19 – 26 Juliol 2024

Irlanda, l’illa maragda. Costa Oest, Dingle, Cliff of Moer, P.N. Killarnaey, Dublín.

Nivell Baix

Caràcter: Moderat
Desnivells: 250-550m
Forma física: Activa / bona condició física

Estada

Hotels

1391 € sense vols

1631 e amb vols i sense taxes

Irlanda és una de les millors destinacions senderistes del món a l’estiu. Els moderats desnivells la fan especialment interessant pels caminadors que busquen paisatges verament bells de muntanya i mar i alhora estan temptats pels camins sempre verdejants a l’estiu, envoltats de la frescor atlàntica i entroncats amb la història gaèlica d’aquest racó de món.

L’escriptor Oscar Wilde diu de la costa Oest que és la bellesa en estat pur, salvatge. John Ford -que va dirigir “L’home tranquil” en la zona afegeix que és un estat d’ànim; la llum reflectida als llacs, al mar, sempre canvia amb el pas del sol i dels núvols i li dona una bellesa irresistible.

Un paisatge de pel·lícula…ara posa-hi el teu nom…i acció… comencem a caminar…

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • Caminarem per paisatges verament preciosos, escollits entre els més bells. No ho diem només nosaltres! El National Geographic Traveler s’atreveix a afirmar que Dingle és “l’indret més bell sobre la Terra”. Oscar Wilde afegeix que és la bellesa en estat pur, salvatge.
 • Bona elecció dels allotjaments a Dingle i Dublin. Això ens permet viure el gran contrast de paisatges i alhora fer-ho tranquil.lament en curts desplaçament un cop a la costa Oest. Des dels petits i acollidors pobles de Dingle, Feohanagh o Doolin, on s’escolta el gaèlic i als pubs sona la “lafeadóg” i el “bodhrán“, fins a la cosmopolita, festiva i musical Dublín.
 • Tindrem desnivells assequibles al voltant dels 500 metres que ens permetran realitzar bones excursions a cims de vistes espatarrants.
 • Bon acolliment irlandès. Ells, a voltes s’anomenen els celtes mediterranis. La fama del seu caràcter festiu i amigable els precedeix i s’expressa en pubs, tavernes, allotjaments en qualsevol conversa. Viurem la seva música i el seu calorós caràcter en diferents locals.
 • Defugirem tot el possible el “turisteo”. Anirem a cercar els indrets allunyats i farem travesses assequibles ajudats dels trasllats exclusius en transport privat.
 • L’illa perduda de Blasket. Els penya-segats de Cliff Moher. Els cims de Smerwick, Brandon, etc. Els llacs de muntanya a les valls d’Annascaul. El Parc Nacional de Killarney amb el cim més alt d’Irlanda, el Carraountoohil, etc. Els boscos de Muckross. Els prats florits arreu. Les platges de sorra de Fomoyle, Ballyferriter, etc. Tots els verds possibles, la pluja, el sol, els arcs de Sant Martí, l’aigua arreu sota un cel immens. Capvespres de tots els colors….Amants de les caminades i de l’esperit celta en ruta cap a l’illa Maragda!

Dia a Dia

Dia 1, 19/07. Vol a Dublín i trasllat a Dingle.

Dia 2, 20/07. Ruta a Smerwick.

Dia 3, 21/07. Parc natural del Killarney.

Dia 4, 22/07. Visita a l’illa de Blasket.

Dia 5, 23/07. Excursió des d’Annascul fins Fomoyle i trasllat a Lisdoonvarna.

Dia 6, 24/07. Visita a els Cliff of Moher i trasllat a Dublín.

Dia 7, 25/07. Caminada al Howth Head i tarda a Dublín.

Dia 8, 26/07. Vol de Dublín a Barcelona.

Dia 1, 19/07. Vol a Dublín i trasllat a Dingle.
Arribada a Dublin al matí i trasllat fins a Dingle, on passarem les següents 4 nits.
Dingle és una preciosa localitat envoltada de mar en la península del mateix nom. És coneguda a part de la bellesa dels seus paisatges per l’afició a al música. Aquest fet ens permetrà gaudir totes les tres nits de concerts de música als pubs.

Dia 2, 20/07. Ruta a Smerwick.
Al nord de la península, el paisatge i els seus colors s’acosten a allò sublim. El mont Brandon –el segon més alt d’Irlanda, amb 895 m- vessa els seus pendents verdíssims abocant-los al mar i al fons, a la badia del mateix nom, voltada de les sorres immenses i blanques, les aigües de l’Atlàntic s’aquieten enmig de turqueses. Nosaltres viurem aquest país de llegenda –amb Sant Brandà monjo evangelitzador com a protagonista-.
Nit a Dingle.

Recorregut aproximat: 10 km. Desnivell: + 460 m – 460 m

Dia 3, 21/07. Parc natural del Killarney.
Trànsfert de poc més d’una hora cap al Parc Nacional de Killarney, que allotja el cim més alt d’Irlanda, el Carraunthooill 1038 m. Nosaltres, més modestos, farem el cim Torc de 535 m passant per una meravella de bosc centenari de teixos, roures, cascades, etc.
Nit a Dingle.

Recorregut aproximat: 9km. Desnivell: + 500 m – 500 m

Dia 4, 22/07. Visita a l’illa de Blasket.
Agafarem el Ferry que ens portarà a l’illa de Blasket des del mateix Dingle. Una de les excursions més boniques del litoral irlandès i amb molta història: la gran illa de Blasket. El llibre “El meu cor cap a tu per sempre” del escriptor David Nel.lo descriu les dures condicions de vida dels darrers pobladors.
Nit a Dingle.

Recorregut aproximat: 8 km. Desnivell: + 430 m – 430 m

Dia 5, 23/07. Excursió des d’Annascul fins Fomoyle i trasllat a Lisdoonvarna.
Avui la nostra ruta ens portarà a un llac preciós, col·locat gentilment sobre uns verds turons, esquitxats pel blanc de les ovelles que hi pasturen. Des d’allà farem un trajecte bonic i lleuger fins a un altre llac envoltat per un bosc que només es pot recòrrer per una passarel·la de fusta. Finalment, seguirem el riu que ens portarà fins a l’autobús. Aquest ens farà un trajecte amb sorpresa que ens durà fins a Lisdoonvarna.
Nit a Lisdoonvarna.

Recorregut aproximat: 10 km. Desnivell: + 430 m – 430 m

Dia 6, 24/07. Visita a els Cliff of Moher i trasllat a Dublín.
En el nostre camí d’avui farem tota una senyora excursió per un dels paisatges més emblemàtics d’Irlanda: els penya-segats de Cliff of Moher. Espatarrant zona en que el nostre camí seguirà la costa per gaudir d’unes vistes sobre els cingles i les illes Aran. Paisatge rocallós de murets de pedra i prats verdíssims amb ovelles vora el mar.
Trasllat i nit a Dublín.

Recorregut aproximat: 7 km. Desnivell: + 40m – 240 m

Dia 7, 25/07. Caminada al Howth Head i tarda a Dublín.
Al matí agafarem el transport públic i farem tirada al cap Howth. Aquest es un clàssic de Dublín, caminar enmig de flors a la vora del mar, amb vistes a la ciutat de Dublín… Un gran final de viatge, que s’acabarà de completar amb una tarda a l’estil irlandès: pubs, música, festa…
Nit a Dublín.

Recorregut aproximat: 5 km. Desnivell: + 40m – 40 m

Dia 8, 26/07. Vol de Dublín a Barcelona.
Vol directe de tornada a Barcelona.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixin

Nivell

Camins fàcils per senders fressats, sense cap dificultat tècnica.

Desnivells diaris mitjos al voltant de + 320m de pujada i -350m de baixada. Màxim un dels dies de +500m/-500m. Entre 5 i 10 km per dia. Al voltant de 3 – 4 hores de caminada efectiva (sense comptar aturades) diàries.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.
 • Pantalons impermeables

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

sense vols: 1391 €
amb vols i sense taxes: 1631 €

Suplement per habitació individual : 280€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Suplement grup entre 8 i 12 participants: 55€

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Els vols directes d’anada i tornada entre Barcelona i Dublín, sense taxes (només per l’opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat). Vols amb maleta facturada inclosa.
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Allotjament i esmorzar de tots els dies (7 nits).
 • El sopar del dia 5 a Lisdoonvarna.
 • Tots els transports del grup necessaris per seguir el programa descrit el en Dia a dia. En mini bus privat.
 • El transport dels equipatges.
 • L’entrada als Cliffs de Moher.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Les taxes aèries i l’equipatge de mà (taxes: 27€ en data 06/11/2023).
 • El viatge en vaixell a l’illa de Blasket (60€).
 • Els sopars (preu 15-25€). Excepte el del dia 5 de viatge.
 • Els pícnics de migdia.
 • Les begudes no incloses en els menús.
 • Les entrades a museus i monuments. Els transports dins la ciutat de Dublín.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

Quatre nits en hotel a Dingle, en habitacions dobles amb bany.
Un nit en hotel a Lisdoonvarna, en habitacions dobles amb bany.
Dues nits en hotel a Dublín, en habitacions dobles amb bany.

Possibilitat d’habitació individual (places limitades).

Si voleu més informació sobre els allotjaments, consulteu-nos-ho. 

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d’assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d’uns dies). Aquí en teniu l’enllaç per si voleu més informació i sol·licitar-la: https://w6.seg-social.es/solTse/jsp/Entrada.jsp

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.
GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

” Natura en estat pur”

4 / 5 Ma José Navarro

“Natura en estat pur, salvatge. Verd, verd i més verd…”


” Paisatges d´alta muntanya prop del mar”

5 / 5 Joan Poblet

“Un viatge per trobar paisatges d´alta muntanya prop del mar.”


” Es menja de meravella.”

5 / 5 Ana Molina

“Per descubrir una Irlanda salvatge, autèntica, una natura cada dia diferent. El verd i el blau per tot arreu. Rutes molt poc concurrides, platjes llargues per caminar, colines sempre verds. Ah! i es menja de meravella.”


” Espectaculars penya-segats”

5 / 5 Mercè Badia

“Paisatges verds i humits a la vora de platges solitàries o d´espectaculars penya-segats.”


” No us espanti el mal temps”

4 / 5 Marta Roig

“No us espanti el mal temps, és un repte més del viatge.”


“Un munt de molt bones sensacions”

4 / 5 Núria Jordan

“Aquest viatge m’ha deixat tot un munt de molt bones sensacions. He gaudit dels paisatges meravellosos del Nord d ‘ Irlanda, de la seva acollidora gent, de la seva bona gastronomia, del grup amb el que he viatjat i per descomptat de la gran professionalitat de la guia. “

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Instagram