22 – 29 Agost 2023

Senderisme a les Dolomites, les muntanyes més boniques d’Europa. Alps Italians

nivel 3

Caràcter: Vigorós
Desnivells: 550-850m
Forma física: Hàbits esportius
Ritme de pujada: 300m/hora

Estada

Hotel

Fitxa del Viatge en Pdf

Un viatge per una de les experiències més espectaculars de muntanya a Europa: les Dolomites. Un paisatge d’una bellesa arrabassadora, cataclismàtica i alhora dolça: entre les multituds de magnífiques roques esveltes i arrogants i els verdosos prats dels fons de les valls anirem caminant per un dels indrets més bonics de la Terra. Bon allotjament a San Vito di Cadore, per poder visitar els diferents grups de muntanyes de la regió més preudada de les Dolomites i gaudir dels diferents paisatges que ens ofereixen.

Album de fotos Estiu 2019
Album de fotos Estiu 2018

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

  • Les Dolomites són una vasta regió muntanyosa que forma part dels Alps Orientals italians. És un paisatge meravellós, amb amplíssimes valls verdes, cobertes de boscos i prats des dels que s’enfilen de cop centenars de metres de parets i formacions rocoses dolomítiques, configurant els nombrosos i aïllats grups de muntanyes tant característics de les Dolomites. Un paisatge de somni pels amants de les muntanyes, que et roba el cor i et deixa sempre amb ganes de tornar-hi…
  • Hem fet una tria d’itineraris per vosaltres, per poder visitar paisatges ben diversos i fer-vos conèixer diferents grups i ambients d’aquesta meravella de la natura que són les Dolomites, incloses dins el Patrimoni de la Unesco.
  • Amb estada en bon allotjament a la part nord-oriental, a San Vito di Cadore, a prop de Cortina d’Ampezzo, a la que és probablement la zona més preuada de les Dolomites.

Dia a Dia

Dia 1, 22/08. Vol a Venècia i trasllat a les Dolomites.

Dia 2, 23/08. Falzarego, Les Tofanes.

Dia 3, 24/08. Llac de Sorapis.

Dia 4, 25/08. Passo Giau, Croda di Lago.

Dia 5, 26/08. Le Cinque Torri.

Dia 6, 27/08. Dia lliure.

Dia 7, 28/08. Les Tre Cime di Lavaredo.

Dia 8, 29/08. Mt. Rite 2181m i Museu de Muntanya Messner. Vol de tornada des de Venècia.

Dia 1, 22/08. Vol a Venècia i trasllat a les Dolomites.

Viatge en avió fins a Venècia i trasllat en mini bus al nostre hotel de totes les nits, a San Vito di Cadore.

Nit a San Vito di Cadore.

Dia 2, 23/08. Falzarego, Les Tofanes.

Curt trajecte en mini bus fins a al telecabina de Falzarego, que ens ajudarà a salvar un bon desnivell de pujada. Itinerari espatarrant per la base dels Lagazoui i les famoses i espectaculars parets de les Tofanes. Final gustós al Rif. Dibona. Petit trajecte en mini bus de retorn al nostre allotjament.

Nit a San Vito di Cadore.

Distància i desnivells aprox.: 8.5km i +150m/-700m

Dia 3, 24/08. Llac de Sorapis.

Després d’esmorzar, trasllat al coll de Tre Croci. Deixarem enrere el grup del Cristallo i anirem a buscar la base del Sorapiss, a on s’amaga el bellíssim llac turquesa de Sorapis. Tornada per boscos fins a Val Bona , a on ens recollirà el nostre mini bus que ens durà de tornada a l’allotjament.

Nit a San Vito di Cadore.

Distància i desnivells aprox.: 12km i +350m/ -700m

Dia 4, 25/08. Passo Giau, Croda di Lago.

Trasllat fins al Passo Giau, a on començarem a caminar. Estany delle Baste, Forc. Ambrizzola, llac de la Croda da Lago…un dia dedicat a veure les grans meravelles del Pelmo, Civetta i Croda di Lago. En acabar l’itinerari, transport en mini bus al nostre allotjament.

Nit a San Vito di Cadore.

Distància i desnivells aprox.: 14km i +400m/ -950m

Dia 5, 26/08. Le Cinque Torri.

Avui ens passejarem per un dels indrets més característiques de les Dolomiti Ampezzane, les Cinque Torri, agulles i torres rocoses que configuren un dels paisatges més coneguts de les Dolomites orientals. Seguirem una ruta circular entre agulles i parets, i també descobrirem unes de les restes millor conservades de túnels i apostaments de la Primera Guerra Mundial. I pujarem al cim de Nuvolau, 2575m, un mirador espectacular de la zona, amb un refugi a on podràs gaudir d’un bon cappuccino o el que convingui. Tarda lliure per conèixer Cortina d’Ampezzo.

Nit a San Vito di Cadore.

Distància i desnivells aprox.: 11km i +500m/ -500m

Dia 6, 27/08. Dia lliure

Dia lliure per descansar, llegir, llevar-se sense horaris i fer el que et vingui de gust… o optar per alguna de les activitats que et proposarà el guia: pujar amb el telecabina de Cristallo o la Tofana i gaudir de les vistes des de les alçades, o anar a visitar Cortina d’Ampezzo. El teu guia et sabrà aconsellar segons el que et vingui de gust!

Dia 7, 28/08. Les Tre Cime di Lavaredo.

El sender més famós dels Alps, la volta imprescindible dels Dolomites, un encant de muntanyes impressionants, un tomb al voltant de les mítiques Tre Cime di Lavaredo.

Nit a San Vito di Cadore.

Distància i desnivells aprox.: 10km i +400m/ -400m

Dia 8, 29/08. Mt. Rite 2181m i Museu de Muntanya Messner. Vol de tornada des de Venècia.

El darrer dia del nostre viatge, pujarem a un cim molt especial, el Mt. Rite de 2180m, antiga línia de defensa italiana en la 1a Guerra Mundial i carregat d’altres esdeveniments històrics. En el 2002, al capdamunt d’aquesta muntanya es va inaugurar el Museu de Muntanya Messner…en honor al gran alpinista, que va descobrir aquest fantàstic mirador (des del seu cim podreu gaudir de vistes de 360º: Monte Schiara, Monte Agnèr, Monte Civetta, Marmolata, Monte Pelmo, Tofana di Rozes, Sorapis, Antelao, Marmarole,…) i en va quedar captivat.

Distància i desnivells aprox.: 9km i +620m/ -620m

En acabar, trasllat a l’aeroport de Venècia i vol de tornada.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Nivell

Desnivells mitjos diaris de +400 m de pujada i -650 m de baixada en terreny de senders calcaris. Màxims desnivells, de pujada en un dia de +620m, i de baixada, en un dia diferent, de -950m. Màxims km per dia 14km. Veure més detalls al Dia a Dia.

Cap dificultat tècnica, però els senders poden ser a estones pedregosos.

Material

  • Botes de senderisme.
  • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
  • Barret, ulleres de sol.
  • Pals per caminar, recomanats.
  • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Allotjaments

Set nits a San Vito di Cadore, en hotel de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany privat.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d’assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d’uns dies). Aquí en teniu l’enllaç per si voleu més informació i sol·licitar-la: https://w6.seg-social.es/solTse/jsp/Entrada.jsp

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat «Assegurances».

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 150 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

«Uns dies de llibertat»

4 / 5 Bàrbara Obrador

«Uns dies de llibertat a les altures, de rialles i de noves coneixences. «


«M’ ha fascinat»

5 / 5 Antònia Rico

«M’ ha fascinat!!! Cada una de les sortides es especial.Personalment he gaudit de les baixades com una enana i ho he compartit amb un grup innoblidable.»


«Espectaculars»

5 / 5 Eulàlia Soler

«Si t’agrada la muntanya no et pots perdre les Dolomites, son espectaculars! I no t’espantis pel desnivell de les baixades, es fan de forma molt gradual i amb bon cami -aixo si, millor amb bastons! «

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram