28 Desembre 2024 – 4 Gener 2025

Cap d’Any a La Palma, la Isla Bonita.
Selves, platges, volcans, deserts i cims alpins.

Nivell Baix

Caràcter: Vigorós
Desnivells: 550-850m
Forma física: Hàbits esportius

Estada en itinerància

Hotels

1109 € sense vols

1499 € amb vols i sense taxes

La Palma, la Isla Bonita, és un veritable paradís pels senderistes, l’espectacle és permanent i contínuament canviant. Taburiente, a més de 2.400m, amb flors alpines i majestuoses pinedes centenàries. La selva a los Tilos et transporta a l’era Terciària entre falgueres. Caminarem, ens banyarem, ens perdrem enmig de selves i barrancs que s’obren immensament a l’oceà.

La Palma fou protagonista de les notícies fa un temps, quan algun volcà va decidir desvetllar-se i tornar a modificar el paisatge de l’illa de manera dramàtica i bella alhora. En aquest viatge podrem també observar els canvis que aquest fenomen ha deixat en part de l’illa.

T’esperen uns dies al Tròpic enmig de muntanyes, volcans adormits, selves i platges. Selves humides de llorers, brucs gegants, líquens i molses, en la Reserva de la Biosfera de los Tilos i Marcos i Cordero. Penya-segats verdíssims es precipiten sobre un oceà sempre present i absorbent com la mirada als petits poblets penjats del barranc, mirades embruixades per la llum del tròpic i el bosc ancestral dels dragos.

El final és incendiari, deserts volcànics ja refredats, de força tel·lúrica irresistible. Seguirem el camí que els volcans Sant Antonio i Teneguia (en erupció el 1971) han creat enmig d’un paisatge lunar de somni que s’apaga mansament en les aigües de l’oceà. I observarem els nous camins que els volcans de l’illa han construït.

Amb l’acció de proposar-vos aquest viatge, també volem posar el nostre granet de sorra i contribuir a la necessària recuperació econòmica de la nostra estimada illa que durant tants anys hem compartit amb vosaltres.

Àlbum de fotos de Cap d’Any 2023-2024

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • Caminarem pels indrets més bells i emblemàtics de l’illa:
  – La Ruta de los Volcanes
  – Los nacientes de Marcos y Cordero y la reserva de laurisilva de los Tilos
  – La Caldera de Taburiente
  – El cim de l’illa: El Roque de los Muchachos i la carena fins al mirador del Time
  – Els barrancs de la costa Nord
 • No deixarem passar l’oportunitat de gaudir al màxim dels fenomens volcànics que han modificat la fesomia de part de La Palma
 • Ens banyarem en les boniques platges de l’illa si les condicions ens ho permeten.
 • Coneixerem la interessant la cultura i la boníssima gastronomia illenca.
 • Guia de Bonviure -com sempre- especialista en l’illa.
 • Còmodes allotjaments en hotels. Caminant còmodament amb la motxilla de dia mentre els equipatges viatgen per carretera. És una proposta per satisfer als més exigents senderistes i viatgers.

Dia a Dia

Dia 1, 28/12. Vol de Barcelona a La Palma.

Dia 2, 29/12. Pobles i barrancs de la Costa Nord.

Dia 3, 30/12. Reserva de Los Tilos, Nacimiento de Marcos y Cordero.

Dia 4, 31/12. Roque de Los Muchachos 2421m, Caldera de Taburiente.

Dia 5, 1/01. Puntagorda, Las Tricias, Gravats de Buraca.

Dia 6, 2/01. Caldera de Taburiente, Barranco de las Angustias.

Dia 7, 3/01. La Ruta de Los Volcanes.

Dia 8, 4/01. Volcán Nuevo. Visita a Sta. Cruz de La Palma. Bany a Los Cancajos. Vol de tornada.

Dia 1, 28/12. Vol de Barcelona a La Palma.
Vol de Barcelona a Santa Cruz de La Palma.
Trasllat a Barlovento, on ens allotjarem les 4 primeres nits.
Nit a Barlovento.

Dia 2, 29/12. Pobles i barrancs de la Costa Nord.
Excursió a peu pels pobles i barrancs de la costa nord. Barlovento, Las Toscas, Los Gallegos, Los Franceses. Un paisatge de pel·lícula: penya-segats, palmeres, dragos, camins preciosos penjats sobre l’oceà, pobles oblidats. En definitiva: una meravella.
Nit a Barlovento.

Desnivells aproximats: +500m de pujada i -900m de baixada. Uns 10km de distància.

Dia 3, 30/12. Reserva de Los Tilos, Nacimiento de Marcos y Cordero.
Excursió a la selva de llorers i falgueres. La reserva de la Biosfera de Los Tilos, la laurisilva. Nacimiento de Marcos y Cordero. Un viatge al passat, de milions d’anys, a l’Era Terciària. Llorers centenaris de formes monumentals, falgueres gegantines entre boirines i aigües.
Nit a Barlovento.

Desnivells aproximats: +400m de pujada i -900m de baixada. Uns 12km de distància.

Dia 4, 31/12. Roque de Los Muchachos 2421m, Caldera de Taburiente.
Excursió al cim de l’illa, el Roque de Los Muchachos 2.421m i al·lucinant travessia per la carena recorrent les altures de la Caldera de Taburiente fins a la Torre del Time. Un dia a les altures per sobre de les boires del nord, on podrem veure El Teide i les illes occidentals, les millors vistes de l’illa: als nostres peus els cingles de més de 1.500 m que cauen en picat al fons de la Caldera.
Aquest dia podrem observar des de la carena, a una certa distància, les colades de lava negra que el volcà de Cumbre Vieja va expulsar i que han quedat, refredades i dipositades, en el paisatge.
Darrera nit a Barlovento. Sopar de Cap d’Any.

Desnivells aproximats: -1250m de baixada. Uns 10,5 km de distància.

Dia 5, 1/01. Puntagorda, Las Tricias, Gravats de Buraca.
Aquesta ruta discorre pel Camí Reial del nord-est de l’illa, unint Puntagorda amb Santo Domingo de Garafía. Els seus bells paisatges rurals, arquitectura de temps passats, els seus barrancs tallats i agrests vessants s’entrellacen amb els esplèndids dragonals i les coquetes cases de Las Tricias. El nostre sender ens trasllada a l’època anterior a la conquesta de l’illa, recorrent el poblat de Buracas amb les coves i gravats dels antics Benahoaritas.
Trasllat a l’hotel de les tres darreres nits, a Los Llanos de Aridane.

Desnivells aproximats: +400m de pujada i -660m de baixada. Uns 8km de distància.

Dia 6, 2/01. Caldera de Taburiente, Barranco de las Angustias.
Transfer fins a Los Brecitos i excursió a peu fins a l’interior de la Caldera de Taburiente. Si les condicions ens ho permeten, podem acabar de baixar per Barranco de Las Angustias. Magnífica excursió al centre de la Caldera, és l’excursió més famosa de La Palma.
Nit a Los Llanos de Aridane.

Desnivells aproximats si no fem el barranc: +300m de pujada i -300m de baixada. Uns 12km de distància.
Si fem el Barranc de las Angustias: +300m de pujada i -800m de baixada. Uns 14km de distància.

Dia 7, 3/01. La Ruta de Los Volcanes.
Avui farem l’emblemàtica Ruta de Los Volcanes de La Palma. En el trasllat fins al punt de sortida, passarem al costat de les laves recents, ja refredades i solidificades. El nostre itinerari a peu ens durà sempre sobre la carena amb el mar a banda i banda, saltant de volcà en volcà. Preciosa excursió amb un contrast de colors, mar i muntanya inoblidable. Veurem un paisatge transformat per les recents erupcions. Itinerari en format travessa; al final, transport de tornada al nostre allotjament.
Nit a Los Llanos de Aridane.

Desnivells aproximats: +600m de pujada i -1300m de baixada. Uns 18km de distància.

Dia 8, 4/01. Volcán Nuevo.  Visita a Sta. Cruz de La Palma. Bany a Los Cancajos. Vol de tornada.
Aprofitarem el darrer dia a La Palma per anar a visitar la capital de l’illa, Sta. Cruz de La Palma, i el seu casc antic. Abans, però, ens aturarem al Volcán Nuevo (originat a les darreres erupcions a l’illa, les del 2021). Després, temps de banys a la platja de Los Cancajos abans del trasllat a l’aeroport.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Nivell

Bon equilibri repartit a parts igual en el viatge. Els desnivells més importants són en baixada. Vegeu detall al Dia a dia.

L’horari màxim segons topoguia és d’un dia de 5.50 h.

Camins ben perfilats però amb alguns trams pedregosos.

Us esteu apuntant a un viatge de senderisme i això comporta una gran satisfacció com a viatgers i esportistes, però aquests es desenvolupen en indrets remots i/o de difícil accés, fet que comporta també una exigència de responsabilitat per part dels participant abans d’apuntar-se i durant l’activitat, ja que el vostre nivell físic i de salut s’ha d’adaptar bé al les necessitats dels itineraris previstos i anunciats. Alhora s’accepta que qualsevol possible rescat o assistència en un accident o malaltia en zones allunyades no sempre és fàcil ni còmode. Així com, que en cas d’una possible extracció d’urgència o rescat i la posterior assistència mèdica -malgrat estar molt ben organitzada tant per nosaltres com per la resta d’agents implicats: asseguradora, serveis mèdics i de rescat, etc.- no sempre estarà l’afectat acompanyat per una persona coneguda del grup o pel guia.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

1109 € sense vols
1499 € amb vols i sense taxes

Suplement grup entre 8 i 12 participants: 55€

Suplement per habitació individual : 170€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Els vols directes d’anada i tornada Barcelona- La Palma, sense taxes (només per l’opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat). Vols amb maleta facturada inclosa.
 • Allotjament i esmorzar de tots els dies (7 nits) en habitacions dobles amb bany complert.
 • Cinc sopars. Inclou el sopar especial de Cap d’Any.
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Tots els transports necessaris per seguir el programa descrit en el Dia a dia del viatge.
 • Tots els trànsferts d’equipatges.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries (24€ a 9/02/2024).
 • Dos sopars a Los Llanos de Aridane.
 • Els pícnics de migdia, que podràs comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles. Les begudes que no estiguin incloses als menús.
 • L’entrada a museus, monuments,…
 • Tot el no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

En bons allotjaments en habitacions dobles amb bany complert.
Quatre nits a Barlovento, en hotel.
Tres nits a Los Llanos de Aridane, en hotel.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Vistes Espectaculars”

5 / 5 Carmen Candel

“Vistes espectaculars, no tenen final !!!  Natura en estat pur !! Miris on mires és bellesa, una illa per gaudir del silenci.”


“Un viatge que no et pots perdre”

4 / 5 Pere Montané

“Un viatge que no et pots perdre”


“Viatge amb diferents i espectaculars paisatges cada jornada”

4.7 / 5 Sonia Martínez

“Viatge amb diferents i espectaculars paisatges cada jornada i amb un guia professional, atent, acollidor i divertit.”


“Caminatas muy bien combinadas para poder disfrutar del entorno”

4.7 / 5 M. Jesús Pérez Bueno

“Una isla con paisajes muy variados. El guía ha sabido transmitir sus conocimientos sobre volcanes, flora y fauna. Y las caminatas muy bien combinadas para poder disfrutar del entorno.”


“Una xalada!

4.7 / 5 Josep M. Foguet

“Caminar per volcans, barrancs de vegetació exhuberant i en bona companyia: una xalada!”

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram