Aquí visitarem l’espectacular Catedral de Bagrati del segle XI, que és l’obra mestra de l´arquitectura medieval georgiana.

Allotjament en hotel a Kutaisi.

Dia 10, 25/08. Visita de Kutaisi. Plantació de te Georgià. Batumi.
Avui visitarem la ciutat de Kutaisi: l´espectacular Catedral de Bagrati i l’impressionant Monestir de Guelati, tots dos declarats Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. El Monestir de la Verge a Guelati, amb els seus bells frescos de mosaic, va ser a l’Edat Mitjana el centre educatiu més famós i es deia “Nova Athos” i “Nova Jerusalem”.
Tornarem a Batumi. Passarem per la regió de Guria, ben coneguda per la producció de te. Aquí visitarem una finca familiar i les seves plantacions i coneixerem els mètodes tradicionals de cultiu i recol·lecció de te. Dinar i degustació de l’autèntic te georgià a aquesta finca.

Arribada a Batumi. Allotjament a hotel a Batumi.

Dia 11, 26/08. Batumi – Barcelona.
Trasllat a l’aeroport i vol de tornada a Barcelona.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Nivell

Itineraris per bons camins de muntanya amb desnivells moderats mitjos de + 750 m – 650 m i recorreguts de 4 a 6 h. Màxim desnivell en un dia 1050 m en pujada i màxim, un altre dia , de 950 m en baixada. Entre 9 i 17 km diaris. Aptes per a persones amb hàbits en senderisme o esportius d’intensitat mitja.

Material

  • Botes de senderisme.
  • Vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent.
  • Gorra, ulleres de sol, cremes solars.
  • Bastons per caminar, recomanats.
  • Motxilla petita per les excursions.
  • Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Documentació, Vacunes, Sanitat i altres

Per aquest viatge a Gèorgia, no cal tramitar cap visat. Per entrar a Geòrgia cal tenir el DNI o Passaport en vigor a la data de sortida del Geòrgia.

Per viatjar a Geòrgia, no hi ha cap vacuna obligatòria.

Us recomanem que consulteu la següent web del MAEC per tenir més informació sobre Documentació, Vacunes, Sanitat, Seguretat i altres recomanacions oficials:
https://www.exteriores.gob.es/es/ServiciosAlCiudadano/Paginas/Detalle-recomendaciones-de-viaje.aspx?trc=Georgia

Preus

1595€ sense vols, tot inclòs menys 1 sopar
1798€ amb vols i sense taxes, tot inclòs menys 1 sopar

Suplement per habitació individual (totes les nits menys les 3 en cases d’hostes): 230€ (places limitades, consulteu disponibilitat)

Suplement si el grup és de 9 persones: 40€
Suplement si el grup és de 8 persones: 90€

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Condicions del preu del viatge
*** Com a conseqüència de variables relacionades amb el carburant, les taxes aèries (preu definitiu una vegada emès bitllet) i el canvi de divises, els preus establerts en aquesta programació poden ser revisats fins a 20 dies abans de la data de sortida. Data de càlcul del viatge 20 de desembre de 2023.

Inclou

  • Els vols d’anada i tornada entre Barcelona i Batumi, via Istanbul, sense taxes aèries, de combustible i d’emisió (només per l’opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat). Vols amb equipatge de mà i maleta facturada inclosa.
  • Allotjament, esmorzars, dinars i sopars de tots els dies, excepte 1 sopar a Batumi (en total: 10 esmorzars, 9 dinars i 9 sopars).
  • Guia local de muntanya de parla anglesa pels trekkings.
  • Guia local cultural en castellà per les visites turístiques.
  • El Coordinador de Bonviure des de Barcelona amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.
  • Tots els trasllats necessaris per seguir el programa indicat al Dia a Dia. En transport privat: furgoneta, mini bus i 4×4.
  • El transport dels equipatges.
  • Els cavalls per creuar el riu.
  • Entrades als museus i visites incloses en el programa del Dia a Dia.
  • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
  • Assegurança d’accidents en muntanya.
  • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
  • L’IVA corresponent.

No Inclou

  • Les taxes aèries, de combustible i d’emisió (291€ a 1/12/2023).
  • 1 sopar a Batumi.
  • Les begudes no incloses als àpats.
  • Les propines.
  • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

En hotel de 3* a Batumi (total 2 nits), en habitacions dobles amb bany.

En hotels familiars a Becho (1 nit), Mestia (2 nits) i Ushguli (1 nit), en habitacions dobles amb bany.

En cases d’hostes a Mulaji (1 nit), Adishi (1 nit) i Iprari (1 nit), en habitacions dobles i triples amb els serveis compartits.

En hotel de 4* a Kutaisi (1 nit).

Als hotels, possibilitat d’individual pagant un suplement (places limitades).

Si voleu més detalls sobre els allotjaments, si us plau, consulteu-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Paisatges preciosos “

5 / 5 Sílvia Bassols

“Un viatge súper energètic! Paisatges preciosos i bones caminades en bona companyia.”


“No et deixarà indiferent “

5 / 5 Teresa Molina

“La vall d’Esvaneti amb els seus paisatges majestuosos la cultura i humanitat de la seva gent no et deixarà indiferent.”


“Val la pena visitar “

5 / 5 Josep Roig

“Geòrgia, un pais de muntanyes que val la pena visitar. Una gastronomia diversa, abundant i que venia de gust. “


“Un país força interessant “

4 / 5 Isabel Pomar

“Un país força interessant, amb paissatges espectaculars i gent molt acollidora.”


“Trekking molt recomanable”

4 / 5 Elizabeth Llorca

“Trekking molt recomanable. Paisatges de somni. Georgia és un país per descobrir.”

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram