1 – 12 Agost 2024

Turquia: Capadòcia i travessa als Monts Taurus amb cim Mt. Emler 3723 m. Final a Istanbul.

Nivell Mig

Caràcter: Desafiant
Desnivells: 850-1150m
Forma física: Entrenada

Estada i Travessa amb suport

Hotels i campaments

1299 € sense vols

1755 € amb vols i sense taxes

Pensió completa a la Capadòcia i durant la travessa al Taurus

Aquest és un dels Grans Viatges pendents. Et sentiràs viatger/a…Anatòlia és la Turquia asiàtica, un xoc de cultures i paisatges bellíssims. Us hem triat unes quantes joies. Anirem de la Capadòcia i la seva geologia de formes oníriques, al Taurus i el seu Parc Nacional de l’Aladaglar, on viurem com els nòmades…i acabarem el nostre periple a Istanbul…

Viatge de contrasts…de fet, tindràs la impressió d’haver fet tres viatges en un!

Capadòcia és l’obra capriciosa de la natura. El Taurus és un paisatge infinit de muntanyes immenses de més de 3700 m. Istanbul va ser capital de dos imperis…Tot el que això evoca… ens fa somiar.

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

  • La Capadòcia: és l’exuberància de la imaginació de la natura més creativa. És un somni de pedra fet realitat, són figures impossibles que el vent ha esculpit en la roca i l’erosió ha transformat en art… Xemeneies de fades, valls secrets, pobles troglodítics…La descobrirem a peu, instal·lats en un còmode allotjament a on tastarem la deliciosa cuina turca.
  • Els Monts Taurus i el Parc Nacional d’Aladaglar: és la muntanya majestuosa i corprenedora, uns Dolomites salvatges habitats per nòmades als quals imitarem dormint en campaments uns dies a més de 3000 m envoltats d’estanys i cims espatarrants.
  • Farem cim a l’Emler un gegant de 3723m.
  • Travessa còmoda, en acollidors campaments amb bona cuina i amb el nostre equipatge transportat per mules de càrrega. Les muntanyes ens enamoren, i cal deixar-se dur per aquesta seducció, posar-se la motxilla a l’esquena i transitar pels pendents, colls i cims durant uns dies deixant de banda la vida urbana…amb la comoditat bonvivant.
  • Final apoteòsic a Istanbul, amb visita guiada (guia turístic oficial) inclosa en el preu.
  • Durant la travessa, campaments còmodes i en entorns bellíssims. A la Capadòcia i a Istanbul, en bons hotels amb bona ubicació.
  • Arribarem als Mts. Taurus còmodament, amb un vol intern i només unes 2 hores de carretera…és la manera més ràpida d’arribar-hi. Tornarem de la Capadòcia a Istanbul, també fent servir l’avió. Reduïm així al mínim els pesats trajectes per carretera i aprofitem més i millor les nostres vacances.
  • Amb guia local i el nostre coordinador de Bonviure amb titulació de guia de muntanya durant tot el viatge (si el grup és superior a 7 pax).
  • Un dels paisatges més al·lucinants del món, i una de les capitals més belles.
  • Bon equilibri entre l’activitat senderista i les visites històrico-culturals.
  • Possibilitat de fer un vol en globus -un «must»- a la Capadòcia, opcional.
  • Amb una de les millors companyies aéries actuals, Turkish Airlines.

Dia a Dia

Dia 1, 1/08. Vol a Kayseri i trasllat a la Capadòcia – Mustafapaşa (Sinasos).

Dia 2, 2/08. Capadòcia. Vall d’Üzengi – Pancarlık.

Dia 3, 3/08. Capadòcia. Akvadi – Uçhisar – Vall dels Coloms – Göreme. Ciutat subterrània de Derinkuyu.

Trasllat a Demirkazik (Taurus).

Dia 4, 4/08. Trekking als Monts Taurus. Congost de Maden fins al Llac Çömçe (2650 m).

Dia 5, 5/08. Trekking als Monts Taurus. De Çömçe a Yedigöller (3050m) pel Tekekalesi (3200m).

Dia 6, 6/08. Trekking als Monts Taurus. Cim d’Emler (3723m).

Dia 7, 7/08. Trekking als Monts Taurus. Yedigöller – Coll de Celikbuyduran (3450m) – Sokullupinar (2000m).

Dia 8, 8/08. Trekking als Monts Taurus. De Sokullupinar (2000m) a la Vall d’Emli (1900m).

Dia 9, 9/08. Trekking als Monts Taurus. De la vall d’Emli a l’altiplà d’Alaca. Trasllat a Kayseri.

Dia 10, 10/08. Vol de Kayseri a Istanbul. Visita d’Istanbul.

Dia 11, 11/08. Visita d’Istanbul.

Dia 12,12/08. Istanbul. Vol de tornada a Barcelona.

Dia 1, 1/08. Vol a Kayseri i trasllat a la Capadòcia – Mustafapaşa (Sinasos).
Vol a Kayseri, a on arribem a la tarda. En arribar a l’aeroport, trasllat per carretera a la Capadòcia (al voltant d’1 hora). Ens instal·lem a l’hotel i sortim a estirar les cames pel poble de Sinasos, famós per les seves cases decorades amb l’estil de maçoneria grega.

Sopar i nit en hotel a la Capadòcia.

Dia 2, 2/08. Capadòcia. Vall d’Üzengi – Pancarlık.
Després d’esmorzar, curt trasllat en vehicles a l’entrada de la vall d’Uzengi, el punt de partida de la nostra caminada d’avui. Caminarem a través d’unes formacions rocoses extraordinàries, per arribar a les esglésies de Kepez i Sarıca, de gran interès arquitectònic,excavades durant el segle VI, i amb frescos del segle X. Ens aturarem per dinar (tipus pícnic) i seguirem pel paisatge ondulat de la vall de Pancarlık. Visitarem l’església de Pancarlık amb frescos molt ben conservats, que representen la vida de Crist com la crucifixió, l’ascensió, la nativitat, etc. Al nostre camí hi ha múltiples cons de toba amb una gran dispersió de colors com el vermell o el groc. En acabar, trasllat en minibús al nostre hotel.

A la tarda, possibilitat (opcional) d’anar a l’hammam i fer-se un bon bany turc tradicional.

Desnivells aproximats: +250 m , – 250 m. Uns 7km de distància. Unes 3 hores de caminada.

Sopar i nit en hotel a la Capadòcia.

Dia 3, 3/08. Capadòcia. Akvadi – Uçhisar – Vall dels Coloms – Göreme. Ciutat subterrània de Derinkuyu. Trasllat a Demirkazik (Taurus).
Qui vulgui (activitat opcional) avui es pot llevar abans de que surti el sol i veure com el dia es desperta volant en un globus, una manera única i inoblidable de gaudir del paisatge meravellós de la Capadòcia.

Després d’esmorzar, curt trasllat en vehicles fins al punt inicial del nostre camí d’avui, al començament de la vall d’Akvadi (Vall Blanca). Caminarem seguint un antic riu (ara sec), amb horts de fruites i vinyes. En aquesta vall, les xemeneies de fades són especialment esveltes. Al migdia arribarem al poble d’Uçhisar per visitar el mirador alt conegut com “fortalesa” (un cim de cendra volcànica). A la tarda passejarem per la Vall dels Coloms, anomenada així pels nombrosos colomars construïts al segle XVIII. Arribada a Göreme, on construccions humanes i formacions naturals van de la mà.

Desnivells aproximats: +250 m , – 250 m. Uns 7km de distància. Unes 3 hores de caminada.

Després de dinar, sortim en vehicles cap als Monts Taurus (en total,unes 3h30 de trasllat, sense les aturades). De camí ens aturem per visitar la increïble ciutat subterrània Derinkuyu, que baixa 8 pisos sota terra (57m) -es visita només una part-. Després d’aquesta visita, seguirem fins al poble de Demirkazik, al davant de el cim homònim, el més alt del Taurus. Contacte amb la població local.

Allotjament i sopar en zona d’acampada al costat de la casa d’hostes.

Dia 4, 4/08. Trekking als Monts Taurus. Congost de Maden fins al Llac Çömçe (2650 m).
Després d’esmorzar, curt trasllat en vehicles a Pinarbasi. Comencem el nostre primer dia de caminada a la Muntanyes del Taurus seguint el congost de Maden («del Carbó»). Ascendim fins a arribar al nostre campament, a l’indret anomenat Çömçe.

Nit i sopar en campament a 2650m.

Desnivells aproximats: +1100m. Uns 14km de distància. Unes 5 hores de caminada.

Dia 5, 5/08. Trekking als Monts Taurus. De Çömçe a Yedigöller (3050m) pel Tekekalesi (3200m).
Esmorzem i sortim del nostre campament i seguim un sender en pujada que ens portarà al punt més alt de la nostra caminada d’avui, el  Tekekalesi (3200m), amb unes vistes magnífiques sobre l’altiplà de Yedigöller («els set llacs»). Descens fins a l’altiplà de Yedigöller (3050m), a on passarem la nit. Depenent de l’estació haurem de tenir la possibilitat de tenir contacte amb els nòmades de la zona que vénen aquí en l’època de calor per criar ovelles.

Nit i sopar en campament a 3050m, prop del campament nòmada.

Desnivells aproximats: +750m, -350m. Uns 14km de distància. Unes 6-7 hores de caminada.

Dia 6, 6/08. Trekking als Monts Taurus. Cim d’Emler (3723m).
Avui farem l’ascensió del Mont Emler de 3723m (ascensió opcional, si vols et pots quedar al campament). Aquest és un dels cims més famosos de les muntanyes d’Aladaglar. Des del cim es poden veure el mont Erciyes (3.917 m) al nord, el mont Hasan (3.268 m) a l’oest, la serralada de Bolkar al sud i els cims més importants de la serra d’Aladaglar. Després de gaudir de l’espectacular panorama, baixarem de nou al campament de Yedigöller i dinarem.

A la tarda segons l’estat de les pastures, tindrem la possibilitat de tenir un contacte amb els nòmades de la zona que vénen aquí en època de calor per criar ovelles. Possibilitat també de fer un refrescant bany en un dels nombrosos llacs de la zona.

Desnivells aproximats: +700m, -700m. Uns 10km de distància. Unes 5-6 hores de caminada.

Si avui tens ganes de descansar i relaxar-te, et pots quedar còmodament al magnífic paratge de Yedigöller, Possibilitat també de fer un refrescant bany en un dels nombrosos llacs de la zona.

Nit i sopar en campament a 3050m, prop del campament nòmada.

Dia 7, 7/08. Trekking als Monts Taurus. Yedigöller – Coll de Celikbuyduran (3450 m) – Sokullupinar (2000m).
Esmorzem i enfilem el camí de pujada al coll de Celikbuyduran (3450 m). A prop del coll (de baixada), ens aturarem a fer el pícnic a prop d’una font d’aigua fresca.
Esplèndid descens per la vall de Yalakdere fins a la cruïlla amb la vall de Karayalak, dominada pel cim Demirkazik (3756 m), cim principal del Taurus.

Desnivells aproximats: +400m, -1450m. Uns 14km de distància. Unes 5-6 hores de caminada.

Nit i sopar en el nostre campament a 2000m, a la vall de Sokullupinar.

Dia 8, 8/08. Trekking als Monts Taurus. De Sokullupinar a la Vall d’Emli (1900m).
Sortida per una bonica pista que ens puja progressivament a l’altiplà d’Eznevit (2500 m). Depenent de l’estat de les pastures i si tenim sort, tindrem l’oportunitat de conèixer els seminòmades que pugen d’altitud en període de transhumància.
Baixada fins al bosquet de Siyirmalik (2200m), i després creuant el bosc arribem fins al càmping a la vall d’Emli (1900m).

Desnivells aproximats: +540m, -640m. Uns 15km de distància. Unes 6 hores de caminada.

Nit i sopar en el nostre campament a 1800m, a la vall d’Emli.

Dia 9, 9/08. Trekking als Monts Taurus. De la vall d’Emli a l’altiplà d’Alaca. Trasllat a Kayseri.
Després d’esmorzar ascendirem vall de Mangirci fins arribar a l’altiplà d’Alaca, amb bones vistes de la zona sud de les muntanyes d’Aladaglar. Aquest lloc és utilitzat durant l’estiu, quan hi ha fonts d’aigua disponibles, pels pastors i les seves famílies.
Descens fins a 1900m, al punt a on ens esperen els nostres vehicles.

Desnivells aproximats: +450m, -450m. Uns 10km de distància. Unes 4 hores de caminada.

A la tarda, trasllat per carretera a Kayseri. Kayseri, amb una història que es remunta a sis mil anys, és una de les ciutats més antigues del món. Notable centre comercial per als assiris i els hitites, la zona va passar sota domini romà i després bizantí, seguit dels seljúcides i després dels eretnides. Arribem a Kayseri i fem una petita visita al centre on hi ha antics monuments històrics.

Sopar i nit en hotel a Kayseri.

Dia 10, 10/08. Vol de Kayseri a Istanbul. Visita d’Istanbul.
Trasllat de bona hora al matí cap a l’aeroport per volar a Istanbul. En arribar, ens registrarem a l’hotel i sortirem per visitar alguns dels indrets més emblemàtics d’Istanbul.

Començarem visitant el Museu Ayasofia (Santa Sofia): aquesta antiga basílica, construïda per Constantí el Gran al segle IV i reconstruïda per Justinià al segle VI, és una de les meravelles arquitectòniques de tots els temps. Les precioses decoracions inclouen impressionants mosaics bizantins.
Després del visitar l’indret a on estava ubicat l’hipòdrom bizantí, continuarem la visita amb la Mesquita Blava, construïda pel sultà Ahmet I al segle XVII per eclipsar l’Aya Sofya. És una de les mesquites més grans d’Istanbul i una dels principals icones de la ciutat.
Avui visitarem també la Cisterna Basílica, la més gran de diversos centenars de cisternes antigues que es troben sota la ciutat d’Istanbul. Aquesta cisterna va ser construïda al segle VI durant el regnat de l’emperador bizantí Justinià I.

Dinar i sopar lliures.
Nit en hotel a Istanbul.

Dia 11, 11/08. Visita d’Istanbul.
Continuem visitant la bella capital de Turquia. Avui anirem al palau de Topkapi, que va ser la llar dels sultans otomans durant quatre segles. El palau està construït en estil islàmic i consta d’una sèrie de cambres, pavellons i quioscos que envolten els patis enjardinats. Avui és un ric museu on hi ha l’exposició d’objectes utilitzats per la família del sultà.
Una visita a Istanbul no estarà completa sense un veure-la des del Bòsfor per descobrir els edificis otomans al llarg de les costes asiàtiques i europees. Agafarem el ferry públic regular, amb el qual navegarem per la via fluvial que separa Europa i Àsia. La costa està envoltada d’antigues viles de fusta, palaus de marbre, fortaleses i petits pobles de pescadors. Durant l’excursió passarem per davant del magnífic palau de Dolmabahce, i més endavant, pels parcs i pavellons imperials de Yildiz.
De tornada del ferry pel Bòsfor, farem una passejada pel Basar de les Espècies. L’aire aquí està ple d’aromes atractius de diverses espècies: canyella, comí, safrà, menta, farigola,…. Botigues que venen espècies, fruites, verdures, flors, delícies turques, etc…

Dinar i sopar lliures.
Nit en hotel a Istanbul.

Dia 12,12/08. Istanbul. Vol de tornada a Barcelona.
Tindrem el matí i fins a primera hora de la tarda lliures per passejar per Istanbul al nostre aire.
Trasllat a l’aeroport per al vol de tornada a Barcelona.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Nivell

Camins fàcils per senders fressats, sense cap dificultat tècnica, tret dels trams de muntanya més pedregosos (al Taurus).

A la Capadòcia, dos dies de caminades senzilles: uns +/- 250m de desnivell per dia i uns 7km per dia.

Al Taurus, trekking de 6 dies (travessa amb suport de bagatges): desnivells diaris mitjos al voltant de +650m de pujada i -600m de baixada. Màxim de pujada un dia de +1100m i màxim de baixada, un altre dia, de -1450m. Entre 10 i 15 km per dia. Veure detall al Dia a dia. Al voltant de 5-7 hores de caminada diàries. Es camina només amb les coses pel dia, la resta de l’equipatge es transporta amb mules o vehicles 4×4. Dormim tres dies per sobre dels 3000m.

Dos dies i mig de visita a Istanbul.

Material

Roba de senderisme d’hivern per capes pel trekking (samarretes d’interior + folre polar o jaqueta plomes + jaqueta impermeable-paravent). Buff, gorra per abrigar, guants d’hivern, ulleres de sol filtre 4 amb protecció 100% UV, cremes solars factor protecció 40-50, barret pel sol… En general, protecció tant pel fred com pel sol.
Botes de trekking impermeables i mitjons adequats.
Sac de dormir d’hivern pels dies de travessa.
Frontal i piles de recanvi.
Recomanem bastons de senderisme.
Cantimplora mínim 1.5l amb funda aïllant.
Farmaciola personal.
Bossa de viatge amb la resta de roba i afers personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem la informació completa per preparar tot el necessari pel viatge.

 

La Vostra Motxilla

Dins la motxilla només caldrà dur els afers per la ruta del dia (roba, menjar, aigua, efectes personals, farmaciola,…). Per tant, cal que dugueu una motxilla petita-mitjana, d’uns 20 -30 litres. Amb protector de pluja.
La resta del vostre equipatge serà transportat per mules, rucs o vehicles 4×4.

Documentació, Vacunes, Sanitat i altres

Per viatjar a Turquia, cal passaport amb validesa de 6 mesos a la data de sortida del país.

No es necessari tramitar cap visat per aquest viatge.

No hi ha cap vacuna obligatòria.

Us aconsellem que consulteu la següent web del MAEC per tenir més informació sobre Documentació, Vacunes, Sanitat, Seguretat i altres recomanacions oficials:
https://www.exteriores.gob.es/es/ServiciosAlCiudadano/Paginas/Detalle-recomendaciones-de-viaje.aspx?trc=Turqu%c3%ada

Preus

1299 € sense vols
1755 € amb vols i sense taxes
Pensió completa a la Capadòcia i durant la travessa al Taurus

Suplement per habitació i tenda individual : 150€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Condicions del preu del viatge
***Com a conseqüència de variables relacionades amb el carburant, les taxes aèries (preu definitiu una vegada emès bitllet) i el canvi de divises, els preus establerts en aquesta programació poden ser revisats fins a 20 dies abans de la data de sortida. Data de càlcul del viatge 30 de gener del 2024.

Inclou

  • Els vols internacionals: Barcelona-Istanbul + Istanbul-Barcelona, sense taxes aèries, de combustible i emissió (només per la opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat). Vols amb equipatge de mà i maleta facturada inclosa.
  • Els vols domèstics: Istanbul-Kayseri + Kayseri-Istanbul, sense taxes aèries, de combustible i emissió (només per la opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat). Vols amb equipatge de mà i maleta facturada inclosa.
  • Guia de muntanya local de parla anglesa.
  • Guia de turisme a Istanbul de parla anglesa.
  • El Coordinador de Bonviure amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.
  • Durant el trekking, tot l’equip humà necessari per la travessa (cuiner, assistents, traginers amb els seus animals i conductors i vehicles per transportar l’equipatge extra del grup).
  • Allotjament i esmorzar de tots els dies (11 nits).
  • Pensió completa a la Capadòcia i el Taurus (tots els àpats entre el sopar del Dia 1 i el sopar del Dia 9, ambdós inclosos).
  • Les tendes amb matalassos pels dies d’acampada, i tot el material de grup necessari (tenda menjador, taules, cadires, tenda wc, …).
  • Tots els transports del grup necessaris per seguir el programa descrit el en Dia a dia. En mini bus privat.
  • Els trasllats d’anada i tornada als aeroports de Kayseri i Istanbul.
  • El transport dels equipatges.
  • Les entrades als monuments esmentats al programa (a Capadòcia i a Istanbul).
  • El bitllet de ferry del Bòsfor.
  • Assegurança d’accidents a muntanya.
  • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
  • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
  • L’IVA corresponent.

No Inclou

  • Les taxes aèries, de combustible i emissió (261€ a 28/12/2023).
  • Els àpats no especificats com a inclosos (àpats a Istanbul). Les begudes que no estiguin incloses als àpats.
  • A Capadòcia: el viatge en globus i l’entrada al hamam. Totes dues activitats són opcionals.
  • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

A la Capadòcia, 2 nits en bon hotel a Mustafapaşa, en habitacions dobles amb bany.
Per la travessa del Taurus (Aladaglar), 6 dies en tendes de dos persones.
A Kayseri, 1 nit en bon hotel, en habitacions dobles amb bany.
A Istanbul, 2 nits en bon hotel al barri de Sultanahmet (centre històric), en habitacions dobles amb bany.

Possibilitat d’habitació i tenda indivudual (places limitades, consulteu disponibilitat).

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. “

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram