Del 2 al 5 d’abril 2021

Benasc. Parc Natural Posets-Maladeta.
Neu garantida en un dels millors paisatges nevats del Pirineu.

Nivell Baix

Nivell Baix-Mig

Estada en itinerància

Hotel

384€, inclou mitja pensió i raquetes

L’alta vall de Benasc ens garanteix la bona neu degut a que rep directament de la vessant atlàntica les nevades més copioses així com també llevantades i ponentades. És un dels indrets més bonics per la pràctica de les raquetes ja que combina els llargs plans nevats, les muntanyes més altes i els seus estanys gelats.

La millor manera d’acomiadar la temporada hivernal: amb les raquetes posades.

Punts Forts

 • Paisatge espatarrant amb tots els 3000 més alts del Pirineu davant nostre.
 • Bon allotjament envoltat de muntanyes i a prop de la neu.
 • El Parc Natural Posets-Maladeta garanteix la riquesa de la flora i la fauna autòctones.
 • Guia de la vall especialista de la zona i excel·lent coneixedora del seu país.
 • Excursions variades: prats, boscos, cims, estanys, rius…

Dia a Dia

Dia 1, 2/04. Gorges d’Alba, Fuens d’Alba, Riu Essera, Plan de Turpi.

Dia 2, 3/04. Estany de Villamorta i Pla d’Estany.

Dia 3, 4/04. Costes de Pasavolino 2523 m i Estany de Basibé.

Dia 4, 5/04. Estanys de la Solana de Gorgutes.

Dia 1, 2/04. Gorges d’Alba, Fuens d’Alba, Riu Essera, Plan de Turpi.
Arribada a l’hotel i trobada amb el guia i els companys. Després de la presentació sortirem directament des de l’hotel per fer una preciosa excursió d’inici envoltant el riu Éssera i les gorges d’Alba, resseguint preciosos boscos de faigs, teixos i avets; anirem descobrint plans i fonts.

Desnivells aproximats: + 200m – 200m.

Dia 2, 3/04. Estany de Villamorta i Pla d’Estany.
Avui caldrà fer un curt transfert de 2 km en cotxe. Espatarrant excursió pel fons de la vall i al peus dels gegants del Pirineus: l’Aneto, les Maladetes, etc. Passarem per immensos plans amb boscos, estanys, prats… en definitiva, un gran ambient d’alta muntanya on en Dersu Uzala pot aparèixer en qualsevol moment.

Desnivells aproximats: + 300m – 300m.

Dia 3, 4/04. Costes de Pasavolino 2523 m i Estany de Basibé.
Canviem d’aires i anem a raquetejar pels pendents suaus entre Castanesa i Cerler. Farem un curt transfert de 15 km i ajudats d’un telecadira remuntarem fins als 2270 m del Coll de Basibé. Allà el paisatge s’obre majestuosament cap a la vall ribagorçana de Castanesa. Pujarem a les Costes del Pasavolino i suaument anirem baixant cap a Cerler. Abans haurem trepitjat les aigües gelades de l’estany de Basibé situat en un lloc recòndit i salvatge.

Desnivells aproximats:+ 300m – 600m.

Dia 4, 5/04. Estanys de la Solana de Gorgutes.
Un acomiadament a l’alçada de l’estada. Després d’un curt transfert de 2 km en cotxe, anirem cap als Estanys de la Solana de Gorgutes, un dels millors miradors de les Maladetes i tots els seus 3000. Tornada cap a casa.

Desnivells aproximats :+ 500m – 500m

Segons el grau d’innivació del terreny i la meteorologia prevista, els itineraris descrits al nostre web podrien canviar amb l’objectiu de fer les excursions més agradables i interessants, i permetre’ns fer ús de les raquetes durant els dies que tenim previst!

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Nivell

Desnivells amb una mitjana diària de + 325m i – 400m. Desnivells màxims en un dia de +500m i – 600m. Unes 4-5h de caminada efectiva (sense comptar aturades). Recorregut màxim amb raquetes en una jornada: 12km

Terreny innivat de bosc i fora bosc amb pendents suaus i pujades moderades

No cal experiència prèvia amb raquetes però cal tenir hàbit senderista que et permeti fer desnivells equivalents (sense neu) d’uns +750 m – 750m.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable – paravent.
 • Guants d’hivern, barret, polaines.
 • Gorra, ulleres de sol, crema solar.
 • Les raquetes de neu i els bastons els posem nosaltres, inclosos en el preu.
 • Motxilla petita per les excursions i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

384 €, inclou mitja pensió i raquetes.

Suplement grup entre 6 i 11 persones: 55€

Suplement per habitació individual: 60€
(places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6

Nombre màxim de participants: 17

La mida màxima del grup dependrà de la normativa Covid-19 vigent durant els dies del viatge.

Inclou

 • L’allotjament, l’esmorzar i el sopar de tots els dies (3 nits).
 • Les raquetes i els bastons.
 • Guia de muntanya de Bonviure.
 • Tastet de productes locals.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Els pícnics, que podreu comprar al mateix allotjament o comerços de la zona.
 • El forfait del dia 3 (14,50€)
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Transports

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d’altres companys d’excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos del punt i hora de trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d’organització tècnica de viatges GC1829 comença en el punt de trobada abans de l’excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

 

Allotjaments

A Benasc, en un bon hotel, amb bona acollida i bona taula. En habitacions dobles amb bany.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel·lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol·liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta o com a màxim 4 dies més tard.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 60 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram