13 – 20 Abril 2025

Setmana Santa a Madeira, el jardí de l’Atlàntic.

Nivell Baix

Caràcter: Vigorós
Desnivells: 550-850m
Forma física: Hàbits esportius

Estada

Hotel

Fitxa del Viatge en Pdf

Caminarem per Madeira, excel·lent i reputat destí pel senderisme.

La seducció del Jardí de l’Atlàntic està assegurada pel seu clima suau a la primavera, per l’esclat de flors, pels seus itineraris per “levadas” i vistes espectaculars al mar, per les seves exuberants selves de laurisilva, per la seva suculenta gastronomia i sobretot pels seus espatarrants camins.

Àlbum de Fotos Abril 2024

Àlbum de Fotos Setmana Santa 2015

Àlbum de Fotos Setmana Santa 2016

Àlbum de Fotos Setmana Santa 2017

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

  • El suau clima que acaricia Madeira li ha atorgat el sobrenom de “Jardí botànic de l’Atlàntic”.
  • La multitud de plantes i flors, junt amb el meravellós paisatge de muntanya i costa, ha convertit l’illa en una destinació de senderisme de primera classe.
  • Camins tant sigui dalt dels impressionats cims, com capbussant-nos en les selves, com resseguint les seves precioses “levades” -camins d’aigua-, que acompanyen al senderista fins a les més recòndites meravelles de l’illa.

Dia a Dia

Dia 1, 13/04. Vol a Funchal. Funchal.

Dia 2, 14/04. Parc de Queimadas i Caldeirao Verde.

Dia 3, 15/04. De Boca da Encumeada al Curral das Freiras.

Dia 4, 16/04. Del Pico Arieiro 1805m al Pico Ruivo 1861m.

Dia 5, 17/04. La Península de Sao Lourenço.

Dia 6, 18/04. Levades d’Alecrim, Risco, 25 Fontes i Rocha Vermelha.

Dia 7, 19/04. Travessa de Portela a Ribeira Seca.

Dia 8, 20/04. Vol de tornada.

Dia 1, 13/04. Vol a Funchal. Funchal.
Vol a Funchal via Lisboa. Ens instal·larem al nostre hotel a Funchal i anirem a fer una passejada per la capital, pel seu casc antic amb els seus bonics edificis colonials.

Nit en hotel a Funchal.

Dia 2, 14/04. Parc de Queimadas i Caldeirao Verde.
Des del parc de Queimadas, amb les seves casetes típiques amb sostre de palla, anem a seguir una de les levades més espectaculars de l’illa, amb final espatarrant al Caldeirao Verde, un indret bellíssim de parets verticals cobertes per la vegetació. De tornada, ens desviarem i baixarem per boscos de laurisilva fins al poble d’Ilha.

Desnivells aprox.: +100m/ -500m. Uns 14 km de distància.

Nit en hotel a Funchal.

Dia 3, 15/04. De Boca da Encumeada al Curral das Freiras.
Anem a les verdes i panoràmiques altures. Espatarrant camí entre Boca da Encumeada i Curral das Freiras. Itinerari espectacular entre els cims de l’illa i el fons de l’antic volcà: muntanyams amb vistes al mar, boscos penjat sobre l’abisme, conreus estintolats i preciosos poblets al final.

Desnivells aprox.: + 500 m /- 1050 m. Uns 13km de distància.

Nit en hotel a Funchal.

Dia 4, 16/04. Del Pico Arieiro 1805m al Pico Ruivo 1861m.
Avui anirem a pujar al sostre de l’illa… Farem el camí entre el Pico Arieiro 1805 m i el Pico Ruivo 1861 m els dos cims més alts de l’illa, un espectacle continu, vistes magnifiques a la costa, barrancs, boscos, poblets, etc. Parets impressionants cobertes de vegetació un goig constant.

Desnivells aprox.: + 500 m / – 750 m. Uns 10km de distància.

Nit en hotel a Funchal.

Dia 5, 17/04. La Península de Sao Lourenço.
Trasllat a la Península de Sao Lourenço, a on farem una caminada, suau, per un paisatge bellíssim: penya-segats vermells, platges negres, illes amb fons maragda, verdíssimes costes i un oceà sempre present i immens per on el nostre sender es va obrint camí.

Desnivells aprox.: + 350 m/ – 350 m. Uns 8km de distància.

Nit en hotel a Funchal.

Dia 6, 18/04. Levadas d’Alecrim, Risco, 25 Fontes i Rocha Vermelha.
Una levada darrera l’altra… Alecrim, Risco, 25 Fontes i Rocha Vermelha, una col·lecció de les joies de la corona de Madeira. El nostre sender ressegueix el preciós canal entre boscos exuberants, cascades, túnels de levada i parets volcàniques.

Desnivells aprox.: + 300 m/ – 600 m. Uns 14km de distància.

Nit en hotel a Funchal.

Dia 7, 19/04. Travessa de Portela a Ribeira Seca.
Travessa de Portela a Ribeira Seca. Un itinerari variat i espectacular. Primer seguirem un camí que s’endinsa en boscos de laurisilva, fins a Maroço. A partir d’aquí, fins a Ribeira Seca, seguirem una levada i travessarem la Madeira rural, amb les seves terrasses de cultiu, els seus arbres fruiters, les petites finques d’autoconsum. Vistes al mar i a la Madeira més autèntica.

Desnivells aprox.: + 100m / – 550m. Uns 13km de distància.

Nit en hotel a Funchal.

Dia 8, 20/04. Vol de tornada.
Al matí, trasllat a l’aeroport i vol de tornada a Barcelona (via Lisboa).

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Nivell

Desnivells diaris en mitjana de +350m / -650m. Distància mitjana per dia de 12km. Horari segons topoguia d’entre 4 i 6 h. Veure detall en el Dia a dia. Els camins en general estan perfectament perfilats i preparats i són còmodes de seguir. Alguns trams són estrets i verticals, protegits en ocasions amb baranes, però no són aptes per persones amb vertigen. Alguns trams humits i per dins dels túnels de les “levadas” (no apte per persones amb claustrofòbia).

Material

  • Botes de senderisme.
  • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
  • Barret, ulleres de sol.
  • Pals per caminar, recomanats.
  • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Documentació, Vacunes, Sanitat i altres

Per viatjar a Madeira (Portugal), cal DNI o Passaport en vigor a la data de sortida del país.

No es necessari tramitar cap visat per aquest viatge.

Per viatjar a Portugal, no hi ha cap vacuna obligatòria.

Us aconsellem que consulteu la següent web del MAEC per tenir més informació sobre Documentació, Vacunes, Sanitat, Seguretat i altres recomanacions oficials:
https://www.exteriores.gob.es/es/ServiciosAlCiudadano/Paginas/Detalle-recomendaciones-de-viaje.aspx?trc=Portugal

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d’assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d’uns dies). Aquí en teniu l’enllaç per si voleu més informació i sol·licitar-la: https://w6.seg-social.es/solTse/jsp/Entrada.jsp

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Un goig poder estar per Madeira tal i com ho hem pogut fer”

4.7 / 5 Laura Prieto

“Ha estat un bon viatge i tot molt ben organitzat. Un goig poder estar per Madeira tal i com ho hem pogut fer.”


“…una síntesi magnífica de paisatges, caminades i desconnexió”

4.7 / 5 Muntsa Otero

“El viatge a Madeira és una síntesi magnífica de paisatges, caminades i desconnexió. Gràcies!”

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies

[addtoany]

Instagram