18 – 27 Juliol 2020

Armènia, la Perla del Caucas,
Muntanyes, boscos, volcans, estanys i monestirs

Nivell Baix

Nivell Baix

Estada en Itinerància

Hotels i cases d’hostes

1289 € sense vols

1559 € amb vols i sense taxes

Armènia és un petit país muntanyós, punt de trobada de diferents cultures i civilitzacions que amaga una gran història i grans tresors arquitectònics. Caminant entre magnífics paisatges podrem descobrir alguns dels monestirs més bells ( Khor Virap, Noravank, Geghard o Garrni ) i alguns dels llocs naturals més importants d’aquest país com el llac Sevan, el Parc Nacional de Dilijan o Lastiver al Nord-Est.

Fotos Estiu 2018

Punts Forts

 • Gran riquesa cultural i històrica. Visita als monestirs de Khor Virap i Noravank. També, Geghard i Garni, patrimoni de la UNESCO. I descoberta de la seva capital: Yerevan.
 • Descoberta del llac Sevan, del Parc Nacional de Dilijan i Lastiver on descobrirem un dels secrets més ben guardats d’Armènia.
 • Contacte amb la gent del país, ens apropem al seu estil de vida tradicional.
 • Visita a una bodega i tast de vins.

Dia a Dia

Dia 1, 18/07. Barcelona – Erevan

Dia 2, 19/07. Geghard – Garni

Dia 3, 20/07. Ascensió a l’Ajdahak ( 3.597 m )

Dia 4, 21/07. Monestirs de Khor Virap i Noravank

Dia 5, 22/07. Ascensió a l’Armaghan ( 2.829 m )

Dia 6, 23/07. Parc Nacional de Dilijan

Dia 7, 24/07. Lastiver Trail

Dia 8, 25/07. Ascensió a l’Aragats Sud ( 3.890 m )

Dia 9, 26/07. Yerevan

Dia 10, 27/07. Yerevan – Barcelona

Dia 1, 18/07. Barcelona – Erevan
Vol de Barcelona a Erevan, la capital d’Armènia , a on arribarem a la nit.
Allotjament en un hotel a Erevan.

Dia 2, 19/07. Geghard – Garni
El primer dia a Armènia, el dedicarem a visitar als temples de Garni i Geghard, patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
Allotjament en un hotel a Garni.

Dia 3, 20/07. Ascensió a l’Ajdahak ( 3.597 m )
Armènia te molts volcans però l’Azhdahak és el volcà d’Armènia en majúscules. Des de la part superior d’Azhdahak s’obre una vista increïble de tota la regió de Kotayk, les muntanyes de Geghama, l’Ararat i el Llac Sevan. I en l’interior del seu cràter, ens sorprendrà el llac que es forma per la fusió de la neu acumulada a l’hivern.

Desnivells aproximats: +-400m de pujada i baixada. Uns 4 km de distància.
Allotjament en un hotel a Garni

Dia 4, 21/07. Monestirs de Khor Virap i Noravank
Començarem el dia visitant el Monestir de Khor Virap al peu de l’Ararat des d’on tindrem la vista panoràmica més propera a aquesta muntanya. Cap al migdia anirem al poble d’Areni on visitarem una bodega, dinarem i farem un tast de vins. Finalment, ens traslladarem al poble de Amaghu i visitarem Monestir de Noravank.
Allotjament en un hotel a Yeghegnadzor

Dia 5, 22/07. Ascensió a l’Armaghan ( 2.829 m )
Aquesta ascensió d’avui és converteix en un passeig amb molt bones vistes fins a la part superior del volcà Armaghan (2 829 m). I ens ofereix l’oportunitat de gaudir de les espatarrants vistes del Llac Sevan i la seva àrea amb el punt de vista que ens dona l’alçada. Per la tarda, visita al cementiri de Noratous on hi ha la més gran concentració de khatchkars ( creus de pedra ) d’Armènia.

Desnivells aproximats: +-550m de pujada i baixada. Uns 7 km de distància.
Allotjament en un hotel a Dilijan

Dia 6, 23/07. Parc Nacional de Dilijan
Dia dedicat a descobrir el Parc Nacional de Dilijan. Camins i corriols de muntanya a través del bosc ens permetran gaudir d’impressionants paisatges de 360 graus. Finalment arribarem al poble de Gosh on visitarem el monestir de Goshavank.

Desnivells aproximats: +-100m de pujada i baixada. Uns 8 km de distància.
Allotjament en una casa d’hostes a Ijevan

Dia 7, 24/07. Lastiver Trail
Descoberta del Nord-Est d’Armènia a través d’una meravellosa ruta boscosa que ens portarà a una de les zones més salvatges. Un itinerari variat i atractiu entre boscos, congostos, cascades, prats i coves. Potser un dels secrets més ben guardat d’Armènia. Per la tarda, trànsfert fins a Amberd on passarem la nit.

Desnivells aproximats: +-200m de pujada i baixada. Uns 7 km de distància.
Allotjament en un hotel a Amberd

Dia 8, 25/07. Ascensió a l’Aragats Sud ( 3.890 m )
La muntanya de l’Aragats és un volcà extingit en el que hi destaquem dos cims el Nord, que és el sostre d’Armènia amb 4095 m i el Cim Sud ( 3890 m ) que és el nostre objectiu d’avui i punt culminant del nostre viatge.

Desnivells aproximats: +-700m de pujada i baixada. Uns 11 km de distància.
Allotjament en un hotel a Yerevan

Dia 9, 26/07. Yerevan
El darrer dia el dedicarem a conèixer la capital d’Armènia. Visita guiada i temps per descobrir els seus racons, fer compres, …
Allotjament en un hotel a Erevan

Dia 10, 27/07. Yerevan – Barcelona
Trasllat a l’aeroport i tornada cap a casa.

 

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixin

Itinerari

Nivell

Itineraris per bons camins de muntanya amb desnivells moderats mitjos de + 400 m – 400 m, distàncies mitges de 8 kms i recorreguts de 4-5 h sense comptar aturades. Màxim desnivell en un dia 700 m en pujada i baixada. Aptes per a persones amb hàbits en senderisme o esportius d’intensitat mitja.

Material

Botes de senderisme, vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Pals per caminar, recomanats. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals. Dies abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Documentació i Vacunes

No cal tramitar cap visat. Cal tenir passaport en vigor amb validesa durant la vostra estada a Armènia,

No hi ha cap vacuna obligatòria. Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.msssi.gob.es/profesionales/saludPaises.do o programeu visita amb algun dels centres de vacunació internacional de la vostra zona.

Preus

1289 € sense vols. Tot inclòs menys 1 dinar i 1 sopar.
1559 €, amb vols i sense taxes. Tot inclòs menys 1 dinar i 1 sopar.

Suplement si el grup és de 8 a 11 persones: 170 €

Suplement habitació individual totes les nits (places limitades, si us plau, consulteu disponibilitat): 190 € 

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Els vols d’anada entre Barcelona i Erevan, via Kiev, sense taxes (només per l’opció amb els vols inclosos, places limitades).
 • Allotjament, esmorzars, dinars i sopars de tots els dies a Armènia (9 nits), excepte 1 dinar i 1 sopar a Erevan (Dia 9) i l’esmorzar del darrer dia (degut a l’horari del vol).
 • Guia local de parla anglesa pels trekkings.
 • El Coordinador de Bonviure des de Barcelona amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.
 • Guia turístic per la visita a Erevan.
 • Tots els trànsferts necessaris per seguir el programa indicat al Dia a Dia. Inclou trànsferts en vehicles 4×4.
 • El transport dels equipatges.
 • Un tast de vins armenis.
 • Entrades als monuments i visites incloses en el programa del Dia a Dia.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Assegurança d’accidents en muntanya.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries, 176 € a 02/01/2020.
 • 1 dinar i 1 sopar a Erevan (Dia 9) i l’esmorzar del darrer dia (degut a l’horari del vol).
 • Les begudes no incloses als menús.
 • Les propines.
 • Despeses imprevistes provocats per circumstàncies incontrolables com cancel·lacions o retards de vols, carreteres bloquejades, condicions atmosfèriques, desastres naturals.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

Tres nits en hotel a Erevan, en habitacions dobles amb bany.
Dues nits en hotel a Garni, en habitacions dobles amb bany.
Una nit en hotel a Yeghegnadzor, en habitacions dobles amb bany.
Una nit en hotel a Dilijan, en habitacions dobles amb bany.
Una nit en hotel a Ijevan, en habitacions dobles amb bany.
Una nit en hotel a Amberd, en habitacions dobles amb bany.

SI VOLEU MÉS DETALLS SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel•lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol•liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta o com a màxim 4 dies més tard. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions. Cliqueu aquí per saber-ne la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.
Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Tota una sorpresa”

5 / 5 Elisa Fondevila

“Armènia, tota una sorpresa. El viatge ha superat les meves expectatives. Un país interessaníssim per qui li agradi la natura , la història i l’art. “


“Meravellós i desconegut “

4 / 5 Silvia Argilaga

“Bona combinació de senderisme i visites culturals per conèixer un meravellós i desconegut pais.”


“Molt recomanable “

4 / 5 Montse Fondevila

“Un viatge molt recomanable per descobrir un país poc conegut, però molt ric culturalment. “


“Un País ple d’emocions”

4 / 5 Teresa Ciurana

“Natura, cims, història, monastirs, un País ple d’emocions. “

03-14/08/20. GEÒRGIA, EL CAUCAS. Parcs Nacionals de Svaneti i Mestia amb final a Kutaisi

Cases d'hostes Hotel

Geòrgia, el Caucas.

Parcs Nacionals de Svaneti i Mestia. Final a Kutaisi.

12 dies
A partir de 1225 €

Del 3 al 14 d'agost


puntuacio_3

Més Info

5-14/08/20 Romania. Transilvània i Valàquia: senderisme als Càrpats, tradició i cultura. 10 dies.

Cases d'hostes Hotel

Romania.

Transilvània i Valàquia: senderisme als Càrpats, tradició i cultura.

10 dies
A partir de 1385 €

Del 5 al 14 d'agost

NOVETAT 2020


puntuacio_3

Més Info

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Instagram