28 Desembre 2024 – 3 Gener 2025

Cap d’Any a La Gomera. L’illa tropical en tota dolçor.

Nivell Baix

Caràcter: Moderat
Desnivells: 250-550m
Forma física: Activa / bona condició física

Estada

Hotel

Fitxa del Viatge en Pdf

La Gomera: una illa “ecològica”, assolellada, muntanyosa, a escala humana i amb una vegetació exuberant … ideal pel senderisme!

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

  • Paisatge de selves, deserts, penya-segats, platges, poblets, palmerars, tota reserva de la biosfera, Parc Nacional de Garajonay… tot plegat fa de La Gomera un territori ideal pel senderisme.
  • Hem creat un viatge de nivell mig-baix apte per persones acostumades al senderisme o a fer esport de moderada-baixa intensitat sense perdre, en cap itinerari, els atractius dels grans recorreguts de més exigència.
  • Allotjats cada nit arran de mar: podrem banyar-nos cada dia en platges tranquil·les…i segures.

Dia a Dia

Dia 1, 28/12. Vol a Tenerife i ferry a La Gomera.

Dia 2, 29/12. Arure – La Mérica – Arure- i banys al Valle del Gran Rey.

Dia 3, 30/12. Parc Nacional de Garajonay- El Cedro- Los Aceviños- Juego de Bolas- Mirador de Abrante.

Dia 4, 31/12. Del Valle del Gran Rey a Vallehermoso: Las Hayas- Vallehermoso- Embalse de la Encantadora- Atalaya.

Dia 5, 1/01. Chipude- Alto de Garajonay 1487 m- Collado de la Fortaleza.

Dia 6, 2/01. Roque de Agando – Benchijigua- Imada.

Dia 7, 3/01. Ferry a Tenerife i vol de tornada a Barcelona.

   


Itinerari

Nivell

De mitjana, 390m de pujada i 700m de baixada diaris. Hores de caminada efectives diàries (sense comptar parades) al voltant de 5h. Entre 7 i 14 km diaris. Veure detalls de desnivells diaris en el Dia a dia. Senderisme traçats, sense dificultat tècnica.

Material

  • Botes de senderisme.
  • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
  • Barret, ulleres de sol.
  • Pals per caminar, recomanats.
  • Banyador, tovallola i xancletes.
  • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Allotjaments

Totes les nits en bon hotel de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany, a San Sebastián de la Gomera.

Possibilitat d’habitació individual (places limitades).

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 150 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Instagram