22 – 28 Juliol 2024

Senderisme ECO al Pirineu aragonès. Valls de Benasc i Remuñe.

Nivell Baix

Caràcter: Moderat
Desnivells: 250-550m
Forma física: Activa / bona condició física

Estada

Hotels

785 €, inclou mitja pensió

Excursions magnífiques en un dels indrets més majestuosos i prestigiosos del Pirineu, fàcils d’accedir: estanys, boscos, muntanyes, …. el paisatge espectacular de la Vall de Benasc i del seu Parc Natural de Posets-Maladeta.

Hem dissenyat el viatge de manera que l’accés a l’allotjament i el trasllats diaris es puguin fer en transport públic.

Àlbum de Fotos Estiu 2023 (1)
Àlbum de Fotos Estiu 2023 (2)

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • Bon equilibri entre esforç físic moderat i excel·lents paisatges que en altres indrets estan reservats als muntanyencs experimentats.
 • Hem fet una tria de preciosos i assequibles camins de muntanya que, amb desnivells assequibles de entre 350 m i 550 m i recorreguts de 3h-4h30 (sense comptar les parades), ens porten a veritables paradisos.
 • Viatge dissenyat de manera que sigui possible accedir a l’allotjament -a l’inici i final del viatge- i a les diferents sortides diàries en transport públic. Compromesos quan les circumstàncies ho permeten en fer els viatges el més sostenibles possible.
 • Ens esperen estanys d’alta muntanya, boscos frondosos, cascades, cims i vistes esplèndides a les glaceres.
 • Bon allotjament i bona relació qualitat-preu. Estarem en un hotel en un entorn natural privilegiat.
 • Guia de muntanya expert en la zona que ens farà gaudir no només dels bells racons del seu país sinó també de les persones, artesania, cultura i gastronomía de la seva comarca.

Dia a Dia

Dia 1, 22/07. Gorgas d’Alba, sender botànic i antics Banys de Benasc.

Dia 2, 23/07. Vall de Benasc. Aigualluts i l´estany deth Toro.

Dia 3, 24/07. Vall de Benasc. Ibones de la Glera.

Dia 4, 25/07. Vall de Remuñe. Boscos, salts d’aigua i estanys.

Dia 5, 26/07. Vall de Benasc. Ibones de Villamuerta i Port de Benasc 2445m.

Dia 6, 27/07. Vall de Benasc. Estany de Paderna i Bassa de l’Onso des de Besurta i Refu Renclusa.

Dia 7, 28/07. Los Llanos, passejada històrica.

Dia 1, 22/07. Gorgas d’Alba, sender botànic i antics Banys de Benasc.
Preciós inici del viatge des del mateix hotel entre aigües, cascades i bosc humit, a on, gràcies a la guia experta de la regió, coneixerem la rica flora, la historia del vell balneari i alhora ens ensenyarà la banyera secreta on encara brolla l’aigua medicinal de l’antic balneari -ara tancat- i a on podrem banyar-nos (si no “està ocupada”) i fer servir diàriament, donat que es troba molt a prop del nostre hotel.

Desnivells aproximats: + 240 m, -240 m

Nit en hotel a la Vall de Benasc, en entorn natural privilegiat. Hi dormirem totes les nits.

Dia 2, 23/07 Vall de Benasc. Aigualluts i l´estany deth Toro.
Bellíssima jornada de senderisme amb majúscules. Des de La Besurta seguirem el camí a Aigualluts i a l´estany deth Toro. Tota la força de les Maladetes al nostre costat, la bellesa de la Vall d´Aran als nostres peus. Prats immensos, cascades, flors per arreu i una profunda sensació d´immensitat.

Desnivells aproximats: + 360 m, -360 m

Dia 3, 24/07. Vall de Benasc. Ibones de la Glera.
Excursió als estanys de la Glera. Camí preciós entre prats, boscos i vistes panoràmiques a les Maladetes, Mall Pintrat i Pic d´Alba.

Desnivells aproximats: + 500 m, -500 m

Dia 4, 25/07. Vall de Remuñe. Boscos, salts d’aigua i estanys.
Excursió a la Vall de Remuñe. Pujada per boscos, rius i salt d’aigua espectaculars. Opcional pujada fins als estanys de Remuñe.

Desnivells aproximats: + 550 m, -550 m

Dia 5, 26/07. Vall de Benasc. Ibones de Villamuerta i Port de Benasc 2445m.
Des de Besurta anirem als Ibones de Villamuerta, amb vistes increïbles de les Maladetes, emmirallant-se als estanys. Continuarem cap amunt fins al Port de Benasc, a on gaudirem de les vistes a banda i banda de la frontera.

Desnivells aproximats: + 550 m, -550 m

Dia 6, 27/07. Vall de Benasc. Estany de Paderna i Bassa de l’Onso des de Besurta i Refu Renclusa.
Preciós itinerari que combina una part molt boscosa i humida a la Bassa i el món mineral de l’alta muntanya de l’Estany, envoltat de cotoneres alpines i de l’imponent mola del Pic de Paderna. Visitarem el mític refugi que serveix de base per l’ascensió a l’Aneto sota la glacera de les Maladetes i en gaudirem del seu ambient.

Desnivells aproximats: + 370 m, – 370 m

Dia 7, 28/07. Los Llanos, passejada històrica.
Avui farem una passejada tranquil.la per l’entorn dels Llanos del Hospital. El nostre guia local ens parlarà dels antics hospitals de caminants: el medieval amb la seva capella romanica, el d’època barroca que es va endur un allau…

A migdia o primera hora de la tarda (per que puguis tornar amb transport públic), comiat del grup i retorn a casa.

Desnivells aproximats: +80 m, -80 m

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Nivell

Entre 3 i 4.30 h de caminada efectiva (sense comptar aturades) i 7-12 km de recorregut diaris. Desnivells de pujada i baixada amb una mitjana de + /- 400m diaris. Desnivell máxim en dos dies de +/- 550m. Camins de muntanya, terreny variat: sender, roquissars, glevers, corriols pedregosos, etc. Indicat per persones amb hàbits esportius o de senderisme de nivell baix o mig.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

785 €, inclou mitja pensió

Suplement grup entre 6 i 11 persones: 35€

Suplement per habitació individual: 70€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • L’allotjament i l’esmorzar de tots els dies (6 nits).
 • Tots els sopars (6 sopars).
 • Guia de muntanya de Bonviure.
 • Tastet de productes locals.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Els pícnics, que podreu comprar al mateix allotjament. Les begudes que no estiguin incloses als menús.
 • El transport. El transport públic per moure’s dins el Parc Natural (Dies 2,3,4,5,6,7).
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Transports

Aquesta sortida està pensada per fer-la sense cotxe, ja que no és imprescindible per desplaçar-se al punt de trobada del grup ni pels desplaçaments fins a l’inici dels itineraris. El desplaçament fins al punt de trobada es podrà fer amb transport públic (autocar) o bé amb cotxes particulars.

Allotjaments

A la Vall de Benasc, en hotel en un entorn privilegiat, en habitacions dobles amb bany.

Possibilitat d’habitació individual (places limitades).

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 150 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram