27 Desembre 2024 – 3 Gener 2025

Cap d’Any a la Isla de El Hierro, Canàries. Reserva de la Biosfera per la Unesco.

Nivell Baix

Caràcter: Vigorós
Desnivells: 550-850m
Forma física: Hàbits esportius

Estada en itinerància

Hotel i Hotel- Balneari

1029 € sense vols

1595 € amb vols i sense taxes

El Hierro : un bombó de sensacions deliciós en mig de l’Atlàntic. L’illa menys urbanitzada, més natural als nostres peus, tota ella reserva de la biosfera segons la Unesco. Un excel·lent i original viatge per passar el Cap d’Any en l’illa més remota.

Caminarem pel tròpic entre verdíssimes selves de laurisilva, muntanyes i deserts volcànics, i ens banyarem en platges negres, roges i aigües termals.

Allotjament en hotel familiar a Valverde i en un preciós balneari vora el penya-segat davant mateix de l’immens Atlàntic. En mitja pensió, amb tots els sopars inclosos. Boníssima gastronomia illenca a base de viejas, papas arrugás, gofio i asados, regats amb un vi herreño que et fa perdre de vista el continent dels godos.

Àlbum de fotos Febrer-Març 2024

Àlbum de fotos de Cap d’Any 2023-2024

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • Caminarem pels indrets més bells, remots i emblemàtics de l’illa:
  El Sabinar, la Dehesa, El Arco de Piedra
  El Pinar –arbres centenaris, El Malpaso 1501 m –cim de l’illa-, la laurisilva, Sabinosa, el Pozo de la Salud
  Jinama, La Llanía, El Garoé “El árbol sagrado”, Mirador de la Peña, Las Puntas
  San Salvador, el Monteverde, Tacoron….
 • Preciós viatge de gran contrast, colors i sensacions. Selves, deserts, volcans, pinedes centenàries, platges roges i negres, gustosa gastronomia illenca, etc
 • Bons allotjaments. I una estada en l’únic petit-balneari de l’illa.
 • Estada en hotels, en mitja pensió.
 • Amb la millor guia local de l’illa, no només caminarem…viurem El Hierro!
 • La cordialitat i amabilitat dels herreños, la seva interessant història i els seus costums.
 • Un excel·lent viatge per passar unes vacances de Cap d’Any en l’illa més remota i natural de les Canàries.

Dia a Dia

​​Dia 1, 27/12. Vol a El Hierro. Valverde.

Dia 2, 28/12. Mirador de la Penya. El Sud de El Hierro. Tacorón. La Restinga.

Dia 3, 29/12. La ruta de l’aigua. Tiñor, tolls, L’Albarrada. Arbre Sant de Garoé.

Dia 4, 30/12. Travessa del Sud al Nord, del Pinar a Sabinosa.

Dia 5, 31/12. Dia de descans al balneari o Església de la Candelaria – Camino de la Cumbre. La Maceta – Punta Grande.

Dia 6, 1/01. Sant Salvador- Jable Mequena- Bosque de la Llanía, Hoya de Fireba, Mirador d’Isora. Charco Azul.

Dia 7, 2/01. Lomo Negro – Bosque de Sabinas – Mirador de Bascos – El Cres – Ermita de la Dehesa. Arco de la Tosca- Playa de Arenas Blancas.

Dia 8, 3/01. El Lagartario i el Poblado de Guinea. Tamaduste i les laves del Volcán del Tesoro.

​Dia 1, 27/12. Vol a El Hierro. Valverde.
Vols de Barcelona a El Hierro. Trasllat a Valverde, temps per instal·lar-nos a l’hotel de les tres primeres nits i reunió informativa amb la guia.

Nit a hotel a Valverde.

Dia 2, 28/12. Mirador de la Peña. El Sud de El Hierro. Tacorón. La Restinga.
Dia dedicat a descobrir l´extrem sud de l´illa.
Al llarg del trasllat cap a El Pinar pararem al Mirador de La Peña per fer una breu visita.
Des del poble de El Pinar, on hi haurà temps per visitar el Centre d’Interpretació Geològic i/o prendre un cafè, començarem la nostra suau baixada travessant les vinyes del sud i de mica en mica ens veurem envoltats per un paisatge àrid i cada cop més volcànic, de formes espectaculars i colors encesos pel contrast amb el blau de l’oceà que ens rebrà per a un refrescant bany a El Tacorón.

A la tarda visita de La Restinga i trasllat de tornada a l’hotel.

Distància i desnivells aproximats: 10 km -800 m (no hi ha desnivell positiu).

Nit a hotel a Valverde.

Dia 3, 29/12. La ruta de l’aigua. Tiñor, tolls, L’Albarrada. Arbre Sant de Garoé.
Sortirem de l’hotel per fer la Ruta del Agua, una ruta circular per la qual descobrirem passat, present i futur de l’aigua a l’illa d’El Hierro.
Des de la Vila de Valverde pujarem al petit poble de Tiñor i als tolls del mateix nom per apropar-nos després a les ruïnes d’un dels pobles més antics de l’illa, La Albarrada. Visitarem l’Arbre Sant Garoé i els seus safareigs, descobrirem el “miracle” de la pluja horitzontal i baixarem travessant diferents tipus de boscos de tornada a Valverde.

Visita (opcional) del Museu Etnogràfic Casa de les Quinteras.

Distància i desnivells aproximats: 13 km, +600m/-600m

Nit a hotel a Valverde.

Dia 4, 30/12. Travessa del Sud al Nord, del Pinar a Sabinosa.
Un dia magnífic, complet, de senderisme amb majúscules. Una travessia del sud al nord de l’illa, del Pinar a Sabinosa. Passarem per les majestuoses pinedes centenàries i el pic més alt, a 1.501 m, per deserts de lapillis i ens submergirem en els verds brillants de la laurisilva i les falgueres, buscant la dolça i humida complicitat de molses i líquens.

Distància i desnivells aproximats: 14km, +500 m/-1200 m

Nit a l’hotel-balneari de Sabinosa.

Dia 5, 31/12. Dia de descans al balneari o Església de la Candelaria – Camino de la Cumbre. La Maceta – Punta Grande.
Un dia on poder triar: o dia de descans al costat del mar al balneari on ens allotgem… o bé seguir l’itinerari que us proposem per aquest dia: amb mini bus fins a l’Església de la Candelaria des d’on començarem a pujar per la zona de mitjania de El Golfo entre els cultius tradicionals de vinya i gaudint de panoràmiques cada vegada més àmplies fins a submergir-nos als boscos de laurisilva per un dels camins més antics i utilitzats en les tradicionals mudades: el Camino de la Cumbre, Sant Salvador.
La nostra ruta ens portarà també a visitar el Viver Forestal de l´illa, una mica més amunt del qual ens recollirà el minibus. Ens desplaçarem per la panoràmica carretera del cim fins a La Maceta, on podrem banyar-nos a les seves piscines de marea. Temps per a banys i menjar.
Continuarem per un camí al costat del mar fins a Punta Grande que ens seguirà meravellant, entre turqueses i blaus cobalts.

Tornada a l’hotel-balneari amb mini bus.

Distància i desnivells aproximats ruta del matí: 7km, +700 m (no hi ha desnivell negatiu)
Camí La Maceta – Punta Grande: 3km

Nit a l’hotel-balneari de Sabinosa.

Dia 6, 1/01. Sant Salvador- Jable Mequena- Bosque de la Llanía, Hoya de Fireba, Mirador d’Isora. Charco Azul.
Ruta panoràmica de mirador a mirador: des de l’ermita de Sant Salvador pujarem fins a poder contemplar la Vall de El Golfo des d’un vessant de picó negre, el Jable Mequena, per després submergir-nos al frondós bosc de la Llanía, territori de boires i bruixes. Després de contemplar una de les calderes volcàniques més grans de l’illa, la Hoya de Fireba, pujarem per la carena novament amb vistes a El Golfo fins a començar, en baixada suau, a dirigir-nos cap al costat sud-est de l’illa per arribar al Mirador de Isora amb vistes vertiginoses a la badia de Las Playas.

A la tarda, visita del Charco Azul i trasllat de tornada a l’hotel.

Distància i desnivells aproximats: 12 km, +150 m/-600 m

Nit a l’hotel-balneari de Sabinosa.

Dia 7, 2/01. Lomo Negro – Bosque de Sabinas – Mirador de Bascos – El Cres – Ermita de la Dehesa. Arco de la Tosca- Playa de Arenas Blancas.
Des del mirador del Lomo Negro pujarem per un camí d’una bellesa molt especial, entre volcans i vistes a l’oceà, a trobar les primeres savines, pròleg al màgic bosc de savines centenàries, on podrem contemplar la més famosa i admirada; continuarem fins a Mirador de Bascos amb vistes vertiginoses de El Golfo i Sabinosa. Seguirem travessant El Cres fins a l’ermita de la Dehesa sobre els passos de la romeria de la Mare de Déu. Des del Santuari de la Virgen de los Reyes, anirem amb mini bus fins a l’Arc de la Tosca. Si el dia ens ho permet podrem fer el camí de costa fins a la Playa de Arenas Blancas.

Tornada a l’hotel-balneari amb minibús.

Distància i desnivells aproximats: 8km, +600 m/-200 m. Si es fa el camí fins a Platja d’Arenas Blancas, hi afegirem 3 km, +100 m / –100m

Nit a l’hotel-balneari de Sabinosa.

Dia 8, 3/01. El Lagartario i el Poblado de Guinea. Tamaduste i les laves del Volcán del Tesoro.
Visita de la Finca experimental de cultiu ecològic de plàtan i pinya tropical.
A continuació farem les visites del Lagartario i el Poblado de Guinea, dos centres d’interpretació sobre la vida dels antics habitants de l’illa i del seu animal més emblemàtic: el llangardaix gegant de El Hierro.

En finalitzar la visita, ens traslladarem al Tamaduste per fer una passejada costanera entre les laves del Volcán del Tesoro, contemplant les formes espectaculars generades per la seva trobada amb l’oceà.

Distàncies i desnivells aproximats: 4km, +60m/-60m

Trasllat a l’aeroport per agafar els vols de tornada.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Nivell

Bons camins generalment ben perfilats. Algun tram de laves fàcils i algun tram pedregós.
Recorreguts diaris entre 7 km i 14 km.
Horaris de topoguia entre 3.30 h i 5.00 h, apart cal comptar els temps de les aturades.
Desnivells màxims en un dia: + 500 m – 1200 m. Mitjana de tots els dies, +425m / -570m. Hem equilibrat el nombre de dies de pujada i baixada respecte al programa d’altres anys.
Veure més detalls en el Dia a dia.

Us esteu apuntant a un viatge de senderisme i això comporta una gran satisfacció com a viatgers i esportistes, però aquests es desenvolupen en indrets remots i/o de difícil accés, fet que comporta també una exigència de responsabilitat per part dels participant abans d’apuntar-se i durant l’activitat, ja que el vostre nivell físic i de salut s’ha d’adaptar bé al les necessitats dels itineraris previstos i anunciats. Alhora s’accepta que qualsevol possible rescat o assistència en un accident o malaltia en zones allunyades no sempre és fàcil ni còmode. Així com, que en cas d’una possible extracció d’urgència o rescat i la posterior assistència mèdica -malgrat estar molt ben organitzada tant per nosaltres com per la resta d’agents implicats: asseguradora, serveis mèdics i de rescat, etc.- no sempre estarà l’afectat acompanyat per una persona coneguda del grup o pel guia.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Banyador, tovallola i xancles.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

1029 € sense vols
1595 € amb vols i sense taxes

Suplement grup entre 8 i 12 participants: 55 €

Suplement per habitació individual : 190 € (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Els vols d’anada i tornada entre Barcelona i Tenerife + entre Tenerife i El Hierro, sense taxes aèries i d’emissió (només per l’opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat). Vols amb maleta facturada inclosa.
 • Allotjament i esmorzar de tots els dies (7 nits) en habitacions dobles amb bany complert. En bons hotels i hotel-balneari.
 • Tots els sopars.
 • El guia local titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada, guia de referència en El Hierro.
 • Els dos trànsferts entre l’aeroport de El Hierro i els allotjaments. En transport privat.
 • Els transports necessaris per fer els tots els itineraris de senderisme exposats al Dia a Dia. En transport privat.
 • El transport de bagatges.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries i d’emissió (30€ a 14/02/2024).
 • Els pícnics de migdia, que podràs comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles.
 • Les begudes que no estiguin incloses als menús.
 • El suplement del sopar especial de Cap d’Any (opcional; està inclòs el sopar habitual).
 • L’entrada a museus, monuments,…
 • Tot el no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

3 nits en hotel familiar a Valverde, en habitacions dobles amb bany.
4 nits en hotel-balneari ubicat en un indret privilegiat, damunt d’un penya-segat amb vistes a l’Atlàntic. En habitacions dobles amb bany.

Possibilitat d’habitació individual (places limitades).

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Viatge insuperable”

5 / 5 Pluvia Loriente

“Viatge insuperable: una molt bona organirzació i una guia de luxe que t’ajuda a conéixer i gaudir de l’illa a fons.”


“On pots sentir intensament la força de la natura”

5 / 5 Mercè Aregall

“El Hierro és una illa on pots sentir intensament la força de la natura. Els volcans, la lluita per la vegetacio per adaptar-se a les dificultats de creixement i supervivència. Dels antics bimbaches per trobar aigua…i sobretot la força del vent i del mar que esclata als acantilats.”

“Una illa amb molta història”

4 / 5 Laia Prieto

“Una illa amb molta història, dura com el seu paisatge. Blaus, ocres, vermells i negres els colors que ens envolten a El Hierro.”

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram