31 Desembre 2024 – 6 Gener 2025

Cap d’Any a Gran Canària. Natura, volcans, barrancs, platges, cultura… Una illa com un continent en miniatura.

Nivell Baix

Caràcter: Moderat
Desnivells: 250-550m
Forma física: Activa / bona condició física

Estada en itinerància

Hotels

1199 € sense vols

1645€ amb vols i sense taxes

L’illa de Gran Canària, d’origen volcànic com la resta de l’arxipèlag, és un gran destí senderista, amb gairebé la meitat del seu territori declarat Reserva de la Biosfera per la Unesco.
Gaudeix d’una gran varietat de paisatges i peculiaritats geològiques, abundància de flora i fauna autòctones, un clima envejable i una gran riquesa històrica, humana i cultural.
Sovint la gran oblidada de les Canàries, nosaltres te la volem descobrir de la mà del nostre de guia de Gran Canària, amant i perfecte coneixedor de tots els racons de l’illa i la seva cultura.

Àlbum de fotos Cap d’Any 2023-24

Àlbum de fotos Cap d’Any 2022-23

Àlbum de fotos de 2019

Àlbum de fotos de 2018

Àlbum de fotos de 2017

Àlbum de fotos de 2016

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • Gran Canària sorprèn. Posseeix una gran varietat de paisatges, fauna endèmica, boscos de pi canari, laurisilva emergent, la flora endèmica i autòctona de la Macaronèsia, profunds barrancs radials, calderes volcàniques, cràters, camps de volcans, rocs, calderes d’erosió, dics, costes de gran bellesa amb sorres negres i daurades, dunes mòbils …Tots aquests elements en un espai tan reduït fan que Gran Canària sigui considerat un Continent en Miniatura.
 • Trepitjant camins que es remunten a l’època dels primers aborígens canaris, recorrerem l’illa entre volcans aparentment en calma, camins ancestrals, boscos, calderes, barrancs.. paisatges magnífics i sorprenents.
 • El vostre Guia de Bonviure us conduirà pels camins, la cultura, la història, la geologia i la naturalesa de Gran Canària com a bon enamorat i perfecte coneixedor de l’illa que és… viureu Gran Canària amb els 6 sentits !!
 • Bons allotjaments i gastronomia canària prop del mar i a l’interior de l’illa
 • Amb vol directe des de Barcelona.

Dia a Dia

Dia 1, 31/12. Vol d’anada. Jacimient de Cuatro Puertas- Montaña Bermeja. Playa Ojos de Garza- Tufia.

Dia 2, 1/01. Massís de Tamadaba – Vall d’Agaete.

Dia 3, 2/01. Las Cuevas del Caballero i Artenara – Caldera de Tejeda.

Dia 4, 3/01. Camí de la Plata-La Vega de Tunte.

Dia 5, 4/01. Cruz de Tejeda- Barranc de Madrelagua- Teror.

Dia 6, 5/01. Monumento Natural del Roque Nublo i Camí de Timagada.

Dia 7, 6/01. Caldera de Bandama. Visita del centre antic de Las Palmas. Vol de tornada.

Dia 1, 31/12. Vol d’anada. Jacimient de Cuatro Puertas- Montaña Bermeja. Playa Ojos de Garza- Tufia.
Vol directe de Barcelona a Gran Canària. Trasllat al jaciment arqueològic de Cuatro Puertas, al con volcànic de Muntanya Bermeja, on se situa un complex jaciment prehispànic format per diversos grups de coves, un recinte cerimonial, sitges, camins i passadissos. És sens dubte un dels conjunts arqueològics de coves artificials més llaurat pels antics canaris, on al cim de la Muntanya apareix una curiosa estructura, orientada al sol naixent, a la superfície de la qual es van cavar diversos canals i cassoletes, vinculats per diversos autors a pràctiques màgico-religioses dels antics canaris. En acabar la visita, baixarem cap a la Playa de Ojos de Garza i d’allà seguirem el camí de costa, passant per les dunes fossilitzades, fins al poble de Tufia, a on ens recollirà el nostre minibus.

Trasllat a l’hotel a on passarem les dues primeres nits, a Las Palmas de Gran Canaria- Playa de las Canteras.
Sopar de Cap d’Any.

Dia 2, 1/01. Massís de Tamadaba – Vall d’Agaete.
Trasllat amb minibús a la capçalera del barranc d’Agaete. Ens trobem a l’impressionant massís de Tamadaba, que pertany a la part més antiga de l’illa, cobert del dur i resistent pi canari. El paisatge que ens acompanya en el nostre descens està esculpit per l’erosió de la natura i la mà de l’ésser humà, aixecant feixes i terrasses als seus vessants escarpats. Una de les joies es troba al poblat troglodita del Hornillo, on avui dia encara s’usen les coves com a habitatges. L’assentament del Sao dóna prova de la importància dels molins moguts per l’aigua del barranc per moldre el preat llegat de base de l’alimentació dels antics: el gofio. Acabem el recorregut a Los Berrazales, on la nostra vista es meravellarà amb la Vall d’Agaete.

De tornada al nostre hotel, ens aturarem una estona al Puerto de las Nieves de Agaete, a on podreu fer un banyet (opcional) a la platja o a les seves piscines naturals.

Desnivells aprox.: +150m/-530m. Uns 5 km de distància.

Nit a Las Palmas de Gran Canaria- Playa de las Canteras.

Dia 3, 2/01. Las Cuevas del Caballero i Artenara – Caldera de Tejeda.
No trobarem municipi a Canàries amb més tradició urbana troglodita que Artenara, als Cims de Gran Canària, les races dels quals es remunten al passat aborigen. A través d’aquest recorregut coneixerem una mica més sobre la història d’aquest patrimoni cultural i arqueològic que forma part del Paisatge Cultural de Riesgo Caído i Montañas Sagradas de Gran Canaria, unint el lloc de Las Cuevas del Caballero amb les Mesetas de Acusa en el marc del imponent paisatge de la conca hidrogràfica més gran de Canàries, la de Tejeda. Finalitzada la caminada tindrem un temps per visitar el poble d´Artenara.
Després, trasllat a l’allotjament de la resta del viatge, al poble veí de Tejeda, al cor de l’illa.

Desnivells aprox.: +225m/-800m. Uns 10,5 km de distància.

Nit en hotel a Tejeda.

Dia 4, 3/01. Camí de la Plata-La Vega de Tunte.
La nostra ruta d’avui comença apropant-nos al punt més elevat de l’illa, el Pico de Las Nieves. Molt a prop, a la zona dels Llanos de la Pez, comença aquest camí travessant una magnífica pineda de repoblació de mitjans del segle XX, que deixa constància de la fertilitat d’aquests paratges. Creuarem per la Degollada de los Hornos i ens abocarem a la Ventana del Nublo amb les seves impressionants vistes al Circo de Ayacata i algunes capçaleres dels grans barrancs del sud.

Baixarem per un magnífic camí de ferradura, amb calçada i murs de pedra seca per salvar de vegades més de set metres de desnivell. Abans d’aquesta obra per aquí només podien passar els pastors amb els pals a l’època de transhumància. A més, es tracta de la Ruta Jacobea que uneix els llocs de pelegrinatge de Santiago de Tunte al sud amb Santiago de Gáldar al nord.

Desnivells aprox.: +180m/-1000m. Uns 11km de distància.

Nit en hotel a Tejeda.

Dia 5, 4/01. Cruz de Tejeda- Barranc de Madrelagua- Teror.
Comencem la ruta a la Cruz de Tejeda. A l’inici, en una petita pujada, podrem veure el Roque Nublo i El Pico de Las Nieves, punt de major altitud de l’illa. Baixarem per un dels barrancs més importants i humits de la zona nord de l’illa, el Barranc de Madrelagua, però abans el nostre recorregut ens endinsa per la vora del cràter de Calderetas i pel corral de Cova Corcho, lloc de pasturatge.
Durant la nostra ruta passarem per un petit reducte de laurisilva que es conserva a la zona, per després arribar al final del nostre recorregut, La Vila Mariana de Teror, pintoresc poble decorat amb delicats treballs artesans als balcons, un lloc de pelegrinatge anual de milers de fidels de la patrona de Gran Canària, la Verge del Pi.

Desnivells aprox.: +140m / -1000m. Uns 12km de distància.

Nit en hotel a Tejeda.

Dia 6, 5/01. Monumento Natural del Roque Nublo i Camí de Timagada.
Aquesta jornada ens farà recórrer paisatges petris a on trobem un dels més impressionants Monuments Naturals més visitats de Gran Canària, el Roque Nublo. Aquesta immensa roca basàltica monolítica ha resistit la força de l’erosió i és sens dubte un dels punts amb més energia de l’illa, essent en el passat un lloc de culte dels aborigens. Ens trobem en un paratge sense influència de la humitat dels alisis, més càlid i sec, per tant, amb abundància de flora típica del Pinar Canari.

Desnivells aprox.: +300m / -800m. Uns 12km de distància.

Nit en hotel a Tejeda.

Dia 7, 6/01. Caldera de Bandama. Visita del centre antic de Las Palmas. Vol de tornada.
La caldera de Bandama és un Espai Natural Protegit, l’exemple més espectacular de vulcanisme recent a Gran Canària. Una estructura que es va formar fa 5000 anys, a tocar de l’antic volcà del Pic de Bandama. Originada per una enorme explosió de caràcter freatomagmàtic (quan la lava entra en contacte amb aigües subterrànies), els seus valors geològics són incalculables, ja que les parets mostren clarament diverses etapes del vulcanisme insular.

Desnivells aprox.: +200m / -200m. Uns 4km de distància.

Després, trasllat a Las Palmas capital, a on tindrem temps per dinar i fer una passejada per conèixer el nucli antic i emblemàtic de Vegueta.

A mitja tarda, trasllat a l’aeroport i vol de tornada.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Nivell

De mitjana, 200m de pujada i 850m de baixada diaris. Cap dia superem els 1100m de desnivell acumulats, però hi ha baixades amb desnivells importants (de entre 800m i 1000m) durant 4 dies. Per tant, en aquest viatge ens acostem més al Nivell 3 que al Nivell 2 pel que fa a les baixades. Veure detalls dels desnivells diaris en el Día a día.

Entre 7 y 12 km diaris.

Senders fresats, sense dificultat tècnica.

Us esteu apuntant a un viatge de senderisme i això comporta una gran satisfacció com a viatgers i esportistes, però aquests es desenvolupen en indrets remots i/o de difícil accés, fet que comporta també una exigència de responsabilitat per part dels participant abans d’apuntar-se i durant l’activitat, ja que el vostre nivell físic i de salut s’ha d’adaptar bé al les necessitats dels itineraris previstos i anunciats. Alhora s’accepta que qualsevol possible rescat o assistència en un accident o malaltia en zones allunyades no sempre és fàcil ni còmode. Així com, que en cas d’una possible extracció d’urgència o rescat i la posterior assistència mèdica -malgrat estar molt ben organitzada tant per nosaltres com per la resta d’agents implicats: asseguradora, serveis mèdics i de rescat, etc.- no sempre estarà l’afectat acompanyat per una persona coneguda del grup o pel guia.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Banyador, tovallola i xancletes.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

1199 € sense vols
1645€ amb vols i sense taxes

Suplement grup entre 8 i 12 participants: 55€

Suplement per habitació individual : 290 € (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Els vols d’anada i tornada directes entre Barcelona i Gran Canària, sense taxes (només per l’opció amb els vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat). Vols amb maleta facturada inclosa.
 • Allotjament i esmorzar de tots els dies (6 nits) en hotels, en habitacions dobles amb bany.
 • Tots els sopars. Inclou el sopar de Cap d’Any.
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Tots els transports necessaris per seguir el programa indicat al Dia a Dia. En transport privat.
 • El transport de bagatges.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries (27€ a 7/03/2024).
 • Les begudes que no estiguin incloses als sopars.
 • Els pícnics de migdia, que podràs comprar a l’allotjament o als establiments propers.
 • Tot el no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

Les dues primeres nits a Las Palmas de Gran Canaria-Playa de las Canteras, en bon hotel, en habitacions dobles amb bany.
Les altres quatre nits, a Tejeda, bonic poble de l’interior de l’illa, situat en un bell entorn natural, el Parc Rural del Nublo. En hotel rural familiar, amb molt d’encant, comoditat, bona acollida i bona taula. En habitacions dobles amb bany.

Possibilitat d’habitació individual (places limitades).

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking per cobrir incidents que puguin succeir durant el viatge i també els accidents i les malalties (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Un viatge fantàstic i interessant”

5 / 5 Mercè Sancho

“Un viatge fantàstic i interessant, amb un Guia local inmillorable!”


“Paisatges sorprenents “

5 / 5 Rosanna Tocchetto

“Paisatges sorprenents per la seva bellesa en la illa menys apreciada i anomenada, a priori, de les Canàries.”

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram