12 – 28(29) Agost 2024

Perú al complet. Salkantay, Colca, Machu Pichu, Arequipa, Cusco, Titicaca, Montaña de Colores, etc.

Nivell Baix

Caràcter: Vigorós
Desnivells: 550-750m
Forma física: Hàbits esportius

Estada en itinerància + Travessa amb suport d’equipatges

Hotels, dom i tenda

2398€ sense vols internacionals

3725 amb vols i sense taxes internacionals

Hem fet una tria dels millors paisatges d’aquest magnífic destí que és el Perú. El resultat final és un viatge molt contrastat que incorpora tot allò verament important, des del trek al Salkantay amb les seves espectaculars glaceres, estanys i cims de 6.000 m i amb més comoditat en l’allotjament en “domos”- , fins al Machu Picchu-Hayna Picchu i el Valle Sagrado dels Inques, sense deixar-nos els bellíssims racons del Titicaca amb les seves illes Amantani, la Muntanya de Colors, Arequipa i l’impressionant caminada al Cañon del Colca.

L’èmfasi del viatge el posem tant en els millors paisatges de la regió com en conèixer la gent que hi viu i les seves monumentals ciutats: Arequipa i Cusco. Els quítxues i els aimares han adaptat la seva forma de vida al rigor del clima establint una relació harmònica amb la natura a través de centenars d’anys. Caminarem i coneixerem la seva cultura enmig d’un paradís de muntanyes on els inques hi van assentar els seus llocs sagrats. Un indret espatarrant pels viatgers i viatgeres bonvivants.

Album de fotos de l’Estiu 2023
Album de fotos de l’Estiu 2022

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • Els dies de trek travessant el massís del Salkantay, les caminades al Cañon del Colca, la Montaña de Colores, l’ascensió opcional al Huayna Pichhu , els camins de les illes d’Amantani i Taquile al Titicaca. Indrets entre els més bonics dels Andes, amb tot el seu reguitzell de llacs, gorges i espectaculars glaceres.
 • Un viatge completíssim que no es deixa res dels espais culturals i paisatgístics més emblemàtics del Perú i alhora els combina amb els diferents treks.
 • Una excel·lent aclimatació a l’altitud amb el descobriment dels llocs inques al voltant de Cusco, com el Valle Sagrado, el Cañon del Colca, Arequipa i el llac Titicaca.
 • El Machu Picchu, el jaciment arqueològic inca més important, visitat fent senderisme a través de l’ascensió optativa al Hayna Picchu -La muntanya mes característica de la zona-. Aquest cim és un excel.lent mirador de l’indret.
 • La possibilitat d’escollir habitació individual durant tot el viatge llevat de les 2 nits del Salkantay i cases d’hostes -1 nit-amb un màxim de 4 persones del grup a l’habitació.
 • Durant el viatge coneixerem a persones que ens faran gaudir d’una bona immersió cultural i ètnica, els quítxues i aimares habiten en la regió des de fa milers d’anys. El valor primari del viatger, és no només conèixer paisatges sinó també persones…el veritable viatge és aquell que passa dins nostre a través de les relacions que establim amb els qui anem coneixent.
 • Assegurança de viatges, cancelació, assistència en trekking inclosa en el preu del viatge.
 • L’estada a Cusco i Arequipa, Patrimonis Mundials per la UNESCO. El pas per la “muntanya de colors”, joia de la serra. L’estada al Llac Titicaca i la visita al monumental Valle del Colca.
 • Un viatge intents en vivències exclusiu de Bonviure amb un disseny acurat per satisfer a senderistes i amants de cultures, encadenant paisatges i interessos amb comoditat sense extres esgotadors.

Dia a Dia

Dia 1, 12/08. Vol a Lima.

Dia 2, 13/08. Vol de Lima a Cusco. Visita de Cusco.

Dia 3, 14/08. Vall sagrada dels Inques. Chincheros, Moray i Salineres de Maras. Fortalesa d’Ollantaytambo.

Dia 4, 15/08. Ollantaytambo – Pisac – Sacsayhuaman – Tambomachay.

Dia 5, 16/08. Cusco – Challacancha. Canal Inca a Soraypampa. Llacuna Humantay. Trekking del Salkantay.

Dia 6, 17/08. Soraypampa – Salkantaypampa – Abra Salkantay 4638 msnm- HuayracmachayHuayra 3900msnm. Trekking del Salkantay.

Dia 7, 18/08. Huayracmachay 3900msnm – Chaullay 2800msnm – Hidroelèctrica – Aguas Calientes. Fi del Trekking del Salkantay.

Dia 8, 19/08. Machu Picchu – Huayna Picchu 2667m (opcional) – Cusco.

Dia 9, 20/08. Checacupe. Chillca. Muntanya De Colors, Winicunca.

Dia 10, 21/08. Checacupe – Puno, Ruta Del Sol.

Dia 11, 22/08. Llac Titicaca Uros – Amantaní.

Dia 12, 23/08. Llac Titicaca. Taquile – Puno.

Dia 13, 24/08. Puno- Chivay. Després d’esmorzar, trasllat d’unes 6 hores al poble de Chivay.

Dia 14, 25/08. De Chivay al cañon del Colca i trekking fins a Sangalle.

Dia 15, 26/08. Sangalle Cañón de Cabanaconde. Trasllat a Arequipa passant per Chivay.

Dia 16, 27/08. City Tour a Arequipa i trasllat a l’aeroport. Vol a Lima.

Dia 17, 28/08. City Tour a Lima. Vol de tornada a Barcelona.

Dia 18, 29/08. Arribada a Barcelona.

Dia 1, 12/08. Vol a Lima.
Vol de Barcelona a Lima via Madrid. Arribem a Lima a la tarda.
Trasllat a l’hotel i temps per instal·lar-nos abans del sopar.

Nit a Lima.

Menjars inclosos: el que s’ofereix al vol Madrid-Lima

Dia 2, 13/08. Vol de Lima a Cusco. Visita de Cusco.
Al matí, trasllat a l’aeroport i viatge a Cusco. A la tarda, city tour per Cusco, una ciutat plena d’història i monuments impressionants, classificada com a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Visita als principals llocs del centre de Cusco: la bella Plaça d’Armes (amb les magnífiques façanes de la Catedral i l’Església de la Companyia), els carrers amb soterranis de murs d’Inca (carrer Loreto, carrer Hatum Rumiyoc), el districte de Sant Blai, el convent de Santo Domingo (que acull el famós Temple del Sol), alguns museus (Museu d’Art Contemporani, Museu de l’Estat…) i altres edificis colonials…

Nit a Cusco.

Menjars inclosos: esmorzar.

Dia 3, 14/08. Vall sagrada dels Inques. Chincheros, Moray i Salineres de Maras. Fortalesa d’Ollantaytambo.
Avui visitarem la Vall Sagrada dels Inques. Començarem pel pintoresc poblet de Chinchero, conegut com la ciutat de l’arc de Sant Martí, amb l’església de la nostra senyora de Monserrat, construïda el 1607 sobre el palau de Túpac Yupanqui, els seus paisatges d’andaneria i el seu mercat d’artesans. Continuarem el nostre recorregut visitant el poble de Maras i les andanes d’experimentació agrícola de Moray. Es creu que, en aquesta àrea fascinant, els Inques van crear el seu propi microclima per adaptar plantes, flors i molts altres productes de diferents parts de l’imperi inca. Seguirem amb una visita a les mines de sal, les salineres, ubicades just a sota de Maras. Aquestes mines segueixen funcionant i els camperols hi treballen durant el dia.
Després ens dirigirem al poblat d’Urubamba on gaudirem d’un esmorzar buffet que us permetrà degustar la deliciosa gastronomia peruana. A la tarda visitarem la Fortalesa d’Ollantaytambo, que va constituir un estratègic centre militar, agrícola i religiós per administrar i controlar la Vall Sagrada dels Inques; això es dedueix per les construccions que es presumeixen eren per a dipòsits agrícoles i per a ús militar com a muralles i torrasses de vigilància (probablement per protegir-se de les ètnies selvàtiques).
Trasllat a l’hotel a Ollanta.

Nit a Ollanta.

Menjars inclosos: esmorzar + dinar.

Passejades de descoberta entre naturalesa, arqueologia i cultura.

Dia 4, 15/08. Ollantaytambo – Pisac – Sacsayhuaman – Tambomachay.
Després d´esmorzar, trasllat al parc arqueològic de Pisac i descobriment a peu del lloc. Sortim de la vall d’Urubamba per pujar a l’altiplà cap a Cusco. Abans d’arribar a Cusco, visitarem les fonts de Tambomachay (lloc de culte a l’aigua), Qenqo (lloc de sacrificis en època inca) i la Fortalesa de Sacsayhuamán. Arribarem a Cusco i tindrem la tarda lliure per preparar-nos pel trekking.

Nit a Cusco.

Menjars inclosos: esmorzar.

Passejades de descoberta entre naturalesa, arqueologia i cultura.

Dia 5, 16/08. Cusco – Challacancha. Canal Inca a Soraypampa. Llacuna Humantay. Trekking del Salkantay.
Recollida a l’hotel i trasllat de 2 hores fins a Mollepata, on prendrem el nostre esmorzar. Després continuem al nostre transport 1 hora i mitja aproximadament en direcció a Challacancha (3900 msnm). Aquí iniciarem la nostra caminada d’unes 2 hores pel canal Inca fins arribar a Soraypampa. Ens acomodarem als doms i dinarem. Després tornarem a caminar, aproximadament durant 2 hores, fins arribar a la llacuna Humantay (4200 msnm), on tindrem temps per visitar, explorar i admirar la bellesa paisatgística que envolta aquesta impressionant llacuna a la serralada del Vilcabamba. Descendim pel mateix camí per tornar a Soraypampa, on soparem i passarem la nit.

Nit a doms, a Soraypampa. Un dom és una cúpula fixa on està instal·lada la cama i una taula i per tant molt més còmode que una tenda de campanya.

Dinars inclosos: esmorzar + dinar + sopar.

Desnivells aproximats: +500m/-400m. Unes 5h de caminada.

Dia 6, 17/08. Soraypampa – Salkantaypampa – Abra Salkantay 4638 msnm- HuayracmachayHuayra 3900msnm. Trekking del Salkantay.
Avui seguirem pel sender del Salkantay. Ens aixecarem d’hora i prendrem un esmorzar lleuger i energètic per començar la caminada fins al punt més alt d’aquest recorregut: el coll de l’Abra Salkantay (4638 msnm). Després de 7km de pujda assolirem aquest coll, el punt més alt del nostre recorregut, i podrem apreciar les bellíssimes valls circumdants i els immensos pics nevats de les muntanyes Salkantay i Humantay. Quan arribem a l’Abra Salkantay pujarem al turó per veure bé la glacera i la llacuna Salkantay. Seguirem recorrent 5 km costa avall per un camí serpentejant que ens portarà a Huayracmachay. Allà podrem descansar mentre gaudim d’una vista impressionant de la vall.

Nit en tendes, a Huayra.

Dinars inclosos: esmorzar + dinar + sopar.

Desnivells aproximats: +740m/-760m. Unes 5h de caminada. Altitud màxima 4700m

Dia 7, 18/08. Huayracmachay 3900msnm – Chaullay 2800msnm – Hidroelèctrica – Aguas Calientes. Fi del Trekking del Salkantay.
Continuarem la caminada en descens dirigint-nos cap a la selva amazònica per conèixer el “bosc ennuvolat”. En aquest sector notaràs un canvi abrupte al paisatge i a l’energia de la terra mentre deixem els Andes i ens endinsem a la selva al mig de la boira. Aquest recorregut de 10 km es completa en 6 hores. A més de la bellesa i el color dels paisatges podreu gaudir de la vida silvestre, en aquests boscos que tenen clima temperat la major part de l’any. Arribarem al campament de Chaullay (2,870 msnm), on dinarem. Després anirem amb vehicle fins a Hidroelèctrica i des d’allà caminarem de pujada unes 2 hores fins al poble d’Aguas Calientes.

Nit a Aguas Calientes.

Dinars inclosos: esmorzar + dinar + sopar.

Desnivells aproximats: +300m/-1100m. Unes 5h de caminada.

Dia 8, 19/08. Machu Picchu – Huayna Picchu 2667m (opcional) – Cusco.
Avui ens aixecarem molt d’hora per anar a conèixer una de les 7 Meravelles del Món i Patrimoni Històric i Cultural de la Humanitat: el complex arqueològic del Machu Picchu, “La ciutat perduda dels inques”. Trasllat de l’hotel a l’estació d’autobusos, on agafarem un bus per uns 20$ (concepte no inclòs en el preu) per evitar el primer tram d’ascens i arribar més d’hora a la nostra visita guiada pel nucli d’interès del complex arqueològic. Allà gaudirem d’una visita guiada durant 2 hores aproximadament per aquesta joia arquitectònica i arqueològica, la més important de l’Imperi Inca al Perú i una ciutat sagrada. L’arquitectura dels inques és veritablement sorprenent: van aconseguir construir una ciutat segura, sostenible i amb una planificació excel·lent sobre les muntanyes gràcies a una profunda relació amb la natura. Visitarem els principals llocs de la ciutat: la Plaça d’Armes, la Torre Circular, el Rellotge Solar Sagrat, les Cambres Reials, el Temple de les Tres Finestres i els cementiris.
Després podrem pujar (opcional) a la muntanya de l’Huayna Picchu, de 2667m (3 hores pujada i baixada); és coneguda principalment per ser el teló de fons de la majoria de fotografies panoràmiques de les restes arqueològiques inques de Machu Picchu, encara que ella mateixa alberga també importants restes arqueològiques relacionades amb el famós complex inca. Aquesta ascensió, de +/-350m, és opcional i presenta algun tram vertiginós. Si vols fer l’ascensió a l’Huayna Picchu, cal que ens ho diguis perquè reservem la teva plaça al més aviat possible (limitades…).
Després tornarem a Aguas Calientes per dinar. A la tarda, agafarem el tren de tornada a Ollantaytambo, des d’on el nostre minibús ens portarà de tornada a Cusco (1 hora i mitja de viatge).

Nit a Cusco.

Menjars inclosos: esmorzar.

Dia 9, 20/08. Checacupe. Chillca. Muntanya De Colors, Winicunca.
Després d’esmorzar, transport privat al poble de Checacupe. Durant el viatge, d´unes 2 hores, passarem per diferents pobles i gaudirem de les vistes increïbles dels Andes peruans.
Arribarem a l’hotel, ens instal·larem i dinarem. Continuarem el nostre viatge per bells paisatges, misterioses muntanyes i profundes valls. Arribarem al poble de Chillca a 4600 msnm. A partir d’aquí s’inicia la caminada d’unes 2 hores fins arribar a la Muntanya de l’Arc de Sant Martí. Des del cim de la muntanya, a 5100 msnm, gaudirem d’unes vistes impressionants dels Andes. Totes les muntanyes que envolten aquesta zona són de color vermell i gaudirem d´una panoràmica impressionant de les valls i de la misteriosa Muntanya de 7 colors (Rainbow Mountain). Després d’aquesta gran experiència, emprendrem la caminada de tornada, d’una durada aproximada d’una hora i mitja. A l’arribada a Chillca, podrem visitar algunes de les cases de les famílies locals, on podeu veure l’estil de vida d’aquestes persones que segueixen practicant les antigues tradicions dels Inques. Retorn al Poble de Checacupe.

Nit a Checacupe.

Menjars inclosos: esmorzar + dinar.

Desnivells aproximats: +/-500m. Altitud màxima 5100m.

Dia 10, 21/08. Checacupe – Puno, Ruta Del Sol.
Després d’esmorzar, ens espera un dia amb 4 excursions i visites guiades als llocs d’interès del Sud. El Temple Inca de Raqchi, Sicuani, el Pas Raya a 4.335 msnm i el Museu Inca-Aymara de Pukara. Cada recorregut té una durada de 20 a 40 minuts durant els quals podrem fer preguntes, fer fotografies i caminar una mica. Arribem a Puno a la tarda i tornada a l’hotel.

Nit a Puno.

Menjars inclosos: esmorzar + dinar.

Passejades de descoberta entre naturalesa, arqueologia i cultura.

Dia 11, 22/08. Llac Titicaca Uros – Amantaní.
Avui coneixerem la Reserva del Llac Titicaca. Primer visitarem les illes flotants dels Uros, ubicades a només 5 km del Port de Puno. Els Uros s’autodenominen els “Kotsuña”, El poble del llac. Un dels pobles pre-incaics més primitius del Perú, van ser una raça pura, i encara que avui els seus descendents són el mestissatge Uro i Aymara, conserven molts dels seus costums ancestrals. Viuen a illes flotants, construïdes per 4 a 9 famílies, a base de Totora (flor de llac).
Quant a la seva activitat quotidiana, els homes practiquen la caça silvestre, pesca artesanal i elaboració d’artesanies fetes de Totora (basses de totora), i les dones realitzen teixits brodats en telers. Després visitarem l’Illa d’Amantani. A 38 km del Port de Puno i davant de la península de Capachica, es troba aquesta illa màgica, que està a una altura de 3817 msnm. En ella es poden apreciar gran quantitat de construccions prehispàniques, que inclouen un parell de talaies naturals i els temples on es duien a terme les cerimònies a la “Pacha Mama” i “Pacha Tata” (Apus), un cementiri de mòmies i el “sillón de piedra”, “Inca Tiana”. Amantaní és l’illa on pots prendre’t el teu temps, i també podrem ajudar les famílies a cuinar, en cuines de fang, i tenir una experiència única en compartir amb elles.

Nit a la Illa Amantaní. Dinars inclosos: esmorzar + dinar + sopar. Desnivells aproximats: +/-300m. Unes 2h30 de caminada. Altitud màxima 4120m.

Dia 12, 23/08. Llac Titicaca. Taquile – Puno.
Després d’esmorzar, visitarem l’Illa de Taquile, una Illa Natural ubicada a 36 km del port de Puno, famosa pels seus colorits tèxtils, bells paisatges de turons, arcs de pedra i per descomptat, el llac blau. En aquest entorn magnífic caminarem durant 2 hores. Els vestigis que encara es poden observar a la illa daten d’èpoques pre-Incas. Els pobladors són experts en la pràctica tèxtil tradicional, que reflecteix la seva forma de vida, costums i creences andines, tasca que és considerada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco. Finalment tornarem a la ciutat de Puno a mitja tarda.

Nit a Puno.

Menjars inclosos: esmorzar + dinar.

Desnivells aproximats: +/-300m. Unes 2h de caminada. Altitud màxima 4070m.

Dia 13, 24/08. Puno- Chivay. Després d’esmorzar, trasllat d’unes 6 hores al poble de Chivay.
Després de l’esmorzar ens traslladarem a la Creu del Còndor, lloc d’inici del Canó del Colca i des d’on podrem apreciar la seva profunditat. En aquest bell paisatge també és possible que puguem albirar el còndor al seu hàbitat natural. Després de visitar la “Creu del Còndor”, emprendrem el camí de tornada cap a Yanque fent parades a Antawilke per veure terrasses preinques, i un petit poble colonial anomenat Maca. En arribar a Yanque, caminarem durant unes 3 hores per visitar el complex arqueològic de Uyo Uyo. Va ser construït pel poble Collaguas i es diu que va funcionar com un centre d’administració durant l’època Pre-Inca. L’arquitectura és impressionant, amb petits carrers i canals d’aigua envoltats per centenars de terrasses agrícoles preinques que semblen petits amfiteatres construïts a les muntanyes. Al llarg del sender veurem els vilatans treballant la terra, utilitzant sistemes i tècniques ancestrals per a la producció agrícola, així com les famoses “qolqas”, petits dipòsits o magatzems excavats als penya-segats de les muntanyes circumdants. Després d’arribar a Uyo Uyo, ens dirigirem a les termes de Yanque per banyar-nos als gorgs d’aigua calenta durant aproximadament una hora. Després, ens dirigirem a Chivay per dinar. I tindrem la tarda lliure.

Nit a Chivay.

Menjars inclosos: esmorzar + dinar.

Dia 14, 25/08. De Chivay al cañon del Colca i trekking fins a Sangalle.
Després de l’Esmorzar ens dirigim cap a l’oest de la vall de la Cruz del Còndor ubicada a la vora del Cañón del Colca. Tindrem temps de gaudir de les vistes i buscar còndors volant per sobre els nostres caps. Després de visitar la Cruz del Còndor, fem aproximadament uns 20 minuts més fins al començament del camí de Sant Miguel, on començarem la caminada. Primer, baixarem 1000m de desnivell en un
camí en ziga zaga per la paret del canó. En aproximadament unes tres hores arribarem a un petit poble anomenat Sant Joan de Chuccho on
descansarem i tindrem un nutritiu dinar. Després de dinar i descansar, continuarem caminant per la paret oposada del canó fins a arribar a l’oasi de Sangalle aproximadament a les 4:00 p. m. Aquí a Sangalle, se’ns assignarà un bungalow de bambú i tindrem la tarda per relaxar-nos a la piscina i les hamaques.

Nit en Bungalows de bambú.

Esmorzar, dinar i sopar inclosos.

Desnivells aproximats: +700m /-1000m. Uns 15km

Dia 15, 26/08. Sangalle Cañón de Cabanaconde. Trasllat a Arequipa passant per Chivay.
Ens despertarem ben d’hora al matí per sortir del canó cap a Cabanaconde, un petit poble situat a la vora del canó directament sobre Sangalle. Aquesta pujada de tres hores és la part més difícil de la caminada. Cadascú pot pujar a el seu propi ritme i el grup es reunirà al cim. L´esmorzar se servirà a Cabanaconde i l’autobús ens recollirà després. Tornarem a Chivay amb carro fent parades a Antawilke per conèixer les termes de Yanque per banyar-se als gorgs d’aigua calenta. En arribar a Chivay ens pararem a dinar de buffet. Acabant ens dirigirem de tornada a Arequipa fent una parada al camí a Patabamba per a banys i finalitzarem el nostre dia a l’hotel a mitja tarda.

Nit en Hotel.

Esmorzar, dinar i sopar inclosos.

Desnivells aproximats: +1000m. Uns 11km

Dia 16, 27/08. City Tour a Arequipa i trasllat a l’aeroport. Vol a Lima.
Visita guiada per Arequipa, la Ciutat Blanca. Començarem pel Convent de Santa Catalina, sens dubte la joia d’Arequipa, oberta al públic des de l’any 1970, amb innombrables peces d’art colonial. També visitarem la Plaça d’Armes, els claustres de la Companyia de Jesús i els barris
de Cayma i Yanahuara – amb una magnífica vista del volcà Misti – i una mansió colonial tradicional anomenada Mansió del Fundador. A la tarda desplaçament a l’aeroport i vol a Lima.

Nit a Lima.

Menjars inclosos: esmorzar.

Dia 17, 28/08. City Tour a Lima. Vol de tornada a Barcelona.
Després d’esmorzar gaudirem d’un recorregut per Lima en les tres etapes històriques: Lima Ancestral, Colonial i Moderna. Iniciarem el recorregut amb una vista panoràmica de la Piràmide Pucllana, antic Centre Cerimonial i arqueològic construït al Segle IV dc i considerat Poble Sagrat dels Inques. Després ens dirigirem al Centre Històric de Lima, on apreciarem el que va ser l’antiga Lima Quadrada i coneixerem més de cinquanta monuments i edificis colonials dins els quals destaquen el passeig de la República, La Plaça Sant Martí, La Plaça Major, El palau de Govern, El Palau Municipal, el Palau Arquebisbal i La Basílica Catedral, entre d’altres. Continuant amb el recorregut, visitarem el Museu del Banc Central de Reserva on veurem la Col·lecció de Tresors del Perú, dins dels quals trobarem objectes de ceràmica, d’or i tèxtils de diverses cultures precolombines. També coneixerem el Conjunt Monumental de Sant Francesc, que constitueix la mostra d’art religiós colonial més gran d’Amèrica, on el seu principal atractiu és la visita a les seves criptes subterrànies conegudes com Les Catacumbes. Finalment ens dirigirem a la Zona Contemporània de Lima per visitar les principals edificacions i les zones residencials de Lima, Olivar de San isidro, Miraflores, Larcomar i el Parc de l’Amor.

Trasllat a l’aeroport de Lima a mitja tarda. Dinars inclosos: esmorzar + el que s’ofereix al vol Lima-Madrid.

Dia 18, 29/08. Arribada a Barcelona.
Escala a Madrid i arribada a Barcelona a la tarda.

Menjars inclosos: el que s’ofereix al vol Lima-Madrid.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Nivell

Durant els trekkings (Un de 3 dies i un de 2 dies). Els dies de trekking degut a les alçades en que ens movem i als desnivells diaris el viatge el serà de Nivell 3. Caminarem per bons camins amb algun tram pedregós, sense cap dificultat tècnica. Desnivells diaris mitjos dels dies que es camina + 650 m / – 400 m. Hores diàries de caminada efectiva entre 3h i 6-7h. Màxims desnivells de pujada diaris de +1000m (un dia) i de baixada de -1100m (un altre día). Mireu el detall diari al Dia a dia.

Màxima cota durant el trekking de 5020m (dos dies). Seguirem un bon programa d’aclimatació per no tenir efectes adversos per l’alçada i el ritme de progressió serà l’adequat per continuar amb l’adaptació.

La resta del dies del viatge el requeriment físic és baix o no es camina.

Documentació i Vacunes

Per anar al Perú amb finalitats turístiques, NO cal tramitar cap visat.
Cal passaport, amb una validesa mínima de 6 mesos.

No hi ha cap vacuna obligatòria (tret de la de la febre groga si has estat en un país de risc recentment). Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPaises.do

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Sac de dormir de comfort 0ºC per 2 nits als domos del Salkantay. Es pot llogar allà per un preu de 20$ (cal demanar-lo una setmana abans del viatge com a molt tard).
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita per les caminades i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

2398€ sense vols internacionals
3725€ amb vols i sense taxes internacionals

Suplement grup de 8 persones: 60€

Suplement per habitació individual (totes les nits menys 3 nits, 2 al trek del Salkantay i 1 a Amantani): 290€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat)

Nombre màxim de participants: 17

Condicions del preu del viatge a Perú
***Com a conseqüència de variables relacionades amb el carburant, les taxes aèries (preu definitiu una vegada emès bitllet) i el canvi de divises, els preus establerts en aquesta programació poden ser revisats fins a 20 dies abans de la data de sortida. Data de càlcul del viatge 15 de Gener de 2024.

Inclou

 • Els vols internacionals d’anada i tornada entre Barcelona i Lima, via Madrid, sense taxes (només per l’opció amb vols inclosos; places limitades, consulteu-nos disponibilitat). Vols amb equipatge de mà i maleta facturada inclosos.
 • Els vols domèstics: Lima- Cusco i Arequipa- Lima, amb les taxes incloses.
 • Guia local de Bonviure durant tot el viatge.
 • Guies turístics professionals per totes les visites guiades.
 • Totes les nits d’allotjament (16 nits). Veure detalls a l’apartat “Allotjaments”.
 • Tots els esmorzars. Resta d’àpats inclosos segons es detalla al Dia a dia.
 • Tots els trasllats entre els hotels i els aeroports.
 • Tots els transports per carretera necessaris per fer els itineraris descrits al Dia a Dia.
 • Pel trekking del Salkantay: Tenda menjador i tenda cuina, cuiner, traginers i cavalls per a l’equip i equipatge dels grup (màxim 6kg per persona). Cavall d’emergència.
 • L’entrada i la visita guiada al Machu Picchu.
 • El permís d’ascensió al Huayna Picchu.
 • L’entrada per tots els dies al trek del Salkantay.
 • L’entrada a la Montaña de Colores.
 • El tren de tornada de Aguas Calientes a Ollantaytambo.
 • La barca pels trasllats al llac Titicaca.
 • Totes les entrades segons el programa descrit al Dia a dia.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança de viatge i trekking amb 15.000€ de cobertura per accident i 1.000€ de cancel.lació.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries (460€ a 10/10/2023).
 • Els àpats no inclosos (segons es detalla al Dia a dia).
 • Totes les begudes extres, cafès o consumicions no incloses en els àpats.
 • (Si no tens sac de dormir i el vols llogar allà) El lloguer del sac de dormir per les dues nits al trekking del Salkantay (30 $; cal demanar-lo una setmana abans del viatge com a molt tard).
 • El bus des del control d’accés al Machu Picchu al jaciment arqueològic (uns 20$).
 • Els banys termals.
 • Les propines.
 • Tot allò no esmentat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

Dues nits a Lima, en hotel de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany.
Tres nits a Cusco, en hotel de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany.
Una nit a Ollanta, en hotel de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany.
Dues nits al trek del Salkantay, una nit en domos de 4 persones amb els serveis compartits i una nit en tendes.
Una nit a Aguas Calientes, en hotel, en habitacions dobles amb bany.
Una nit a Checacupe, en hotel, en habitacions dobles amb bany.
Dues nits a Puno, en hotel de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany.
Una nit a l’illa d’Amantani, en habitacions de 4 persones amb els serveis compartits.
Una nit a Chivay, en hotel, en habitacions dobles amb bany.
Una nit a Sangalle, en bungalows de bambú.
Una nit a Arequipa, en hotel de 3 estrelles, en habitacions dobles amb bany.

Possibilitat d’habitació individual totes les nits menys tres (dues a Soraypampa i una a Amantani).

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Per tal de vetllar per la vostra salut i seguretat, Bonviure inclou, en aquest viatge, una assegurança de viatge i trekking valorada en 100€. Aquesta assegurança té una cobertura per accident de fins a 15.000€ i cobreix tant les malaties o accidents durant l’activitat de trekking com les contingències de salut ocorregudes fora d’aquesta activitat. També inclou una assegurança de cancel·lació de fins a 1000€ i altres conceptes. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Si voleu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, aneu a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Benefici doble, doncs! “

5 / 5 Pere Morist

“Trekking Saltankay: bona experiència, immillorable paisatge. La resta (Machu Picchu, Titicaca, Arequipa) simplement, per si mateixos ja valdrien el viatge. Benefici doble, doncs!”


“…un viatge inoblidable, sobretot pel trekking.”

4 / 5 Montse Cros i Joan Darnés

“Per a nosaltres ha estat un viatge inoblidable, sobretot pel trekking, del que hem gaudit al màxim trepitjant i contemplant uns paisatges espectaculars, assaborint els increïbles àpats que ens preparaven i servien els traginers i recuperant-nos en els insòlits allotjaments on hem estat. I sobretot ens emportem un gran record de totes les persones que ens han acompanyat en aquesta aventura. “


“…una gran riquesa paisatgística que val la pena conèixer “

5 / 5 Mercè Bassó

“És un país molt maco i variat amb una gran riquesa paisatgística que val la pena conèixer. La gent és senzilla i amable, et tracten amb respecte i et parlen amb dolcesa.”

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram